Автор Тема: Eтнически аспекти на престъпността в България и Македония  (Прочетена 13199 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ФранкистTopic starter

 • банкетен революционер
 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 2,405
 • Пол: Мъж
Не знам дали отново съм сложил тази тема на правилното място.Става въпрос за едно интернет списание,занимаващо се с проблемите на Балканите,статията е от 2002 година,но мисля че важи с пълна сила и до ден днешен(особено частта с примерите за циганско своеволие).Анализът на масовата криминална престъпност, която именно безпокои най-много хората, показва интересни различия в етнически план. Статистическите данни за етническата принадлежност на разкритите извършители (назовавани в статистиката “заподозрени”), са впечатляващи. (Данните са от ежегодните бюлетини на Съвета за криминологически изследвания при Главна прокуратура на Република България).

Криминална активност по етнически групи при разкритите кражби
/на 100 000 души от съответния етнос/
Криминална активност по етнически групи при разкритите грабежи.
/на 100 000 души от съответния етнос/
Криминална активност по етнически групи при разкритите умишлени убийства
/на 100 000 души от съответния етнос/Криминална активност по етнически групи при разкритите умишлени телесни повреди
/на 100 000 души от съответния етнос/

Криминална активност по етнически групи при разкритите изнасилвания
/на 100 000 души от съответния етнос/
Коректността изисква да се направят някои уточнения.

     Първо: Цитираните тук данни се отнасят до основните традиционни криминални престъпления. Цялата икономическа престъпност остава извън тази статистика, а там разпределението по етноси е съвсем различно. Поради ниския образователен статус на ромите, позициите, позволяващи извършването на крупни икономически престъпления, практически са недостъпни за тях. Основанията изследването да се ограничи до основните криминални престъпления са няколко. Те са най-многобройни и количествено тотално доминират в съвкупността на регистрираната престъпност. Освен това емпиричните изследвания недвусмислено показват, че хората придават по-голяма тежест на престъпленията, засягащи непосредствено личността и имуществото й и съответно са по-силно негативно настроени спрямо техните извършители.
        Тук също може да се направи уточнение, че поради необходимостта от по-големи технически умения за извършването на автокражби, криминалната активност на ромите е относително по-ниска. Кражбите на МПС обаче са само малка част от всички регистрирани кражби - през 1997 г. те са 1,3%. (Престъпността в Република България през 1997 г., 1998: 13) и не могат да повлияят върху различията в криминалната активност на отделните етноси. За кражбите като цяло при ромите тя е 14-15 пъти по-висока от тази на българите и турците.
     Второ: Цитираните коефициенти на криминална активност са само на базата на разкритите извършители на престъпления. Хипотетично може да се допусне, че прибавянето и на останалите неизвестни извършители ще промени коефициентите. Но тук трябва да се вземе предвид, че при някои от престъпленията (напр. срещу личността) разкриваемостта е твърде висока. При изнасилванията тя редовно е над 90% - например през 1998 г. е 93,6%. (Анализ на регистрираната и наказаната престъпност през 1998, 1999:30). Поради това за тях може с пълно основание да се твърди, че прибавянето и на неразкритите извършители би могло да нанесе съвсем незначителни корекции в числата. Трудно може да се приеме, че и при престъпленията с не толкова висока разкриваемост (особено тези срещу собствеността), има сериозни основания да се мисли, че коефициентите, изчислени на базата на всички извършители ще се променят значително.
        Фактът, че през 2000 година повече от 47% от осъдените непълнолетни са роми (Анализ на регистрираната и наказаната престъпност през 1999 г.: 38) показва, че има основания да се очаква, че съществуващите сега различия ще се запазят и в бъдеще.
        Макар, че цитираните статистически данни имат своята социална детерминираност и не бива да се разглеждат изолирано от въпроса за причините, които ги обуславят, те са социален факт и пораждат определени следствия, които не могат да бъдат пренебрегвани.
        В обществото се формира и утвърждава съзнание за връзка между престъпността и определен етнос. Още повече, че при престъпленията, спрямо които масовото съзнание е най-чувствително, различията в криминалната активност на отделните етнически групи са особено драстични.
        При представително изследване, проведено в София през ноември 2000 година (“Обществени преценки за централната част на София и нейните връзки с другите райони на столицата”) бяха констатирахме разпространението на такива стереотипи. 

Опасни ли са циганите за сигурността Ви?
От съобщенията за етнически конфликти, провокирани от престъпления в различни селища на България се вижда, че представената по-горе картина не е изолирана и съответства на общата ситуация в страната. При това, съдейки от информациите в медиите, тенденцията е към увеличение. Докато през 2000 г. вниманието на средствата за масово осведомяване са привлекли тримесечните протести в село Мечка, Плевенско, то през 2001 г. те съобщават за сериозни напрежения в Новозагорско, Оряховица, Лясковец, Кюстендилско, Търговищко, Ямболско, Самоков (В. “Труд”, в. “24 часа”: юни-септември). Всички те са реакция на конкретни престъпления, но прерастват в етнически напрежения, в противопоставяне и конфликти между българи и роми.
        Тук възниква въпросът за ролята на държавата и по-специално на правоохранителната система. Държавата не противодейства резултатно на престъпниците. Често извършителите не се разкриват или най-малкото – не се санкционират. Едни и същи лица и групи извършват множество престъпления. Вместо да се накажат престъпниците и да се сложи край на престъпната им дейност, бездействието и мудността на специализираните органи допринасят за формирането на негативни нагласи срещу всички представители на етническата група и за предприемането на актове на саморазправа (Вж. случая в Самоков през септември 2001г., представен от БНТ)
« Последна редакция: 24 Окт 2018, 14:56:28 от Hatshepsut »
 

Неактивен Петкан

 • Banned
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8,646
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
"...Тук възниква въпросът за ролята на държавата и по-специално на правоохранителната система. Държавата не противодейства резултатно на престъпниците. Често извършителите не се разкриват или най-малкото – не се санкционират. Едни и същи лица и групи извършват множество престъпления. Вместо да се накажат престъпниците и да се сложи край на престъпната им дейност, бездействието и мудността на специализираните органи допринасят за формирането на негативни нагласи срещу всички представители на етническата група и за предприемането на актове на саморазправа (Вж. случая в Самоков през септември 2001г., представен от БНТ)"
...
Правоохранителната система е част от държавността,а тъй като дъжавата я има само по документи,следователно и тази система я няма,т.е. действа неефективно,а от там идват и всички беди на Р България.-корупция,диференцирана наказуемост и нисък международен авторитет.
Политиката на хронично етническо недоверие е политика на старата максима "Разделяй и владей" и е  патент на "демократичното българско общество".Това е и хранителната  среда на политическите паразити  Доган и Сидеров.
Съдебната система отчита успехи,но какви?
Колко са осъдителните присъди срещу известни престъпни босове,министри,корумпирани магистрати,които са нанесли щети на страната за милиарди левове?
Осъждат се дребни треторазредни престъпници и дребни измамници,и кразци.
От всичко това може да се направи заключението,че държавните интереси не са защитени,а това е началото на срутването на държавността с всички възможни последствия-от непрогнозируеми етнически конфликти,та чак до конфликти със съседни държави-търговски,дипломатически и военни.
Ad honores
 

Неактивен друг самотен войн

 • Registered user
 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 321
 • Пол: Мъж

Колко са осъдителните присъди срещу известни престъпни босове,министри,корумпирани магистрати,които са нанесли щети на страната за милиарди левове?
Осъждат се дребни треторазредни престъпници и дребни измамници,и кразци.

Преди време четох, че някаква жена лежала няколко дни или седмица в ареста за откраднато кебапче! А пък Сидеров набързо замени възгласа „Ревизия на неизгодните сделки!“ с „Окрупяване на дясното пространство“.
 

Неактивен samvoin

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,071
 • Пол: Мъж
  • Независим националистически блог
 • Зодия: Pisces Pisces
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
 • Politics: National-Socialist National-Socialist
От къде ги вадите тия българофобски и туркофилски статистики не ми е ясно, по - които турците или лицата с турско етническо самосъзнание излизат "сълзици", а българите в пъти по - криминогенен фактор от турците?
И когато се говори за турци, защо в тия статистики се пренебрегва факта че повечето от тия така наречени цигани дето са криминогенния фактор се определят като "турци" и доста от тях говорят турски и носят турски имена /а има и такива с паспорти, да речем целия квартал "Столипиново" в Пловдив и останалите така наречени цигански гета/, или ще ги наричаме "турци" само когато вършат нещо добро или пък когато статистиките на Ахмед Доган и Анкара го изискват за да тръбят че в България "турското национално малцинство" е много голямо, пък не изучава майчиния си език в училищата,има слабо представителство във власта и пр.?
« Последна редакция: 09 Май 2010, 11:42:24 от samvoin »
ДЯКОНЕ, ОЩЕ ИМА БЪЛГАРИ!


"Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин." - Член 39 от Конституцията на Република България


http://samvoin.blog.bg/
 

Неактивен omerzen

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 4,219
 • Пол: Мъж
 • R.I.P. 2015
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Престъпноста в Европа се извършва преди всичко от неевропейци. В европейска България това са преди всичко циганите.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.
 

Неактивен samvoin

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,071
 • Пол: Мъж
  • Независим националистически блог
 • Зодия: Pisces Pisces
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
 • Politics: National-Socialist National-Socialist
Тези данни вероятно се базират на официални полицейски статистики и сводки, както и наосъдителни дела или следствени такива и брой, но лично по - мои наблюдения, въобще не съм съгласен с "турската некриминогенност" и "високата българска криминогенност" както се твърди тук /и можете да попитате германците и да погледнете германските да речем полицейски сводки колко "некриминогенни" са туркоговорящите"/.
Освен това ми се струва че е доста двоен стандарт, при преброяването у нас по етнически групи туркоговорящите така наречени цигани да се вписват като "турско национално малцинство", ама когато Турция требва да си ги вземе или пък да се оженат за турци или други турчеещи се, а също така и когато извършват престъпления, турците да си измиват ръцете с това че са "цигани" или "ченгене".
Ако ще определяме някой по езиков принцип и самоопределяне, ще го определяме и когато е извършил престъпление така, а не всичко лошо да е циганско, българско, арабско или арменско, пък може и "помашко" в краен случай, а всичко добро да е "турско" у нас.
До когат това роболепничене пред думата "турчин" и тоя респект че даже и страх, което направо вече води до цяла турцизация?
Трябва да поясним, че тази статистика е поради факта например че редица дела, дознания, следствия и пр. срещу турски мафиоти, наркопласьори, други контрабандисти, лица замесени в рекети и  отвличания от турски произход или с такова самоопределение и самосъзнание поне, особено когато са двойни или турски само граждани, се потулват, не се оповестяват дори или никога не завършват с осъдителна присъда /така както не чухме за осъдителна присъда например за поругаването на нашите гробове в Опълченско, за гаврата с българското момче в турска кръчма на връх 3 - и март и пр.?!/, дори и след години а делата остават някъде из чекмеджетата или въобще изчезват, прекратяват се и се потулват, най - малкото защото извършителитеси заминават у тях, а там е неприкосновена територия за разлика от бивша България за един техен гражданин провинил се в чужда страна и то такава която я и нямат за страна, а за техен анклав.
Да не говорим пък че разследване и даже задържане на чужденци извършили престъпления и тоот лелеяната Западна Европа въобще и няма и особено ако са англоговорящи тези чужденци /да си припомним например случая с Майкъл Шиилдс!/, въобще дессетки и чернокожи вече, и "белокожи" така наречени чужденци които са отпадъка на западното общество вилнеят тук безнаказано, особено по Черноморието и в Сафия и големите градове, но тях никой не пипа.
Сред циганите най - криминогенните фактори в интерес на обективната истина са именно туркоговорящите /и определящи се къде като "турци", къде като "миллет"/ цигани сред чест от които се забелязва и прокарването на неоотоманистко мислене.
Сред тях примерно проституцията, наркодилърството и така нататък са най - масово разпространени /вижте квартал "Столипиново" и попитайте като какви се определят етнически 90% от жителите му?!/.
Другият криминогенен фактор са заселените популации, може би по - скоро присадени към тукашния цигански етнос от съседни нам държави през 60 - е на миналия век от комунистическия режим /от Сърбия, Румъния, Гърция и Турция, а дори от Източна Германия!/ и най - вече така наречените калдераши, които са по - различни антропологически /при тях има повече афро - азиятски отколкото европеидни расви белези/ и расово /което значи и генетично/ от българските цигани с Православно вероизповедание /макар и доста от тях да са формално православни/ и за тях също така е характерно че не се бракосъчетават в глямата си част с тукашните цигани и други етноси въобще, че се самоотделят по юдейски от останалите и че си продават жените по пазарите като основен "занаят" сред тях е шарлатанското врачуване, джебчийството и така нататък.
Тази прослойка обаче не е закачана както виждаме никога от полицията и рядко лежи в затвора, порадипростата причина че на масово корумпираните МВР служители /които могат да пребиват само българи и националисти, търсещи своите конституционни права пред парламента и институциите/ "нерегламентираните доходи" в голямата си част идват именно от тези видове "бизнес".
Ония цигани дето влизат в полицейските регистри са обикновенно кокошкари, клошари, скитници и пр. които нямат чадъра на "цар" Киро и присъдружните му полицейски началници и политици или кметове съъответно или пък не са се "внесли" на кварталния инспектор или началника на районното полицейско управление, защото кражбата им е в доста малък размер да речем /някой и друг кабел или шахта, или някоя кокошка/.
Ето такива цигани лови настоящия режим и ги вписва в полицейската сводка.
Като ония цигани дето бургаския кмет - ГЕРБ - ер "показа мускули" като им събори незаконните действително бараки /само дето не можем да видим такава активност на багерите срещу сараите на Доган или срещу мафиотските хотели в Бургас на руско - еврейската мафия, на политици, съдии, прокурори, чиновници, журналисти...не можем да гивидим и във Витоша където съсипаха българската гора!/.
У нас ми прави все пак впечатление,особено при тоя режим, че както на "героичната наша полиция" освен българи, лесния прицел и мишена са и някой и друг опърпан и окъсан изпаднал циганин, но и на родните "националисти" продължава възможно най - лесната от най - лесните мишени да им е все пак най - малко представеният във власта, стопанството и икономиката /дето вече въобще ги няма/, както и вполитиката въобще етнос. Ами защго? Защото е по - лесно да не си навличаш за по - сигурно гневът на власта, като примерно посочиш за виновници представителите на един доста все още поне малоброен /по - официални данни/, но за малката си бройка необяснимо високопредставен в политиката, стопанството и икономиката на страната ни етнос. Етнос чиито представители според западни и други журналисти и разследвания /дори според акция и разкрития на ФБР не отдавна/  са замесени в търговия с органи, в търговия с хора, чиито верски деноминации на псевдорелигията му създавату нас сатанински секти подтикващи младежта и подрастващите ни към наркотици, самоубийства или ритуални убийства /докато борим някакъвмитичен страшен Ислям, "Свидетели на Йехова" и техните "храмове" никнат като гъби във всеки голям и среден град,а също и други чудовищни страшни секти забранени в редица цивилизовани страни и преследвани от законовите органи, както и разрешената англиканска евангелистка петдесятна църква, която странно защо като е "християнска" държи винаги на свои служби израелското - антихристко знаме с луциферовата звезда - шестограма?!/.
Етнос който също така, за разлика от често спрягания като "основна заплаха" за българската нация и етнос, има зад себе си държава /при това ядрена/, лоби, разузнаване, тайни общества, световни централи и също така все повече обсебва български национални активи, български земи /които безконтролно се изкупуват отчужденци, а границите ни са напълно отворени за тях когато българите са неконкурентоспособни да правят това в други страни, а и не им се позволява, след влизането ни в ЕС и изцяло благодарение на това влизане!/, българска собственост за сметка на българското обезземляване и пролетаризиране, посредством задлъжняване ако не се продадат доброволнокактовиждаме на предпоставени лобистки сили зад банките и компаниите които раздават кредити с тази цел, който има в голямата си част второ гражданство и паспорт освен българският или само и единствено чужд такъв, а не на последно място и етнос който се ръководи от една псевдорелигия и от едни нейни писания, които би трябвало според громителите на "фашизма, нацизма и расизма" днес да влизат в техните графи на "фашизъм, расизъм и нацизъм", тъй като товае единствената "религия" която е позволена само за един народ и се извързва изцяло и единствено само с един народ и само и единствено с неговия шовинизъм и расизъм, като по тази тема имаше напоследък и излезнаха беззброй коментари, анализи и книги които въпреки репресиите срещу тях пробиха на пазара и които заслужават доста голямо внимание, тъй като доста от тях /като изключим и някои просташки пасквили, по - скоро имащи за цел да поставят под съмнение и присмех подобни твърдения/ са силно аргументирани и подкрепени с факти /та дори и Стефан Гамизов взе да признава че подобни тези имат основания "май"!/. Трябва да знаем и че анализите водят до извода че поне 90% от този народ е зомбиран оттези писания и вярвания и то доста фанатично, независимо показва ли го явно или не.
Именно за това ние трябва да си зададем въпроса и да не действаме първосигнално, когато "националисти" предвождани от стипендианти на Сорос да речем и на бивши възпитаници на американския /масонски/ университет в София, както и синове на представителите на висшата номенклатура живели при комунистическия режим в Западна Германия /колко от вас можеха да отидат до там?!/ ви говорят от "национална загриженост" срещу циганската престъпност, от какви подбуди го правят и може ли те да са загрижени занацията ни, тъй като не се страхуват даспоменават постоянно името на един етнос с лоши и негътивни квалификации, но никога няма да ги чуем да споменат и дума за представители на най - властово представения у нас самообявил се за "богоизбран" етнос, чиято отявлена етносепаратистка тяхна организация прави освен отявлено расисткиизказвания както и верско фанатични срещу определени етноси и религии у нас, но и твърди че техния народ е "3 000 години преди българският по тези земи", което сериозно трябва да ни притесни като намек.
И не на последно място, може ли някой който имаше всекидневно предаване в една телевизия бълваща ожесточена омраза срещу българския национализъм, учил в американски университет, срещащ се с румънски великошовинисти и фашисти искащи Южна Добруджа и финансиран от Джордж Сорос, същия този който финансира всички етносепаратистки и пишманправозащитни българофобски организации на наша територия /сред които и ОМО "Илинден - Пирин"!/ и именно дава пари на такива като Цветелин Кънчев, които обясняват на циганите как всички беди идват от "благоденстващия и нетолерантен - ксенофобски български етнос"?
Може ли също така стипендианти насъщия този Сорос, да бъдат "защитници на правата" на нашите сънародници в Западните покрайнини, когато техната "братска" организация, иска да ликвидира еднонационална България и въобще да няма такава държава на картата на Балканите, като работи от години в тази посока?
Вероятно се сещате че става дума за организации като "Хелзинкски комитет" и "Отворено общество", а "националистическата" организация и лидер няма да я назова, нека всеки си прави изводите /не е "Атака" защото тя вече дори формално не е националистическа/, нека провокирам поне веднъж мисленето и разсъжденията на останалите без да им влияя.
Но когатоедин доносник на ДС от небългарски произход и доказана политическа проститутка която скверни името на една революционна наша организация /а чиито бивш съпартиец и сега много голям негов "противник" пък създал друга такава позоряща същото име организация разпродава град Пловдив натурски фирми!/ ви призовава към някакви циркаджийски подписки в подкрепа на една империя на злото, която съсипа България така както май и Османската империя и СССР не успяха. Замислете се дали това е от "загриженост за България и българската нация" , или просто освен евтин пиар на една замираща партия цели и нещо друго - да отвлече вашето внимание от проблема - причина, към проблема - следствие или само "още едно следствие"?
Същото важи и за това когато кмета - ГЕРБ - ер разпродаващ Бургас и терените на чужди фирми и компании рушал незаконни цигански гета. Едно лице от партия финансирана и доведена на власт от същия тоя Джордж Сорос / http://samvoin.blog.bg/politika/2010/01/02/soros-upravliaval-bylgariia-chrez-gerb.464828 /, нима може да прави нещо за доброто и в полза на българите, българския род, държава и нация?!
Нима си мислите че освободените от циганите терени ще попаднат незабавно в български ръце?
Нима си мислите че онези - неслучайните на митинга на "Атака" в "Захарна фабрика" срещу убийството на професор Калоянов /което също не бе случайно точно преди изборите!/ дето вееха идиотските плакати "ЦИГАНИТЕ НА САТУРН!" и това тогава бе в случая несправедливо приписано на "Атака" и нейния електорат и членове че и на целия български народ и нация /мен категорично не можете да ме обвините че съм адвокат на тази партия, защото дори не гласувах и тогава за нея! И въпреки чеонези носеха и тениски с надписи "НЕ ГЛАСУВАМ!"  макар и да бяха от организация която ужким формално беше зад Волен Сидеров./, работеше и беше направено от хора загрижени за българската нация и народ и за нейните бъднини?
Нима беше случайна записаната гавра с наши гробове в Опълченско за която така и не само не последваха осъдителни присъдии никаква реакция от страна на нашия народ, ами и никога няма да се разбере истината за нея и кои бяха подбудителите на този акт, както и с какви цели?!
На това са способни само една българска полиция, следствие и служби за сигурност, каквито явно никога няма да имаме и България за това няма да я има, както и са способни да въздадат истинско правосъдие само един български некорумпиран съд и прокуратура, каквито също няма да имаме, освен на извършителите, още по - сурова и назидателна присъда на подбудителите, като ако те са извън България, нашето разузнаване да се разправи на място с тях където и да са по света, както прави именно разузнаването на самопровъзгласилите се за "богоизбрани" в такива случаи, а също и едно съседно нам разузнаване.
А нима си мислите че и офанзивата смасовите строежи на джамии, която затихна, както и контрареакциите срещу тия джамии бяха случайни?
Ами не, не бяха случайни и зад всичко това определено според мен не стои даже Турция /държава която безспорно има своите шовинистични и хищнически исторически апетити към нас, както и всички наши съседи, но за разлика от тях нейната пета колона в държавата ни я прави далеч по - опасна!/, а ако отсъдим фактите и съвпаденията им, че това ставаше точно в момент в който геноцида над коренното население на Палестина - узаконен и толериран от престъпниците - победители във ВСВ /днес е именно техния "празник" и черен ден за нашата нация - 9 май/, беше по - интензивен от всякога и вече света надигна глас, свободомислещите хора надигнаха глас срещу него и този геноцид е така узаконен и толериран, точно както и геноцида над западните българи в Македония и както и репресиите над тяхното народосамосъзнание от кръволозите - македонисти и до днес е толерирано и узаконено от злокобния интернационал на Ангела Меркел, ЕС и останалата "световна общност"!
А да не забравяме и че точно както палестинските борци за Свобода, така и нашите борци за Правдините на българите в Македония - Мара Бунева, Владо Черноземски, Менча Кърмичева са наричани и до днес от същите тия изверги, както и някога от предците на тия световни кръволози и изверги - "терористи", едно много удобно за тях клеймо, както и клеймото "нацизъм и расизъм", само че когато се касае до народи които те не искат да съществуват, поне като свободни и разрастващи се.
Не е случайно че и в такива моменти, платени доказано от МОСАД и ционистките сили "националисти" на запад, които ние сочим за пример /за разлика от истинските непрограмирани националисти, коит бият камбаната за проблемите които изложих по - горе, за разлика от "родните" нам същотака, които никога не ги поставиха на дневен ред!/точно в такива моменти рисуваха карикатури на Мохамед ужким от "борба в защита на Християнството" /макар и Исляма по своите изначални писания да счита Исус за Пророк, не за враг. Виж Корана.За разлика от една друга псевдорелигия, носеща името на според преданията от Новия Завет - предателя на Исус и следвана от народ, който според преданията на Новия Завет е именно разпнал Исус - нашия Спасител!/, надигаха вой за строящите се /също не случайно/ джамии и ни караха да протестираме срещу тях, както никога не ни накараха да протестираме със същата жар срещу "Свидетели на Йехова" и звездите на Луцифер в някои "църкви" /ужким християнски но прокарващи пропагандата на един братоубийствен народ, пускал през ВСВ мини - играчки и присъдружен и съюзен именно на кървавата Османска империя, изпълнена с военачалници от именно "богоизбрания" произход! Миж стихотворенията на Иван Вазов, а също и книгата на Варшавски./.
Да си направим изводите добре за такива "националисти" /дали са подведени от чужди сили или са купени, това не ги оправдава!/, доколко имат загриженост за нацията ни и до колко може да са националисти в истинският смисъл на думата, след като най - малкото ни сочат все следствията, а не причините за нашата катастрофа и национално падение и които ни вкарват в някакви чужди капани, като стигат до там да ни карат да ореваваме "братския английски народ" който въоръжаваше и бучаваше османския башибозук че днес бил "асимилиран и превземан" от неговите страдалци - араби, египтяни и индийци /така както ние страдахме пет века под турски ятаган!/ и заедно с него /дето ни удари ножа в гърба и при така наречените Кръстоносни походи/ да "громим лошия и страшен Ислям" понеже и да му благодарим че като "бял, арийскиибратски народ" ни пускаше мините - играчки и писалките - бомби и опустоши България през 1944 - а.
А също така и подобно "националистическо" мислене, често пъти ни побратимява със "славянските и православни братя" - гърци които обезлюдиха цялото Беломорие както и Одринска Тракия даже не е обезлюдена откъм българи /аз съм пряк потомък на хора запалени живи в Одринска Тракия само да спомена/, с "братята" - сърбомани и еничари които през девети век клаха българи по времето на Молебен в храмовете им, както нито едно чуждоверско нашествие не ги е клало и което може да сесравни само със зверството в Батак, както и убийствата на български свещенници в Западните покрайнини, а може бии с "братята" - македонисти и най - жестоките и явни българомразци на Балканите, понеже и те са "православни"да громим "злите шиптъри" заедно, а?!
Като и заради "братята" - сърби и руснаци, забравим своите истински братя веднъж завинаги /кактои коминтерна ни учеше/от Волжка България, Западните покрайнини и така нататък?
Опазил ни Бог от подобно "националистическо" мислене.
То това "националистическо" мислене смята само псуването на турци и цигани за "велик български национализъм" при това на маса на по две - три ракии или мастики и друго не вижда нищо, освен духове и таласъми най - вероятно и "вещици" които требва инквизиторски да горим на кладите. :-D
Но може би те са винаги в омраза на Мохамед или на циганин...
ДЯКОНЕ, ОЩЕ ИМА БЪЛГАРИ!


"Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин." - Член 39 от Конституцията на Република България


http://samvoin.blog.bg/
 

Неактивен Петкан

 • Banned
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8,646
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
"Младежи убиха възрастен мъж за 7 лева"
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4093811
"Четирима младежи от с. Ветрен, община Мъглиж, са пребили до смърт 64-годишен мъж, за да му откраднат 7 лева.

Жертвата е от същото село и е работела като пазач на частен дом в селото.

След побоя той е бил с черепно-мозъчна травма и въпреки медицинската помощ е починал в МБАЛ-Стара Загора.

Инцидентът е станал на 10 август.

В резултат на полицейските действия, предприети от Районно управление "Полиция"-Казанлък, извършителите са били заловени.
Това са Ч.З. (23 г.), В.А. (22 г.), Д.Т. (21 г.) и Ю.А. (24 г.)..."

...
...
Моля,темата да не бъде преместена към "Интеграция на неинтегрируемите",защото тука иде реч за нещо друго!
Защо НИКЪДЕ не е отбелязано(след като убийците са задържани от МВР и е установена самоличността им),че извършителите на престъплението са ЦИГАНИ?
« Последна редакция: 05 Сеп 2011, 18:34:00 от Hatshepsut »
Ad honores
 

Неактивен Индивидуалист

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 2,814
 • Пол: Мъж
 • Не бойте се!
 • Зодия: Virgo Virgo
 • Religion: Christianity-Other Christianity-Other
явното премълчаване на такива факти за извършителите е вече доста години

това си е чисто съучастие
дано ги достигне и медиите и дембелите които ги инструктират
ВЪЗМЕЗДИЕТО
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.
 

 

"Гардиън": Елате в България, тук винаги е 1977 г.

Започната от Skarlet

Отговора: 6
Прегледи: 1607
Последна публикация 26 Фев 2009, 14:34:34
от hammerbg
Изборите в България и турските войски в Източна Тракия

Започната от Podkrepa

Отговора: 15
Прегледи: 3002
Последна публикация 15 Юли 2009, 12:39:21
от Валентин
Расистки закон срещу България

Започната от Nordwave

Отговора: 2
Прегледи: 1326
Последна публикация 21 Дек 2009, 12:23:38
от varnab
"Цар" Киро заплашва с Косовски сценарий в България

Започната от Amenhotep

Отговора: 25
Прегледи: 5098
Последна публикация 10 Сеп 2010, 12:18:08
от опълченец
Ислямът в България се надига

Започната от Nordwave

Отговора: 301
Прегледи: 91037
Последна публикация 09 Юли 2017, 02:14:08
от donferdi