Author Topic: Защо американците са ТЪПИ?  (Read 9544 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • България преди всичко!
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Защо американците са ТЪПИ?
« Reply #30 on: 05 Mar 2014, 13:26:17 »
"Братовчедка ми която от години живее в Сащ смята, че наистина са доста глупавички. Нямали елементарни познания. Нейна колежка, уж с колежанско образование не знаела какво е Европа. Питали я нещо какво мисли за европа и европейците. Някакви такива въпроси. Попитала "Това вид крави ли са"... "
:eusa_clap:
...
The cows of Europe

‘EU Cow’

http://www.avparker.com/2008/09/15/the-cows-of-europe/
Ad honores

Offline Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • България преди всичко!
« Reply #31 on: 10 Sep 2015, 01:29:20 »
Хич не са тъпи, ами са таркати американците.
Няма да казвам за американците това, като оня резак от Делиормана, който беше казал, че "българите са нация от  izrodi", защото ако този резак не е прав, аз няма да сгреша, казвайки това, че хамериканците(US government) са долни тарикати, които все гледат да го начукат в пърдялника на ближния си, но...винаги аргументирано и с подходящата за тази цел сериозност-дипломатическа, агентурна и разбира се... финансова, че то какво е USA, ако няма войни и пари-все едно екшън без Слай или без Арни.
Сега вече сериозно за долнопробните американски номера във времето, когато Европа е залята от афро-арабски спермоносители, ислямисти, терористи-джихадисти и всякаква друга измет на четириноги индивиди от Дарвиновата теория за произхода на света.
Вижте това, моля!

САЩ не бързат да помагат на сирийските бежанци
Боят се, че екстремисти може да проникнат в страната

Прочети още на: http://www.dnes.bg/world/2015/09/09/sasht-ne-byrzat-da-pomagat-na-siriiskite-bejanci.276030

Докато Европа се бори с потока бежанци от сирийската война, а папата призовава католиците да им помогнат, правителството на САЩ може би няма политическа готовност да предложи територията на САЩ като безопасно убежище за повече хора от малцината сирийци, които приема в момента, пише Дойна Киаку от Ройтерс.

Бежански и имигрантски групи призоваха САЩ да приемат повече сирийски бежанци дълго преди избухването на кризата в Европа това лято.

Някои се надяваха, че възмущението по цял свят, предизвикано от снимките на сирийско дете, удавило се миналата седмица в Турция, и призивът на папа Франциск към европейските енории да подслонят бежанци - само две седмици преди пътуването му до САЩ - може да помогнат да се подтикне Америка да предприеме действия.
"САЩ могат и трябва да направят повече. Мълчанието на Белия дом по този въпрос е неприемливо", заяви Мишел Бране от Комисията за бежанките.

Някои конгресмени от Републиканската партия заявиха, че допускането на сирийски бежанци би означавало отваряне на канал за терористи.

"Реториката беше наистина отвратителна", заяви Джеймс Зогби, председател на Арабско-Американския институт. "Това трудно може да се направи поради ислямофобията и представата, че сирийци и иракчани са терористи". "Да се надяваме, че папата ще може да оспори този начин на мислене и да смекчи някои вкоравили се сърца, но това е нещо, което предстои да видим".

Самото правителство се притеснява, че екстремисти от "Ислямска държава" или Ал Кайда може да се промъкнат в страната като бежанци. Държавният департамент посочи процеса на проучване от Вашингтон като важен, но усложняващ фактор за сирийците, които искат да влязат в САЩ...
От началото на войната в Сирия през 2011 г. Вашингтон е приел 1500 сирийски бежанци, повечето от тях тази година, а Държавният департамент очаква още 300 през октомври...

http://www.dnes.bg/world/2015/09/09/sasht-ne-byrzat-da-pomagat-na-siriiskite-bejanci.276030
...
...
Ваше Превъзходителство, уважаеми посланико на САЩ,
В малка България има над 10 000(десет хиляди) бежанци и безстрашните български правителства ги приемат без никакъв страх, че членували са тук или там или, че са терористи и бедният български народ плаща издръжката им от мизерните си заплати.
Считам, че страховете на Вашето правителство в тази насока са напълно осънователни и искам да Ви уведомя, че скоро мисля да пристигна в САЩ (на гости при мои познати, които не са бежанци-живеят и работят законно, и в продължение на дълги години данъци плащат на Вашата страна) и ако ме видят, че уринирам на Статуята на свободата, нека да не бъде квалифицирано като хулиганско действие от моя страна или оскверняване на този символ на САЩ, а просто заради това, че съм бил вероятно притеснен, че във Вашата страна може да има бежанци-екстремисти от "Ислямска държава" или от Ал Кайда.
Поздрави!
« Last Edit: 10 Sep 2015, 01:43:32 by Петкан »
Ad honores

Offline Bravado

• Registered user
  • Forum Member
  • **
« Reply #32 on: 10 Sep 2015, 19:25:52 »
Има една немалка част свестни хора измежду тях - хора, които подкрепят анти-емиграционните протести и действия на европейците сега. Много от тях презират либералната политика на самоунищожение, която се води в страната им и намират действията на техните политици за абсурдни. Не знам дали е правилно да се съди за една нация според нейните ръководители, но все пак си мисля, че не трябва да мразим цялото население на САЩ заради техните управници.

Offline Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • България преди всичко!
« Reply #33 on: 10 Sep 2015, 20:53:37 »
Има една немалка част свестни хора измежду тях - хора, които подкрепят анти-емиграционните протести и действия на европейците сега. Много от тях презират либералната политика на самоунищожение, която се води в страната им и намират действията на техните политици за абсурдни. Не знам дали е правилно да се съди за една нация според нейните ръководители, но все пак си мисля, че не трябва да мразим цялото население на САЩ заради техните управници.
"аз няма да сгреша, казвайки това, че хамериканците(US government) са долни тарикати "
US government не е нацията.
https://www.usa.gov/
Ad honores

Offline Bravado

• Registered user
  • Forum Member
  • **
« Reply #34 on: 10 Sep 2015, 20:57:35 »
US government не е нацията.
https://www.usa.gov/

:yes:

Моя е грешката!

Offline Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • България преди всичко!
« Reply #35 on: 24 Nov 2015, 11:37:44 »
Сара Пейлин не вярва в във възможностите на федералните власти в процеса за проверка на сирийските бежанци.
Изказването на Сара Пейлин е във връзка силно изразеното нежелание на американски губернатори от 31 американски щата да приемат сирийски бежанци след терористичните атаки в Париж на 13.11.2015 г.

'Late Night': U.S. Can't Filter 'Bad Guys' From Refugees: Sarah Palin
There’s no way to filter out those who’d want to do this country harm..."
" САЩ не могат да филтрират " лошите момчета" от бежанците...Няма начин за филтрирането на онези, които искат да причинят зло на тази страна..."
http://www.nbcbayarea.com/entertainment/entertainment-news/US-Cant-Filter-Bad-Guys-From-Refugees-Sarah-Palin-353127671.html
« Last Edit: 24 Nov 2015, 11:43:56 by Петкан »
Ad honores

Offline Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
  • Politics: Traditionalist Traditionalist
« Reply #36 on: 26 Jan 2018, 13:49:16 »
 Защо са тъпи е дълга тема, както и защо са ненормални.
Мнение на Явор Дачков.
Представяте ли си световната общественост и ООН да наложат на САЩ конвенция за борба с насилието в училищата и колежите. Да излязат загрижени хора, които да кажат, че е възмутително в 21 век да избиват ученици и колежани безразборно и систематично и да наложат мониторинг на Щатите за спазването на правото на живот (не просто обикновено насилие) на децата и юношите. Ще стане трета световна война. Не заради Северна Корея. И тези изперверзени хора ще ми казват да уча детето си, че е добре да ходи с пола, за да няма насилие над жените! Отвратителна демагогия.
« Last Edit: 26 Jan 2018, 14:22:59 by Sirows »