Обща категория > Конспирация

Тихи оръжия! за безшумни войни.

(1/1)

Атила:
ТИХИ ОРЪЖИЯ! ЗА БЕЗШУМНИ ВОЙНИ.

“Тихото оръжие” изпълнява същите задачи, както и всички други видове оръжия, но начина на неговото функциониране е специфичен. Това оръжие изстрелва ситуации вместо куршуми, тласкани от обработка на данни вместо от химична реакция (експлозия), използуваща битове от информация вместо барутни зърна. Тези ситуации се изстрелват от компютър вместо от оръдие, с оператор компютърен програмист вместо опитния стрелец, под заповедите на банковия магнат вместо на армейския генерал. Тихото оръжие не предизвиква шум от експлозия, не причинява видими физически или умствени увреждания, видимо не се осъществява груба намеса в ежедневния социален живот. Въпреки това, за тренирания наблюдател то несъмнено причинява шум, физически и умствени увреждания, и несъмнено внася изменения в социалния живот — но само за наблюдателя, който умее да анализира. Обществото не може да разбере това оръжие и затова не вярва, че е атакувано и поробено чрез него. Хората инстинктивно чувстват, че нещо не е наред, но поради техническата същност на “тихото оръжие”, те не могат да си го обяснят рационално и то остава недостъпно за техния разум. Затова, при въздействието на това оръжие, хората не знаят как да викат за помощ, как да се отбраняват срещу него и как да се обединят за такава отбрана. Когато “тихото оръжие” се прилага постепенно, обществото се приспособява към неговото въздействие и понася безропотно пораженията, докато психологическият натиск (чрез икономиката) го доведе до пълен срив. Следователно “тихото оръжие” е вид биологическо оръжие. То атакува жизнеността, избора, способността за движение на индивидите в обществото посредством познанието, разбирането, манипулацията и атаката върху източниците на естествена и социална енергия, като използва умело физическите, емоционалните и умствените слабости на индивидите.

Иван Иванов:
Даам, американската попкорн "култура", чалгата, сериалите, реалити простотиите, конспиративните теориики, пишман историците от последните години...Все един и същ почерк на евтина комерсия, насочена към бързо печелене на пари и водеща до прогресивно изпростяване. Но чумата затихна постепенно, да се надяваме, че и към тези вирусчета ще добием имунитет, е поне повечето от нас  ;)

Tangru:
Искам да задам един въпрос, на съфорумниците!

Някой има ли информация за това, как се използват Психотронни средства, за да се предизвикат тежки автотранспортни проишествия?

Вече има информация, че е възможно при катастрофата, при която загина Даяна, да са използвани подобни средства!

Навигация

[0] Списък на темите

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Премини на пълна версия