Автор Тема: Свобода за момчетата от Национална Съпротива!  (Прочетена 35113 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен snayperi

 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 175
 • Карма: +50/-15
 • Пол: Мъж
Правова държава не е държава, която има право, а която има гражданско общество, гарантирано от правото. А гражданско общество не е просто съвкупност от граждани, а хора, които се ползват с ясно гарантирани от държавата права и свободи и автономна сфера на реализация, като държавата сама ограничава себи се, за да не нарушава тази сфера. Основните принципи за една правова държава и защитавани от нея такива са тези за разделението на властите и защитата на горепосочените права.

Накратко това. Така че въпросът е някак различен. Няма значение дали анархистите подкопават държавата (а същност са някакви смешници, които си играят на някакви неща), те също са нейни граждани и след като имат права защитавани от нея - нарушителят на тези права трябва да си понесе съответните санкции.

И пак казвам, трябва да се прилага тази санкция над всички заслужили я.

    Дбре това е по-принцип.Ти говориш за това каква трябва да е държавата по-принцип но не споменаваш нищо за това дали държавата реално е това което трябва да бъде.Нека да видим как държавата ти гарантира правата реално а не така както го пише по конституция.

     Нека да вземем за пример само правата на потребителя.По закон измамата до 100 лева нее наказуема от закона.От там и ако вие продавате ментета за по 20-30лв.по закон не носитте наказателна отговорност.Така се дава възможност на всеки търговец наволя и съвсем безнаказано ежедневно да измами цяла дозина клиенти за по 20-30лв. от което днес той може да си направи чиста печалба от измами над 1000-5000лв. но без да наруши закона защото той нее измамил един човек с повече от 20-30лв.и нее нарушил закона.Ето как държавата чрез закон отнема правото на клиента да бъде коректно и честно обслужен и това е така защото депутатите които измислят тези закони са поставени в парламента не от народният вот както официално се тръбиа, а от червената комунистическа мафия която продължава чрез организираната престъпност да управлява државата ни.

    Другото нрушаване на правата на българите е отнемането на територия от малката по размер България като се дава реално въпреки че нее официално,пълна турска автономия в Родопите където ако си ходил ще видиш че там вече е турция и няма нищо общо с България.Някой питал ли е българите дали са съгласни част от държавата им да мине в друга държава?Все пак това е българска територия и никой няма право да я подарява без съгласието на българите.

    Някой питал ли е българите дали са съгласни по българската национална телевизия която е национална и се финансира от данъците на българският данъкоплатец дали българите които финансират с данъците си тази телевизия са съгласни по нея да звучат чужди езици?По бългрската национална телевизия трябва да звучи само бългрска реч защото това е БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ а не български вилает в турската империя.Отново държавата отнема правото на българина да бъде българин в собствената си държава.За какви права гарантирани от държавата ми говориш и къде е държавата въобще има ли я?Българската държва е  държава на българите и на първо място и преди всичко трябва да гарантира правата на българите а както виждаме това съвсем нее така.

     Другото право което българската държава не гарантира на българите това е правото на труд и справедливо заплащане на труда на българите както и нормалният минимум от месечно възнаграждение, необходим за оцеляването на веки от нас и гарантиращ правото на достойно съществуване.Работодателите обединен в тръст се договарят за да дават ниски заплати и да слагат високи цени по поръчка на комунстическата мафия която е обещала на чуждите купувачи на българската държава на които отдавна са ни продали по икономически път да изгонят българите от България.

    Българската държава не гарантира никакви права на българите нито в България нито в чужбина.Българите които са измамени от различни фирми с обещания за работа в чужбина и след като са стигнали във съответната държава остават на улицата без пари и документи и след като се обърнат за помощ към българските посолства в съответните държави получават ритник в задника и тотален отказ за помощ да се върнат в страната ни и пак са на улицата в чужбина и търсят начин да съберат пари за да се върнат.Държавата не само че не гарантира сигурноста на гажданите си и не ги пази от престъпници и измамници но играе заедно със престъпниците срещу собствените си граждани.

    Мога да ти изпиша една книга дебела колкото три библий пълна с примери за фрапиращо и брутално нарушаване на човешките права на собствените си граждани от страна на днешна комунистическа България която съвсем скоро няма да я има въобще а правото на българите да имат собствена държава отдавна вече им е отнето и аз не виждам за каква българска държава гарантираща правата на българите ми говориш.

    Ти казваш че анархистите трябва да имат права?Това означава че и престъпниците трябва да имат права обаче ако те имат права няма как да ги спреш да отнемат правата на всички останали българи в България защото докато държавата дава права на престъпници и анархисти то те отнемат правата на всички останали и налагат диктатура на престъпноста и анархията.Малко повече трябва да мислиш върху тези неща преди да говориш във стил-по-принцип.
« Последна редакция: Юни 13, 2010, 12:34:22 от snayperi »

Неактивен Балкани

 • Hero Member
 • ****
 • Публикации: 1,076
 • Карма: +470/-62
 • Пол: Жена
И какви по-точно са основанията да се протестира? Кое  беше неправилното в действията на МВР? Хулиганите бяха арестувани, защото нанесоха жесток побой над други в обществения транспорт - толкова. По същия начин щяха да арестуват всеки, който направи това:Нямам намерение да съчувствам на пребитите комунистчета, въпросът е принципен. Тук става въпрос за най-елементарно опазване на обществения ред и цивилизовано поведение - нещо, с което шайката хулиганчета не се е съобразила и съответно си е получила заслуженото. Ми дайте да направим по един протест за всяка друга хулиганска проява щом ще подкрепяме тази? Ако това за вас е проява на национализъм, то работата наистина е яко зле.

Познавам една част от арестуваните и мога смело да твърдя, че поне половинта от задържаните нямат общо с побоя и са задържави , след като комунистите са ги наклеветили. А самите бити комунистчета изобщо не са видели лицата на биячите си и не ми е съвсем ясно как така разпознаваш на очна ставка някой, чието лице не си виждал (е, те са им виждали лиата, но не в момента на побоя). Дори майката на едно от момчетата каза, че синът й е бил удома в този ден. Като учащ право би трябвало да си наясно, че не можеш да обявяваш някой за безспорен виновник за нещо, което не е доказано, че е извършил.  А ти правиш именно това. А като националист би трябвало да си насно, че живеем  в една нелепа анти-българска обстановка на анархия. Също така, като такъв трябва да си наясно, че борбата не винаги се води по мирен начин. Би ли разяснил кои прояви са националистически?
Тежко, тежко! Вино дайте!
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е, или слава!

....

Ще да пия на пук врагу,
на пук и вам, патриоти!
Аз веч нямам мило, драго,
а вий... вий сте идиоти!

Неактивен Борисъ

 • Senior Member
 • ***
 • Публикации: 951
 • Карма: +100/-27
 • Пол: Мъж
 • Зодия: Gemini Gemini
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Основанието на онова съдийче да ги остави е, че били разпознати от жертвите(които били с маски иначе). И теб, примерно, да бяха те обвинили, че си ги нападнал и  си националист, пак ще те посочат, дори и да си бил на другия край на планетата. А, и защото смятал(съдията),че са част от организирана престъпна група!!?!?

Като учащ право би трябвало да си наясно, че не можеш да обявяваш някой за безспорен виновник за нещо, което не е доказано, че е извършил.  А ти правиш именно това. А като националист би трябвало да си насно, че живеем  в една нелепа анти-българска обстановка на анархия.

Истинските основанията за задържането им са в протоколите, за които ние нищо не знаем, а това какво са писали журналистите е отделен въпрос. А арестът не трябва да ви притеснява, защото за безспорни виновници могат да се обявят само на съдебен процес, сега нещата са още във фаза досъдебно производство. Дори и като задържани все още правото ги разглежда като невинни до доказване на противното. По-подробна информация - като започнем наказателно право в трети курс.

Цитат
Също така, като такъв трябва да си наясно, че борбата не винаги се води по мирен начин.
Ами там е работата, че тук няма никаква "борба". Случката в трамвая е просто жалък опит да шайка хулигани да превърнат простотията си в национализъм. Някак си готино е да придадеш на действията си по-възвишен и идеалистичен оттенък - не биеш, щото си примитивен и нямаш друга работа, а защото "обичаш" родината! :-D Ако някои иска да е продуктивен, да чете повече книжки и да се изучи - така ще е най-полезен за страната и народа след време. Такива побоища не водят до абсолютно нищо, а самите извършители като станат на 30-40 години ще са едни неуки и пропаднали пияници, които ще крещят "White power!!!" в опит да си придават важност. Колкото до въпроса ти кои прояви са националистически, темата не е за това.
« Последна редакция: Юни 13, 2010, 23:39:17 от Борисъ »

Неактивен Panzerfaust

 • Administrator
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,350
 • Карма: +309/-37
 • Пол: Мъж
 • Интереси: история, политика, психология, военно дело, икономика
 • Зодия: Virgo Virgo
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Ами там е работата, че тук няма никаква "борба". Случката в трамвая е просто жалък опит да шайка хулигани да превърнат простотията си в национализъм. Някак си готино е да придадеш на действията си по-възвишен и идеалистичен оттенък - не биеш, щото си примитивен и нямаш друга работа, а защото "обичаш" родината!
За мен лично е легитимна форма на хулиганство!

Неактивен Балкани

 • Hero Member
 • ****
 • Публикации: 1,076
 • Карма: +470/-62
 • Пол: Жена
Не всеки побой и то от този тип е дело на "хулигани", футболни запалянковци и т.н. Прочел си в някоя статия, че извършителите са футболни хулигани и дебре напираш, че са именно такива. Единственото "хулиганство" в акта може да е замърсения с кръв и стъкла трамвай, който обаче обикновено е замърсен от цигани и обелки от разни храни и от билетчета. Надраните седалки са надрани отпреди побоя. Та дали комунягите ще бъдат пребити без толкова много шум или с още повече - все ще бъдат пребити. Иначе един комунист също може да обича родината, но тази вражда не е само на ниво национализъм-интернационализъм, а на политическо ниво най-вече.
Не знам точно на какъв принцип съдиш, че биячите на комунистите са необразовани и че нямат 30 години, след като дори си нямаш идея кои са.
На въпросът ми, щом смяташ, че тук не е мястото, ако искаш отговори на лично или в скайп.


Евентуалният протест ще бъде в подкрепа на група съратници, задържани без основание и държани в панделата без причина.Надявам се разбираш, че това няма нищо общо със защитата на каквито и да е хулигански актове.
« Последна редакция: Юни 14, 2010, 02:36:44 от Балкани »
Тежко, тежко! Вино дайте!
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е, или слава!

....

Ще да пия на пук врагу,
на пук и вам, патриоти!
Аз веч нямам мило, драго,
а вий... вий сте идиоти!

Неактивен Франкист

 • банкетен революционер
 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 2,406
 • Карма: +383/-52
 • Пол: Мъж
Това по снимките е лютеница,не се поддавайте на провокации от страна на ченгенцата!

Неактивен Иван Д.

 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 180
 • Карма: +50/-14
 • Пол: Мъж
ЗАЕМАМ СЕ ДА ОФОРМЯ ГРАФИЧНО плакати и листовки с различен формат и предназначение - за интернет и за разпечатване. За да ги направя обаче, са ми необходими ФАКТИ: еди-колко си български младежи са задържани по разпореждане на (районна прокуратура - коя?, името на прокурора?) по еди-какво си обвинение (хулиганство, побой - какво конкретно???) и в момента са задържани еди-къде си (РПУ, следствен изолатор - къде ги държат???).

Може да им напиша малките имена (напишете ми ги тук) или изобщо да не споменавам имена, а само броя им?
Чуйте вие, журналисти!
Чуйте вие, западни търгаши!
Чуйте вие, жалки педер@сти!
България не се предава!!!
България не се продава!!!
БЪЛГАРИЯ - ТОВА Е СЛАВА !!!

Неактивен NordwaveTopic starter

 • Founder
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 4,381
 • Карма: +1344/-0
 • Пол: Мъж
 • R.I.P. 2017
  • Български националисти
 • Интереси: История
 • Зодия: Capricorn Capricorn
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
В продължение на седмица по всички медии в България до втръсване беше въртяна една и съща версия за инцидента в трамвай по линия 20, при който група анархо-комунисти бяха атакувани от неизвестна група свои противници. Медия след медия и журналист след журналист се надпреварваха кой ще направи по-сърцераздирателен репортаж, а малка група от болшевики видя в това своя звезден миг и обиколи десетки предавания, за да манипулира общественото мнение и да си създава имиджа на миролюбиво сдружение от студенти, което се бори за един по-добър свят. Постепенно обаче журналистите усетиха, че има нещо гнило в случката и започнаха да си задават въпроси. Най-логичният от тях гласеше – пострадалите в трамвая – невинни жертви или лицемери? Темата достигна и до по-популярните предавания по телевизията, като “Сеизмограф” по бТВ. По-различното в случая – екипът на тази продукция беше решил да подходи по-разумно от своите колеги и вместо да завърти само отдавна изтъркалите се брътвежи на комунистите, покана бяха получили и представители на националното движение. Така в късния следобед на 12-ти юни срещу видимо несигурните и объркани Милен Илиев от “23-ти септември” и Екатерина Митринова от “Призив” застанаха Асен Кръстев и Пламен Димитров от “Български Национален Съюз”. В предаването, което може да гледате по-долу, се видя за пореден път, че уменията за манипулация на комунистите се изчерпват точно в момента, когато срещу тях има реален противник, който да ги постави на мястото им с конкретни факти. Националистите ясно и точно изразиха своята позиция и не се потдадоха на провокациите на комунистите, които блеснаха с единственото си умение – да четат от лист доноси – явно написани им от хората, които ги командват. Нещо повече – за първи път в национален ефир се чу, че “миролюбивите студентчета” – “жертва” на фашисткия терор, не са нищо повече от шайка обикновени престъпници, лицемери и слаби демагози, които освен всичко останало – потдържат връзки с крайните ислямисти от “Хизбула”, както може да се види от собствената им страница. Към края на предаването се забелязва ясно как първоначалният страх в очите на болшевиките е преминал в ужас от факта, че една огромна част от Българското общество видя тяхното истинско лице без онази маска, която те цяла седмица се опитват да си сложат. Останалото е най-добре да видите сами във видеото.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vuyhtOorD8g[/youtube]
Асен Кръстев в "Сеизмограф" по БТВ (част 1)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2mTna8kP4Eg[/youtube]
Асен Кръстев в "Сеизмограф" по БТВ (част 2)

 Необходимо уточнение преди поредната доза лъжи и обвинения – снимката на Екатерина Митринова е взета от участието й по бТВ и има за цел само да онагледи настоящия материал. Въпреки твърденията на тези среди, че снимките са средство за заплаха, като журналисти считаме, че когато един човек застава по телевизията ( и всички други медии) от името на своята организация и убеждения, то той малко или много се е превърнал в част от публичния живот на страната и няма защо да се сърди, когато журналистите, поради естеството на професията им, отразяват изявите му със средствата на модерната комуникация.

Altermedia България
http://bg.altermedia.info
« Последна редакция: Октомври 01, 2012, 17:58:43 от Hatshepsut »

Неактивен snayperi

 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 175
 • Карма: +50/-15
 • Пол: Мъж
ЗАЕМАМ СЕ ДА ОФОРМЯ ГРАФИЧНО плакати и листовки с различен формат и предназначение - за интернет и за разпечатване. За да ги направя обаче, са ми необходими ФАКТИ: еди-колко си български младежи са задържани по разпореждане на (районна прокуратура - коя?, името на прокурора?) по еди-какво си обвинение (хулиганство, побой - какво конкретно???) и в момента са задържани еди-къде си (РПУ, следствен изолатор - къде ги държат???).

Може да им напиша малките имена (напишете ми ги тук) или изобщо да не споменавам имена, а само броя им?


      Достатъчно е да напишеш причината каква е а подробностите никой не се инересува според мене.Важното е в брушурата да пише че комунистчетата искат да изгонят българите от България чрез иконмиически средства и да ги заместят с азиатски маймуни.Това е важно според мен хората да разберат а останалото нее толкова съществено.

Неактивен NordwaveTopic starter

 • Founder
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 4,381
 • Карма: +1344/-0
 • Пол: Мъж
 • R.I.P. 2017
  • Български националисти
 • Интереси: История
 • Зодия: Capricorn Capricorn
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Дълго време екипът на НС Трибуна не искаше да пише по темата за трамвая и боя, който се случи в него. Мислехме си, че като всяко чудо всичко ще отмине за три дни и накрая момчетата, набедени за участието в побоя ще бъдат оневинени и пуснати да си ходят по живо, по здраво. Не само, че това не се случи ами на заседанието на съда проведено в Софийският районен съд 6-те от момчетата бяха оставени в съда до следващото дело на 18.06.10 (петък) в сградата на Софийският градски съд (Сграда на съдебната палата). Основанието за това решение е, че : „извършеното е с изключително висока степен на обществена опасност, нападнати са беззащитни хора, които с нищо не са провокирали агресията”.
От тук може всеки да си зададе въпроса:”Колко са беззащитни тези хора?”
Както е известно сред нападнатите е лицето, което се изявява като лидер на 23 Септември и е част от студентски кръг „Призив” - Борис Боев. Всички сте виждали снимката на Борис Боев от миналогодишния първи май, на която той влиза във видима физическа и вербална конфронтация с органите на МВР. Там той не изглежда толкова беззащитен, а дори е настървен и озлобен.
Един от другите пострадали е по-известен като Илия - Ягата. Той и неговият приятел Калин – Пънко имат татуировки с емблемата на Фракция Червена армия (РАФ). За тези, които не знаят РАФ е Германската терористична организация водена от Улрике Майнхоф и Андреас Баадер, която е виновна за десетки атентати в периода 1972-1975. След малко ще докажем и други връзки на 23 Септември с терористични организации по света.
На мястото на сблъска са намерени палки, боксове и други подръчни средства за бой, чието количество надхвърля неколкократно броя на нападателите. Това не ви ли навежда на мисълта, че и беззащитните жертви са се готвели за физическо спречкване или с „лошите нацисти” или с „органите на реда”? С което автоматично отпада последна част от основанието за задържането „нападнати са беззащитни хора, които с нищо не са провокирали агресията”.
„..Имаме доста доказателства, че се касае за добре организирана престъпна група ...” Това са думи на прокурора водещ делото. Днес на дата 14.06.2010 бяха оправдани братята по-известни като Маргини, за създаване и ръководене на престъпна група. Нима тези 6-тима младежи на средна възраст 20-22 години могат да бъдат сравнявани с Маргините? Нима тези голобради момчета могат да бъдат поставяни редом с тези доказани престъпници?
Задавали ли сте си въпроса защо точно Бусманци? Защо беше наречен българското Гуантанамо? А не Гулаг, Аушвиц или Второ Белене? Кой бе държан в Гуантанамо? Атентаторите от 11 септември в Ню Йорк! Да не би там да се държат атентатори и терористи? Дали близките връзки на 23 септември с други терористични организации не са ги подтикнали да протестират срещу „ужасните” условия, в които живеят чужденците. В Интернет Сайта на 23 Септември намираме списъка на организациите участвали в един семинар в Турция през 2009
Народен фронт (Турция) - организация по известна като: Devrimci Sol (присъстваща в списъка на терористичните организации в света на ЦРУ)
- Ливанска комунистическа партия
- Хизбулла (Ливан) - по известна като Ислямски Джихад (в информацията поместена в списък по-горе е написано, че тя има няколко хиляди привърженици и сотици терористични организации)
- Народен фронт за освобождение на Палестина (присъстваща в списъка на терористичните организации в света на ЦРУ)
- Демократичен фронт за освобождение на Палестина (присъстваща в списъка на терористичните организации в света на ЦРУ)
- Комитет против нормализацията на отношенията с Израел (Йордания )
- Боливарианско континентално движение (Венецуела)
- Венецуелска комунистическа партия
- Радикален работнически фронт (Гърция)
- Ново ляво течение (Гърция)
- Представители на Световния социален форум
- Комитет за свобода на изразяването и асоциирането – CLEA (Белгия)
- Движение за съпротива „23 септември” (България)
- Близки на жертвите (Палестина)
- Народен съпротивителен фронт (Хондурас) присъстваща в списъка на терористичните организации в света на ЦРУ)
Дали пък съвсем не случайно тези момчета и момичета са отивали да протестират там? Дали те не искат да помогнат на своите приятели, заклеймени от целия свят като терористи, свободно да нахлуят и оперират в нашата страна. Дали 23 септември и останалите им приятели не искат да повторят атентата в Света Неделя?
Някъде четох обвинение, че срещу националистите има чадър от държавата и те остават винаги не наказани? Странно за какво трябва да бъдат наказвани? В януарските протести, когато същите тези малки момчета, които тогава бяха наричани от журналистите нашите деца и биваха и показвани за пример и хвалени, че бъдещето на България е на прав път, щом е излязло да протестира вместо си родителите си, днес бяха наречени от същите тези журналисти - лумпени, биячи, наркомани и какви ли не още?
Ако наистина имаше политически чадър, защо бяха задържани хора, които със сигурност нямат нищо общо с този побой?
Защо лицето Димитър Лазаров – Хоумлеса бе задържан и бе оставен в ареста, като той има желязно алиби за времето за побоя? Бил е разпознат? Нормално! Лицето Борис Боев, който не за първи път яде пердах и предния път бе посочил Димитър като извършител на побоя. Не мислите ли че Боев познава 10-15 човека от националистическите среди и не ги посочва всеки път за виновни, каквото и да му се случи?
Защо Васил Павлов – Шопа бил разпознат по сините му очи на черно бяла снимка?!? Що за идиотия може да бъде това? Но за полицията това е добре дошло поради причината, че Васил съди МВР за полицейски произвол. Не Ви ли прилича това на разчистване на сметки?
Защо Матея Пенев не бе пуснат под домашен арест или подписка? При условие, че след няколко дни след заседанието на съда той е имал да полага държавен изпит? Това не Ви ли прилича на комунистическите прийоми за разбиване на живота на инакомислещите? Не губи ли Матея така една година от живота си? А какво ще кажат МВР, когато той се окаже невинен, в което ние не се съмняваме? Ще може ли той да бъде приет в желаният от него ВУЗ без изпит, поради грешка на право-раздавателната ни система?
Къде е този чадър господа наричащи се леви или комунисти или дори анархисти? Не сте ли вие тези, които за 5 дена направихте бдения, флаш мобове и няколко безсмислени пресконференции. Къде виждате чадър? Къде виждате защита на държавата? Къде са задържаните от вашия флаш моб подкрепен от 20 души? Все пак вие блокирахте централно кръстовище в центъра на София в пиков час. Не е ли бащата на Ани Райчева, галеника на всяка власт. Не е ли той онзи дебил, който си позволи да говори против Левски и да го нарече един „конекрадец”?
Не мислите ли, че това ще е поредната показна акция на МВР, в която след време всички ще бъдат освободени поради на липса на доказателства?
А докато всеки четеше за лошите нацисти разбрахте ли с колко % вдигнаха тока? Не мислите ли, че тази „показна” операция освен да осакати живота на няколко младежи е замислена да отвлече общественото мнение от редица по-важни проблеми?

НС ТРИБУНА ПРИКАНВА ВСИЧКИ ЧИТАТЕЛИ ДА ДОЙДАТ НА ДЕЛОТО (СВОЕВРЕМЕНО ЩЕ ВИ ИНФОРМИРА КЪДЕ ЩЕ БЪДЕ ТО) В ПЕТЪК, ЗА ДА ИЗКАЖЕМ ПОДКРЕПАТА НА НЕВИНИТЕ НИ ПРИЯТЕЛИ, СЪРАТНИЦИ И ПОЗНАТИ!

С НАШИТЕ ЗНАМЕНА ЩЕ БЪДЕ ПОБЕДАТА!

П.П. Когато котката е затворена, мишките пируват, но навън има много котараци. На Ваше място не бихме пирували мишлета.
http://nstribune.blogspot.com

Неактивен shokersun

 • Registered user
 • Junior Member
 • *
 • Публикации: 47
 • Карма: +25/-11
 • Пол: Мъж
 • "Мой верен Хайнрих"
 • Зодия: Sagittarius Sagittarius
Всички заедно трябва да направим нещо,иначе невинните момчета може да пострадат много лошо ...
"Ръцете ми са чисти, но съзнанието ми тъне в кръв"

http://www.vbox7.com/user:shoker_ns

Неактивен snayperi

 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 175
 • Карма: +50/-15
 • Пол: Мъж
Всички заедно трябва да направим нещо,иначе невинните момчета може да пострадат много лошо ...

     Във всъщност в крайна сметка се оказа че арестуваните за побоя нямат нищо общо с него и даже на единият от тях баща му е палестинец.Страното е че арестуваните не са задържани на местопрестъплението в момена на извършването а много след това по показания на пострадалите.Нападателите са биле със маски на главите и нее било възможно да бъдат разпознати в момента на акцията.По какъв начин тогава потърпевшите ги посочиха и разпознаха е голяма загадка поне за мене.Лично аз си мисля че понеже правителството на Борисов не може да си позволи да остави неразкрита подобна дръзка акция,решава да арестува и обвини разни лица от интернет които са биле във словесен комфликт със потърпевшите.Това обаче не означава че посочените и арестувани в последствие лица по този случай действително са участвали в акцията.

      Едно е да напсуваш някой по интернет а съвсем друго е да го пребиеш.Освен това аз мога да псувам някого по интернет и да го заплашвам и да сложа снимката на някой който много искам да го арестуват и да кажа че това съм аз.Така с един куршум удрям два заека.Хем пребивам някой който много ме дразни хем вкарвам в затвора друг който също ме дразни като го набеждавам чрез поставената му от мое име снимка в интрнет и така с един удар си разчиствам сметките и с двамата.Затова тези момченца дето са в ареста не ги знам какви са но съм уверен че нямат нищо общо със случая и са набедени за да послужат на правителството да си измие ръцете че веднага е заловило извършителите.

        Има много случаи когато полицията арестува напълно невини граждани и в ареста започва да ги изнудва да признаят че са извършили определено престъпление.Това се прави или за да бъдат прикрити истинските извършители (когато полицията играе с мафията) или за да отчете дейност пред обществото.Последният показан по новините подобен случай беше с един пловдивчанин арестуван сутринта на автобусна спирка докато чака автобуса си за да отиде на рабта.След като е прибран в ареста започват да го бият и изнудват да признае чее обрал някакъв апартамент.Той разбирасе не се потдава на маниполациите и полицаите са принудени да го свободят като го зплашват да си мълчи но човека отива направо в телевизията и разказва всичко пред камерата.

       Има и много случаи когато по същия начин в ареста са били пребивани до смърт набедени хора които също не са искали да признават престъпления които не са извършили.Нищо не ни гарантира че и този случай нее същият като се има в предвид фатите и обстоятелствата по задържането на младежите.Според мене тези дето са арестувани нямат нищо общо с акцията и затова не виждам смисъл от протест за освобождаването им.Арестуваните да се оправят,важното е че това не са нашите хора.

     Разяснителни брошури обаче трябва да се раздават на хората за да стане ясно на всички за какво е била извършена акцията тъй като медиите изкривяват истината по поръчка на правителството.
« Последна редакция: Юни 16, 2010, 18:28:49 от snayperi »

Неактивен Metoman_88

 • Senior Member
 • ***
 • Публикации: 939
 • Карма: +193/-47
 • Пол: Мъж
 • Зодия: Cancer Cancer
МАТЕ,ДРЪЖ СЕ,НИЕ СМЕ С ТЕБ
СВОБОДА ЗА НЕСПРАВЕДЛИВО ЗАДЪРЖАНИТЕ МОМЧЕТА!!!
Ще измислим нови хитрини,
закони всякакви игри.
Наш човек на пост там, ще внедрим
далавера с него да въртим.

Неактивен Радко

 • ιYι Свободен- Социален- Национален! ιYι
 • Adviser
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,223
 • Карма: +503/-21
 • Пол: Мъж
 • ιYι Не предавай, не лъжи, обичай Родината! ιYι
  • Ген. Христо Чаракчиев
 • Интереси: Радикален Атеизъм
 • Зодия: Aquarius Aquarius
 • Religion: Atheism Atheism

Свобода за момчетата от Национална Съпротива! Осем активисти на крайнодясната организация “Национална съпротива - България” бяха арестувани за зверския побой в трамвая в неделя, съобщиха от МВР. Оказа се, че всички арестувани са познайници на полицията.Има данни, че част от арестуваните и други представители на същото движение са били сред побойниците на протеста пред парламента на 14 януари 2009 г.
Свобода за момчетата!

http://www.facebook.com/pages/Svoboda-za-momcetata-ot-Nacionalna-Sprotiva/134336816582542?ref=ts&v=wall#!/pages/Svoboda-za-momcetata-ot-Nacionalna-Sprotiva/134336816582542?v=wall&ref=ts

Неактивен Хитлер

 • Вечното присъствие
 • Registered user
 • Senior Member
 • ***
 • Публикации: 677
 • Карма: +157/-26
 • Пол: Мъж
 • ! Смърт за всички предатели !
  • SS GROUP
 • Зодия: Aries Aries
Мето,и Матей ли са го задържали?  :@
Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. - Член 39 от Конституцията на Република България

Неактивен killed_by_death

 • Senior Member
 • ***
 • Публикации: 724
 • Карма: +159/-39
 • Пол: Мъж
 • Дълг и Чест
Мето,и Матей ли са го задържали?  :@
Да...
:@


 

Национална Съпротива България почете годишнината от гибелта на Ботев

Започната от fw

Отговора: 33
Прегледи: 12474
Последна публикация Май 27, 2011, 08:32:24
от Франкист
Национална Съпротива ще прави политическа партия

Започната от Hatshepsut

Отговора: 9
Прегледи: 5153
Последна публикация Април 24, 2018, 13:26:52
от HighVoltage
Национална Съпротива започва кампания „Помнете героите!”

Започната от Франкист

Отговора: 9
Прегледи: 5740
Последна публикация Януари 08, 2012, 16:34:43
от ЕxedRa_SS
Kакво мислите за Национална съпротива?

Започната от Ivo_the_MOnsTer

Отговора: 42
Прегледи: 7216
Последна публикация Ноември 29, 2009, 15:14:56
от vasgene
Изявление на Национална Съпротива по повод антибългарската политика на правителс

Започната от Франкист

Отговора: 0
Прегледи: 3325
Последна публикация Октомври 04, 2015, 16:26:44
от Франкист