Автор Тема: Ненчев обвинен, че нарушил интересите на руската фирма РСК МиГ ?  (Прочетена 3807 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен SiegfriedTopic starter

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 1,926
  • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Ненчев обвинен, че нарушил интересите на руската фирма РСК МиГ ?!?!?!?!?!?!?!???????????????????????

http://www.faktor.bg/novini/balgariya/87429-povdignaha-obvinenie-nao-nikolay-nenchev-za-sdelkata-s-mig29.html

Цитат
Обвинението на мен ми е малко странно, дори да не кажа смешно, че съм накърнил, нарушил интересите на РСК МиГ, коментира той
"Връчиха ми обвинение, което не ме безпокои. Абсолютно съм сигурен, убеден съм във всичко онова, което съм правил през тези години", заяви министър Ненчев на излизане от столичното следствие, където бе извикан на разпит.

Министърът на отбраната в оставка беше призован във връзка с договора за ремонт на двигателите на Миг-29 с Полша.

"Обвинението на мен ми е малко странно, дори да не кажа смешно, че съм накърнил, нарушил интересите на РСК МиГ", коментира той.

Според държавното обвинение Ненчев е накърнил материалните интереси на фирма МиГ със сключването на договор с Полша за ремонт на двигателите на изтребителите.

Към този момент сумата, за която става въпрос, не е ясна.

Военният министър в оставка се появи в столичното следствие със своя адвокат и лидер на ДСБ Радан Кънев.

По думите му сумата, с която е ощетена фирмата, няма да бъде оповестена, тъй като те все още не са получили материалите по делото.

Ненчев е с мярка за неотклонение "подписка".

Някой, разбира се БЪЛГАРИН ще попита, а какъв е проблема да нарушиш руските интереси, ако по този начин защитаваш българските ? Прокуратурата да не е на щат към Кремъл ?

Добро утро българи................., сега ли разбрахте , че в рубладжийският *** всички държавни институции работят за Кремъл и рАсия ! А който работи против интересите на окупатора рАсия, или против държавните интереси на окупатора рАсия бива съден и вкарван в затвора на ЗАДУНАЙСКАТА губерния на рАсия СЛАВЯНИЯ !

Добро утро "българи", пожелавам ви на следващите избори пак да гласувате против статуквото, но този път не за БСП, а направо за БКП !

Редактирано от администратор:
- Премахнати българофобски квалификации
- Добавен текста на материала от цитирания източник
« Последна редакция: 23 Ное 2016, 13:56:37 от Hatshepsut »
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Неактивен Rakovski

• Banned
  • Forum Member
  • *
  • Публикации: 276
Четете по тази тема и много други статии в сайтовете Афера БГ, Скандално нет и Фрог нюз ,вижте каква е истината.Не се оставяйте да ви лъжат правителствените канали за дезинформация.

• Premium user
  • Hero Member
  • *
Четете по тази тема и много други статии в сайтовете Афера БГ, Скандално нет и Фрог нюз ,вижте каква е истината.Не се оставяйте да ви лъжат правителствените канали за дезинформация.

Точно така слушайте мурзилката и четете КДСарските сайтчета и агенцийки, за да разберете истината на КДС . :laugh-1:  Права е мурзилката, аз като дългогодишен член на комунистическа партия ГЕРБ, защитавам ГЕРБ, нищо че Ненчев е Земеделец :laugh-1:, пък и иначе, тук всички ме познават като заклет "комунист и гербаджия" най - вече  :laugh-1: и затова ви "дезинформирам" !  :laugh-1:
Мурзилке, прегледа и се при психиатър, както ти препоръчах, имам приятел който е добър психиатър, *** пиши на ЛС, за да ти пусна кординатите му ? :laugh-1:

Редактирано от администратор: Премахнати обидни думи спрямо регистриран потребител.
« Последна редакция: 23 Ное 2016, 19:26:29 от Hatshepsut »

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Неактивен vailen

• Premium user
  • Forum Member
  • *
  • Публикации: 403
Технически грамотен ли, е  министър Ненчев? Какво разбира един юрист от двигатели, още повече от реактивни? Защо вместо да си стои в кантората е станал военен министър? Или това е поредната далавера с наши пари.
България над всичко!

• Premium user
  • Hero Member
  • *
Технически грамотен ли, е  министър Ненчев? Какво разбира един юрист от двигатели, още повече от реактивни? Защо вместо да си стои в кантората е станал военен министър? Или това е поредната далавера с наши пари.

Политически грамотен ли е бившият член на БКП, рубладжията Румен Радев, за да бъде президент на България, а и той няма да е Президент на българите, а ще е президент на на малцинствата в България, по - точно на славянското малцинство, към което принадлежи селянчето комунист Радев, което е родом от село СЛАВЯНОВО ! 
Какво разбира един прост летец от политика и най - вече от международна политика,  все едно щофьор на ТИР да стане президент, правя сравнението с шофьор, защото ТИР-аджията кара камион, а летеца кара самАлЬот ! Защо вместо да си седи в кабинката на руското самАлЬотче и да си го кара безгрижно, политически неграмотното пилотче Радев реши да става президент, или с този си ход БСкП се готвят за пореден ВОЕНЕН ПРЕВРАТ, подкрепен от славянските им братя РУСНяЦИТЕ,  затова ли издигнаха военен, бивш член на БКП и рублофил за Президент, който ще е главнокомандващ на все още НЕДЕПОЛИТИЗИРАНАТА ни комунистическа армия ?   

Неактивен vailen

• Premium user
  • Forum Member
  • *
Винаги си оправям настроението като чета публикациите на Зигфрид. На него само едни славяни и Русия му е в главата. Нищо друго! :D
България над всичко!

Неактивен Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • Публикации: 8,646
  • България преди всичко!
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Винаги си оправям настроението като чета публикациите на Зигфрид. На него само едни славяни и Русия му е в главата. Нищо друго! :D
Siegfried правилно говори за Славяния, защото "политически неграмотното пилотче Радев реши да става президент" и стана.
На мене ми е все едно дали селянката комунистка Цецка или селянчето комунист Румен ще бъде президент.
Плевнелив също е селянче и комунист.
Обвинението от прокурора срещу бившия военен министър направено така по две причини:
1.За да се измъкне Ненчев чист от делото.
2.За да може Siegfried да участва във форума.
Ad honores

Неактивен vailen

• Premium user
  • Forum Member
  • *
Siegfried правилно говори за Славяния, защото "политически неграмотното пилотче Радев реши да става президент" и стана.
На мене ми е все едно дали селянката комунистка Цецка или селянчето комунист Румен ще бъде президент.
Плевнелив също е селянче и комунист.
Обвинението от прокурора срещу бившия военен министър направено така по две причини:
1.За да се измъкне Ненчев чист от делото.
2.За да може Siegfried да участва във форума.
1. "Репортаж за трите хаш" на Валери Петров, е емблематично от 9-ти, та чак до сега. Редовно все някой ни е виновен...
2. Латентната русофилия не прощава. Русофобите са същите перколясници, както русофилите. Но наш Зигфрид си е специален... Впрочем той ми прилича или на луд или на подставено лице от някой.

България над всичко!

• Premium user
  • Hero Member
  • *
1. "Репортаж за трите хаш" на Валери Петров, е емблематично от 9-ти, та чак до сега. Редовно все някой ни е виновен...
2. Латентната русофилия не прощава. Русофобите са същите перколясници, както русофилите. Но наш Зигфрид си е специален... Впрочем той ми прилича или на луд или на подставено лице от някой.

Точно така другарю руски патрЕот, аз съм луд :laugh-1:, за вас руските патрЕоти от атАКА, МВРО, нф-ДС-б, всеки който не лиже подметките на дЕдо иван и не величае рАсия е луд, боклук и предател, предател в смисъл, че е предател на рубладжийската политика в България, на рублофилите, като теб,  нали така мурзилъчка ? :laugh-1:

Я кажи сега, знаеш ли от кое село е родом Руменчо Радев,  избран от  генерала от КГБ  Решетников за кандидат на БКсП за президент ? :laugh-1:    От село СЛАВЯНОВО !!!

Между другото, теб притеснява ли те ,че новоизбраният ти президент е посочен за такъв от КРЕМЪЛ, тоест от рАсия, или това те кара да се чувстваш щастлив, свободен и независим ?

Руският генерал от КГБ Решетников: Обсъждахме кандидатурата на Радев с Нинова

https://news.bg/politics/ruskiyat-general-reshetnikov-obsazhdahme-kandidaturata-na-radev-s-ninova.html

Румен Радев бил за ЕС и НАТО, но и за диалог с Русия :lol:
http://www.faktor.bg/novini/balgariya/87562-rumen-radev-bil-za-es-i-nato-no-i-za-dialog-s-rusiya.html

Ген. от КГБ Решетников: Радев може да изиграе роля за независимостта на България от ЕС и НАТО. :lol:
, а Доган е български патриот  :lol:
http://www.faktor.bg/mnenia/intervyu/87641-gen-reshetnikov-radev-mozhe-da-izigrae-rolya-za-nezavisimostta-na-balgariya-ot-es-i-nato.html

Неактивен Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • България преди всичко!
Какво разбира един селянин от Ямболския край от армия и самолети?
Абсолютно нищо.
Ако му кажат да ремонтира самолетите на българските ВВС в Лапландия в работилницата на дядо Коледа, ще започне преговори дори с джуджетата.
Ненчев е назначен е за министър на отбраната по партийна линия, като награда за вярност към бившия телохранител на Тодор Живков.
Рейтингът му е 2-3% и беше един от най-слабите министри на ГЕРБ, заедно с Румяна Бъчварова, министъра на вътрешните работи.
Назначаването на тези две некомпетентни лица на ръководни длъжности в двете силови ведомства е израз на пълна безотговорност по отношение на  националната сигурност на България.
Siegfried , Шумахер шофьор ли е според тебе?
« Последна редакция: 27 Ное 2016, 19:56:48 от Петкан »
Ad honores

Неактивен Rakovski

• Banned
  • Forum Member
  • *
Нека погледнем реално,без политически предразсъдъци.Ремонт на техника,при това толкова сложна ,се прави от завода-призводител  и с произведени от него резервни части.Иска ли ген.Радев да се забие като пирон в земята със самолета,след като са му го бърникали полски техници и монтирали части-ментета,пък и знаем какво е отношението на поляците към руснаците.

• Premium user
  • Hero Member
  • *
Какво разбира един селянин от Ямболския край от армия и самолети?
Абсолютно нищо.
Ако му кажат да ремонтира самолетите на българските ВВС в Лапландия в работилницата на дядо Коледа, ще започне преговори дори с джуджетата.
Ненчев е назначен е за министър на отбраната по партийна линия, като награда за вярност към бившия телохранител на Тодор Живков.
Рейтингът му е 2-3% и беше един от най-слабите министри на ГЕРБ, заедно с Румяна Бъчварова, министъра на вътрешните работи.
Назначаването на тези две некомпетентни лица на ръководни длъжности в двете силови ведомства е израз на пълна безотговорност по отношение на  националната сигурност на България.
Siegfried , Шумахер шофьор ли е според тебе?

'що,  според теб Шумахер кола ли кара, или самалЬот, 'щот' според мен кара кола, независимо колко е бърза и независимо, че ги наричат пилоти. Според теб болидите от F1 летят ли във въздуха, като самалЬоти, или се движат по земята, по асфалта ?

Неактивен Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • България преди всичко!
'що,  според теб Шумахер кола ли кара, или самалЬот, 'щот' според мен кара кола, независимо колко е бърза и независимо, че ги наричат пилоти. Според теб болидите от F1 летят ли във въздуха, като самалЬоти, или се движат по земята, по асфалта ?
Излиза, че Шумахер е шофьор щом кара кола. :mad:
Направо изби рибата.
"СамалЬоти" и бръмбари летят само в твоята глава.
Дано ти се присъни Путин с ерекция!
Ad honores

Неактивен Rakovski

• Banned
  • Forum Member
  • *
Тоя Siegfried отдавна говори несвързани приказки,почти нечленоразделни,направо гьотюря/тур./ т.е. със задника си.Така е ,защото получава яки пари като ония умните и красивите.
« Последна редакция: 02 Дек 2016, 12:10:08 от Hatshepsut »

• Premium user
  • Hero Member
  • *
Тоя Зиги отдавна говори несвързани приказки,почти нечленоразделни,направо гьотюря/тур./ т.е. със задника си.Така е ,защото получава яки пари като ония умните и красивите.

Алооооооооооооооооооооооооооооооооооо г-усин модераторе Петкан, бихте ли влезнали най - накрая в ролята си на МОДЕРАТОР и бихте ли разяснили на прекалено новият член на форума Раковски, какви са правилата на форума, защото явно Раковски НЕ ги е чел !  Бихте ли обяснили на Раковски, че изписването на НИКът на регистриран  ПОТРЕБИТЕЛ по различен начин от този, с който е регистриран във форума е ЗАБРАНЕНО, както и изписването по подигравателен начин на Никът на регистриран потребител също се НАКАЗВА по ПРАВИЛАТА на ФОРУМА !!! 

г-усин модератор, молбата ми е да обясните на прекалено новият за форумът ни член Раковски,  че когато иска да се обърне към регистриран потребител, в случая към мен, никът ми е Siegfried, а не каквото и да е друго съчетание на букви,  с което ОЧЕВИДНО иска да ОБИДИ, регистриран член на форума  !

Ще пиша и до АДМИНИСТРАТОРИТЕ,  и няма да оставя тази поредна нагла, обидна и цинична проява на регистрираният преди няколко месеца Раковски. Силно се надявам обаче, вие Петкан, като модератор, да разясните на НАРУШИТЕЛЯТ Раковски, ПРАВИЛАТА на форума, освен това се надявам, след вашето обстойно разяснение на правилата на форума, повече НИКОГА да не ПОДМИНАВАТЕ подобни груби НАРУШЕНИЯ във форума и да не ПОЗВОЛЯВАТЕ на разпасали се нови членове на форума, да си позволяват да се държат по този обиден, циничен и подигравателен начин към останалите членове на БЪЛГАРСКИЯТ НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИ ФОРУМ  !
Siegfried

Tags:

Кой иска да поиграе на Монополи с Руската църква?

Започната от killed_by_death

Отговора: 1
    Прегледи: 783
    Последна публикация 08 Яну 2010, 16:06:08
    от BMPO
    Кой кого лъже за връщането на мигранти от Германия?

Започната от Петкан

Отговора: 0
    Прегледи: 777
    Последна публикация 01 Юли 2018, 11:29:56
    от Петкан
    Има 30 страници напътствия от Решетников как БСП да служи на интересите на Русия

Започната от Siegfried

Отговора: 3
    Прегледи: 964
    Последна публикация 09 Окт 2017, 20:18:36
    от Петкан
    Български офицери обвинени в шпионаж в Гърция

Започната от Генерал Колев

Отговора: 1
    Прегледи: 856
    Последна публикация 29 Авг 2008, 14:33:40
    от Мамарчев