Хайде стига сте защитавали МВРО, на слепите вече отдавна е ясно, че това е политически проституираща партия. Тя влиза във всяка коалиция, стига да реши, че има изгода от това. При това не е надежден партньор - в Пловдив ГЕРБ уреди Славчо Атанасов за кмет, после ВМРО скъса с ГЕРБ и сега вкара БСП във властта. Такова чудо в Пловдив все още не се бе случвало - комунисти във властта! Сега пак търси ВМРО подходящ транплин за предстоящите избори, безпринципно както обикновено.
Значи, трябва да сме сърбофоби, така ли? Добре, ама трябва ли да обичаме шиптърите?! Тези мутирали неандерталци са много по-отвратителни от сърбите, а и наистина са опасни. Стават все повече и все по-нагли. Трябва да си тъп, за да смяташ, че нямат апетит за цяла Македония. Тази паплач един ден ще изтласка всички други етноси оттам.
:kill: Ти изобщо имаш ли си на идея какво стана в Пловдив?ГЕРБ се опитаха на мястото тревните площи да строят блокове и търговски комплекси!Другото което е не ГЕРБ вкара ВМРО...ВМРО бяха подкрепени,а не в коалиция с тях...Но и ти ако хвалиш Партията на Бойко значи си много зле ориентиран,защото гледайки градацията му знаем откъде започна - от една мутра!
А и да попитам още нещо - защо мвро?Защото Каракачанов е бил в отделение,което следи за действията на Югославия към България ли?Ако се интересуваше поне малко щеше да го знаеш...Това отделение не се занимава със слухтене вътре в държавата,а с националната сигурност на България!
Защо трамплин?С кой да се коалира?С БСП,ДПС,СДС ( и всичките и там деления) е невъзможно...Единственият вариант за коалиция е този с Лидер и ЗНС,единствените иметна неопетнени в политическата история на БЪлгария.
Глупости! ГЕРБ и МВРО се скараха за различни неща, но в основата си проблемът беше, че всяка от тези партии искаше да лапа повече от другата. Не говори за зелени площи и т. н., защото трябва да спомена, че Славчо Атанасов, когато беше кмет на Тракия, се продаде на безценица територия от самия парк Лаута. Която после беше препрададена за в пъти повече пари.
Не хваля ГЕРБ, не симпатизирам на ГЕРБ, но тя е повече от МВРО. МВРО е престъпна структура, която убива българския патриотизъм!
Знам къде е бил Каракачанов. Даже самият той се изкарва едва ли не герой, работил за благото на България. Ама, трябва да знаеш, че тогава се изграждаше т. н. комунизъм. Характерен за тази идеология е интернационализмът, а не национализъм. Щом той е бил агент, способствал е за възхода на комунизма, следователно е бил против национализма и патриотизма, ако ще сега да се изкарва хайдутин и половина. Да не говорим, че тогава нашите тайни служби бяха изцяло под контрола на СССР и той е бил прост слуга на тоталитарния режим.
Няма неопетнени имена в "политическата история на България". Със стари курви нов бардак не се прави! Погледни членовете, къде са били и ще се сетиш какво имам на ум. Освен това, по скудоумната ти логика може да се коалирате само с току-що появили се партии, така ли?!
Относно ГЕРБ и ВМРО в Пловдив няма да вземам отношение. Черноземски обясни вече за какво става дума там. Но изцепка на ГЕРБ имаше и в София! В последния момент преди регистрацията за местните избори не спазиха уговорката си с нас и изместиха Джамбазки в по-задни позиции в листата. Е, как да продължим взаимодействието си с тях?
ВМРО винаги най-ясно от всички в страната ни си е давала сметка за положението в Македония и апетитите на албанците. Защо мислиш се търси контакт с тях? Защо мислиш, че на предстоящите избори ще хвърлим всичко, което можем в борбата да заемем място в държавната система, което да ни позволи да изпълним идеалите си? Следващите 10 години са решаващи и борбата ще се реши в този интервал. Заради това с тези помии, които изсипвате в момента по нас, само обслужвате иначе омразните ви шиптъри! Защото, ако не ги спрем сега на Охрид, ще трябва да ги спрем на Петрич! Дано поне тази разлика да ти стане ясна.
Индивидуалист, Костадин е част от централното ръководство. След като го харесваш, би трябвало поне да не плюеш по структурата, в която той е един от факторите. А относно Волен... Доста сме писали по въпроса. Едва ли има нужда да продължаваме. Само искам да отбележа пълната измислица, че само Атака е била против затварянето на блоковете в АЕЦ. Къде беше Волен през март 2002 г., защото ние бяхме пред НС? Къде беше Волен същата година и през 2004 г., когато ние организирахме подписки из страната? Къде е Волен днес - извън НС за по-лесно, докато ние провеждаме цяла кампания в подкрепа на 3 и 4 блок на АЕЦ?
Абе, стига с този ГЕРБ! През чепа ми е ГЕРБ, въобще това е една реинкарнация на НДСВ и нищо повече. Сега си говорим за МВРО. Тук изкарвате всеки, който е срещу МВРО или атакист, или гербер! Ама, аз не съм нито едното, нито другото!
Повярвай ми, близостта с шиптърите няма да помогне, напротив! Няма нищо логично в това! Трябва да се сближим със сърбите по-скоро(не, че настоявам за това или би ми било приятно), отколкото с албанците!