Author Topic: ПФК ЦСКА София  (Read 48551 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline vailen

 • Premium user
 • Forum Member
 • *
 • Posts: 403
 • Gender: Male
Re: ПФК ЦСКА София
« Reply #120 on: 07 Jul 2016, 07:16:00 »
Мистерията" ЦСКА"


Дали наистина е мистерия?
Всички държави от социалистическия лагер ликвидираха военните отбори От тези, които са в ЕС Някои ги възстановиха, но едва кретат
Само нашият "ЦСКА" продължи гордо да печели титли
При положение, че и армията ни се сви по численост до тази на славната Тракийска дивизия, към която е бил и  27 - ми Чепинския полк На който агаларите казвали Чапкънски и бягали в ужас, когато разберели, че той е насреща им От този полк дошло " По пет на нож" Всъщност е било" Напред, на нож"
Та при такава рехава армия, по нареждане на ЕС, наистина е геройство да имаш славен военен отбор, който да компенсира слабостта на армията
Само ,че колко е славен,?!
Май тази слава се измерва в трупането на дългове Доколкото знам- 30 милиона! Е, какво са 30 милиона?  Хората изнесоха милиарди в чужбина и гък не се чу , тези изпапали само 30 милиона!
Голяма работа!
Има кой да ги плаща, серсемите край нямат Вместо да им дадат още поне 200- 300 милиона за харч парасъ, седнали да опяват някакви си мизерни 30 милиона?!
Това пари ли са, бе!
Никога не съм бил привърженик на ЦСКА Винаги съм го свързвал с нещо нечисто Например, да оберат каймака във футбола  ни Готови, създадени от други отбори  футболисти бяха тяхна  лесна плячка  Футболистите -  чужди, славата - тяхна!
Вярно, имам приятели, които са играли в ЦСКА, но ми е било ясно, че интереса  там клати феса
Все пак сигналната лампа е задействана, да имаш едно на ум!
Сега, много шум се вдигна за възстановяването на отбора в " Елитната" група
Боже, каква елитна група е тази ? Какъв елит играе в нея?  Най-вероятно- неможещ да играе футбол Така наистина пасва да е" елитна" !
Та какви ли не санкции ни заплашваха, ако " ЦСКА" акустира в нея, елитната лига, какви ли не глоби, направо зъбите ти да затракат от страх! Ами от един град отбор ве може да се прехвърли в друг, оздравителни програми, какво ли не още..........
Хайде ,за парите туй е бял кахър, не е работа на " ЦСКА" да ги връща Тяхната задача е да харчат, да взимат пари, не да връщат
Но въпреки всички природни бедствия в ЕС които ни застрашаваха, " ЦСКА" или по звучното " Цуцекс" е там, където е свикнал да бъде старият " ЦСКА"!
Защо ли?
Ами вижте , избори идат!
Запалянковците, цуцексчиите са гласоподаватели Имат право и могат да гласуват!
Ще гласуват правилно!
А, интереса!
Какво значи България пред него?

Източник: http://leonleonovpom2.blog.bg
България над всичко!
 

Offline Siegfried

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 1,923
 • Gender: Male
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Re: ПФК ЦСКА София
« Reply #121 on: 07 Jul 2016, 18:00:24 »
Мистерията" ЦСКА"
Източник: http://leonleonovpom2.blog.bg

Мистерия :laugh-1:, каква мистерия може да е болшевишкият кенеф цс*ка, витрината на комунистическият спорт,  любимият отбор на всички комунисти в България - Ц(ентрален) С(лавянски) К(луб) на А(нтифашистите) ?!

Освен това болшевишкият свинекомплекс не дължи 30 милиона , както манипулативно иска да внуши горната статия, а цс*ка дължи над 56 милиона лева, както се вижда от статията отдолу на снимката !"Мистерията цс*ка" е поредната манипулативна статийка на някой потомствен комунистически драскач, който иска да внуши, че ведомствениятотбор на КОМУНИСТИЧЕСКАТА АРМИЯ на НРБ, бил и отборът на българската НАТОвска войска и след 10.11.89г., което е невероятна ЛЪЖА и невроятна комунистическа манипулация  !

Защото след 10-ти Ноември 1989г., цс*ка НЯМА нищо общо - Нито с Министерство на Отбраната, Нито с Българската ВОЙСКА , и както и самите болшевишки свини признават, държавата след 10.11.89г.  е ОБЕССМИСЛИЛА съветската им болшевишка абревиатура, и след 10.11.89г. тя е просто четири букви без смисъл и една емблема с много ясен ПРОПАГАНДЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ СМИСЪЛ !

Както се подиграваме на червеноармейците, след 10.11.89г., цс*ка НЯМА нищо общо - Нито с Министерство на Отбраната, Нито с Българската ВОЙСКА  но малоумните му фенове ВСЕ ОЩЕ се Наричат - АРМЕЙЦИ, с което Директно Признават, че са създадени от БКП, като ведомствен отбор на Болшевишката антинародна АРМИЯ по времето на КОМУНИЗМА, с цел КОМУНИСТИЧЕСКА ПРОПАГАНДА в областта на спорта  ! :laugh-1:


Истината е че комунистическата държава в лицето на ГЕРБ, разбирай БКП за пореден път НЕАЗКОННО спаси комунистическият сигаленик и специално за комунистическият си галеник, болшевишко червеното БФС създаде нова професионална лига за да може червеният галеник да играе при професионалистите, без да е заслужил това на футболният терен.

Това разбира се не се случва за първи път, още в годината на съзадването си 1948г., вместо комунистическият  кенеф да играе в аматьорските групи, както е по правилник за всички новосъздадениотбори , комунистическият галеник започва директно от А професионална група, даже в годината на СЪЗДАВАНЕТО СИ Е ШАМПИОН на България, което е прецедент в световната футболна история, но ако чужденец се разрови за да разбере, как аджеба, новосъздаден отбор е стаснал шампион , веднага ще види че 1948г. България е под РУСКО комунистическо робство и ОКУПАТОРЪТ налага комунистическа диктатура в България от 1944г., а цс*ка е отборът на налагащата тази диктатура компартия, затова нее чудно че в болшевишка държава без закони, най проспериращият отбор  е отборът  витрина на тази диктатура - цс*ка !!!
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !
 

Offline Siegfried

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 1,923
 • Gender: Male
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Re: ПФК ЦСКА София
« Reply #122 on: 18 Jul 2016, 15:52:28 »
Поредните държавни подаръци за частната комунистическа фирма, с болшевишката емблема, се трупат на гърба на българския народ !
, или държавните чорбари на Борисов са скъпи на държавата:
http://ureport.bg/124802/2016/07/15/300-dumi/darzhavnite-chorbari-na-borisov-sa-ni-skapi


От цялата работа излиза, че цс*ка е поредната частна комунистическа фирма от която държавата просто няма да си търси МИЛИОНИТЕ ДЪЛГОВЕ ?!

Това нещо да ви напомня на източването на КТБ, да ви напомня за банковата криза, да ви напомня за лошите кредити, които след 10.11.89г. винаги бяха натрупвани и разбира се невръщани от множество комунистически фирми, а т. нар. ДЪРЖАВА никога не си търсеше парите, само и единствено от комунистическите фирми длъжници ?!
Ама  я вие натрупайте и 10 лева дълг към държавата(или към който и да е друг частник) и веднага държавата ще ви спретне едно арбитражче, а частни събирачи на дългове ще ви принудят да си платите стократно дългът, но забелязваме, че към комунистическите длъжници, тези методи не важат и не се прилагат в нашата комунистическа държава, която от 09.09.44г. до днес е майка за комунистите и МАЩЕХА за българският народ !


« Last Edit: 23 Sep 2016, 12:56:01 by Hatshepsut »
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !
 

Offline Петкан

 • Banned
 • Veteran
 • *
 • Posts: 8,646
 • Gender: Male
 • България преди всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: ПФК ЦСКА София
« Reply #123 on: 19 Jul 2016, 19:36:39 »
Quote
Намериха брадви със засъхнала кръв у цесекарите, били и клали свой връстник
Брадви със засъхнала кръв са намерили полицаите при обиск в дома на задържаните младежи, пребили и нанесли удари с хладно оръжие на 17-годишно момче снощи. Инцидентът стана вчера на спирка в София, а както вече стана ясно нападателите на пострадалия са вървели зад гръба му и са скандирали "ЦСКА". Той им се изсмял и те го нападнали.

Пострадалото момче е с две прободни рани, попаднали в гръдната кухина, счупена е и дясната му ръка. Няма опасност за живота на момчето, но така или иначе травмите са достатъчно сериозни и доказателствата сочат намерения за убийство. Това заявиха на брифинга на прокуратурата и столичната полиция.

"Когато се съберат достатъчно доказателства, ще се повдигнат обвинения. Предстои да се установи кое лице какво е извършило. Дежурният прокурор е заявил, че ще се предявят обвинения, независимо от възрастта на извършителите. Лицата, които в момента са задържани, са на изключително млада възраст, като един от тях е на 16 години. От петте лица само едно лице е без криминална регистрация", казаха от полицията на пресконференцията.

В момента се извършва разпознаване от момчето, което е било с пострадалия в момента на инцидента. По-късно и пострадалото момче също ще види снимки на задържаните, за да даде по-точни сведения на полицията.

Установява се конкретната съпричастност на петимата задържани. В помощ на разследването ще бъде и това, че в близост до местопрестъплението има охранителни камери. "Записите ще бъдат прегледани и ще можем да докажем пред съда кое лице какво точно е извършило", каза на брифинга Румяна Арнаудова, говорител на главния прокурор.

В момента се проверява дали за случая с другото 17-годишно момче, което също беше нападнато снощи, но пред боулинг комплекс "Галакси", са виновни същите петима хулигани. Двете нападения са извършени през няколко часа и е възможно хулиганите да са се придвижили от едното място до другото. 

Директорът на СДВР Младен Маринов изрази безпокойство, че случаят е извършен с особена жестокост от младежите, които за миг не са помисили какви могат да бъдат последствията за жертвата им.

Част от лицата са участвали в друг побой само преди 10 дни.

http://www.blitz.bg/sport/article/329832
...
Винаги съм твърдял, че мутрите от ЦСКА и ПФК Левски никога не могат да направят качествен футбол, а за изродите-убийци от фенклуба на ЦСКА заслужават разстрел!!!
« Last Edit: 19 Jul 2016, 19:44:29 by Петкан »
Ad honores
 

Offline Siegfried

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 1,923
 • Gender: Male
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Re: ПФК ЦСКА София
« Reply #124 on: 20 Jul 2016, 12:27:08 »
Потомствените комунисти от антинародната комунистическа армия на НРБ, съветски "генерал" Иван Мечков, съветски "генерал" Димитър Шиваров и Сие застанаха начело на поредното комунистическо недуразомение, носещо съветската абревиатура - Ц(ентральный) С(портклуб) К(расной) А(рмии) !!!

Нека поразсъждаваме малко и върху казуса, кой и защо позволи на шайка потомствени комунисти да правят събрание в ДЪРЖАВНО учреждение, какъвто е Централния военният клуб ?! А същата неправителствена шайка с необяснима наглост обявяви, че някакъв си спортен клуб, който щял да бъде създаден за пореден път, със съветска абревитура и емблема - най - расзпознаваемият комунистически символ, същият комунистически проект щял да има общо с българската НАТОвска войска ?! Това ако не е скандално, здраве му кажи !

Откъде - накъде някакъв ЧАСТЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОЕКТ, си присвоява правото да е част от българската войска, кой и защо в т. нар. ни държава позволява подобни арогантни и нагли изявления, на някакви индивиди от някакво си частно сдружение да се отъждествяват с българската войска, сиреч с БЪЛГАРСКАТА държава ?!

Не е лошо НКП, (защото е ясно че ръководството ни отново няма да отправи подобен въпрос, към държавата) да попита държавата, и най - вече министър председателят Бойко Борисов..., за който цс*ка е N 1, поредният частен комунистически проект цс*ка отново ли ще бъде под шапката на държавата, както от основаването до закриването си, този ведомствен комунистичеси клуб винаги е съществувал.

След като събранието на учредителите на поредното "автентично" цс*ка се осъществява в ДЪРЖАВНО УЧРЕЖДЕНИЕ, това означава ли че цс*ка отново ще е ведомствен клуб на държавата и ако няма да е така, кой и защо позволява на някаква частна организация да се обявява за част от българската войска, или за държавно спортно армейско дружество, което като такова съществуваше единствено и само по време на КОМУНИСТИЧЕСКАТА/СЪВЕТСКА ДИКТАТУРА в България ?!

PS Отдолу в линковете ще разберете, кой е т. нар ген Иван Мечков, УЖ след 10.11.89г. българия войската и полицията бяха деполитизирано, но преди няколко години др ген Иван Мечков е бил издигнат от БКП, пардон БСП за кандидат общински съветник в София от листата на БКсП ?!


http://www.blitz.bg/sport/cska/prvo-v-blits-bivsha-dyasna-rka-na-bobi-mikhaylov-kandidat-za-shef-v-tsska_329848.html

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q&esrc=s&source=web&cd=8&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjT6aSkw4HOAhVBPxQKHQ9dBCQQFgg3MAc&url=http%3A%2F%2Fwww.bnews.bg%2Farticle%2F94813&usg=AFQjCNE8_hM0_6zWCs_9eRs56fPyop5BEg
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !
 

Offline Siegfried

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 1,923
 • Gender: Male
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Re: ПФК ЦСКА София
« Reply #125 on: 09 Aug 2016, 14:37:40 »
РЕКОМУНИЗАЦИЯТА на НАТОвската ни войска върви с пълна сила !

Официално, както и по време на комунизма, сега и НАТОвската ни войска ще има ведомствен клуб в спорта, който за своя ЕМБЛЕМА ще носи - символа на комунизма, червената армия на СССР и комунистическата армия на НРБ - червената петолъчка !

Както ще прочетете от статията, довчерашният частен клуб цс*ка, отново става ДЪРЖАВЕН, или Ц(ентрален) С(портен) К(луб) на А(рмията) на НАТОвска България ?!?!

По време на КОМУНИЗМА абревиатурата на витрината на комунизма в спорт на НРБ беше - Ц(ентрален) С(портен) К(луб) на А(рмията), ама след 10.11.89г. на коя армия ще е клуб комунистическато витрина цс*ка, пък даже и централен, и кои са другите клубове на тази армия, които не са централни ?!
След 10.11.89г. Тракия(Ботев), Сливен, Черно Море, Славия, Локо Сф. и Локо Пд.(също под пагон) се отърсиха от армейските глупости на КОМУНИСТИЧЕСКАТА АНТИнародна армия, само отбора на компартията с болшевишката емблема, все още държи да го наричат армейски, или отбора на комунистическата армия на НРБ !1). След като вече цс*ка ще е отбора на НАТОвската ни армията, това означава ли че Българската армия, отново ще бъде антиНАРОДНА и КОМУНИСТИЧЕСКА ?
2).Щом отново цс*ка ще бъде централния спортен армейски клуб, това означава ли, че както и преди 10.11.89г. ще е ПОД ШАПКАТА на Държавата и МИНИСТЕРСТВО на Отбраната, следователно този клуб отново ще е на ДЪРЖАВНА хранилка, тоест на издръжка от данъците на българските граждани ?!
3) След 10.11.89г. българската ВОЙСКА държавна ИНСТИТУЦИЯ ли е, или е ЧАСТНАТА KОМУНИСТИЧЕСКА ФИРМА - цс*ка, след като отбора на комунистическата армия на НРБ носещ СЪВЕТСКАТА АБРЕВИАТУРА на отбора на ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ на СССР - Ц (ентральный) С(портклуб) К(расной) А(рмии) мАсква, се определя като централн клуб на Армията ни, която след 10.11.89г. УЖ е НАТОвска, а не съветска ?!
4)А най - важното е, 26 години след т. нар. промени на 10.11.89г. символът на Българската Войска, отново ли ще бъде ЧЕРВЕНАТА Болшевишка ПЕТОЛЪЧКА, след като цс*ка официално се представя пред обществеността, като централен спортен клуб на армията ни, а този клуб и 26 години след 10.11.89г.и до ден днешен винаги е имал за емблема най - разпознаваемият в света КОМУНИСТИЧЕСКИ символ -червената петолъчна звезда, или символът на КОМУНИЗМА, на СССР, на червената армия и КОМУНИСТИЧЕСКАТА антинародна АРМИЯ на НРБ ?

Всичко това доказва, че и 26 години след 10.11.89г., българската войска НЕ беше деполитизирана и декомунизирана, и си остана със същия ръководен състав, като и по време на комунизма !
Антинародната ни комунистическа армия, в която целия генералитет и висше офицерство последните 26 години не работят за интересите на България, а работят за интересите на русия и компартията, и най - малко за партньорите ни от НАТО, а уж бяхме НАТОвска войска ?!
Всичко това за пореден път се доказа и потвърди от политическата обвързаност с компартията на съветски генерал Радев, съветски генерал. Златан Стойков , съветски генерал. Михо Михов , съветски генерал Симеон Симеонов, съветски генерал Ангел Марин, съветски генерал Любен Петров, както и от послените назначени от компартията за ръководители на централния спортен клуб на комунистическата армия, на обвързаните с БКП/БСП съветски "генерали" Иван Мечков и "генерал" Димитър Шиваров, чийто политизиран комунистически клуб, отново щял да бъде - централният спортен клуб на армията ни !

http://donbalon.eu/news261265.html


Новата очевидно  одобрена от комунистическата държава емблема на Ц(ентрален) С(лавянски) К(луб) на А(нтифашистите), който 26 години след т. нар. промени  отново ще бъде отбора на комунистическата ни съветска армия ! :


Както и емблемата на новосформираният хибрид, от Литекс Ловеч, Чавдар Етрополе, но иначе присвоил името на комунистическият кенеф цс*ка, емблемата на   Литекс София:


Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !
 

Offline Hatshepsut

 • Perfectionist
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Posts: 7,066
 • Gender: Male
  • Български Националисти
 • Интереси: История, Археология, Етнография, Религия, Компютри
 • Зодия: Sagittarius Sagittarius
 • Religion: Paganism-Egyptian Paganism-Egyptian
 • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Re: ПФК ЦСКА София
« Reply #126 on: 23 Sep 2016, 12:54:40 »
Обявиха фалита на ПФК ЦСКА АД (видео)

ПФК ЦСКА АД официално бе обявен в несъстоятелност и членството му в БФС трябва да бъде прекратено. Решението е взето на датата 9 септември. То подлежи на незабавно изпълнение.

Решение от 9.9.2016
ОБЯВЯВА В НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ „Професионален футболен клуб Ц...“ АД, ЕИК *****.
ПОСТАНОВЯВА прекратяване на дейността на „Професионален футболен клуб Ц...“ АД, ЕИК *****.
ПРЕКРАТЯВА правомощията на органите на „Професионален футболен клуб Ц...“ АД, ЕИК *****.
ПОСТАНОВЯВА обща възбрана и запор върху имуществото на „Професионален футболен клуб Ц...“ АД, ЕИК *****.
ПОСТАНОВЯВА започване на осребряване на имуществото, включено в масата на несъстоятелността на „Професионален футболен клуб Ц...“ АД, ЕИК ***** и разпределение на осребреното имущество.

Решението подлежи на незабавно изпълнение.
Решението подлежи на обжалване пред САС в 7-дневен срок от вписването му в търговския регистър.

Решението да се изпрати за вписване в търговския регистър и да се впише в нарочната книга по чл. 634в, ал.1 от ТЗ при СГС, и съобщения за същото да се изпратят на длъжника и синдика.

http://www.sportal.bg/news.php?category&id=623787
 

Offline Siegfried

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 1,923
 • Gender: Male
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Re: ПФК ЦСКА София
« Reply #127 on: 02 May 2017, 12:07:26 »
Невъобразим ЦИНИЗЪМ, децата и внуците на УБИЙЦИТЕ на ген. Хр. Луков, издигнаха неговият лик в море от червени петолъчки, в публиката на цс*ка, на 29.04.2017г. !!!

Дядовците и бащите на днешните почитатели на отбора на комунистическата армия на НРБ, след 09.09.44г. със съдистична перверзия и удоволствие, избиваха съратниците на ген. Хр.Луков; Легионерите, Бранниците и Ратниците !
Генералите и Офицерите от царската антикомунистическа ВОЙСКА, на ген. Хр. Луков , след 09.09.44г., бяха избивани без съд и присъда от дядовците и бащите на днешните червеноармейци, в редица от случаите, директно на плацовете на военните поделения, а единият от духовните бащи на ведомственият отбор на комунистическата армия на НРБ - цс*ка Георги Димитров, много ясно отбелязва в речта си от Септември 1946г., във военното училище Г.С.Раковски в София, че докато и ПОСЛЕДНИЯТ офицер от царската войска не бъде махнат от НОВОСЪЗДАВАЩАТА се комунистическата армия на НРБ, реорганизацията в комунистическата армия няма да спре !!!

ОМЕРЗЕН съм от ГАВРАТА на тези комунистически изроди с червени петолъчки, с паметта на ген.Хр. Луков, която ГАВРА е направена с благословията на шефът на медийният отдел на цс*ка - Димитър Иванов "гестапото". който е известен с това, че е последният шеф на репресивният 6-отдел на 6-то управление на КДС, изпратило стотици хиляди български царски офицери, патриоти и антикомунисти, като ген. Луков в ГРОБА !

ОМЕРЗЕН съм от факта, че наследниците на генералите, офицерите и фатмаците от комунистическата армия на НРБ, в която съветско-комунистическа армия, като ходехме в казармата, бяхме ЗАДЪЛЖЕНИ да ставаме прави на химна на СССР и да се КЪЛНЕМ във ВЯРНОСТ на "великият" съветски съюз, а наследниците на същите тези безродни комунистически изроди подметки на РУСИЯ, на 29.04.1917г. , не просто се ИЗГАВРИХА с паметта на един велик български генерал, антикомунист, тези ЦИНИЧНИ комунистически ИЗРОДИ, се ИЗГАВРИХА с всички български антикомунисти и най - вече с над 320 000 ЖЕРТВИ на КОМУНИСТИЧЕСКИЯТ ТЕРОР в България , организиран от дядовци, бащи и майките на почитателите на любимият отбор на всички комунисти в България - цс*ка !!!

Същите цинични комунистически изроди, почитателите на цс*ка, ГАВРЕЩИ се с паметта на ген Хр. Луков, обаче не пропускат възможност да излижат задниците на нощните вълци на Кремъл и заедно с тях да поднасят цветя на паметника на съветската армия в София, БЕЗ която ОКУПАТОРСКА съветска комунистическа армия, дубиликатът на съветският оригинал - Ц(ентральный) С(портклуб) К(расной) А(рмии) Москва , ТУК в свободна от съветският комунизъм България никога нямаше да може да съществува !!!Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !
 

Offline Siegfried

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 1,923
 • Gender: Male
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Re: ПФК ЦСКА София
« Reply #128 on: 20 Jun 2017, 15:18:48 »
Пореден, тотален комунистически цинизъм, арогантност и наглост от ръководството на цс*ка и организираната престъпна група - БФС !

Красноармейски прасенца, наистина ли не успяхте да разберете, че УЕФА не е нито Политбюро на ЦК на БКП, нито е комунистическа партия ГЕРБ, нито БКсП, нито е червеноармейското БФС на Гриша Ганчев !?
УЕФА има ПРАВИЛА и тези ПРАВИЛА за разлика от ПСЕВДОправилата на червеноармейското БФС(и управляващата Славяния комунистическа върхушака),трябва да се спазват от ВСИЧКИ, а не да се прескачат, пренебрегват и нарушават, ПО - ИЗКЛЮЧЕНИЕ, за рахата на любимия отбор на всички комунисти в България - цс*ка 9тоСептемврийско знаме !

Не мога да повярвам, че някакво новосъздадено отборче, което АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННО и ИЗВЪН ВСЯКАКВИ правила на световния футбол(на УЕФА и ФИФА), което в годината на основаването си 2016г. заигра ДИРЕКТНО в НАЙ - ВИСОКОТО ниво на българския футбол( в незаконна лига СПЕЦИАЛНО СЪЗДАДЕНА заради цс*ка), без да минава през, зони, аматьорски и Б група, та същото това ЕДНОГОДИШНО НЕЗАКОННО ИГРАЕЩО в професионалния футбол отборче, си позволява подобно нагло поведение(и то не срещу кога да е, а срещу УЕФА!?), като напада УЕФА и обвинява УЕФА в беззаконие !?
Аз обаче очаквам, някой( може това да е и ръководството на Левски) официално от България да изпрати запитване до УЕФА , законно ли играе цс*ка-ТИРЕ-софия в ПРОФЕСИОНАЛНИЯ футбол на България и то в най - високото ПРОФЕСИОНАЛНО ниво на българския футбол, , след като цс*ка- София е НОВ отбор, създаден през 2016г. ?

Подметката на Гриша Ганчев - Б. Михайлов от няколко дена се оправдава като ученичка, че видите ли БФС били направили всичко възможно цс*ка-София да бъде допуснат до евротурнирите по изключение........, представяте ли си, каква безпределна НАГЛОСТ и ЦИНИЗЪМ, цс*ка-София трябвало да бъде допуснат до евротурнирите ПО - ИЗКЛЮЧЕНИЕ(тия наистина още си живеят в комунизма), тост ПРАВИЛАТА да НЕ важат единствено и само за цс*ка !? Аз лично нямам думи, от тази поредна безпардонна НАГЛОСТ на Перуката и Микренското джудже ! Перуката и микренското джудже очевидно не могат да разберат, че УЕФА не е нито НРБ, нито ГЕРБерска НРБ на Бойко Борисов и в правилата на УЕФА никога не е имало чл.1(от конституцията на НРБ) за ръководната роля на компартията, по който чл.1 управляващата НРБ компартия беше ВСЕСИЛНА и ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАШЕ по всички възможни начини политическата си ВИТРИНА в областта на спорта цс*ка 9-тоСептемврийско знаме и винаги ПО - ИЗКЛЮЧЕНИЕ правеше всевъзможни отстъпки и най - вече подаръции за галеника си с комунистическата емблема !

Надявам се най - накрая УЕФА да постави наглият комунистически кенеф(и БФС) на подобаващото му място, или във - В АМАТЬОРСКА група, за да няма повече недоразумения, нагли закани и обидни квалификации по адрес на УЕФА, защото видите ли УЕФА трябвало да направи ИЗКЛЮЧЕНИЕ, в името на нещо, което претендира да е автентично, но е доказано(и УЕФА ДОКАЗА), че не е автентично !

PS Време е УЕФА да научи червените футболни тарикатчета в България, че правилата са за ВСИЧКИ и трябва да се спазват от ВСИЧКИ, както във футбола, така и във всяка друга област !

ЦСКА-София обвини УЕФА в беззаконие !?!? :laugh-1:
https://www.sportal.bg/news.php?news=670117

УЕФА не признава "тука е така"...
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=10&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjrgKvOlszUAhVCM5oKHVV7AjgQFghWMAk&url=https%3A%2F%2Ftopsport.bg%2Fcska%2Fbfs-i-tsska-uefa-ne-priznava-tuka-e-taka.html&usg=AFQjCNHh6gpxtwuDDGPYi-wnG7AGapxPag« Last Edit: 20 Jun 2017, 15:26:08 by Siegfried »
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !
 

Offline Siegfried

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 1,923
 • Gender: Male
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Re: ПФК ЦСКА София
« Reply #129 on: 23 Jun 2017, 14:15:29 »
УЕФА ще отговори ли най - накрая, как НОВОСЪЗДАДЕН отбор през 2016г., ДИРЕКТНО започва СЪЩЕСТВУВАНЕТО си от НАЙ - ВИСОКОТО ПРОФЕСИОНАЛНО ниво, а не от Зоните !? ...справка Ботев Пд !

От година чакам някой да сезира УЕФА, или поне писмено да зададе въпроса на праволинейната и винаги СТРИКТНО спазваща правилата си....., ЕДИНСТВЕНО и САМО за нацистка символика УЕФА....., може ли НОВОСЪЗДАДЕН ОТБОР, в годината на ОСНОВАВАНЕТО си, да започне съществуването си ДИРЕКТНО от най - високото ниво на професионалния футбол в държавата си(.., като се замисля, и отбора на компартията на Северна Корея може), без преди това НОВОСЪЗДАДЕНИЯ отбор да е преминал през Зони, Аматьорски групи, Б група и след това ако всичко му е вървяло по мед и масло и безпроблемно е преминавал от по - долната в по - горната група и накрая успешно е стигнал до Б професионална група и там заслужи с играта си на терена да се класира на първите места в Б група, след това, честно и по правилата да бъде допуснат да играе в НАЙ - ВИСОКОТО ПРОФЕСИОНАЛНО ниво на българския футбол !!!
Всичко това, или преминаването през всички ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ етапи на достигането на един новосъздаден отбор до най - високото ниво на професионалния футбол, които са и правилата на Европейската и Световната централа...., според мои елементарни изчисления, са най - малко 4 години !!! ЧЕТИРИ ГОДИНИ !!!
Наглите свини обаче искат още от първата година от основаването на поредната смешна комунистическа кочина със съветска абревиатура, само година след ОСНОВАВАНЕТО на новото им отборче, да участват в Европейските турнири !?
Наитина е жалко и най - вече цинично, че единствено за което УЕФА стриктно следи и спазва правилата е - за Нацистка символика, но не ви ли прави впечатление, че много "интересно", но за КОМУНИСТИЧЕСКА символика, в правилниците на УЕФА не се предвиждат НИКАКВИ наказания, санкции и глоби !?
Вече наистинами писна от двуличието на държавата, на зависимото от държавта БФС, тия червени помияри , като им кажат платете си задълженията, отговорът е "ние сме нов клуб". Като им кажат нов клуб сте, не може да играете в Европа, отговорът е "ние сме цска, а не нов клуб? !?

Това е поредния цирк на Микренския - ЦИРК ДЬО ЧОРБАЛЕЙ, в който съм убеден, че на 100% и за пореден път участва и държавата, иначе микренското джудже никога нямаше да посмее да прави поредните си нагли палячовщини, дано най - накрая УЕФА и ФИФА слажат край на тоя помиярски Цирков спектакъл, подкрепен от първия ден от болшевишката ни държава и БФС и да изпрати наглите самозабравили се микренски свини, там където им е мястото, в Зоните !!!


УЕФА и ФИФА разследват футбола ни заради "лицензгейт":
https://offnews.bg/futbol/uefa-i-fifa-razsledvat-futbola-ni-zaradi-litcenzgejt-658593.html
« Last Edit: 23 Jun 2017, 14:19:14 by Siegfried »
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !
 

Offline Siegfried

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 1,923
 • Gender: Male
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Re: ПФК ЦСКА София
« Reply #130 on: 06 Dec 2017, 14:20:47 »
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !
 

Offline Siegfried

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 1,923
 • Gender: Male
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Re: ПФК ЦСКА София
« Reply #131 on: 08 May 2018, 17:10:38 »
Една самозабравила се болшевишко-рубладжийска шайка управляваща България в момента, започна както преди 10.11.89г., да ползва българската войска и военната й техника, за ЧАСТНИТЕ си БОЛШЕВИШКИ партита на ведомственият й отбор !

Време е министърът на отбраната, както и главнокомандващият - Румен Радев, да отговорят на следните въпроси: (както и на въпросите на НКП) ;

1) пфк цска-софия държавно дружество на издръжка на българската държава и войска ли е, след като в сайта на министерство на отбраната пише ,че цс*ка бил централният спортен клуб на армията, предполагам на КОМУНИСТИЧЕСКАТА армия на това рубладжийско  правителство, защото НЯМА как  НАТОвската ни войска да има за СИМВОЛ - червена петолъчна звезда !

2) След като цс*ка бил ЦЕНТРАЛНИЯТ спортен клуб на комунистическата ни армия, кои са другите клубове,  които не са централни, но армейски,  следователно  болшевишката ни държава, чрез народната армия, ФИНАНСОВО ще издържа изцяло и тях, както цс*ка !?

3) След като цс*ка бил отбора на армията на България -армейците, това означава ли, че 29 години след 10.11.89г. Българската армия, все още е КОМУНИСТИЧЕСКА и съветска, но не и българска !?

4) Символът на Българската НАТОВСКА Войска - ЧЕРВЕНА КОМУНИСТИЧЕСКА петолъчка ли е г-усин  Каракачанов, след като отбора който бива представян от вас и министерство на отбраната на ОФИЦИАЛНАТА  СТРАНИЦА на министерството - като отбора на ”армията” на България – цс*ка – АРМЕЙЦИТЕ, а този  отбор и до ден днешен има за емблема комунистическата петолъчка на болшевишката-съветска антинародна армия на НРБ и комунистическата идеология ! Сега вече разбирам , защо българската НАТОвска войска по време на вашето управление,  даде СРАМНИТЕ оръдейни салюти в чест на деня на червената армия на РУСИЯ !

5) г-усин Каракачанов, само не ни баламосвайте, че не знаете, че цс*ка е създаден от БКП и червената армия на СССР,  след окупацията на България от съветска рАсия на 5-ти Май 1948г., по случай 130 годишнината от рождението на бащата на комунизма Карл Маркс, за да бъде витрина на комунистическата идеология в областта на спорта на НРБ !?  Ако България беше нормална Европейска и НАТОвска  държава, веднага щеше да ви бъде поискана оставката, за пошлото и цинично комунистическо парти, което безвъзмездно спретнахте на любимият ви червеноармейски-цс*ка, на гърба на българският данъкоплатец, с техниката и личният състав на българската войска на празникът за всеки уважаващ себе си комунист -  5-ти Май   http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&am...eaGAP7WnZfAmqxg  !!!   

PS Изобщо не искам да коментирам модерни ЛЕВИ илитерати, като Хр. Стоичков, които сбъднали  мечтата на животът си -  да кацнат на ст "Васил  Левски" като Лепа Брена !?!?!?!?!?

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&a...TVxIns61dHYPbh4

На 1-ви Май НКП попита т. нар. министър на отбраната Каракачанов : Частно дружество ли е Министерство на отбраната ?  До момента отговор НЯМА  !?
http://nkp.bg/?pid=2&id=676

« Last Edit: 08 May 2018, 21:07:59 by Hatshepsut »
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !
 

Tags: