Автор Тема: Москва дала на българските комунисти 3 милиарда долара, за тероризъм !  (Прочетена 1100 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен SiegfriedTopic starter

  • Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 1,925
  • Пол: Мъж
  • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Москва дала на българските комунисти 3 милиарда долара, за тероризъм !

По нареждане на Коминтерна и Москва от 1927 г. българските комунисти започват да провеждат пропаганда за създаване на помашка, македонска, добруджанска, тракийска и други нации, с цел да се разкъса и унищожи България !

Само заради това комунистическата партия трябва да бъде абсолютно ЗАБРАНЕНА със закон, и всеки който на територията на България изповядва тази антибългарска и опасна за националната сигурност на България идеология, да подлежи на незабавен арест и ефективен затвор, като минималната присъда за подобна дейност трябва да е от 20 години до доживотен затвор ! Последните 10 години България е член на ЕС, и по Европейските закони, за съжаление не може да има смъртна присъда, иначе червените родоотстъпници и предатели на майка България не заслужават нищо друго освен смърт, пълна забрана и забрава !!!

https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.faktor.bg%2Fbg%2Farticles%2Fpolitika%2Fna-vseki-kilometar%2Fzloveshto-moskva-dala-na-balgarskite-komunisti-3-mlrd-dolara-za-terorizam-15011&h=ATMtTbsRkFMSXaDXNO40h11xjbM9KHeAK64Ay8t_rXAGN0HDOGwJhMFVa1N0M-7XaT_1tMvqrWBAlP5Y--xOluaTyGc6IA5nuxJyhfXS-wwwiZpMZZMBlmvOpPCMx-O1OMrAfNb6VmFcl8gPFFBgwTfx5Z5pCrnHbIpa6881itN56p_SiSrlcjOr1wkLfwbsMBxDgWQeBgOIjcnym2LaTHdTQ2dRFtaZOqSInJ0t-UuBlb3AutFlY0OfHIt4tyG7Qt1J20iEBI6f_iuhcl7eMg
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !
 

Tags: