Author Topic: Моите стихове за моята България  (Read 330748 times)

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Offline sekirata

 • А.Х.Т. sekirata cekupama
 • Writer
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 3,934
 • Gender: Female
 • А.Х.Т. sekirata cekupama
Re: Моите стихове за моята България
« Reply #1920 on: 03 Jul 2020, 07:31:10 »
ПИТАМ...


На кои преча и защо?

-         поетеси

-         поети

-         писатели

-         чалгари

-         бивши колежки

-         цигани

-         турци

-         помаци писали се поетеси и поети

-         чуждица

-         социални

-         политици

-         привърженици на разните партии у нас

-         медици

-         програмисти

-         собственици на сайтове

-         медии

-         журналисти

-         репортери

-         тинейджъри

-         бизнесмени

-         българи емигрирали навън

-         мигранти

-         хора на управленски постове в градовете

-         учреждения

-         никът ми – sekirata cekupama jupel

-         злобни и завистливи потребители

-         комшии, познати

 

Мога да твърдя , че само на спортистите не преча

и на малкото мои истински приятели и роднини.

 

Моите отговори, а чакам и Вашите:

 -поети, поетеси,писатели – не Ви чета, не признавам повечето стихове, разкази, съвременно  творчество  изобщо и съм го заявила публично,което най-много дразни.Кои? Безсилните и некадърните, самозванците, а те са много.

НО ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ И БИ БИЛО НЕДЕМОКРАТИЧНО ДА НЕ СЕ ПРИЕМА ,дори и в интернета.Иначе се нарича  ВИД НАСИЛИЕ ВЪРХУ ЛИЧНОСТТА, която и да е тя.

 

-малцинствата – не съм расист, но до болка националист и патриот, което било вредно.  Виждам не само аз,че тези душици са с предимство пред българите  и то в сфера на изкуство и култура, това меко казано ме дразни. Но това съм аз, и ясно ПРЕЧИ МОЕТО АЗ, което също не е демократично,

Трябва да бъдеш себе си иначе си …цървул.

 

-чалгарите, бившите колежки на дъщеря ми и феновете им: гузни са и недоволни, че все пак смазана дъщеря ми е все още жива, а аз не мълча, не се гътам и аз, а съм стара, дори ме пращат десетки пъти в гроба с писания разни. Не ги критикувам заради дъщеря си, а защото просто това не е музика, а порно.Самите компании не са музикални , порно-компании начело с „Пайнер”. Аз съм музикант професионалист и имам право хиляда процента на мое мнение осолено по този въпрос.

 

-политици, управници разни и привърженици на прекалено многото партии в България: Ами ненавиждам Ви и си го признавам, защо съм имала тази смелост?Не заради Слави Трифонов , аз съм си с мое мнение и отвращение от всички в народното събрание и разните партии,това са глисти, метили изяждат организма на всеки българин, по точно търтеи ,безнаказани,сами избиращи се и налагащи се д чужда помощ отвън КОЕТО НАЙ-БОЛИ!

 

-медици и фармацевти- те са бизнес –нищо хуманно в тях, с много малки изключения при лекарите . Фармацевтите са по –страшни от продавачите на отровното внесено месо у нас, казвам го  публично и съм трън в очите естествено. По болници и поликлиники едни клинични пътеки се знаят и това е –вечната пирамида здравна каса и папкането на средства от едните и другите не само европейски пари. Ами гледат от политиците при крадене на европейски пари,защото народ а вече няма пари. Има си и богати, но са подбрани хора предимно на Герб.

 

-Програмисти, собственици на сайтове, медии,журналисти,репортери  и.т.н. : Слугувници! Каквото им наредят  отвън това правят, който не слушка го уволняват –примери много или случайни катастрофи, пребиват, заливат с киселина, премеждия,инфаркти, инсулти,изнасилване, убийства дори….! Собствениците на сайтовете –модове и админи са по-послушни, но и затова там е супер НЕДЕМОКРАТИЧНО-цензура и своеволия отвън не само на хакери.

 

-бизнесмени:

Не съм такава и никога не бих била, защото там е тъмна Индия! Мафиотщина ,някой да се поиздигне и му режат крилата. Дребният бизнес е вреден ,голите го изяждат, както е с рибите-големите ядат малките.Тези неща съм споделяла и пак съм неудобната.

 

-емигранти, мигранти:

За мене са предатели, дупедавци и гъзоугодници и съм го заявила много пъти ,спечелих омразата им, а това моето мнение и е демократично да си го кажа, а не да лицемеря и гледам в паничката си КАТО ТЯХ.Мигрантите  повечето млади,здрави хора умишлено с малки деца са платени  нашественици , малко от тях са наистина бедстващи.Ненавиждам ги и ако зависи от мен не бих ги допуснала дори до границата ни.По времето на войните българите бягаха ли от Родината си?Имаше ли кой да им дава пари да стават мигранти и щяха ли да ги приемат другите държави, то сега ни имат за бели роби ,та тогава?

 

 

-хора на управленски постове , учреждения: Те разчитат на доносите на дребни душици и просто са длъжни да „наказват” Имало сигнал и толкоз, но правят изключения за техни хора ,паралии и връзкари.Корупция,демагогия и престъпност,кражби. Не ги мълча и тези неща ,но защо не ме е страх, не млъквам,щяло да ми доде времето и на мен –заплахи  с гроб, със съд, в Плевен идваха не един от интернета хора ,които изобщо не ме познават и не искат очи в очи да се видим…ами преча им с остър език съм била, ами това съм АЗ. Нали сме демокрация ужким?

 

-потребители, никът ми: Никът ми е повод, не Ви пречи никът ми, а МОЕТО АЗ!!! И тук съм си в правата, в моето лично пространство и вандалщината спрямо моите профили е повече от видна и животинска! Не им харесвам на някои –забележете и на троловете им,.Ами то така лесно! Тролове, фейкове…акъл ми дават хора, които са толкова велики и талантливи, че им пречи една старица с ник секирата?! Нали сте голямата работа,сами провъзгласили се за велики и талантливи,заели някакви постове и имена по подобие на политиците сами избиращи се и налагащи се по нечестен начин,какво искате и защо ВИ ПРЕЧА?Аз нали съм никоя СПОРЕД Вас. По този начин си вкарвате автогол.Има и потребители по лични причини ме гонкат и ненавиждат, нещо съм казала, нещо което мисля, ами няма да съм аз ако не го кажа.

 

-комшии: Злобеят. Как все още се справям в живота супер тежък за мен и то САМА.Коя е пък тая някаква си даскалица,майка на чалгарка и адски злобарка. Та и устата. Ами , драги, повикало обадило се!

  

И като за край питам пак в очакване на отговори:

 

ИСКАТЕ ДА ВИ ПОДАРЯ, ДА ВИ ОСТАВЯ ПРОФИЛИТЕ СИ, БЛОГОВЕТЕ СИ,ТВОРБИТЕ СИ ЛИ? ЗАЩО ,НАЛИ СТЕ ВЕЛИКИТЕ ВИЕ, ТАЛАНТЛИВИТЕ?

ИСКАТЕ ДА МИ ЗАТВОРИТЕ УСТАТА, ДА СЕ ОСТАВЯ ДА БЪДА МАЧКАНА И ИЗНУДВАНА, РЕКЕТИРАНА,ДА НЯМАМ МОЕТО АЗ, ЗАЩО,ТОВА НАСИЛИЕ ЛИ Е В ДНЕШНА ДЕМОКРАТИМЧНА БЪЛГАРИЯ? 

БРАВО, ”ЧОВЕЦИ”!

 


image

 

Вируси винаги е имало и ще има,

нелечими болести, както и радиация,

НО С РАДИАЦИЯТА СЕ ПРЕКАЛИ И

ТЕПЪРВА СЛЕДВА УЖАСНОТО.


Hristo Botev Borba -Анита Христова Трифонова -sekirata cekupama
А.Х.Т.
sekirata cekupama
 

Offline sekirata

 • А.Х.Т. sekirata cekupama
 • Writer
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 3,934
 • Gender: Female
 • А.Х.Т. sekirata cekupama
Re: Моите стихове за моята България
« Reply #1921 on: 03 Jul 2020, 07:33:08 »
КРАСТАВАТА ЖАБАКраставата жаба

най-после се разкри!

Всички мръсни планове,

които сътвори

и в действие ги пусна

на мойта дъщеря,

ще я удари точно в нейната глава!

Във  жабуняка там ще си умре,

щом може да завижда и на малкото дете!

Има Господ  то се знае,

някой ще се кае!

стихове А.Х.Т. sekirata cekupama

Как квакает лягушка видео ☁ Лягушка в воде квакает

А.Х.Т.
sekirata cekupama
 

Offline sekirata

 • А.Х.Т. sekirata cekupama
 • Writer
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 3,934
 • Gender: Female
 • А.Х.Т. sekirata cekupama
Re: Моите стихове за моята България
« Reply #1922 on: 03 Jul 2020, 07:44:21 »


24 ЮНИ - ЕНЬОВДЕН ВИ ЧЕСТИТЯ, С БИЛКИ ЩЕ ВИ НАГОСТЯ!

КОЙТО ПРЕДСКАЗВА РАЖДАНЕТО НА ИСУС ХРИСТОС!
 

Заченат с Божията намеса св.Йоан наречен Кръстител или Предтеча се ражда няколко години преди Христос,за да прокара пътя на неговото учение сред юдейския народ.Той пръв започва покръстването на юдеите във водите на р.Йордан.Еньовден съвпада с лятното слънцестоенте.На този ден различните билки и треви имат най голяма лечебна сила особено при изгрева.
Гадае се за здраве по слънчевите сенки,събират се билки! На този ден всички трябва да станат рано и да посрещнат изгрева на еньовденското слънце, за да усетят лековитата роса, която то отърсва от себе си, миейки се преди път. Започне ли да се показва слънчевият диск, всеки трябва да се обърне с лице към него и през рамо да наблюдава сянката си.
Отразява ли се тя цяла, човекът ще бъде здрав през годината, а очертае ли се наполовина - ще боледува.
В нощта срещу празника особена магическа сила придобива и водата. За лечение и гадаене при залез слънце се взима от чист сладък извор "мълчана вода", налята при пълна тишина, за да не се погуби от човешки глас магическата й сила.На този ден всички трябва да станат рано и да посрещнат изгрева на еньовденското слънце, за да усетят лековитата роса, която то отърсва от себе си, миейки се преди път. Започне ли да се показва слънчевият диск, всеки трябва да се обърне с лице към него и през рамо да наблюдава сянката си.
Отразява ли се тя цяла, човекът ще бъде здрав през годината, а очертае ли се наполовина - ще боледува.

ЕНЬОВЧЕ ЗА ТЕБ!

Еньова буля секирата посети,
червено було и подари!
Еньо, Яне, я, станете,
традиция, обред преплетете.
Билки съм набрала,
носят сила тази нощ,
вода мълчана съм наляла,
търся син пламък, имане йощ.
Космически, лечителски,
магически празник,
рождество Йоан Кръстителя-
народен празник!
Жени баятелки, магьосници
извършват ритуали
по чужди ниви голи,
по изгрев слънце цяли.
С венци, китки Еньовски,
омайно биле, хортуване,
лекуват болни....даруване,
желаят здраве, добруване.
Духове бягат,
магии за любов, омраза...
бездетни деца имат
сам Еньо каза.
Водата лечебна става,
Слънце окъпано в нея, дава
на всички здраве, живот, красота...
Чер трън, еньовче, иглика, комунига...
билки се вият на венци разпределят,
на "трептящо","играещо"слънце греят!
Биляри в потайна доба
на Еньова нощ половин билка намират
за половин болест, мощ
человеку даряват и здраве,
на злите демони много им здраве!

стихове  А.Х.Т. sekirata cekupamaБилко,тревко порасти,
мене със здраве дари,
чай,отвара ще направя,
болката си ще удавя,
стига е сърце боляло
и глава,морно ми тяло!
Еньовден е,билки,травки,
даже работливи мравки
плъзнали са по листата,
корените и стеблата
на различните разстения,
нямам Eньовски умения,
но природата обичам,
Еньов ден Ви честитя, наричам...


На Еньовден се прави мълчана вода и венец от 77 билки-Биляна, Ивет, Ивета, Денислав, Деница, Деян, Деяна, Диана, Дияна, Енчо, Еньо, Яна, Янаки, Яне, Янета, Янка, Янко...ЧЕСТИТО!!!


Билки тази заран си откъснах,

за да те омая

и мълчана  вода пръснах,

ще призная,

че в този ден със мен е Бог,

Йоан Кръстител, цял народ!

Високо тук от хълма

слънчевите сенки гледам,

гадая ги, не кълна,

за здраве моля се,прегърна

ме слънцето в прегръдка жарка!

През рамо сянката ми цяла е

и....здрава съм, свежарка!


Билко,тревко порасти,

мене със здраве дари,

чай,отвара ще направя,

болката си ще удавя,

стига е сърце боляло

и глава,морно ми тяло!

Еньовден е,билки,травки,

даже работливи мравки

плъзнали са по листата,

корените и стеблата

на различните разстения,

нямам Eньовски умения,

но природата обичам,

Еньов ден Ви честитя, наричам...ДНЕС- 24 ЮНИ  Е ЕНЬОВДЕН , РОЖДЕНИЕТО НА СВ.ЙОАН КРЪСТИТЕЛ

КОЙТО ПРЕДСКАЗВА РАЖДАНЕТО НА ИСУС ХРИСТОС!

Отвори се небето изведнъж,
потъна всичко, просветля,
помолих се за топъл дъжд,
но нямаше от него ни следа.
Билките хортуваха си нещо,
магьосниците, вещиците в глас
нареждаха тъй страшно и зловещо,
Йоан Кръстител появи се, в час
на еньовска прокоба
и в еньовската късна доба
тръгнах боса през полето,
там тегли ме и днес сърцето!

Според разпространеното поверие, в полунощ срещу Еньовден небето се отваря – стават чудеса, но и черни магии. Сънищата са пророчески. От мястото, където има заровено богатство, излиза син пламък. Звездите слизат на земята и се къпят в застиналите вълни на морето. Вярва се, че преди да “тръгне към зима”, слънцето се окъпва в изворите и реките и прави водата лековита. После се отърсва и росата, която пада от него, е с особена магическа сила.

Затова през тази нощ водата в реките и кладенците на този ден е лечебна и магическа. След като се изкъпе във водите, слънцето поема своя обратен път към зимата. Народът вярва, че сутринта на празника, когато изгрява, слънцето “трепти” и “играе”. И който види това, ще бъде здрав през цялата година.

Всеки преди изгрев слънце трябва да се измие с лековитата роса или течаща вода, казва народът ни. Точно по изгрев слънце трябва да се обърнете с лице към него и през рамо да наблюдавате сянката си. Отразява ли се тя цяла, човекът ще бъде здрав през годината, а очертае ли се наполовина – ще боледува.

В крайморските райони твърдят, че морето “спира да се движи” и също се къпят в него. Нощта срещу Еньовден е изпълнена с особена сила и тайнства. Вярва се, че в нея билките са най-лековити, затова рано сутрин на Еньовден моми и жени, врачки, баячки и магьосници събират билки, които използват за лек и магии през цялата година.

На първо място сред тях е еньовчето, също комуника, иглика, маточина. Народните вярвания твърдят, че по човека ходят 77 и половина болести. За 77 болести има цяр, само за половинката болест – няма. Всъщност, и за нея има половин билка, но нея само посветени билкари могат да намерят в потайната доба на еньовденската нощ и да използват.Заченат с Божията намеса св.Йоан наречен Кръстител или Предтеча се ражда няколко години преди Христос,за да прокара пътя на неговото учение сред юдейския народ.Той пръв започва покръстването на юдеите във водите на р.Йордан.Еньовден съвпада с лятното слънцестоенте.На този ден различните билки и треви имат най голяма лечебна сила особено при изгрева.

Гадае се за здраве по слънчевите сенки,събират се билки! На този ден всички трябва да станат рано и да посрещнат изгрева на еньовденското слънце, за да усетят лековитата роса, която то отърсва от себе си, миейки се преди път. Започне ли да се показва слънчевият диск, всеки трябва да се обърне с лице към него и през рамо да наблюдава сянката си.

Отразява ли се тя цяла, човекът ще бъде здрав през годината, а очертае ли се наполовина - ще боледува.

В нощта срещу празника особена магическа сила придобива и водата. За лечение и гадаене при залез слънце се взима от чист сладък извор "мълчана вода", налята при пълна тишина, за да не се погуби от човешки глас магическата й сила.На този ден всички трябва да станат рано и да посрещнат изгрева на еньовденското слънце, за да усетят лековитата роса, която то отърсва от себе си, миейки се преди път. Започне ли да се показва слънчевият диск, всеки трябва да се обърне с лице към него и през рамо да наблюдава сянката си.

Отразява ли се тя цяла, човекът ще бъде здрав през годината, а очертае ли се наполовина - ще боледува.

НА ЕНЬОВДЕН БИЛКИТЕ ИМАТ НАЙ ГОЛЯМА СИЛА.


С тревите и цветята, набрани на празника, се увива и голям еньовски венец, през който всички се провират за здраве. Той също се запазва и се използва срещу болестите.

sekirata Eniova bulia sekirata posetiВанга предрекла: Промяната на България започва на Еньовден.
Но коя година и кое летоброене кой ли знае:)Билки тази заран си откъснах,
за да те омая
и мълчана  вода пръснах,
ще призная,
че в този ден със мен е Бог,
Йоан Кръстител, цял народ!
Високо тук от хълма
слънчевите сенки гледам,
гадая ги, не кълна,
за здраве моля се,прегърна
ме слънцето в прегръдка жарка!
През рамо сянката ми цяла е
и....здрава съм, свежарка!

поезия клип А.Х.Т. sekirata cekupama

А.Х.Т.
sekirata cekupama
 

Offline sekirata

 • А.Х.Т. sekirata cekupama
 • Writer
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 3,934
 • Gender: Female
 • А.Х.Т. sekirata cekupama
Re: Моите стихове за моята България
« Reply #1923 on: 03 Jul 2020, 07:45:54 »
ДЪЖДЪТ ВАЛИ

Във задимено кафене
седя сама пия кафе,

около мен витаят разни

души различни -чисти, мазни.

А вън дъждът вали, вали,

сърцето мое не боли,

умна съм и знам добре,

съдба човешка кой зове.
поезия  клипове А.Х.Т sekirata cekupama

sekirata Dujd

sekirata Pod dujda
А.Х.Т.
sekirata cekupama
 

Offline sekirata

 • А.Х.Т. sekirata cekupama
 • Writer
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 3,934
 • Gender: Female
 • А.Х.Т. sekirata cekupama
Re: Моите стихове за моята България
« Reply #1924 on: 03 Jul 2020, 07:47:09 »
ВСЕКИ ПЛАЩА СИ ГРЕХА

Не ще си тръгна опечалена!
Не ще да клекна победена!

Не ще се влача, моля, прося,

съдбата, кръстът мой си нося.

Не ще да вия, стена, плача,

не ще посрещам сама здрача,

защото знам всичко се връща,

доброто злото преобръща

и  всеки плаща си греха

на тази -долната Земя.поезия А.Х.Т. sekirata cekupamaТони Дачева и Найден Милков-Грях ли е

А.Х.Т.
sekirata cekupama
 

Offline sekirata

 • А.Х.Т. sekirata cekupama
 • Writer
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 3,934
 • Gender: Female
 • А.Х.Т. sekirata cekupama
Re: Моите стихове за моята България
« Reply #1925 on: 03 Jul 2020, 07:48:41 »


КОЙ РЕКЛАМА САМ СИ ПРАВИ ?!

Сама на цвете да се правиш

и в реклама да се давиш,

не е нормално и прието,

опитваш се да пускаш Вето.

То бе трева, роса, бодли,

с които вечно си на ти!

Изкара се и извънземна,

хармонична и пригледна,

но не намесвай Господ Бог,

ти с дяволски си рог!

Бодеш, кои? Защо, нали

си хрисима и благонравна,

но си шаранка своенравна.

Чак с Вселената се мериш!

Криво гледаш, криво мериш!

"УМРЯ ЦИГАНКАТА, ДЕТО ТЕ ХВАЛЕШЕ"

цитирам те -

"Не нося аз живота на бодли,
обичам да е цвете и трева,
росица във тревата да роси
и да е светъл като синева....

Та се научих после да бода,
да, Дяволска наука е това.
Остана ли си цвете и трева-
отдавна да ме няма от света."поезия А.Х.Т. sekirata cekupama
А.Х.Т.
sekirata cekupama
 

Offline sekirata

 • А.Х.Т. sekirata cekupama
 • Writer
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 3,934
 • Gender: Female
 • А.Х.Т. sekirata cekupama
Re: Моите стихове за моята България
« Reply #1926 on: 03 Jul 2020, 07:50:27 »
ПРАЗНОСЛОВИЕ В ДНЕШНОТО ПОЕТИЧНО СЪСЛОВИЕ

Смислена е всякаква професия

дори на некадърни Джурналистки,

продажни, слугувници на парата,

не разчитат на една заплата!

Слави дори в песен ги възпя,

в мъжки панталони с цип ....ря,

на сгледа ги изпрати в МОЛА,

секира ги посече в пола.

Техни били върховете,

но препъват те нозете

на неудобните за тях,

безочливи без срам, без страх!

Ала, бала ,бля,бля ,бля,

общи приказки кат за софра,

думи еднакви и безчет,

без смисъл хвърляни, без словоред!

 sekirata Jurnalistikata nasha

 споделено стихове А.Х.Т. sekirata cekupama

А.Х.Т.
sekirata cekupama
 

Offline sekirata

 • А.Х.Т. sekirata cekupama
 • Writer
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 3,934
 • Gender: Female
 • А.Х.Т. sekirata cekupama
Re: Моите стихове за моята България
« Reply #1927 on: 03 Jul 2020, 07:51:53 »
КАК ДА ТЕ СТИГНА?
Уморих се нагоре да гледам,
да те търся сред птиците,
само облаци сиви и черни
ми измъчват зениците.
На кой облак си кацнал,
зад кой си се скрил?
В коя звезда горе
любовта си открил?
Как да те стигна?
Далече си ти.
Сърцето ми моли-
Ела ме вземи!

стихове и клип А.Х.Т.sekirata cekupamasekirata Mastileno rondo
А.Х.Т.
sekirata cekupama
 

Offline sekirata

 • А.Х.Т. sekirata cekupama
 • Writer
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 3,934
 • Gender: Female
 • А.Х.Т. sekirata cekupama
Re: Моите стихове за моята България
« Reply #1928 on: 03 Jul 2020, 07:55:40 »
В ЛИЛАВО ДУШАТА МИ СЕ СМЕЕ
Красивите цветя

и хубава жена,

са гледка за мъжа

прекрасна, чувствена!

А аз като жена,

обичам тез цветя,

и осми март на вас

със радост честитя!

Единствен женски месец,

да бъдем ний царици

и нека да ни хулят,

че сме и политици!

Днес ще съм красива,

днес ще съм щастлива

и всеки ден добра

ще бъда за мъжа!


sekirata V lilavo ...

През лилавите очила Ви гледам
и не мога аз да се нагледам
на жени в мираж обвити
с маски ,злобни и прикрити,
които жертви си избират
смилат ги и консервират!В лилаво душата ми се смее,
в лилаво сърцето ми лудее,
в лилаво очите ми сияят,
лилави искри във тях играят!
Лилави звезди блестят в небето,
греят, топлят ми с любов сърцето,
цвят лилав, любов голяма,
жена съм в лилаво за теб избрана.
 С лилава усмивка те дарявам,
лилава любов ти подарявам,
в лилав сън горя, изгарям,
лилаво ти пея и повтарям -
Ти за мен си лилава любов,
обич моя, нежен изгрев, зов!
поезия А.Х.Т. sekirata cekupama Анита Христова Трифонова


А.Х.Т.
sekirata cekupama
 

Offline sekirata

 • А.Х.Т. sekirata cekupama
 • Writer
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 3,934
 • Gender: Female
 • А.Х.Т. sekirata cekupama
Re: Моите стихове за моята България
« Reply #1929 on: 03 Jul 2020, 07:59:01 »

СЪРЦЕ ОБИЧА

С красиви думи любовта не кича,

сърце ми знае да обича,

но не въздух под налягане,

търкаляне, лягане, ставане...

 

поезия клип А.ХТ. sekirata cekupamasekirata Ot surce

А.Х.Т.
sekirata cekupama
 

Offline sekirata

 • А.Х.Т. sekirata cekupama
 • Writer
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 3,934
 • Gender: Female
 • А.Х.Т. sekirata cekupama
Re: Моите стихове за моята България
« Reply #1930 on: 03 Jul 2020, 08:01:08 »
ВИЗАНТИЙСКА МУ РАБОТА

ГЪРЦИ, СПРЕТЕ ДА ПРОСИТЕ СЕКС И ПАРИ, ГОТОВАНЦИ !
Красивата гъркиня
била половин полякиня?!
А най красивата-българката им слугува?!
Само тридесет слугини наши имат тези….
Хитри византийци интриганти,
що да ви  храним да ни е…,готованци!?
За чии очи вий пеете?
Но за чии копнеете?!
Дощяло ви се е това- византийската империя!
Това… Турската империя?!
Ами това-ЦАР Иван Асен втори?
Върнете ни сребърните чинии крадливци,мързеливци!
„Гърция отказа да върне на България
девет нелегално изнесени средновековни сребърни чинии!
А се пишат и на любовчии?!

Но са единни, повече от циганите даже! С това не можем да се похвалим.
И КЪДЕ СМЕ НИЕ, А КЪДЕ СА ГЪРЦИТЕ ?!...например

ИЗНУДВАЧИ СА, А ГИ МЪРЗИ, НО ИСКАТ ЧУЖДИ БОГАТСТВА И ПАРИ !

Византийска му работа-винаги гърците са се уреждали,ами хитър и мързелив народ, добре че нашите жени там им работят та и мъжете им Оправят, хи! Такава е евтина българката, до този хал я докараха управниците ни - мъжете ни, които жените си не могат да оправят та в чужбина ги пуснаха, та чак държавата ни ще оправят! Срам. Ако се събуди хан Аспарух....олееее....!!!!!!!!!   Ето защо сме на този хал,
защото търпим нашите
БАЛАМУРНИЦИ-тюфлеци,
ВЗЕЛИ СА НИ СТРАХА ЛИ? ХА!
Така ни търгуват.......Жалко, няма кой да чуе жалбите ни !

Прогнозата на Грийнспан: Гърция ще напусне Еврозоната
Легендарният бивш шеф на централната банка на САЩ, Алън Грийнспан, прогнозира, че Гърция ще трябва да напусне Еврозоната. Той коментира пред Би Би Си, че не вижда кой би бил склонен да даде повече заеми за укрепване на гръцката икономика.
По повод искането на Гърция да предоговори своя спасителен план, Грийнспан казва, че това не може да бъде решено без Гърция да напусне еврозоната.
Би Би Си припомня и коментара на британския финансов министър Джордж Осбърн, според когото гръцкият въпрос би предизвикал остри дискусии на Острова.
"Вярвам, че Гърция в крайна сметка ще напусне Еврозоната. Въпрос на време е страните да признаят, че това е най-добрата стратегия", заявява Грийнспан.

"Викаха победа, а сега искат пари!"

sekirata Gurci sprete da prosite seks i pari gotovanci


 

 

sekirata Zashto murzelivite gurci i sega sa po dobre ot bulgarite

sekirata - шарено нещо е живота. Баба ми (Бог да е прости) преди девети са имали слугинчи. Гъркинче. Между другото, нямаше лошо чувство към нея. Така и казваше. "Гъркинчето", но чувството бе добро. Казваше го с умиление. Не защото е загубила слугинче, а защото просто се е разбирала много добре с нея. Била е нещо като помощница, като част от семейството, дори са били приятелки. Че животът е шарен. Времената се менат. Не, че обичам много гърците. Но и те са хора. Аз харесвам нас, българите, поради простата причина, че съм си българче, нямам и намерение да ставам друг. На сегашните гърци, лошото им е, че се взеха насериозно. Забравиха, че до 1982 г. бяха "гола вода" като стандарт и богатство. Те станаха нещо като държава чак след като ги приеха в ЕИО и бяха галените деца на Европа. Да ама сега Европата си иска кредити те, а пък гърците искат да продължават да си играят сертаки, а германците да бачкат. Да ама не, както казва Петко Бочаров. Че гърците да се взимат в ръце и да почват да работят, защото както са е подкарали нищо добро не ги чака. Аз лично искам да имаме богати комшии, защото тогава богати ще бъдем и ние. Но бъди сигурна, че до петнадесет-двадесет години, ако няма някакъв "катаклизъм", по стандарт ще се изравним с тях. Дали прогнозата ми ще е вярна, ако Господ ни държи на грешната земя, ще можем да разберем. Не е чак толкоз далече това време. Само, че в исторически смисъл. За нас... тогава ще сме леко възрастни :). Какво да се прави. Такъв е живота... Да сме благодарни на Господа, че го живеем.
Поздрав от Ицко

 

sekirata -  Та нали това крещя и аз в тези си клипове и не само там . Гърците са си византийци гадни,децата ни в утробите изнесоха там ,макар и повечето циганчета,да не говорим за слугините и проститутките . Голямо самочувствие имат ей...,ама знаеш ли защо? Защото тяхните деца и жени не са като нашите...мъжете гърци са гадняри ,но държат яко юздите на гъркинята и децата си,държат на националността си,единни, ама мнооого единни са точно като нашите цигани! Е, какво да искам от народа наш СМАЧКАН?! А ИМАМЕ МНОГО ПО ПО ПО ХУБАВИ ХОРА И ТАЛАНТЛИВИ,РАБОТЛИВИ. Нямаме си лидери,героите си избихме ние и продължаваме да се самоубиваме, самоунищожаваме като народ,от злоба ли завист ли ...Много сме умни българите цял свят ни знае,нооо....явно не сме хитри,не сме единни и нямаме национална гордост повече един страх,страх...и пак търпение и СТРАХ.

АВТОР СТИХОВЕ КЛИПОВЕ А.Х.Т. sekirata cekupama
А.Х.Т.
sekirata cekupama
 

Offline sekirata

 • А.Х.Т. sekirata cekupama
 • Writer
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 3,934
 • Gender: Female
 • А.Х.Т. sekirata cekupama
Re: Моите стихове за моята България
« Reply #1931 on: 03 Jul 2020, 08:02:17 »
НИКОЙ НЕ ЧУВА

На който не му пука
и тука кука, гука,

но кой го чува?

Изуй си цървула.

 

Компании музикални, но не!

Порнографски са, поне

да спрат да се събличат

и в надпревара за пари да тичат!sekiarta Kotarani i kotacisekirata Na teb curvulsekirata Zashto me mraiat nekadurnisekirata Edin den chupkata shte ti pokaje tvoiat sin rojden

стихове в клипове авторово А.Х.Т. sekirata cekupama


А.Х.Т.
sekirata cekupama
 

Offline sekirata

 • А.Х.Т. sekirata cekupama
 • Writer
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 3,934
 • Gender: Female
 • А.Х.Т. sekirata cekupama
Re: Моите стихове за моята България
« Reply #1932 on: 03 Jul 2020, 08:04:22 »
САЙТОВЕТЕ СЕ ОПОШЛЯВАЛИ....

Сайтовете се опошлявали, особено тези за запознанства,
дали заради порно сайтовете,които отдавна са под всякаква критика?!
Но порно сайтовете не са на кой да е.
Тези големите дават пример....
Никой не го интересува поколението,
всеки си гледа джоба.
Защо все народа изплаща грешките
на управляващите сегашни и минали,
защо крадените пари не се връщат,
с какви очи тези,които ни крадоха и крадат
дават изявления по медиите?
Защо данъците са само за обикновените хора?
Защо се опрощават сметките за ток на малцинствата,
а човекът от народа - българинът се тормози и го търсят дори за два лева
недоплатена сметка и не само за електроенергия?
На това и всичко друго подобно някои биха казали - геноцит.
Но защо? На хубаво място,стратегическо сме,
а народът трябва да се унищожи ли или планът Ран-ът е в действие?
Но защо това се търпи и защо народът е като стадо овце,
който го поведе и по него?!
Дори стачките са по сигнал ! А синдикатите са продажници,като Янка Т.,
която на нашата -учителската стачка избяга
в Америка при дъщеря си с парите,които и дадоха. Кои познайте.
И пак за интернета. Защо най претоварени са безплатните сайтове?
Едва ли само, защото българинът не може да отдели пари.
Аз мисля,че е и за друго. Платените сайтове, както множеството игри по телевизията най вече, както и много други нещица в моята Родина са вид обирджийски.
Такава е организацията и механизма им,съюзени с мобилните услуги,
да ни обират парите.
Например да се регистрираш в платен сайт е цяло безумие.
Кодът който изпращат ако изобщо го изпратят и то на първия път не е верен.
А ти продължаваш и пускаш ли пускаш SMS -си.
Фактурите за електроенергия и подобните говорят също за обирджийска работа.
Как ще докажеш как работи електромера, какво са писали на фиша и. т. н?
Няма начин, а и нямаш глас. Кой те пита?!
 

ПОСТЪТ МИ Е ИЗТРИТ, ПАК И ПАК….И ПАК,  А КАКВО ОБИДНО В НЕГО ИМА, ПРОСТО ЦИТИРАМ ДВАМАТА БОГОВЕ ТУК!23 .06. 2020

"Не се занимавай с мен, стрино, (ново) защото ще ти таковам онаковата.

5 пари не давам за теб. Плюя аз на теб.

Престани да се заяждаш с мен, побъркана жено!

Защото много, ама много лошо ще пострадаш.

Това е последно предупреждение!

Изпратено: 10:11 От: apostapostoloff  23 юни 2020

Изтрий | ОтговорР.К, СЛУШАЙ КАКВО,    Последни 20 регистрирани посетителя 07:25 - rosiela   Нямаш ли си друга работа , та все в блоговете ми висиш? Отдавна съм те заличила от живите.
Що за ...иче си?

Рано ,рано да се събудиш и за цъфнеш при мене, тази,

която не искаш да чуеш и видиш, ТОВА Е НЕНОРМАЛНО!!!

СТИГА СИ МИ ПУСКАЛА СТИХЧЕТА НА ЛИЧНИ ЗА АКОРДЕОНА МИ,

ПИАНОТО МИ, ДЕЦАТА МИ,  ТОВА Е КУФЕЛЩИНА!

СПРЯХ ЛИ ДА ПЕЯ И ПИША ЗА ТЕБЕ? Даааааааа.

Аз изпълнявам нарежданията ,правилата тук, а РК -НЕ.

Вижте в профила и колоко постове има против хората , не само по мене,все критики, това журналист било.
Кво се вжвяваш рОСО НА бОГ ИЛИ ИМАШ ДРУГИ ПРОБЛЕМИ ,АМИ РЕШИ СИ ГИ ,КВИ ДИРИШ ПРИ МЕНЕ ,НАЛИ РЕВЕШ С ГРУПИЧКИ И ЖАЛБИ ПО МЕНЕ?!
и НИКАКВА НЕ СЪМ НА ЧУ,набий си го в главата.
Не си ти тази която да ми каже кога и къде да пиша, качвам стиховете ,разказите си и клиповете си.То не бяха заплахи, омраза...най-вече за дъщеря ми. По-млада е от тебеи мнооооого по красива ако аз за теб съм грозна.А каква певица си и акордеонистка още никой не е видял ,пусни нещо твое, ха де?

Провокираш ме, но няма да стане

просто давам гласност на наглостта ти
да ми натрапваш,
а да не ме понасяш-това е противоречие.


И къде е контролът тук?
Защо постоянно ми се пише от администрацията  да не се занимавам с нея

ХА , ДА МИ ОТГОВОРЯТ  СЕГА Росица Копукова защо не предупредят да спре да ме търси  и рови из профилите ми?
Защото неприятностите ми в тях са от нея , постоля и платените им хакерчета.

Последни 20 регистрирани посетителя 07:25 - rosiela
това са само малка част от обидите по мене и дъщеря ми,която пък изобщо няма нищо общо с нашите онтошения,пък сме и непознати с тази джурналистка...


..има къде и как да пусна другите ..
о, идвала в плевен в компания плевенчани и им пяла,свирила ..хайде дайте запис де?

Тази ваша групичка ще си тго отнесе един ден,но не от мен, защото намесихте и дъщеря ми и то не само с писания.

на 21.06.2020 г. в 14:55, Myanmar написа:

Кой е рекъл, че пречите?

Казано ми е ДОРИ в прав текст от потребители и не само тук  с големи претенции и връзки, а всъщност като мене простосмъртни.

Малко цитати -

04.02 21:50 - А ДА СЕ ИЗМЕТЕШ? КАКВО ЩЕ КАЖЕШ?

от: rosiela За постинг: НАПРАВЕТЕ НЕЩО, ПРОМЕНЕТЕ САЙТА ДА СЕ ВЪРНАТ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА В НЕГО!

1. rosiela - Не разбрах защо реве Анита Пернатова?!
21:49

05.01 20:24 - Време е да се ометеш и ти,

от: rosiela За постинг: МАСОВО ИЗСЕЛВАНЕ НА ПЛЕВЕНЧАНИ

фъфло! Измитай се заедно с твоя любим поет Чу.Ще те спра и от ютуб. Одобри | Изтрий 

 
20.01 10:49 -  Умира на

от: apostapostoloff За постинг: ТОВА НЕ Е ОТ ЛАНИ

 


баба ти хурката. Много скоро и от ДАНС ще ти разяснят това. Одобри | Изтрий   

 

https://b.radikal.ru/b17/2006/ab/0fb7c6a52250.jpg

Отдавна затъваме и тези отвън ни бутат използвайки
всички средства най вече колко сме "единни"!
Амерка винаги и била ...ва, с мераци да управлява света,
макар,че това е писано на жълтата раса.Клипа ми за некадърните журналисти,журналистки не ми го приема, защо ли? Защото е фраш тук от такива ли?Ето го от друг сайт и не само там го имам.
http://vbox7.com/play:2d590062

http://vbox7.com/play:3bbc1d81

sekirata Grehut e vash

sekirata Rada i stava
 

ЗНАЯ ВИ, НАЛИ?

Последни 20 регистрирани посетителя

22:28 - rosiela

22:06 - dobrodan

10:46 - kossef

10:12 - dobrodan

10:09 - apostapostoloff

09:53 - dobrodan

08:23 - kossef

07:58 - zann

07:25 - rosielaТОЗИ МИ ПОСТ ОТ 23 ЮНИ 2020

Е ИЗТРИТ, ПАК И ПАК….И ПАК, А КАКВО ОБИДНО В НЕГО ИМА, ПРОСТО ЦИТИРАМ ДВАМАТА БОГОВЕ ТУК!


Не се занимавай с мен, стрино, (ново) защото ще ти таковам онаковата.

5 пари не давам за теб. Плюя аз на теб.

Престани да се заяждаш с мен, побъркана жено!

Защото много, ама много лошо ще пострадаш.

Това е последно предупреждение!
Изпратено: 10:11 От: apostapostoloff 23 юни 2020
Изтрий | ОтговорР.К, СЛУШАЙ КАКВО, Последни 20 регистрирани посетителя 07:25 - rosiela Нямаш ли си друга работа , та все в блоговете ми висиш? Отдавна съм те заличила от живите.
Що за ...иче си?

Рано ,рано да се събудиш и за цъфнеш при мене, тази,

която не искаш да чуеш и видиш, ТОВА Е НЕНОРМАЛНО!!!

СТИГА СИ МИ ПУСКАЛА СТИХЧЕТА НА ЛИЧНИ ЗА АКОРДЕОНА МИ,

ПИАНОТО МИ, ДЕЦАТА МИ, ТОВА Е КУФЕЛЩИНА!

СПРЯХ ЛИ ДА ПЕЯ И ПИША ЗА ТЕБЕ? Даааааааа.

Аз изпълнявам нарежданията ,правилата тук, а РК -НЕ.

Вижте в профила и колоко постове има против хората , не само по мене,все критики, това журналист било.
Кво се вжвяваш рОСО НА бОГ ИЛИ ИМАШ ДРУГИ ПРОБЛЕМИ ,АМИ РЕШИ СИ ГИ ,КВИ ДИРИШ ПРИ МЕНЕ ,НАЛИ РЕВЕШ С ГРУПИЧКИ И ЖАЛБИ ПО МЕНЕ?!
и НИКАКВА НЕ СЪМ НА ЧУ,набий си го в главата.
Не си ти тази която да ми каже кога и къде да пиша, качвам стиховете ,разказите си и клиповете си.То не бяха заплахи, омраза...най-вече за дъщеря ми. По-млада е от тебеи мнооооого по красива ако аз за теб съм грозна.А каква певица си и акордеонистка още никой не е видял ,пусни нещо твое, ха де?

Провокираш ме, но няма да стане

просто давам гласност на наглостта ти
да ми натрапваш,
а да не ме понасяш-това е противоречие.


И къде е контролът тук?
Защо постоянно ми се пише от администрацията да не се занимавам с нея

ХА , ДА МИ ОТГОВОРЯТ СЕГА Росица Копукова защо не предупредят да спре да ме търси и рови из профилите ми?
Защото неприятностите ми в тях са от нея , постоля и платените им хакерчета.

Последни 20 регистрирани посетителя 07:25 - rosiela
това са само малка част от обидите по мене и дъщеря ми,която пък изобщо няма нищо общо с нашите онтошения,пък сме и непознати с тази джурналистка...


..има къде и как да пусна другите ..
о, идвала в плевен в компания плевенчани и им пяла,свирила ..хайде дайте запис де?

Тази ваша групичка ще си тго отнесе един ден,но не от мен, защото намесихте и дъщеря ми и то не само с писания.

на 21.06.2020 г. в 14:55, Myanmar написа:
Кой е рекъл, че пречите?
Казано ми е ДОРИ в прав текст от потребители и не само тук с големи претенции и връзки, а всъщност като мене простосмъртни.
Малко цитати -
04.02 21:50 - А ДА СЕ ИЗМЕТЕШ? КАКВО ЩЕ КАЖЕШ?
от: rosiela За постинг: НАПРАВЕТЕ НЕЩО, ПРОМЕНЕТЕ САЙТА ДА СЕ ВЪРНАТ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА В НЕГО!
1. rosiela - Не разбрах защо реве Анита Пернатова?!
21:49
05.01 20:24 - Време е да се ометеш и ти,
от: rosiela За постинг: МАСОВО ИЗСЕЛВАНЕ НА ПЛЕВЕНЧАНИ
фъфло! Измитай се заедно с твоя любим поет Чу.Ще те спра и от ютуб. Одобри | Изтрий


20.01 10:49 - Умира на
от: apostapostoloff За постинг: ТОВА НЕ Е ОТ ЛАНИ


баба ти хурката. Много скоро и от ДАНС ще ти разяснят това. Одобри | Изтрий

ЗНАЯ ВИ, НАЛИ?
Последни 20 регистрирани посетителя

22:28 - rosiela

22:06 - dobrodan

10:46 - kossef

10:12 - dobrodan

10:09 - apostapostoloff

09:53 - dobrodan

08:23 - kossef

07:58 - zann

07:25 - rosiela

Puk – трол ли си или напротив?Рано при мен си дошъл, защо?


https://b.radikal/b17/2006/ab/0fb7c6a52250


А.Х.Т. sekirata cekupama
А.Х.Т.
sekirata cekupama
 

Offline sekirata

 • А.Х.Т. sekirata cekupama
 • Writer
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 3,934
 • Gender: Female
 • А.Х.Т. sekirata cekupama
Re: Моите стихове за моята България
« Reply #1933 on: 03 Jul 2020, 08:06:29 »


                          КАЛИНКА - БРЪМБАР

                     Калинката прогледна в тъмнината,
но всъщност беше бръмбар!

Колорадски -не, на Сатаната,

луд рогач - бръмбар!

Бръмбар трътльо, напорист,

нахален и нечист!стихове А.Х.Т. sekirata cekupama
А.Х.Т.
sekirata cekupama
 

Offline sekirata

 • А.Х.Т. sekirata cekupama
 • Writer
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 3,934
 • Gender: Female
 • А.Х.Т. sekirata cekupama
Re: Моите стихове за моята България
« Reply #1934 on: 03 Jul 2020, 08:37:46 »
АКОРДЕОН И ХАРМОНИКА -ТАЛАНТИ, ВИРТУОЗИ ВПЕЧАТЛИЛИ МЕ

НАЙ-МАЛКИТЕ ВИРТУОЗИ НА БЪЛГАРИЯ ГРОЗДАН И ОГНЯН OГНЯНОВИ


Кралят на акордеона  Исус Ангелов


https://www.youtube.com/watch?v=DZ8cSPQfslMhttps://www.youtube.com/watch?v=frsgn1LJR2w


Milica Gogin - Lepa vodeničarka (sestra & brat ✩ duet harmonika) ✩ (Šumac)


КРАЛЯТ НА АКОРДЕОНА - ИСУС АНГЕЛОВ

Na Golici

https://vijti.com/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%BE/%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D1%82-%D1%82%D0%B0%D0%B7%D0%B8-%D0%B1%D0%B0%D0%B1%D0%B0-%D0%B5-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8/53108/
А.Х.Т.
sekirata cekupama
 

 

Стихове за Осми март

Started by Hatshepsut

Replies: 7
Views: 19735
Last post 18 Jul 2018, 14:50:23
by sekirata
Стихове за Христо Ботев

Started by Skarlet

Replies: 11
Views: 15481
Last post 02 Jun 2019, 21:52:15
by sekirata
Търсим стихове?!

Started by maksim89

Replies: 2
Views: 3981
Last post 10 Sep 2015, 10:21:17
by Индивидуалист
Стихове за Васил Левски

Started by Индивидуалист

Replies: 34
Views: 57598
Last post 18 Jul 2018, 14:07:29
by sekirata
Македонски стихове

Started by Nordwave

Replies: 3
Views: 4340
Last post 07 Jun 2009, 18:05:48
by sekirata