България и българите > “ген. Христо Луков марш”

Германска рок група възпя генерал Христо Луков:

(1/1)

Siegfried:
Внимавайте в картинката(вие псевдо демократчета, чифутохелзински комитетчета, еврейски и болшевишки комитетчета и партийки и кметчета, всички до един ортодоксални комунисти и русофили), защото идва годишнината от убийството на този достоен и велик българин, запомнете че траурно шествие ще има, независимо дали ще го забраните !

Германска рок група възпя генерал Христо Луков:

http://nreporter.info/%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D0%BA-%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%B0-%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D0%BF%D1%8F-%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB-%D1%85%D1%80%D0%B8/

Германската патриотична рок група Libertin възпя българският герой генерал Христо Луков в едноименна песен. Тя е част от новият албум на бандата – „Wenn Worte ihren Sinn verlieren“ („Когато думите изгубят своя смисъл“). В последните два куплета на песента, германците дори пеят на български.

Музикантите са впечатлени от личността на генерал Луков – герой от войните, спасил Кюстендил от сръбска окупация, станал министър на войната, а след пенсионирането си – водач на родолюбивата организация Съюз на българските национални легиони. На генералът принадлежът думите: „България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси“. За това и пада убит от ръката на комунистически терористи – застрелян подло в гръб, пред очите на 9 годишната му дъщеря.

В памет на героят, всеки февруари от 2003 г. насам, Български национален съюз организира траурно факелно шествие, станало известно като Луковмарш. То се посещава и от много европейски патриоти, включително и гости от Германия.........

[youtube]zOhyVOAqt7s[/youtube]
Libertin - Hristo Lukov

Индивидуалист:
Впечатляващо. И песента е хубава.

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия