Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Православие / Re: Вярвате ли в Господ?
« Последна публикация от Bulgarians - Октомври 20, 2017, 22:04:30 »
Да!
2
Фолклор / Re: Български народни песни
« Последна публикация от Hatshepsut - Октомври 20, 2017, 21:42:32 »
Ой Тойне Тойне

- Ой Тойне, Тойне, убаво Тойне,
подай ми, Тойне, витите гривни,
подай ми, Тойне, витите гривни,
витите гривни, сребърни жегли

да ги упрейем* на биволето,
че ке да ида тежка кирия,
че ке да ида тежка кирия,
тежка кирия, с тежко жилязу.

Тойна Никола тихом продума:
- Вземи и мене, любе Никола,
че като минем през Кара бунар,
като ни видят карабунарки,

като ни видят карабунарки,
та че да рекат: - Бре мари, блазя,
бре мари, блазя на тява млади,
че си са любят и ке са вземат.

*упрейем = впрегнем

https://www.facebook.com/Vihar.kz/videos/1920747331521253
3
Чужбина / Re: Относно Северна и Южна Корея
« Последна публикация от Петкан - Октомври 20, 2017, 20:14:38 »
Цитат


US: North Korea Months Away From Being Able to Hit US with Nuclear Missile


By Jeff Seldin October 19, 2017

"Pyongyang's deputy envoy to the United Nations, Kim In Ryong, warned Monday that war could break out at any moment.  "
https://www.globalsecurity.org/wmd/library/news/dprk/2017/dprk-171019-voa01.htm?_m=3n%2e002a%2e2134%2ejm0ao07rtu%2e1yq2
4
Твърдо подкрепям санкциите срещу Русия!
На един мой познат  болшевиките много силно са *** баба му.
Раковски, мисля, че преди няколко дни с доста примери ти доказах, че на България не е нужен съюз със Русия.
5
Спортни новини / Re: ПФК Левски София
« Последна публикация от Петкан - Октомври 20, 2017, 19:42:35 »


Siegfried, къде са Сашо Коств и Христо Илиев на снимката?
Днес е 20.10.2017 г, а от 07.10.2017 г. не можеш да отговориш на този въпрос.
6
Дрън-дрън,ярина.Та на коя страна трябва да разчита България за да излезе от бедственото положение, в което ни вкараха американците с прословутия си план Ран-Ът?Виждали сме снимката с Желю Желев как се кланя ниско на един от тия и как оня зверски го гледа с единственото си око.Не че Желев е бил това,за което се представяше,но още тогава са поставили козовете на масата и се е изяснило каква антинародна политика трябва да се води.Сега какво,садистично да се натяква на българския народ,че бил пасивен,изпуснал момента и все пак трябвало да се бори?С кого,с добре структурирана и военизирана мафия ли?Без стратегически съюзник и покровител българския народ няма никакъв шанс,а това може да бъде единствено Русия.Президента и Бойко говорят това-онова,но бракувани самолети ще купят и хоро ще играят,иначе ще ги сменят.Все едно дали Ф-16 или Грипен--дрипен,парите ще идат по предназначение,нищо че тука няма за болници и лекарства.Щели да купуват и ф-35, по 1 млрд.лв. бройката,какво да говорим повече,на свинче --звънче.
8
Опасността за националната сигурност расте с всеки изминал ден,а президента не взема мерки,допуска дори да му саботират съвещанието,което е свикал.Американците създават черноморка ударна групировка от техни и съюзни войскови части,нещо като Вафен СС.Но иначе нямало страшно,всички тези действия били за сплашване на Русия,непосредствено около нейните граници.Как ще реагират американците,при положение,че например русите разположат войски и бойна техника в Куба,като Хрушчов или пък във Венецуела.Ей тъй,да има баланс.Защото тук не намирисва, направо вони на подготовка за агресивна война.И какви са тия гениални планове на НАТО,УМ ДА ТИ ЗАЙДЕ?пОВЕЧЕ ОТ ЯСНО Е, ЧЕ американците нямат намерение да се хвърлят в масирана атака,а да вкарат в затегнат военен конфликт своите съюзници ,включително  и България.

Ти пак ли ми плачкаш за русия бе, какъв българин си ти бе и как не те е срам да си сложиш за НИК името на един от най - големите български националисти и българофили,  който във всяко свое изложение пише колко вредна и опасна за България е циганската АЗИАТСКА държава рАсия, не те ли е срам бе ? 

Не те ли е СРАМ,  че се намираш в Български националистически форум и въпреки това, продължаваш да плачеш за рАсия, рАсия, рАсия, колко страшно било че еврейското  НАТО  правело съюзни войскови части в черно море, е и, какво нас като БЪЛГАРИ ни интересува това , да УМИРАТ и едните и другите !?  :laugh-1:  Не знам обаче,  как славянското ти русоробско мозъче изходи глупоста, че ЕВРЕЙСКА Америка и НАТО  правели Waffen SS войски !?!?!?!?!?  :laugh-1: :laugh-1: :laugh-1:

Ей изроди РУСОРОБСКИ, престанете да пускате рубладжийските си пасквили в БЪЛГАРСКИЯТ форум, нямате ли срам бе, на всеки българин му е безразлично, какво се случва с рАсия, с америка, с англия , с швейцария и тн и тн. единственото което интересува БЪЛГАРИНА е  БЪЛГАРИЯ, БЪЛГАРСКИТЕ ЦЕННОСТИ и БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ  ИНТЕРЕСИ !

Русоробче, запомни и повече няма да повтарям, че :
РУСОФИЛСТВОТО, или любовта към Русия е равнозначна на патриотизъм само в една единствена  държава - в Русия, във всяка друга държава е равнозначна на държавна измяна и национално предателство !!!
9
България / Re: Абсурдите на Софийското метро
« Последна публикация от Siegfried - Октомври 20, 2017, 13:24:24 »
Да обясня отново, няма Европейска държава в която съм бил, в това число бивши соц. държави , като; Чехия, Полша, Унгария.......,  в които билета за градския транспорт да е САМО за ЕДНО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО, и примерно като излезнеш от метрото, ако билета ти е за час , или час и половина да не можеш да се върнеш да ползваш пак метрото !!!!
Никъде по света не е така, както в Народна реСпублика Славяния,  навсякъде по белия свят,  докато не ти изтече часът отбелязан на билета, можеш да влизаш и излизаш, колкото пъти искаш от метрото и разбира се да го ползваш, а не както е тук, като излезнеш от метрото билета ти повече НЕ ВАЖИ !

Обяснявам пак, навсякъде по белият свят(разбира се в това число не влиза АЗИАтската държава рАсия),  като си купиш билет може да си го носиш в джоба си и една година, билета се активира САМО при влизането в метрото, в рейса , в трамвая и тн и тн., а не се активира в момента на закупуването от касата,  както е в столицата на Народна реСпублика Славяния - сАфия !!!

Освен това, в 95% от нормалните Европейски държава, след като билета ти важи за определено време,  със същия билет можеш да се прекачваш и на други превозни средства на градския транспорт, разбира се във времето до което е активен билетът ти, за половин час, за час и половина... и тн. и тн.!!!

Коментирайте темата, от какво ви е страх, защо нямате мнение за нещо, което засяга всички ни(разбира се, всички жители на гр. София) !
10
Въпреки всичко, има за какво да поздравим ръководството на ПФК Левски!

http://www.kotasport.com/

Специални благодарности на НКП и на председателя Stepan Hindliyan, също така на Владимир Владимиров и Димитър Костадинов!
Днес(сиреч, вчера 19.10.17г.) на УС на ПФК Левски са взели решение:

1. няма да има петолъчки на таблото на стадион Васил Левски, ще има само емблемата на Левски !

2. в продажба ще бъдат пуснати нови билети без петолъчки по тях, ще има само емблемата на Левски !

3. във вътрешния правилник ще бъде пусната заповед за забрана на изричане на името на четирибуквието в интервюта и медийни изяви, ще се използват названия, като новия отбор, отбора на г. ганчев, преименувания отбор и т.н. и т.н.

Нашата борба с Тубата имаше смисъл,честито Левскари  !

Страници: [1] 2 3 ... 10