България и българите > Основи на националната Държава

Разликата с България: Защо Франция подменя политическата си класа

<< < (2/2)

Индивидуалист:
Случайно попаднах на това, което писах на г-н Райков последният път, след като за сетен път постави всички ни под един знаменател в България, и все така вечно милостив към идващите мигранти из Европа/ а към българите не се забелязва същото/:

За всичко което пишете е виновна властта, която е угодна на Европа вече толкова години. Обикновения човек, който се труди няма нищо общо с вашите упреци. Той става и отива да се труди и е възможно да има много повече достойнства от немалко други народи. Ядрото на народа не е показвано по тв, голяма част от него не виси пред монитора по цял ден, защото е на работа или на село на полето. Ядрото на народа не е присвоило и 1 ст. през живота си. Някои от ядрото на народа наистина живеят с по 70 евро на МЕСЕЦ, ЗА РАЗЛИКА ОТ МИГРАНТИТЕ,които идват с по 20 000 евро в джоба и смартфони, но без документи и за които цяла Европа рони лицемерни сълзи. ....
В България отдавна живота не е за всеки. Тук коренните жители всеки ден са принудени да се преборват с нещо, вечно нещо да изкачват и преодоляват. Приятен ден!!!

Индивидуалист:
 Г-н Райков е възхитен от Макрон, голяма работа бил и т.н. Българите никога нямало да станем като французите и все в тоя дух и пак ме подразни. В същото време се пише критикар на нашата власт г-н Райков а нападките му са вечно такива сме българите онакива сме, объркана работа. Голяма наивност и все рекламира сам себе си и книгите си. Човек е нещо, ако други го заявят, а не сам да се пъчи и перчи.

Пак му писах и пак ме блокира. Като радиоточка-всеки иска само той да говори и да бъде чут. На другите майната им.
Който му се занимава да го намери из фейсбука.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия