Простотията на Христо Стоичков

Започната от Nordwave, 28 Апр 2008, 19:51:31

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Nordwave

Webmaster
Founder
*
Hero Member
Публикации: 4 357
R.I.P. 2017
Локация: Пловдив
Интереси: История
Зодия: Capricorn Capricorn
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Активен

Една от легендите на българския футбол Христо Стоичков е пребил фоторепортера на вестник "168 часа" Любомир Асенов, като това се е случило в Барселона.
"Бях в Барселона, за да снимам надпреварата от Формула 1, която бе в неделя. Вечерта с жена ми Агнес Методиева, която е бременна в петия месец, и с двама български приятели решихме да хапнем в ресторант "Саламанка". Малко по-късно в заведението влезе г-н Христо Стоичков със съпругата си. Седнаха на друга маса. Като фоторепортер реших да го снимам, но без да му досаждам. Направих снимка и се върнах на масата си. Малко след това си тръгнахме. След като излязох от ресторанта и тръгнах по улицата, Христо Стоичков ме нападна в гръб. В момента, в който се обърнах, той ме удари в зъбите", заяви пред Би Ти Ви Любомир Асенов, цитиран от БГНЕС. Той е единственият българин, който има пълен достъп за отразяване на състезанията от Формула 1, като за цял свят се допускат максимум 80 фотографи.
"Аз паднах на земята, а той се опита да ме ритне в главата, но аз си сложих ръцете, за да се предпазя. В този момент при мен дойде и съпругата ми, която попита какво става. Той започна да я дърпа и псува, а тя се притесни. Стоичков ми взе фотоапарата и започна да ме плаши, че ще видя какво ще ми се случи, след като се прибера в България. В този момент се намесиха и органите на реда", допълва още Асенов, който работи за списанията Club F1 и Ауто Мотор Спорт, както и за вестниците "168 часа" и "24часа". След инцидента Асенов е трябвало незабавно да отиде в местна болница. От полицията в Барселона са потвърдили, че Христо Стоичков е замесен в подобен инцидент. http://dnes.dir.bg/2008/04/28/news2942278.html

Хитлер

Вечното присъствие
Registered user
Senior Member
Публикации: 677
! Смърт за всички предатели !
Локация: Перник
Зодия: Aries Aries
Religion: None None
Politics: None None
Активен
Отличен футболист,но само толкова....
По-голям селянин от него не съм виждал..... :down:
Ще се види дали ще го осъдят за тази му постъпка,макар че силно се съмнявам... :down:
Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. - Член 39 от Конституцията на Република България

FELDMARSCHALL

Moderator
*
Hero Member
Публикации: 2 912
АРИЕЦ
Локация: РУСЕ
Зодия: Scorpio Scorpio
Активен
Ей няма да говорите против КАМАТА!
Да живей ИЦО! Гордостта на България!
И аз да бях на негово място
щях да отупам нахалния папарак!!! :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted:

Хитлер

Вечното присъствие
Registered user
Senior Member
Активен
Цитат на: FELDMARSCHALL WILHELM LIST - 28 Апр 2008, 20:34:17
Ей няма да говорите против КАМАТА!
Да живей ИЦО! Гордостта на България!
И аз да бях на негово място
щях да отупам нахалния папарак!!! :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted:

Е не е така,да "живей" кой му пречи-еми хубаво да живее ама да спре да срами България с постъпките си...
Гордостта на България! - Да,но само във футболен аспект....
Ако ти го беше опухал досега вече да виждаш света на раета... :lol: :lol: :lol:
Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. - Член 39 от Конституцията на Република България

Metoman_88

Senior Member
Публикации: 935
Локация: София!
Зодия: Cancer Cancer
Активен
Кюрда Стоичков,педераст,педераст.......
Ще измислим нови хитрини,
закони всякакви игри.
Наш човек на пост там, ще внедрим
далавера с него да въртим.

Аз съм БЪЛГАРЧЕ

**
Forum Member
Публикации: 92
Локация: Русе/Бургас,БЪЛГАРИЯ
Зодия: Leo Leo
Активен
Тоя трябва да бъде съден и веднъж завинаги да разбере,че никой не му е длъжен.Фоторепортера сам каза,че докато Стоичков го е ритал,го е псувал:"Да е*а майка ти българска" и т.н.  Простака си остава простак и тва е.Пази Боже сляпо да прогледа!
Аз съм българче и силна
майка мене е родила;
с хубости, блага обилна
мойта родина е мила.

Аз съм българче. Обичам
наште планини зелени,
българин да се наричам -
първа радост е за мене.

Skarlet

Hero Member
Публикации: 1 803
хуманистка
  1. hristinaassenova@hotmail.com
Локация: Marbella - Spain
Зодия: Sagittarius Sagittarius
Активен
ЦитатКато фоторепортер реших да го снимам, но без да му досаждам. Направих снимка и се върнах на масата си.

Не, че искам да защитавам Стоичков, но този папарак определено е прекалил. Да беше се представил поне, да беше казал "добър ден", да беше помолил за разрешение да снима - както си му е реда. Съмнявам се, че Стоичков щеше да му откаже. А така - снимаш и бягаш, е, не става. Разбира се и реакцията на Стоичков е прекалена, наистина не можеш да пребиеш някого за една снимка, но определено не смятам, че само той е виновен за случилото се.  :eusa_naughty: :eusa_naughty:

Чл. 32.
(1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.
(2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.

MAGADAN

Banned
*
Senior Member
Публикации: 594
Локация: София
Активен
Цитат на: Skarlet - 29 Апр 2008, 10:40:15
ЦитатКато фоторепортер реших да го снимам, но без да му досаждам. Направих снимка и се върнах на масата си.

Не, че искам да защитавам Стоичков, но този папарак определено е прекалил. Да беше се представил поне, да беше казал "добър ден", да беше помолил за разрешение да снима - както си му е реда. Съмнявам се, че Стоичков щеше да му откаже. А така - снимаш и бягаш, е, не става. Разбира се и реакцията на Стоичков е прекалена, наистина не можеш да пребиеш някого за една снимка, но определено не смятам, че само той е виновен за случилото се.  :eusa_naughty: :eusa_naughty:

Чл. 32.
(1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.
(2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.

Съгласен - правилата са за всички. Излиза, че и двамата се считат над законите. И понеже става въпрос за човек от гилдията, медиите ще раздухват случая.

Metoman_88

Senior Member
Публикации: 935
Локация: София!
Зодия: Cancer Cancer
Активен
А съжласно живота,Стоичков е КЮРД!
Ще измислим нови хитрини,
закони всякакви игри.
Наш човек на пост там, ще внедрим
далавера с него да въртим.

Nordwave

Webmaster
Founder
*
Hero Member
Публикации: 4 357
R.I.P. 2017
Локация: Пловдив
Интереси: История
Зодия: Capricorn Capricorn
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Активен
Падението на Христо Стоичков изглежда безкрайно. А последното му безобразие е илюстрация, че за човешкото падение наистина няма граници. И за това, че от величието до безчестието крачката е една, но направиш ли я веднъж, няма връщане назад. Побоят, който футболистът нанесе на свой сънародник в Барселона само защото го е снимал, е срам дори за някоя треторазредна мутра от зората на родната демокрация през 90-те години на миналия век, камо ли за известен гражданин на европейска държава. Но посегателството на бременна жена е безчинство, което изважда самозабравилия се хомоиден екземпляр от човешката категория и го превръща в интересен обект единствено и само за психиатрите. За същите ония психиатри, които изследват мозъчните отклонения на австралийския убиец, отнел живота на 20-годишния Андрей Монов по Коледа миналата година. Очевидно Стоичков не е далеч от тази стъпка, щом едно щракване с фотоапарат в нормална обстановка на публично място може да предизвика такава разюздана агресия у него, характерна за някои служби на СССР. Но най-странното в тази гнусна гадория дори не е самият инцидент, а фактът, че научавайки за него, никой не би възкликнал "Как е възможно?!". Защото Христо Стоичков отдавна е прекрачил границите на всички представи за възможното в човешките отношения. И от симпатичен хулиган с улично възпитание и просташки речник, на когото се прощаваше всичко на и извън терена заради качествата му на футболист, постепенно се превърна в отблъскващо, нагло и самозабравило се същество, към което все повече хора се отнасят с отвращение и презрение.

Психолозите твърдят, че хората се отнасят към даден човек така, както се отнася самият той към себе се и че всеки провокира у околните такива оценки за личността си, каквито подсъзнателно си е направил сам. От деградацията на Стоичков става ясно едно - че той неистово се мрази. Мрази семплия си интелектуален багаж, който го е лишил от способността да прецени верния момент, в който да се оттегли от завоювания връх в кариерата си, за да го запомнят завинаги на него. Мрази ощетената си откъм самостоятелност натура, която му е отнела възможността да бъде стратег, тактик, кадровик и изобщо лидер в неговата област, каквито са повечето треньори и бивши футболни звезди, надарени с такива качества и тръгнали по този път. Мрази единствената си дарба да бъде просто един изпълнител на чужда воля, заедно с която изчезва в мига, в която изчезне и тя. Мрази провалите си, с които повлече към провал и всички, които заложиха на старата му слава. Мрази алчността си, заради която притичва от отбор на отбор и се продава все по-евтино и по-евтино. Мрази и други неща - колегите си, с които изкачи срутения вече връх, журналистите, които му пяха "Осанна!", родината си, която му даде всичко. Изобщо от дъното на днешното си професионално и човешко падение мрази всичко от живота на своя възход и самия себе си в него. От блясъка му вече няма следа. Както няма и никакъв белег, че той е бил заслужен. Още повече че позорът е по-дълъг от живота, както гласи една английска поговорка. А срамът е по-силен от смъртта, допълва я азиатската мъдрост. И тъй като за големия футболист Христо Стоичков вече няма какво добро да се каже, значи той се превръща просто в едно голямо нищо. И отива в забравата, която единствено си е заслужил сам. http://bg.altermedia.info

MAGADAN

Banned
*
Senior Member
Публикации: 594
Локация: София
Активен
29 април 2008 / News.dir.bg
,,Стоичков отново си изпуска нервите", ,,Стоичков нанася побой на български фотограф" - под такива заглавия испанските медии отразяват неприятния случай, при който Христо Стоичков преби българския фотограф Любомир Асенов в Барселона.
http://dnes.dir.bg/2008/04/29/news2945658.html

Хитлер

Вечното присъствие
Registered user
Senior Member
Активен
Цитат на: MAGADAN - 29 Апр 2008, 16:23:57
29 април 2008 / News.dir.bg
,,Стоичков отново си изпуска нервите", ,,Стоичков нанася побой на български фотограф" - под такива заглавия испанските медии отразяват неприятния случай, при който Христо Стоичков преби българския фотограф Любомир Асенов в Барселона.
http://dnes.dir.bg/2008/04/29/news2945658.html

Нека пишат...но да хванат и да го глобят...

FELDMARSCHALL

Moderator
*
Hero Member
Публикации: 2 912
АРИЕЦ
Локация: РУСЕ
Зодия: Scorpio Scorpio
Активен
Защо го наричат "кюрда", откъде му идва тоя прякор ?!? ::)

Инжинер Донев

Hero Member
Публикации: 1 582
Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Активен
бе той етничиски си е българин, ама по голям дегенерат от него, не се е раждал от доста време >:(

krystalnacht_666

**
Forum Member
Публикации: 252
Локация: X planet
Активен
Нормално е да се отрече след всичката помия с която го заляха у нас.
Ние го отхвърляме, нормално е и той да ни отхвърля.Вие какво очаквахте след всичките обиди, които му нанесоха.  :devil: