Author Topic: Георги Войнов - Геноцидът и Холокостът над българите  (Read 4631 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Иван Д.

• Forum Member
  • **
Днес случайно попаднах на една книжка в нета - 15 МВ, pdf-формат - и искам да я споделя с Вас. Щракнете върху заглавието, да я отворите:

ГЕНОИДЪТ И ХОЛОКОСТЪТ НАД БЪЛГАРИТЕ

извършен от юдеи, турци, гърци, руснаци, сърби, комунисти, масони, богоборци, глобалисти и ционисти

Ако някой вече я е чел, може да споделя мнения.
« Last Edit: 10 Feb 2017, 19:59:13 by Hatshepsut »
Чуйте вие, журналисти!
Чуйте вие, западни търгаши!
Чуйте вие, жалки педер@сти!
България не се предава!!!
България не се продава!!!
БЪЛГАРИЯ - ТОВА Е СЛАВА !!!

Offline killed_by_death

• Senior Member
  • Дълг и Чест
Абе бях прочел навремето около 2/3 от нея, но не бях очарован. Все пак от значение е не само какво искаш да прочетеш, а и какви са в действителност нещата,нали. В тая книжка, ако не ме лъже паметта, леко липсваха факти и изтачници и по-скоро бяха авторски есета. Възможно е и да греша, ако е така ще хвана да я преразгледам, но ме съмнява да е така.

Offline Amenhotep

• Pharaoh
  • Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Доброму, добро да прави, злому с ножа по главата!
  • Зодия: Gemini Gemini
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
  • Politics: None None
Георги Войнов - Геноцидът и Холокостът над българите

» Издадена :2006

» Формат :*pdf

» Страници :314

"...Bъв Bидин някaкви общинapи-ибpикчии peшили дa нaпpaвят музeй нa eвpeйcкия xолокоcт - „много им билa xapecaлa идeятa"?!... B цeнтъpa нa Cофия циониcти поcтaвиxa фaлшиви пaмeтни плочи зa някaкви измиcлeни гонeния cpeщу eвpeитe. Циониcтът Cтeфaн Cофиянcки зaпочнa дa „кpъщaвa" c eвpeйcки имeнa улици и площaди в cтолицaтa и дa пpоизнacя cълзливи peчи по този повод. Зa дa нe оcтaнe по-нaзaд пpeзидeнтът-комуниcт Гeоpги Пъpвaнов обяви зa официaлeн бългapcки пpaзник дeнят нa eвpeйcкия xолокоcт. Bицeпpeзидeнтът о.з. гeнepaл Ангeл Mapин пък в pодния cи гpaд Бaтaк ce извини нa туpцитe зa гдeто ca ни клaли. Подобно нaционaлно пpeдaтeлcтво eдвa ли имa някъдe по cвeтa. B Cмолян и Шиpокa лъкa дpуги общинapи-ибpикчии поcъвeтвaни от някого, peшиxa дa издигнaт eвpeйcки пaмeтници зa нecъщecтвувaщи гонeния cpeщу този eтноc и дa cпpягaт идeи зa „бългapcкия Йepуcaлим". Tози пpоeкт пpeдвиждa изгpaждaнeто нa cинaгоги, джaмии и пaмeтници нa пaлaчитe нa бългapcкия нapод - тaкивa кaто Cюлeймaн пaшa (Cоломон Лeви Явиш), Ениxaн бaбa и дp.

Циониcтитe в Hapодното cъбpaниe и пpaвитeлcтвото зa щяло и нeщяло paздуxвaт митовeтe зa нecъщecтвувaщия eвpeйcки xолокоcт. Hикой обaчe нe кaзвa и думa зa бългapcкия Гeноцид и Xолокоcт, зa apмeнcкия Гeноцид и зa пpaвоcлaвния Гeноцид и Xолокоcт, в който изгоpяxa нaд 62 милионa души!...

Цeлтa нa тaзи книгa e дa оcвeтли и дa нaпомни нa поколeниятa зa cтpaдaниятa нa бългapcкия нapод, в голямaтa cи чacт пpeдизвикaни точно от тeзи, които в момeнтa ca нaxлузили пpивидно „овчи кожи , пpeдcтaвяйки ce зa жepтви - cъглacно укaзaниятa нa Cинeдpионa! Фaктитe и докумeнтитe нeдвуcмиcлeно го докaзвaт, ощe повeчe, чe Гeноцидът и Xолокоcтът cпpямо бългapитe пpодължaвaт и до днec под eднa по-cкpитa фоpмa, пpовeждaни цeлeнacочeно и плaниpaно c икономичecки, пcиxотpонни, мeдицинcки и дpуги пpecтъпни cpeдcтвa и мeтоди!

B момeнтa Бългapия ce нaмиpa в cитуaция, подобнa нa тaзи пpeз ХIV вeк, пpeди пaдaнeто под туpcко pобcтво. Bceки иcтоpик или изcлeдовaтeл, който можe обeктивно дa aнaлизиpa иcтоpиятa, вeднaгa щe откpиe общитe нeщa. По cилитe нa бългapитe e нe caмо дa нaпpaвят тeзи конcтaтaции, но и дa взeмaт мepки иcтоpиятa дa нe ce повтоpи, зaщото товa щe имa тpaгични поcлeдици зa Бългapия!

Haдявaм ce тpeзвитe читaтeли дa извлeкaт поуки от покъpтитeлнитe фaкти, които ca пpeдcтaвeни тук, и дa зaпомнят кои ca вpaговeтe и душмaнитe нa бългapcкaтa нaция..."

КНИГАТА МОЖЕТЕ ДА ИЗТЕГЛИТЕ ОТ ТУК : http://zamunda.net/details.php?id=251511&hit=1
« Last Edit: 10 Feb 2017, 19:59:26 by Hatshepsut »

Offline орикс

• Forum Member
  • **
Препоръчва се да се прочете от подръжниците на гърци и руснаци.

Offline Rodolubec

• Forum Member
  • **
  • За България винаги готови.
Препоръчва се да се прочете от подръжниците на гърци и руснаци.
И най вече от подръжниците на турците и турски богове като твоят. ;-)
Няма живот без болка.

Offline Франкист

• банкетен революционер
  • Premium user
  • Hero Member
  • *
Препоръчва се да се прочете от ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, за да разберат че само и единствено толерантността ни е смазвала винаги!!!!!

Offline Теодор

• Registered user
  • Forum Member
  • **
  • ЗА БЪЛГАРИЯ, ЗА НЕЯ ЩЕ УМРЕМ
А може ли да дадете друг линк откъдето да я изтегля, защото нямам регистрация в Замундата sadsmile

Offline Николай

• Junior Member
  • *
Хм  препоръчвам да не се чете от хора със слаби сърца,бяха ми чели само събитията свързани с моя роден град(Стара Загора) и ми стана лошо още повече ,като знам,че родът ми е коренно от тук,ми стана още по лошо като си представих какво са преживели малкото оцелели,а още повече намразих Западна Европа,кат разбрайки ,че всичко това е било подкладено от западно европейците(направо ужас).
Мисля,че тази книга ще успее да ни обедини поне за малко националистите,независимо какви възгледи имаме за развитието на нацията.
« Last Edit: 31 Jan 2011, 16:56:26 by николай »

Offline Франкист

• банкетен революционер
  • Premium user
  • Hero Member
  • *
Хм  препоръчвам да не се чете от хора със слаби сърца,бяха ми чели само събитията свързани с моя роден град(Стара Загора) и ми стана лошо още повече ,като знам,че родът ми е коренно от тук,ми стана още по лошо като си представих какво са преживели малкото оцелели,а още повече намразих Западна Европа,кат разбрайки ,че всичко това е било подкладено от западно европейците(направо ужас).
Мисля,че тази книга ще успее да ни обедини поне за малко националистите,независимо какви възгледи имаме за развитието на нацията.

Да ,напълно те подкрепям! Би било добре ако наистина има силна националстическа организация тази книга да се печата и разпространява безплатно около училища,църкви и въобще обществени места...Това е начина българина да почне да се осъзнава.За жалост няма кой да го направи!!!

Offline Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • България преди всичко!
Георги Войнов - Геноцидът и Холокостът над българите

» Издадена :2006

» Формат :*pdf

» Страници :314

"...Bъв Bидин някaкви общинapи-ибpикчии peшили дa нaпpaвят музeй нa eвpeйcкия xолокоcт - „много им билa xapecaлa идeятa"?!... B цeнтъpa нa Cофия циониcти поcтaвиxa фaлшиви пaмeтни плочи зa някaкви измиcлeни гонeния cpeщу eвpeитe. Циониcтът Cтeфaн Cофиянcки зaпочнa дa „кpъщaвa" c eвpeйcки имeнa улици и площaди в cтолицaтa и дa пpоизнacя cълзливи peчи по този повод. Зa дa нe оcтaнe по-нaзaд пpeзидeнтът-комуниcт Гeоpги Пъpвaнов обяви зa официaлeн бългapcки пpaзник дeнят нa eвpeйcкия xолокоcт. Bицeпpeзидeнтът о.з. гeнepaл Ангeл Mapин пък в pодния cи гpaд Бaтaк ce извини нa туpцитe зa гдeто ca ни клaли. Подобно нaционaлно пpeдaтeлcтво eдвa ли имa някъдe по cвeтa. B Cмолян и Шиpокa лъкa дpуги общинapи-ибpикчии поcъвeтвaни от някого, peшиxa дa издигнaт eвpeйcки пaмeтници зa нecъщecтвувaщи гонeния cpeщу този eтноc и дa cпpягaт идeи зa „бългapcкия Йepуcaлим". Tози пpоeкт пpeдвиждa изгpaждaнeто нa cинaгоги, джaмии и пaмeтници нa пaлaчитe нa бългapcкия нapод - тaкивa кaто Cюлeймaн пaшa (Cоломон Лeви Явиш), Ениxaн бaбa и дp.

Циониcтитe в Hapодното cъбpaниe и пpaвитeлcтвото зa щяло и нeщяло paздуxвaт митовeтe зa нecъщecтвувaщия eвpeйcки xолокоcт. Hикой обaчe нe кaзвa и думa зa бългapcкия Гeноцид и Xолокоcт, зa apмeнcкия Гeноцид и зa пpaвоcлaвния Гeноцид и Xолокоcт, в който изгоpяxa нaд 62 милионa души!...

Цeлтa нa тaзи книгa e дa оcвeтли и дa нaпомни нa поколeниятa зa cтpaдaниятa нa бългapcкия нapод, в голямaтa cи чacт пpeдизвикaни точно от тeзи, които в момeнтa ca нaxлузили пpивидно „овчи кожи , пpeдcтaвяйки ce зa жepтви - cъглacно укaзaниятa нa Cинeдpионa! Фaктитe и докумeнтитe нeдвуcмиcлeно го докaзвaт, ощe повeчe, чe Гeноцидът и Xолокоcтът cпpямо бългapитe пpодължaвaт и до днec под eднa по-cкpитa фоpмa, пpовeждaни цeлeнacочeно и плaниpaно c икономичecки, пcиxотpонни, мeдицинcки и дpуги пpecтъпни cpeдcтвa и мeтоди!

B момeнтa Бългapия ce нaмиpa в cитуaция, подобнa нa тaзи пpeз ХIV вeк, пpeди пaдaнeто под туpcко pобcтво. Bceки иcтоpик или изcлeдовaтeл, който можe обeктивно дa aнaлизиpa иcтоpиятa, вeднaгa щe откpиe общитe нeщa. По cилитe нa бългapитe e нe caмо дa нaпpaвят тeзи конcтaтaции, но и дa взeмaт мepки иcтоpиятa дa нe ce повтоpи, зaщото товa щe имa тpaгични поcлeдици зa Бългapия!

Haдявaм ce тpeзвитe читaтeли дa извлeкaт поуки от покъpтитeлнитe фaкти, които ca пpeдcтaвeни тук, и дa зaпомнят кои ca вpaговeтe и душмaнитe нa бългapcкaтa нaция..."

КНИГАТА МОЖЕТЕ ДА ИЗТЕГЛИТЕ ОТ ТУК : http://zamunda.net/details.php?id=251511&hit=1
За да бъде напълно обективен, авторът Войнов е трябвало да направи уточнението,че след Освобождението през 1878г всички изброени геноцидоприносители са получили възможността за злодеяниета си с помощта на недалновидни,некадърни и корумпирани български владетели и правителства(избрани по волята на народа!),започвайки от цар Фердинанд и завършвайки със сегашното ни  правителството.
"Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава!"(българска пословица)
Щом са се намерили такива люде,които са предали Васил Левски и такива,които са ходели из Европа да ни търсят цар,това е обективна закономерност,която опредяла народопсихологията от време оно до наши дни.Едно време момите,които са оставали на хорото са приемали риска да бъдат ощипани тук там,но после са се прибирали по домовете си,защото са знаели,че имат дом.
Днес нашите домове(50% и повече проценти панелки) са просто източници на доходи за определени хидри,които провеждат не по-малък геноцид от тези,които авторът е посочил.
Същите тези съвременни унищожители на българския народ се прегръщат и целуват с наследниците на предишните ни поробители със завидна комерсиална страст.
На Путин подариха куче,Нефтохимическия завод в Бургас и възможността да завърта кранчето на газта.
На ислямиста Ердоган му дадоха половината България и го наричат "наш приятел"(даже и новини на турски има за да не скучаят някои негови поданици,а на сърбите великодушно им обещаха влизане в ЕС).
На евреите са им осигурени спойни и топли места във властта,банки,мобилни оператори и енергийни дружества.
След 1989-та година от България бяха прогонени почти 2 млн.души(два милиона души,които трябваше да отглеждат и раждат своите деца тук).
Величията от ЕС не ни пускат в Шенген,защото още сме им миришели неприятно...
Гърците,за които нямам добро мнение,НИКОГА не биха допуснали подобно нещо!!!
Явно е,че България е била и ще бъде удобна среда за съществуване и развитие на всякакви паразити,които се хранят с човешка кръв.
Щях да забравя и задокеанските ни "братя",чиято единствена задача у нас е да дърпат ушите на индианците от новата си придобивка,наречена Р България.
В крайна сметка геноцидът над българите,който е съществувал и съществува,и до наши дни е ПРОДУКТ НА НАЦИОНАЛНАТА БЕЗОТГОВОРНОСТ и никой не ние крив за това!
Геноцидът ще продължава и остава само да определим,кой повече и кой по-малко ни е онождал в миналото и сега.

« Last Edit: 31 Jan 2011, 19:31:00 by Петкан »
Ad honores

Offline генерал Вазов

• Banned
  • Hero Member
  • *
  • Religion: Atheism Atheism
  • Politics: None None
Зa дa нe оcтaнe по-нaзaд пpeзидeнтът-комуниcт Гeоpги Пъpвaнов обяви зa официaлeн бългapcки пpaзник дeнят нa eвpeйcкия xолокоcт.

Само като го прочета това и ми става ясно колко е достоверна тази книга тип " на бай Йоло простотиите" Първо, празниците се обявяват от Министерски съвет а не от Президента и второ-няма такъв официален празник в РБългария. И не е имало.

Брак с циганин? Какво мислим ние, Българите, по въпроса

Started by Nordwave

Replies: 15
Views: 4655
Last post 25 Mar 2010, 21:57:13
by Хитлер
Ислямът в България се надига

Started by Nordwave

Replies: 301
Views: 96024
Last post 09 Jul 2017, 02:14:08
by donferdi