Анкета

Таркан предател ли е?

Да, щом си е сменил вярата
12 (27.3%)
Не, вярата не е важна
0 (0%)
Не знам
5 (11.4%)
Таркан е велик националист
2 (4.5%)
Ненормален е
25 (56.8%)

Общ брой гласове: 38

Автор Тема: Да бъдеш Атила!  (Прочетена 40926 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен miro20

 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 265
 • Пол: Мъж
Re: Да бъдеш Атила!
« Отговор #270 -: 03 Апр 2012, 23:27:25 »
позабравям да погледна във форума на шизофрениците и симулантите лъжци от сербез форум  , :) но ето какво напуши в мен отново смях :
http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,299.msg6118.html#msg6118
та.... в неистовите усилия за плюене и "уж" доказване колко ни е "изпоачена историята" , не се усетиха как сами предоставят факти ИМЕННО за точно обратното .
та... в края на османското робство казват /и доказват/ колко "добре" сме живели ... но сами пропускат най важното - защо османците са правили това.

аз съм го казвал многократно - защото за да "стрижеш вълна" от една поробена овца, все пак трябва не да я унищожиш , а да я храниш и да се грижиш за нея.
именно това е и разковничето на  "мечешката грижа "   към поробените народи .

доказателствата шизофрениците сами ги цитират :
Цитат
През 19-ти век управниците на Османската империя, които търсят ноу-хау в Европа, откриват и демографската политика. Често тя е мудна, ненавременна и непоследователна. Общата цел е да се увеличи броят на поданиците на султана
Цитат
През десетилетията преди Освобождението българските земи са били една от икономически най-развитите области на империята. Нейната столица Истанбул се е изхранвала с българско жито, което било и един от основните експортни продукти във външната търговия на Османска Турция.
Цитат
Първата модерна за времето си болница в България е открита през 1837 г. в Шумен. Тя обслужва преди всичко турския военен гарнизон в града.
Цитат
"Пълненето" на българските земи

Интересна и често несъвпадаща с вкоренените представи за османския период в българската история е и миграционната политика на Високата порта. Тя също е насочена към увеличаване на населението по българските земи. Много българи напускат селищата си след Руско-турската война през 1829 година. Заедно с това от северното Черноморие и Кавказ в империята се заселват прогонени от руснаците мюсюлмански народи. Османските власти ги заселват в стратегически за отбраната на империята райони в Северна България.
подчертал съм в червено именно корените на проблемите , и което е наистина, ама наистина много важно  !

та... ето защо в северна БГ има толкова турчеещи се, и толкова региони с изкуствено заселени  турци ... - просто демографска политика на османлиите, които в тези последни десетилетия са чувствали че губят почва под краката си и че ако не предприемат по драстични мерки , ще се разпаднат :)

"благоденствието "  по нашите земи , доказва не това което шизофрениците се опитват да изкарат - че сме живели добре, а доказва точно обратното - че сме хранили османската империя ! и че сме жертва на тяхната демографска асимилационна политика , като етнос и като религия !
това е наистина фундаментално признание, само че именно в ущърб на нискоинтелигентните индивиди и шизофреници от сербез форум , които недоосмислят дори това което са си цитирали :)

т.е. това за което говорех - умните султани са разбирали че нямат полза от убита овца, а по добре от обгрижена , нахранена, която да им върши работа... - да я стрижат и доят, както са стригали и дояли 500 г.  българския народ, както и мн други народи, и по възможност, да ги асимилират и приобщят към исляма !  .

така че другаря мустафа. атила таркан1300  , и т.н. и  престъпниците от ардино , избягали в америка, и други платени провокатори , дето не си знае нито религията , нито произхода,  ряпа да ядат  :) пак си вкараха автогол с тези статии :) :)

благодаря ви !
:)

ps

дискутираната статията е от тук :
http://www.dw.de/dw/article/0,,15824172,00.html
като обаче шизофрениците си затварят очите и за ... подобна статия за "толерантността" на османлиите, като това :
http://www.dw.de/dw/article/0,,15658749,00.html
и едва ли ще цитират причините, на които и аз обърнах по горе внимание,  и фактите като тези :
Цитат
В Османската империя обаче евреи и християни, като представители на двете по-стари аврамитски религии, са били толерирани, в известен момент дори целенасочено привличани. Само че често зад тази толерантност са се криели икономически съображения; както например при заселването на опустошения и до голяма степен обезлюден Солун с прогонени от Испания евреи.

Същевременно половинхилядолетното османско господство над Балканите е епоха на систематично онеправдаване ("дискриминация", според днешната терминология) на християни и евреи. Манастири и черкви от камък на практика не могат да се строят повече, а ремонтът им е възможен само с плащането на големи подкупи или "такси". Свидетелските показания на евреи и християни пред съда са невалидни. А  това, че християнинът е трябвало да слиза от коня, когато срещне мюсюлманин, е било част от една политика на систематични унижения.
« Последна редакция: 03 Апр 2012, 23:46:33 от miro20 »
 

Неактивен miro20

 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 265
 • Пол: Мъж
Re: Да бъдеш Атила!
« Отговор #271 -: 07 Апр 2012, 18:56:25 »
още смях от форума на шизофрениците , които не различават истински новини и изказвания на политици от  статии  на  "бъзиклийкс" :
http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,143.msg6249.html#msg6249
Цитат
Камерън: „Моля, не ми давайте за пример българите!“
където ако се поразрови човек в първоизточника на статията, изрично се казва :
Т.нар "изказване" е взето от сайта "Бъзиклийкс"

но пък неграмотните анти-БГ елементи не им трябва много ровене, важното да се лее помия против БГ .

/сещам се по същия начин се скъсваха да цитират "уж" изказване  за гръцката криза и как да не ги сравняват с БГ.... скъсаха се и други хора да цитират нещо , което е плод на "бъзиклийкс" :)
че и сега.... /
 

Неактивен miro20

 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 265
 • Пол: Мъж
Re: Да бъдеш Атила!
« Отговор #272 -: 08 Апр 2012, 13:42:13 »
o, сега погледнах , простотията  от базиклийкс е разпространена и от други идиоти http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,298.msg6247.html#msg6247
смешници сербесчовци :) горките невежи ....

пс
упс..  чекай малко.. като знаем че няколко ник-а се ползват от атилчо/таркан/мустафа/ибришимов/деликурт/админ и т.н и т.н.. картинката е ясна :)
« Последна редакция: 08 Апр 2012, 13:44:57 от miro20 »
 

Неактивен miro20

 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 265
 • Пол: Мъж
Re: Да бъдеш Атила!
« Отговор #273 -: 15 Апр 2012, 17:11:17 »
ups
това съм го пропуснал :)
http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,301.msg6186.html#msg6186
горкия шизофреник  ме припознава едва ли не във всеки заблуден, опитал се да пише във шзиофреничния им форум :) :)
хаха
не, не съм "гагауз" или  който и да пише там, дори го каня въпросния човек да  не се хаби там. там достатъчно си противоречат самите шизофреници, та камо ли да се спори с тях. няма смисъл.
те сами се закопават, и съм го доказвал многократно .

пък севлиевския шизофреник-адаш в какъв ли е не ме припознава - в комшията дето го дебнел , във какви ли не никове , но едно горкия не може да осъзнае - за разлика от него , аз нямам нито грам нужда да пиша или симулирам различни никове !
:)
толкова е просто, но не и за неговия шизофреничен болен мозък.
хаха


о.. че и отделна тема за заяжданици с мен  си направил шизофреника, с админски ник който ползва  "деликурт"  :
http://turknet.freesmfhosting.com/index.php/topic,303.msg6267.html#msg6267
ми така е.. като няма къде другаде да пише и е наритан от всякакви форуми, нормално е да си влинее като паленце в клетка :)
аз такива проблеми нямам :)

а пък ардинския престъпник сербес коркмаз, т.е. ведат мурат , дето избагал в америка, сам си вкарва автогол с тоя шизофреник :)
с детиските си шизофренични километрични коментари ,прекалено лоша услуга му прави за нивото на форума, дано сам си го осъзнае.
« Последна редакция: 15 Апр 2012, 17:21:47 от miro20 »
 

Неактивен rumena moma

 • Premium user
 • Senior Member
 • *
 • Публикации: 882
 • Пол: Жена
 • OPS !
 • Зодия: Leo Leo
Re: Да бъдеш Атила!
« Отговор #274 -: 17 Апр 2012, 22:08:19 »
 :rolleyes-1:

Тоя па кой е ?
 

Неактивен miro20

 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 265
 • Пол: Мъж
Re: Да бъдеш Атила!
« Отговор #275 -: 17 Апр 2012, 22:16:33 »
:rolleyes-1:

Тоя па кой е ?
ми и той горкия севлиевски шизофреник , самия не знае кой е  :) хаха
трудно е да се борави с толкова много никове.. все някога се дъниш, а той - постоянно :)
ама толкова му е нивото де... :)
 

Неактивен miro20

 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 265
 • Пол: Мъж
Re: Да бъдеш Атила!
« Отговор #276 -: 04 Май 2012, 22:46:07 »
шизофреника пак е в криза че скоро не съм му обръщал внимание :)
поонеже знам че чете и чака отговор, като паленце гранулка от стопанина си , малко отговори-храна за интернет трола таркан, атила, мустафа, и т.н.
:
Цитат
На един такъв русенски палячо.

Му разкрих самоличността, и му публикувах негова снимка със двете му имена, за да се види от всеки! кой е всъшност конкретният хейтър, и форумен трол.
какво си разкрил и ти сам не знаеш, тъй като това въобще  не е било въпрос , казус или проблем на никой в интернет пространството.
моята самоличност никога не е копирала, тормозила, или симулирала чужди никове, самоличности или  да съм "тролел " в сайтове, че това да заинтересува някой  :)
именно това е основата на проблема.
не смесвай своите си комплекси и не ги приписвай на  мен :) щото аз свободно си пиша и говоря това което мисля, и най много обичам да разобличавам такива тролове като теб :)
и никой и на ум не му е хрумвало да ми прави проблем, именно защото съм си нормален  потребител , във абсолютно всички сайтове.

да, класифицирал съм те като "шизофреник". но това си е факт.
не ми изкарвай "съдебни експертизи" , тъй като те никога не са вземали под внимание твоите лъжи и превъплащения във интернет пространството.
за тях и за договорките които си приел със не знам кой , но определено има такива, това си е твой проблем... оправяй се...
:)
проблема е че ти лъсва винаги голия необразован , слабо защитен в итернет г.ъз. :)
хората отдавна "не ядат доматите с колците" както се казва, и всеки средно  грамотен човек си му ясен отвсякъде  за лъжите и фалшивите ти никове.
и това не са глупости , а винаги съм представял черно на бяло скрийншотове и доказателства.

Цитат
И този същият анонимен страхливец, се покъса да се оплаква на хостигните за снимки, да я трият снимката, понеже съм му нарушавал личното му пространство, и правото му на неприкосновеност, понеже има член в Конституцията на Р. България, където се казва!

Че никой няма право да разпространява без изричното съгласие на заснетият обект, снимки или лични данни за определен човек.

А да не говорим за неговите драстични конституционни нарушения на моето лично пространство, и правото ми на лична неприкосновеност, какви му бяха.
Цитат
Доказал съм се че съм психично здрав пред цяла България, със тройна съдебно психиатрична, медицинска експертиза. Че съм годен да нося съдебна отговорност за автобусните ми действия, и бях съден като психично здрав, и изтърпях присъдата си, сред затворници, а не в психиатрично здравно заведение.

Но такива хейтъри, те от своя страна, не могат да докажат психичното си здраве по никакъв начин.

сайтовете които са трили снимки , са просто доказателство за това което правиш - нарушаване на всякакви елементарни правила за публикуване на сайтовете.
това не съм го измислил аз, а законите които ти нарушаваш.
благодаря ти изключително много , че сам си призна че ги нарушаваш.
относно това което аз съм предоставял - пак ти повтарям, щото се правиш на ударен
- това което аз коментирам , което предоставям като снимков и друг материал са изцяло и единствено от публични източници.
това е основната разлика.
аз не публикувам твои лични снимки , домашно порно или каквото си имаш там.. това не ме интересува...
нито съм слагал фесове на снимки , като тази :  https://lh5.googleusercontent.com/-fIc_7ceF-Dc/Tc2AKwvyXoI/AAAAAAAAANg/UqWRwWDnaew/s1416/sf1.jpg
 не съм слагал бенатова със терминатор , http://www.br-zo.com/forum/viewtopic.php?p=34736&sid=e85d3e9015c4b975ef8ee2ef2519a6ae#34736
или да се ГАВРЯ  по един или друг начин над теб или над който и да е !  !

но когато публикуваш блог, форум, и т.н. , ти си се съгласил със условията на сайта и блога , и форумите, и нямаш грам право да ревеш че някой ти е изкарал на показ противоречивите глупости които пишеш.
и нямаш право да ревеш че някой "опарен" се е усетил и е обърнал внимание над твоите провокации,
които пак да кажем , са в ПРЯКО противоречие със закона.
рано или късно ще го усетиш .

аз коментирам само и единствено ПУБЛИЧНИТЕ , свободнодостъпни и публикувани със съгласието на всички закони данни които си предоставил.
и публични видео материали, интервюта, снимки и т.н. които са излизали в медиите !
и  простотиите които твориш във форумите и новинарските сайтове е същото.

така че, не реви че някой ти е синтезирал публичните изяви , и ти е изкарал  на показ шизофреничния г.ъз и те е намачкал тотално ... това не е лична информация, каквото си изсрал публично , това е ПУБЛИЧНА а не ЛИЧНА информация, т.е. лично твой твой проблем.
носи си отговорност за това.
чувал ли си за това ? да носиш ОТГОВОРНОСТ.
не е виновен някой измислен който измислено блъска жена  ти , не е виновна държавата, която трябвало еди какво си да направи , а именно ТИ си си виновен за л.йната които сереш.
осъзнай го :)

естествено че никой няма да те търси на "официалните координати" които си публикувал.
хаха
на кое скайпи от няколкото , ми кажи да те търсят ?  а ?
на кой ник ?
на кой форум ?
на които пишеш с няколко ник-а ?
на някой симулиран известен ник , който хабер си няма че го имитираш ??
/както мен ме имитираше/

на симулираните фалшиви , или на "уж" официалния" с който да зарибяваш наивници ??
а ?

не разбра ли че никой не ти вярва нито на глупостите които пишеш , нито на "уж" откритите координати  :)

Цитат
То и поради тази причина, съм престанал да пиша по форуми и новинарски сайтове. Защото не искам пак повторно да генерирам напрежение в мен. Да изпадам пак в позицията на енергийно кошче за боклук
не пишеш щото си ясен за всички, и отдавна са намерили цаката на тролове като теб и комплексирани ботове :)
хиляди хора пишат без проблем, познай защо само ти - не ?
а ?
:)
Цитат
Просто Интернет е развъдник на радикали, расисти и ксенофоби, който криейки се, така избягват отговорността да застанат зад изречените, и изписани от тях клевети и обиди, по адрес на този или онзи техен опонент, или политичекси противник.
а !
в това си абсолютно прав.
но нали знаеш че ти си именно този красноречив пример за такъв, какъвто описваш  ?
:)

пс
и последно ... нима си мислиш , че пишейки във "фрии" блог и форум  , хостван от американски или друг световен сървър със стриктно пазени логове кой откъде влиза.... ,  си  анонимен ????
и че никой няма да разбере че пишеш от администраторски и други акаунти едновременно ??? :)
хахаха
« Последна редакция: 04 Май 2012, 23:15:06 от miro20 »
 

Неактивен miro20

 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 265
 • Пол: Мъж
Re: Да бъдеш Атила!
« Отговор #277 -: 03 Юни 2012, 16:12:47 »
какво ново при шизофрениците ? :

атилчо  се сравнява със Христо ботев  !?!?!?!
хахахаха :)
Цитат
Защото аз имам идея за нова дата. 27.01. всяка година трябва да се празнува като ден на националният празник. Понеже аз на тази дата задържах за два часа моят Радецки. Но моят Радецки се казваше Биомет. И брегът ми беше с. Сопот Ловешко, е не козлодуйският бряг. И разликата е. Че Ботев още със слизането си на брега, е влезнал във сблъсък с очакващите го османски, военни, имперски подразделения, а аз бях обграден в моят параход, от преторианската гвардия на комунистите тогава. Милицията, медиите и нинджите от НСБОП пътуващи към мен.
http://atila.blog.bg/novini/2012/06/02/koi-chuva-sirenite.962517
еми разликата е че Ботев е национален герой , борил се за общата кауза против османското иго , а ти си един болен човек, с психични проблеми, който се бори за ..... ЛИЧНИТЕ си проблеми и комплекси спрямо своя  бивш колега и познат, с който не може да се оправи самостоятелно "по мъжки" , а си измисля доказано /от полицията/  несъществуващи инциденти , дето "уж" човека бил блъснал бременната женица, която загубила детето.
е, детето ти е живо и здраво, нека да продължава да е така, то не е виновно и не си избира родителите, но ЛЪЖАТА за инцидента и последвалия стрес от тероризъм спрямо пътниците в автобуса, и че жена ти  е загубила детето си , ще си остане за  сметка на болния ти мозък.
живей в мир. ако можеш . :)
:)
това е ралзиката.
:)
 

Неактивен Amenhotep

 • Pharaoh
 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 3,522
 • Пол: Мъж
 • Доброму, добро да прави, злому с ножа по главата!
  • Профилът ми във VBOX7
 • Зодия: Gemini Gemini
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
 • Politics: None None
« Последна редакция: 29 Сеп 2021, 20:56:33 от Hatshepsut »
 

Неактивен miro20

 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 265
 • Пол: Мъж
Re: Да бъдеш Атила!
« Отговор #279 -: 05 Юни 2012, 14:38:20 »
хаха :)  това някаква публикация от медия ли е  ?!?!?
 

Неактивен Amenhotep

 • Pharaoh
 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 3,522
 • Пол: Мъж
 • Доброму, добро да прави, злому с ножа по главата!
  • Профилът ми във VBOX7
 • Зодия: Gemini Gemini
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
 • Politics: None None
Re: Да бъдеш Атила!
« Отговор #280 -: 05 Юни 2012, 16:07:33 »
хаха :)  това някаква публикация от медия ли е  ?!?!?

Аз още "медия" не съм станал, ама колажи мога да правя ...
Бая народ му се израдва на тоя олигофрен по социалните мрежи, обаче.  :smiley-1:
 

Неактивен miro20

 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 265
 • Пол: Мъж
Re: Да бъдеш Атила!
« Отговор #281 -: 05 Юни 2012, 20:39:24 »
аааа.. ясно... :) добър колаж, просто така оформено ми се стори като копие от публикация някаква :)
 

Неактивен Петкан

 • Banned
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8,646
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Да бъдеш Атила!
« Отговор #282 -: 05 Юни 2012, 21:14:26 »

Знаеш ли как се казва баща му!Само да не е Иван Блажев от Севлиево. :facepalm:
Ad honores
 

Неактивен miro20

 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 265
 • Пол: Мъж
Re: Да бъдеш Атила!
« Отговор #283 -: 06 Юни 2012, 21:48:52 »
тъкмо погледнах коментарите в шизофреничния блог... :)
Цитат
Хайде опровергайте ме де. Лесно е да се противопоставят на аргументите ми, пропагандните сто годишни клишета, но съвсем друго е да мислите логично.
както споменах по горе, но и всяко  дете може с 2 думи да го опровергае, както аз споменах по-горе каква е разликата... ама болния мозък си е болен...  :)
гледам  доста бисери, достойни за колаж,  продължава да ръси в блога си :)

а баща му кой е  ?  само знам от медиите  че майка му , дето е работи като слугиня в гърция и го изхранва, бе споменала че има проблеми с главата от преди мнооого време..... 
 

Неактивен miro20

 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 265
 • Пол: Мъж
Re: Да бъдеш Атила!
« Отговор #284 -: 08 Юни 2012, 17:02:22 »
към колажа можеш да добавиш и още негови "прозрения"  :)
Цитат
Бил съм в манастир, видял съм и съм разбрал много неща, и просто ти казвам, че написаното от мен си е на 100% вярно че религията, специално православната схизма си е просто психично заболяване на духа.

Вярваш ли ми. По време на молитва в манастира в с. Герман, аз съм си чувал името, излизам на втората секунда за да проверя кой ме вика, няма никой.

Вярваш ли ми в началото на монашеството ми, преди да се откажа, съм имал чувството, че невидим вятър нахлува в главата ми. И това е само началото.
http://atila.blog.bg/drugi/2012/06/04/psihichno-zaboliavane-li-e-religiiata.963565#comments  - в коментар 20
хахаха
 

Tags: