Автор Тема: Турция ни унищожава иконом.-ски, полит.-ски, физически, духовно и интелектуално!  (Прочетена 1856 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ichbinTopic starter

• Forum Member
  • **
  • Публикации: 369
  • Зодия: Capricorn Capricorn
1) В България се продават масово по аптеките животоспасяващи лекарства ментета. Имам познат, чиито лекуващ лекар го посъветвал да си поръча същото лекарство от Турция и то веднага го излекувало за разлика от преди това!!!! Освен това под претекст, че са празници, изчезват от складовете животоспасителни лекарства, защото, "видите ли" не били поръчани в достатъчно количество. Така стана и с важните лекарства за костите "Фозаван" и  "Фозамакс"! Как пък и двете изчезнаха заедно???  Зачестиха случаите на уж случайно споминали се  български майки в родилните домове. Не че това ще ускори много процеса на унищожение на България, но е израз на злоба, че последните години се увеличи раждаемостта. В яростта си Турската държава вече не се сдържа да не плаща за мръсни изпълнения без особено значение. А може и да има психологически ефект, защото българските майки ще се уплашат и ще се страхуват да раждат!!!

2) Всяка полезна гражданска самоинициатива с национално значение се потушава веднага от поставени българи от турските тайни  служби. Цялото българско интернет пространство е обхванато от агент провокатори!!!!

3) В университетите се пропагандира защита на среден и дребен бизнес и се унищожава българския едър бизнес. Така турците ще ни унищожат по-бързо и лесно икономически чрез външна конкуренция, изкупуване и разграбване на земя и предприятия, които след това не работят и лихварство, защото турската държава чака официалното ни политическо / закриване и след това ще инвестира в печелившо производство под турски флаг. Накрая българите сами, изгладнели и изтормозени от тази политика, ще поискат да станат турски вилает и Турция коварно и победоносно ще им даде малко "мръвка" на пенсионери и бедни, за да си кажем: "Видяхте ли, така е по-добре, те са по-добри от нашите управници". Но проблемът от 23 години насам не е толкова в българските политици, колкото в антибългарската политика от вън.

4) Волен, в крайна сметка,  също беше купен от Турция, за да може да се покаже на народа как  свършват едва ли не разни глупави "фашистки" идеи, популизъм и внасяне на "верска омраза". Той се оказа жертвената овца на турците и истините, които изрече преди това, останаха глас в пустиня и  дори чрез Волен се опорочиха и станаха смешни.

5) Поведението на ББ коренно се промени след онази прословута дипломатическа среща в Турция. Какво са си говорили, всеки може да се досети. Българската мафия се подкерпя подмолно от вън и все пак и на нея не и е лесно, защото за Турция мафиот или не, всички са гяури. Забелязахте ли колко много побеля косата на ББ, откакто  стана премиер до сега???
« Последна редакция: Януари 08, 2012, 09:49:31 от ichbin »
"Манастирът тесен за мойта душа е!"

"Нам цар не ни трябва, а демократично народно управление. Ние се борим за чиста и свята република. Цар и сега си имаме."

Васил Иванов Кунчев

Поп Кръстю предаде Левски от алчност, когато Апостолът му поиска сметка за парите от комитетите!!!!
 :shark:

Неактивен Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • Публикации: 8,657
  • България преди всичко!
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Цитат
"...Забелязахте ли колко много побеля косата на ББ, откакто  стана премиер до сега???"
Тук намерих подходящи мъжки прически за побеляващ премиер.

http://dimastyle.com/gallery-faces.php
Ad honores

• Forum Member
  • **
Тук намерих подходящи мъжки прически за побеляващ премиер.

Петкане, ти на чия страна си? Аз не съм написал горното, защото съм някакъв фен на ББ, ако затова ме иронизираш!
 :amazed:
« Последна редакция: Януари 08, 2012, 10:29:42 от ichbin »

"Нам цар не ни трябва, а демократично народно управление. Ние се борим за чиста и свята република. Цар и сега си имаме."

Васил Иванов Кунчев

Поп Кръстю предаде Левски от алчност, когато Апостолът му поиска сметка за парите от комитетите!!!!

Неактивен Death angel

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 1,486
Под влияние на турските тайни служби в България, един мъж таковал една жена и се родил идиота ichbin.
Не падай духом, където ти падне !

• Forum Member
  • **
Под влияние на турските тайни служби в България, един мъж таковал една жена и се родил идиота ichbin.

:clap: :clap: :clap: :boi: :boi: :boi: :D/ :D/ :D/ :write: :write: :write: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

А сега по същество. Аз в моята теза съм дал реални аргументи. Май такива турски ченгета като теб и  четника в този форум са повече от истинските патриоти! Ако тук има поне един български патриот, трябва да знае това. Българи, не се подвеждайте! Идиотите са много и са подплатени с пари. Бог да пази България от такива като теб! Жална ни майка! И ти си респектиран, а? И как стана респектиран? С антибългарска политика като Четника ли?
« Последна редакция: Януари 08, 2012, 11:04:48 от ichbin »

Васил Иванов Кунчев

Неактивен Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • България преди всичко!
Петкане, ти на чия страна си? Аз не съм написал горното, защото съм някакъв фен на ББ, ако затова ме иронизираш!
 :amazed:
Ако си срещу правителствата на олигархията,подкрепяни от услужливи политици ще те подкрепям.
Само ще отбележа,че не изповядвам привързаност и носталгия по провалени режими и вождовете им.
Предложението ми за прическите е към побеляващи и суетни мачовци,а не към тебе.
Ad honores

Неактивен Death angel

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 1,486
1) В България се продават масово по аптеките животоспасяващи лекарства ментета. Имам познат, чиито лекуващ лекар го посъветвал да си поръча същото лекарство от Турция и то веднага го излекувало за разлика от преди това!!!! Освен това под претекст, че са празници, изчезват от складовете животоспасителни лекарства, защото, "видите ли" не били поръчани в достатъчно количество. Така стана и с важните лекарства за костите "Фозаван" и  "Фозамакс"! Как пък и двете изчезнаха заедно???  Зачестиха случаите на уж случайно споминали се  български майки в родилните домове. Не че това ще ускори много процеса на унищожение на България, но е израз на злоба, че последните години се увеличи раждаемостта. В яростта си Турската държава вече не се сдържа да не плаща за мръсни изпълнения без особено значение. А може и да има психологически ефект, защото българските майки ще се уплашат и ще се страхуват да раждат!!!

А сега по същество. Аз в моята теза съм дал реални аргументи. Май такива турски ченгета като теб и  четника в този форум са повече от истинските патриоти! Ако тук има поне един български патриот, трябва да знае това. Българи, не се подвеждайте! Идиотите са много и са подплатени с пари. Бог да пази България от такива като теб! Жална ни майка! И ти си респектиран, а? И как стана респектиран? С антибългарска политика като Четника ли?
Еми, не пиша глупости като тебе.  :stupid:

Хайде ако можеш, докажи връзката между лекарствата ментета и Турция или между лекарските грешки и турския шовинизъм !
Във всичко това дето си писал, обаче аз мога да докажа, че има пръст любимата ти соц. партия .
Не падай духом, където ти падне !

• Forum Member
  • **
Еми, не пиша глупости като тебе.  :stupid:

Хайде ако можеш, докажи връзката между лекарствата ментета и Турция или между лекарските грешки и турския шовинизъм !
Във всичко това дето си писал, обаче аз мога да докажа, че има пръст любимата ти соц. партия .

Че защо изобщо трябва да го доказвам. Нали всички тръбят, че соцпартията е купена отдавна от Турция срещу разпродаване и геноцид над българския народ. Защо сега пък ме караш да доказвам непрякото действие на Турция чрез БСП например? Това което искаш от мен е пълна глупост и ти като мръсен провокатор много добре го знаеш.

Васил Иванов Кунчев

Неактивен Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • България преди всичко!
Според чл. 81а от Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина фалшиво лекарство е това, при което върху опаковката или в листовката “има неверни данни за неговите идентичност (например подвеждащо твърдение относно името, състава, количеството на активното вещество в дозова единица или други елементи), история или произход (например подвеждащо твърдение относно производителя, държавата, в която е произведено, държавата на произход или притежателя на разрешението за употреба).
Фалшивият лекарствен продукт може да съдържа правилните съставки или други съставки, да не съдържа активно вещество, да съдържа активно вещество в различно от правилното количество или да е с фалшифицирана опаковка.

Цитат
Бизнесът с фалшиви лекарства започва да конкурира търговията с наркотици. Пазарът на ментета у нас гони 100 млн. годишно, а в световен мащаб е около 80 млрд. долара

Пазар за 80-100 млн. лв. годишно. Това е парчето от тортата, което си поделят производителите и търговците на фалшиви лекарства у нас. По официални данни на големите фармацевтични фирми оборотът от разпространението на медикаменти менте е близо 10% от тортата. Те са или местно производство, или произведени в Китай, Индия, Турция, Косово, Сърбия, Македония. „Българското участие” на фалшивия европейски пазар се оценява на около 1.6% от целия обем.
В последните години проблемът с фалшивите лекарства застрашително нараства. Данните на Световната здравна организация сочат, че оборотът в световен мащаб наближава около 80 млрд. долара годишно...Според Дечева лекарствената сфера е интересна за организираната престъпност, защото има неписано правило, че най-много пари се въртят в петролния бизнес и във фармацевтичната индустрия...Всяка седмица митниците регистрират поне един случай на нелегален внос на лекарствени продукти. “Най-често количествата са малки, пренасят се чрез колетни пратки, а препаратите са виагра, таблетки за отслабване, стероиди и други фитнес препарати, забранени в ЕС”, разясняват от Агенция “Митници”. Преди няколко месеца митничарите от ГКПП – Капитан Андреево предотвратиха опит за контрабанден внос от Турция на хапчета за отслабване... 
Извадки от публикуван материал в сп."Тема"

"Заливат ни фалшиви лекарства"
(Йордан Мичев, Искра Ценкова)

...
...
Връзката е :турска мафия-организирана престъпност в България.
Организираната престъпност винаги работи за пари,а не за национални идеали.Стотици са примерите,когато организираната престъпност е била в услуга на чужди разузнавания,обслужващи интересите на своите държави.
« Последна редакция: Януари 08, 2012, 16:59:17 от Петкан »
Ad honores

Неактивен карст

• Forum Member
  • **
  • Публикации: 56
Защо до сега спахте, мамка ви *** - чикиджийска, защо не подкрепихте АТАКА когато беше в Парламента ***.
Защото май сте разклонения на марксистите- нали!!?

Моля, без обиди и псувни.
« Последна редакция: Януари 09, 2012, 06:55:12 от Hatshepsut »
Търсете и прочетете ,,Бумерангът на злото" ,,Мисия АТАКА" и ,,Основи на българизма"
Аз в момента чета ,,Фашизмът" на Милен Семков - последното издание 1989г.

• Forum Member
  • **
Защо до сега спахте, мамка ви да еба- чикиджийска, защо не подкрепихте АТАКА когато беше в Парламента изроди мръсни.
Защото май сте разклонения на марксистите- нали!!?

А какво трябваше да направим според теб? Как точно да подкрепим Атака, когато Волен прави постоянни издънки. Една от издънките му беше, че уреди доведения си син на работа в ЕС. Е той, кажи ми, има ли качествата, знанията и житейския опит, за да става такъв или още му се виждаше млякото по устата? А защо Волен се обгради с мутри и ченгета? Не зная, може и без да иска, но това също не ми хареса. Аз, например му симпатизиах до един момент. Даже познавам един, който му пишеше речите по митингите, но и той се отдръпна разочарован от него. Аз нямам лично мнение и настройка срещу Волен и ми е симпатичен, но някой факти просто няма как да се отричат.

Васил Иванов Кунчев

Tags:

Българи ще пътуват безвизово за Турция ...

Започната от Наблюдател

Отговора: 1
    Прегледи: 1019
    Последна публикация Март 23, 2007, 14:14:26
    от Иван Иванов
    Сидеров поиска Турция да се извини на българите

Започната от Angel Lights

Отговора: 7
    Прегледи: 1538
    Последна публикация Февруари 26, 2009, 13:44:57
    от Франкист
    България можело да блокира Турция за ЕС