"Не трябва да оставяме рубладжиите/комунисти да завладеят форума ни и спокойно да разпространяват рубладжийската си болшевишка/АНТИбългарска пропаганда тук в българският националистически форум ! Прав си че проблема в момента е че и един от модераторите принадлежи към тази антибългарска/русофилско-комунистическа група, но неизвестно и за мен, защо този човек беше напраен модератор, най - вероятно така са решили собствениците на форума, които не влизат тук и не знаят, какво точно представлява този човек и как национализма му минава преди всичко през любовта му към русия ?! "
...
Siegfried , дай факти за това, което си написал и не приказвай общи приказки!
Разгледай внимателно моите теми,публикации и коментарии!
Къде е болшевишката пропаганда и къде е антибългарската пропаганда?
Това, че Хитлер е бил пед@л и изрод, също като масовия убиец,болшевика Сталин, това ли не ти харесва?
Какво е общото между Хитлер, Сталин, Пол Пот и Иди Амин. знаеш ли?
За педер@стията на Хитлер е написано от
германски професор историк, а а моя е заслугата, че съм го поднесъл за четене във форума, както и това, че по нареждане на Сталин са избити стотици хиляди хора в Тамбовска област и милиони са унищожени в концлагери.
Това ли не ти харесва?
Много бъркаш понятията, др.
Siegfried !
Рубладжии и русофили са тези, които получават някакви дивиденти, а това са тези, които имат власт.
Това, че Доналд Тръмп е нарекъл политиката на Ангела Меркел катастрофа, не го прави русофил, но ако си позволя да цитирам това негово изказване, ти и някой друг ненормалник веднага ще започнат да вият, че съм русофил.
За теб няма реалност, няма факти, а има една сляпа ненавист, която е поле за работа на екип от опитни психиатри.
За болшевишката сексуална оргия в която са участвали някои твои роднини нямам никаква вина и мога само да ти съчуствам, че се е отразила зле на твоите гени и психично здраве.
Форумът не е място за изява на истерии, независимо от това, дали някой е пострадал много или малко.
Крайно ограничени интереси имаш, а и знанията ти са доста слаби почти във всяка област, и заради това, освен за "Славяния" и за мечтаната от тебе арийска принадлежност нищо друго съществено няма в твоите публикации.
" Петкан многократно и много по - цинично и просташки, без преди това да е бил нападан от мен, месеци наред, ме е обиждал по най - циничен и просташки начин(заради мои публикации, които не му харсваха, защото не бяха проруски и проболшевишки), както и заплашвал с донуси до ДАНС и други комунистически милиционерски организации за репресии на инакомислещи българи ! "
Какъв "инакомислещ българин" си ти бе, манго?
Това е типичното поведение за нисшите представители на човешката раса, а именно да реват и да си скубят косите, и да се оплакват в израз на скудоумие и безсилие.
Факт е, че правиш еднотипни писания, възхваляващи Третия райх и лица, които са свързани с него, а това не само е против правилата на форума, а е и противозаконно.
Кажи, къде съм писал подобни неща, възхвалявайки БКП, КПСС, Ленин, Сталин, Героги Димитров, Брежнев, Елцин и Путин?
Къде е болшевишката пропаганда, за която драскаш?
Като казах Путин се сетих на майка ти за путинката, която се е "здрависвала" с пазарджишкия циг@нин и те е заченала в цигански бордей.

Какъв ариец си ти бе, м@нгал пазарджишки?
Нима смяташ, че Ненчев е добър министър?
Какво му е доброто?
Той и Румяна Бъчварова са най-слабите министри от правителството на ГЕРБ, факт е!
Руската фирма нека да претендира, че Ненчев е нарушил нейните интереси.
И какво от това?
Ненчев ще защити правата си и може да ги осъди.
Siegfried , циганинът винаги си остава циганин, дори да се прави на ариец или националист, нека това да ти е ясно!
Мисля, че четенето ще те затрудни доста, защото участието ти се изразява в едно нещастно блеене против диктатора Путин, който е същия помияр, какъвто си и ти.
За модераторството, което те вълнува.
Не знам кой ме е направил модератор, нито съм молил някой за това.
Нека тебе да те изберат, защото виждам, че страдаш от това!
Пиши на когото трябва, аргументирай се и дано те направят модератор.
Това ще бъде радостна вест за всички привърженици на интеграцията на циг@ните и ще трябва да се отбележи в темата
"Интеграцията на неинтегрируемите".
Може да кореспондираш със
SPQR на лични съобщения, а не да спамиш по-темата, защото това, което си написал е откровен спам и имам правото да го изтрия.