Автор Тема: Красимир Каракачанов  (Прочетена 22892 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Мамарчев

• Senior Member
  • Публикации: 591
  • Зодия: Taurus Taurus
Re: Красимир Каракачанов
« Отговор #45 -: Януари 20, 2009, 12:00:12 »
Хайде стига сте защитавали МВРО, на слепите вече отдавна е ясно, че това е политически проституираща партия. Тя влиза във всяка коалиция, стига да реши, че има изгода от това. При това не е надежден партньор - в Пловдив ГЕРБ уреди Славчо Атанасов за кмет, после ВМРО скъса с ГЕРБ и сега вкара БСП във властта. Такова чудо в Пловдив все още не се бе случвало - комунисти във властта! Сега пак търси ВМРО подходящ транплин за предстоящите избори, безпринципно както обикновено.
Значи, трябва да сме сърбофоби, така ли? Добре, ама трябва ли да обичаме шиптърите?! Тези мутирали неандерталци са много по-отвратителни от сърбите, а и наистина са опасни. Стават все повече и все по-нагли. Трябва да си тъп, за да смяташ, че нямат апетит за цяла Македония. Тази паплач един ден ще изтласка всички други етноси оттам.

Относно ГЕРБ и ВМРО в Пловдив няма да вземам отношение. Черноземски обясни вече за какво става дума там. Но изцепка на ГЕРБ имаше и в София! В последния момент преди регистрацията за местните избори не спазиха уговорката си с нас и изместиха Джамбазки в по-задни позиции в листата. Е, как да продължим взаимодействието си с тях?
ВМРО винаги най-ясно от всички в страната ни си е давала сметка за положението в Македония и апетитите на албанците. Защо мислиш се търси контакт с тях? Защо мислиш, че на предстоящите избори ще хвърлим всичко, което можем в борбата да заемем място в държавната система, което да ни позволи да изпълним идеалите си? Следващите 10 години са решаващи и борбата ще се реши в този интервал. Заради това с тези помии, които изсипвате в момента по нас, само обслужвате иначе омразните ви шиптъри! Защото, ако не ги спрем сега на Охрид, ще трябва да ги спрем на Петрич! Дано поне тази разлика да ти стане ясна.
Индивидуалист, Костадин е част от централното ръководство. След като го харесваш, би трябвало поне да не плюеш по структурата, в която той е един от факторите. А относно Волен... Доста сме писали по въпроса. Едва ли има нужда да продължаваме. Само искам да отбележа пълната измислица, че само Атака е била против затварянето на блоковете в АЕЦ. Къде беше Волен през март 2002 г., защото ние бяхме пред НС? Къде беше Волен същата година и през 2004 г., когато ние организирахме подписки из страната? Къде е Волен днес - извън НС за по-лесно, докато ние провеждаме цяла кампания в подкрепа на 3 и 4 блок на АЕЦ?
БОГ, НАЦИЯ, ОРГАНИЗАЦИЯ!!!

Неактивен ivan22dim

• Junior Member
  • *
  • Публикации: 6
« Отговор #46 -: Януари 20, 2009, 12:02:41 »
 ;D ;D ;D "свръхлуксозни коли с много пазачи - мутри, със затъмнени стъкла, са били в челните колони на това шествие", ще се пръна от смях, такова определение за трамваите в софия и хората в тях още не бях чувал, а другите коли на освен тях бяха две патрулки и колоата с мегафона. Явно репортерите от в. "Атака" са забравили да избършат прахта от слънчевите си цайси, ама колкото и да бършат то като живееш в прахта нема как да се почистиш.

Неактивен menchabg

• Junior Member
  • *
  • Публикации: 7
« Отговор #47 -: Януари 20, 2009, 13:18:01 »
Честно казано за ЗНС, Гергьовден и ЛИДЕР нямам представа. Може и да им се плаща с оглед на хората, които доведоха. Но относно ВМРО... Леле, много си затънал във филма, ако мислиш, че ни се плаща!

Я ти кажи под чия директива организирахте да палите сръбското знаме и да псувате Сърбия точно по времето когато педерастите  признаваха Косово.
Защо друг път не отидете в Босилеград да се правите на пичове, а некакси точно в момента когато требваше да се замажат лайната от признаването на Косово?

Разпитай се кой беше организирал тия ваши "активисти" да правят глупости точно тогава? И защо като сърбите ги пуснаха да си вървят по-живо по-здраво, макар че за такова нещо следва никога да не излезат от затвора, (това е все едно некой чужденец да дойде тука и да пали българското знаме и да псува България) защо по всички медии ядяхте лайна че ги били затваряли, че ги пребивали и не знам си кво, като те само ги викнали на разпит и ги пуснали да си вървят?
Защо точно в тоя момент ченгесарската ти партия си скъса задника да разпалва омраза против Сърбия за колкото може по-безболезнено да мине надупването на власт имащите пред "силните на деня"?
За кого работи лидера ви "Иван" ли беше, не помня сега как му беше кодовото наименование.

За протеста пък да не говорим. Всички знаем кой стои зад тоя протест, и каква е ролята ви на кучета в него.
Само знай че все некога ще си получите онова което заслужавате.

Уважаеми, говориш така,сякаш си проспал последните 10 години- ами не виждаш ли,че напоследък поругават често българските символи , знамето,картата, името на България, не видя ли,че често остават безнаказани тези,които го правят? Ти вдигна ли глас до Бога,когато полицаят от Бояджик беше пред загуба на работата си , задето защити от набези НАШИЯ флаг?
Не знам кучета ли сме в протеста, ти мишка ли си като националист, или просто не си прогледнал и с двете си очи, но аз съм член на оплютата от теб организация от 5 години и не съм взела нито левче за каквото и да било, макар да участвам активно във всякакви мероприятия. Не съм видяла някой от съмишлениците си да се мъчи да прибере набъбналия си портфейл в джоба, след като е взел участие в инициатива на ВМРО!

Неактивен skadansk

• Senior Member
  • Публикации: 617
« Отговор #48 -: Януари 20, 2009, 15:31:23 »
Ами айде отиди с още не повече от 10 младежи на кея и да видим как ще реагираш, ако дойдат организираните групи. Не винаги се стига до там, но ако се получи, едва ли ще ти бъде леко.

Мамарчев, не ми обяснявай такива неща. Миналата година във Велес бяхме точно 10-12 човека и преминахме с развети знамена през целия център. Ако се притеснявахме, дали нещо ще е леко или тежко - щяхме ли да го направим?  :P
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът
все туй скиталчество из път
на който не съзирам края.

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден
без там пристанище да зная...

Неактивен Мамарчев

• Senior Member
« Отговор #49 -: Януари 20, 2009, 15:43:36 »
Аз поясних, че невинаги системата реагира своевременно, т.е. невинаги се появяват организираните групи. На мен ми се е слручвало да поднасяме цветя с група от 15 - 20 младежи на плочата на Мара Бунева без да има напрежение. Случвало ми се е да ме усетят, когато раздаваме дипляни по пощенските кутии и вместо да сигнализират, където е необходимо, да ме поздравят. Важното  е кога и къде ще те прихване агентурата...

П.П. Ако  ние се притеснявахме, щяхме ли да продължаваме да пътуваме в Македония и Западните покрайнини и да се стига до там, че да се връщат желаещи, защото просто не достигат местата в автобуса.
Две седмици след случаят със знамето в Босилеград почти същата група отново посети града, включително и момчета, които бяха сред следствените за акта. Това резултат от страх и притеснение ли е?
И нас са целели с камъни насред Скопие, но това не ни спира да продължаваме работата си там! И ние сме били следени и задържани от полицията там, но това също не ни спира... Важна е идеята и както е казал В. Левски: "КОИТО ИСКАТ ДА УМРАТ ЗА ОТЕЧЕСТВОТО СИ, ДА БЪДАТ ГОТОВИ!", а не да се делим на десетки организации и да се плюем един друг.  :eusa_naughty:
« Последна редакция: Януари 20, 2009, 15:52:49 от Мамарчев »

Неактивен Wulko88

• Forum Member
  • **
  • Публикации: 266
  • ИМАМ ДОСТА ВУЛГАРЕН ЕЗИК
« Отговор #50 -: Януари 20, 2009, 16:32:05 »
както казах, спорът е безсмислен - тезата произтича от няколко добре скалъпени думи от изрезки от вестниците, чийто извод е полезен за благосъстоянието на човек, известен с лични качества, неприсъщи на един български националист,
Спрете да спорите, както казах по горе темата става шаблонна и във всеки спор се използват едни и същи неща...
МНОГО ОБИЧАМ ДА ПИЯ

Неактивен Sargon III

• Banned
  • Forum Member
  • *
  • Публикации: 202
« Отговор #51 -: Януари 20, 2009, 18:50:30 »
Хайде стига сте защитавали МВРО, на слепите вече отдавна е ясно, че това е политически проституираща партия. Тя влиза във всяка коалиция, стига да реши, че има изгода от това. При това не е надежден партньор - в Пловдив ГЕРБ уреди Славчо Атанасов за кмет, после ВМРО скъса с ГЕРБ и сега вкара БСП във властта. Такова чудо в Пловдив все още не се бе случвало - комунисти във властта! Сега пак търси ВМРО подходящ транплин за предстоящите избори, безпринципно както обикновено.
Значи, трябва да сме сърбофоби, така ли? Добре, ама трябва ли да обичаме шиптърите?! Тези мутирали неандерталци са много по-отвратителни от сърбите, а и наистина са опасни. Стават все повече и все по-нагли. Трябва да си тъп, за да смяташ, че нямат апетит за цяла Македония. Тази паплач един ден ще изтласка всички други етноси оттам.

:kill: Ти изобщо имаш ли си на идея какво стана в Пловдив?ГЕРБ се опитаха на мястото тревните площи да строят блокове и търговски комплекси!Другото което е не ГЕРБ вкара ВМРО...ВМРО бяха подкрепени,а не в коалиция с тях...Но и ти ако хвалиш Партията на Бойко значи си много зле ориентиран,защото гледайки градацията му знаем откъде започна - от една мутра!
А и да попитам още нещо - защо мвро?Защото Каракачанов е бил в отделение,което следи за действията на Югославия към България ли?Ако се интересуваше поне малко щеше да го знаеш...Това отделение не се занимава със слухтене вътре в държавата,а с националната сигурност на България!
Защо трамплин?С кой да се коалира?С БСП,ДПС,СДС ( и всичките и там деления)  е невъзможно...Единственият вариант за коалиция  е този с Лидер и ЗНС,единствените иметна неопетнени в политическата история на БЪлгария.

Глупости! ГЕРБ и МВРО се скараха за различни неща, но в основата си проблемът беше, че всяка от тези партии искаше да лапа повече от другата. Не говори за зелени площи и т. н., защото трябва да спомена, че Славчо Атанасов, когато беше кмет на Тракия, се продаде на безценица територия от самия парк Лаута. Която после беше препрададена за в пъти повече пари.
Не хваля ГЕРБ, не симпатизирам на ГЕРБ, но тя е повече от МВРО. МВРО е престъпна структура, която убива българския патриотизъм!
Знам къде е бил Каракачанов. Даже самият той се изкарва едва ли не герой, работил за благото на България. Ама, трябва да знаеш, че тогава се изграждаше т. н. комунизъм. Характерен за тази идеология е интернационализмът, а не национализъм. Щом той е бил агент, способствал е за възхода на комунизма, следователно е бил против национализма и патриотизма, ако ще сега да се изкарва хайдутин и половина. Да не говорим, че тогава нашите тайни служби бяха изцяло под контрола на СССР и той е бил прост слуга на тоталитарния режим.
Няма неопетнени имена в "политическата история на България". Със стари курви нов бардак не се прави! Погледни членовете, къде са били и ще се сетиш какво имам на ум. Освен това, по скудоумната ти логика може да се коалирате само с току-що появили се партии, така ли?!

Относно ГЕРБ и ВМРО в Пловдив няма да вземам отношение. Черноземски обясни вече за какво става дума там. Но изцепка на ГЕРБ имаше и в София! В последния момент преди регистрацията за местните избори не спазиха уговорката си с нас и изместиха Джамбазки в по-задни позиции в листата. Е, как да продължим взаимодействието си с тях?
ВМРО винаги най-ясно от всички в страната ни си е давала сметка за положението в Македония и апетитите на албанците. Защо мислиш се търси контакт с тях? Защо мислиш, че на предстоящите избори ще хвърлим всичко, което можем в борбата да заемем място в държавната система, което да ни позволи да изпълним идеалите си? Следващите 10 години са решаващи и борбата ще се реши в този интервал. Заради това с тези помии, които изсипвате в момента по нас, само обслужвате иначе омразните ви шиптъри! Защото, ако не ги спрем сега на Охрид, ще трябва да ги спрем на Петрич! Дано поне тази разлика да ти стане ясна.
Индивидуалист, Костадин е част от централното ръководство. След като го харесваш, би трябвало поне да не плюеш по структурата, в която той е един от факторите. А относно Волен... Доста сме писали по въпроса. Едва ли има нужда да продължаваме. Само искам да отбележа пълната измислица, че само Атака е била против затварянето на блоковете в АЕЦ. Къде беше Волен през март 2002 г., защото ние бяхме пред НС? Къде беше Волен същата година и през 2004 г., когато ние организирахме подписки из страната? Къде е Волен днес - извън НС за по-лесно, докато ние провеждаме цяла кампания в подкрепа на 3 и 4 блок на АЕЦ?

Абе, стига с този ГЕРБ! През чепа ми е ГЕРБ, въобще това е една реинкарнация на НДСВ и нищо повече. Сега си говорим за МВРО. Тук изкарвате всеки, който е срещу МВРО или атакист, или гербер! Ама, аз не съм нито едното, нито другото!
Повярвай ми, близостта с шиптърите няма да помогне, напротив! Няма нищо логично в това! Трябва да се сближим със сърбите по-скоро(не, че настоявам за това или би ми било приятно), отколкото с албанците!

Неактивен Мамарчев

• Senior Member
« Отговор #52 -: Януари 20, 2009, 20:11:09 »
1. Ако Сл. Атанасов се бе провалил като кмет на район Тракия, нямаше да го изберат за кмет на община Пловдив. Много добре знаеш, че Тракия е най-големият квартал в града.
2. По тъпата ти логика национални предатели са всички служили в българската армия, защото по това време сме членове на Варшавския договор. Както тайните служби, така и войската ни бе в подчинение на Москва.
3. Обясни липсата на логика в сътрудничеството с албанците и нуждата от взаимодействие с шумадийците на Петър Чаулев, Павел Христов, Милан Матов и останалите герои в борбата от 9 - 20 септември 1913г..

П. П. Ако можеш, обясни ми какво ще спечелим от сближение със сърбите в този момент! Стана ми много интересно. Имаш твърде нестандартна логика...

Неактивен Nordwave

• Webmaster
  • Founder
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 4,376
  • R.I.P. 2017
    • Български националисти
  • Интереси: История
  • Зодия: Capricorn Capricorn
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
  • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
« Отговор #53 -: Януари 20, 2009, 20:23:38 »
Кога националистите от всички организации, ще престанете да си вадите грехове? Запомнете - В Единението е Силата ни!

Неактивен Мамарчев

• Senior Member
« Отговор #54 -: Януари 20, 2009, 20:33:33 »
Кога националистите от всички организации, ще престанете да си вадите грехове? Запомнете - В Единението е Силата ни!

Прав си, Императоре, но разединението е най-характерната черта на българина. Въпреки завета на Кубрат през многовековното ни съществуване повтаряме една и съща грешка. Да се чуди човек как сме оцелели.

Неактивен Генерал Колев

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 2,564
  • България над всичко!
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
« Отговор #55 -: Януари 20, 2009, 21:07:48 »
Абе нищожество - нищожество, ама е единствения "политик", (без Доган, разбира се), който успява винаги да е в парламента. Той е политически хамелеон, да не кажа прости....... Ще върти, ще струва, ще се съюзява с един, втори, трети, четвърти, но винаги ще е в парламента. Това у нас го могат само Доган и той. Чест и слава на Красимирчо!
България над всичко!

Неактивен Черноземски

• Newbie
  • Публикации: 2
« Отговор #56 -: Януари 20, 2009, 22:37:05 »
skadansk 
ще благоволиш ли да ми отговориш на въпросите зададени на предната страница?(там съм споменал и за Велес)
На три морета граници ще мием
България ще бъде земен рай
победно знаме гордо ще развеем
на хаоса ще сложим край!

Неактивен Филип Тотю

• Newbie
  • Публикации: 1
« Отговор #57 -: Януари 21, 2009, 12:18:43 »
Запомнете - В Единението е Силата ни!

Стига плюхте ами действайте! Май сме най добри в словоплетството  :eusa_naughty:
Животът е радост и тъга

Неактивен logx

• Senior Member
  • Публикации: 931
  • Обичайте Родината си!
    • Български националисти
« Отговор #58 -: Януари 21, 2009, 12:31:47 »
Запомнете - В Единението е Силата ни!

Стига плюхте ами действайте! Май сме най добри в словоплетството  :eusa_naughty:

Приятел, аз още малко ще ги гледам и накрая всичките теми, в които не спорят, ами направо се плюят с явна злоба, ще бъдат заключени. Явно не разбират, че колкото и да говорят един-друг - ефект няма. Всичките неща, дето си пишат се знаят, писани са толкова пъти, че и са казани. Само задоволяват врага така, както казах в друга тема - спрете да се търкате, че накрая някой ще свърши. Звучи цинично, но доста реално. :)
И така животът продължава
вечният си мъдър кръговрат.
Някой постоянно оцелява,
защото други срещу бурята, стърчат.

Неактивен Добруджански

• Newbie
  • Публикации: 4
« Отговор #59 -: Януари 21, 2009, 13:16:29 »
 От дете съм закърмен с патриотичната идея и смея да твърдя, че съм Български националист от три десетилетия. Много патриотични / и не толкова/ формации се извървяваха пред очите ми: ОПТ, ОКЗНИ, БНДП, БНРП, Свобода, ОБН"Целокупна България", Гранит, Гвардия-БНС, хората на Гелеменов, Атака, БДФ, СБНЛ. Някои и днес са на политическия небосклон, с различен успех, но само една бди за Българщината от 116години - ВМРО.
 И без значение кой е начело на Организацията, идеята е пуснала толкова дълбоки корени, че чак смъртта ще ни спре да работим за България.Защото ВМРО го носим в сърцето. Няма нито един член на Организацията в област Добрич, който някога да е членувал в друга партия, вкл. и БКП, надявам се и други да могат да се похвалят с това. Много "пророци" е имало ВМРО през годините, но днес за тях никой ни си спомня, а за нас народа песни пее.
   Пожелавам си обединение на всички Български националисти на база любовта към Родината, а не омраза към един или друг. Дано намерим повече неща, които ни свързват, а не да търсим и изтъкваме малкото, които ни разделят!

Tags:

д-р Иван Гаджев - отворено писмо до К.Каракачанов

Започната от Kondolov

Отговора: 3
    Прегледи: 1501
    Последна публикация Ноември 08, 2009, 13:46:33
    от Kondolov
    Каракачанов щял да се кандидатира за президент

Започната от Партиен секретар

Отговора: 2
    Прегледи: 1368
    Последна публикация Юни 01, 2011, 01:38:35