България и българите > Български националисти

Националистически организации и партии

(1/6) > >>

ГордАриец:
Здравейте , патриоти. Да ви попитам дали знаете някакви читави организации или партии в България , в които има смисъл да се членува към днешна дата ?

генерал Жеков:
Oт излизането на Расате от БНС-няма вече такана организация.Семейната партия "Атака" е пълен цирк,водача и е луд русофил,а последователите-в голяма част са регионални бандити,нмащи понятие от национализъм.За тях това е просто бизнес.Втората в "списъка" е Национална Съпротива-имат няколко добри идеи,членовете в голямата си част са идеалисти,млади хора.В тази организация проблема,според мен е лидера на организацията,който според това което съм чул и видял от "изявите" му,той просто няма поняние от идеята и по-скоро дори служи като лоша реклама пред обществото.ВМРО също не ги харесвам-според мен,не правят правилните неща,за да заслужат доверието на народа,а точно това им "изяде главата"в последно време.Последната партия в редицата е на тези от СКАТ-там даже няма и какво да се коментира...

ГордАриец:
То за Атака ясно , за мен всички русофили и въобще -фили са национални предатели , освен ако не са българофили. Явно въпросът ми е бил неправилен. Тогава в кои организации и партии членувате или наблюдавате пасивно какво се случва. Последното май не е много хубаво , имайки предвид възможностите , които ни дава „ великата ни демокрация” , но явно нещата отиват на по - зле.

генерал Жеков:
В миналото съм членувал само в БНС.Когато се случиха нещата около Расате-напуснах организацията,както и много хора на регионалните нива.В много градове дори не останаха симпатизанти,защото знаехме какво представлява новия лидер,но не му е времето да обяснявам сега...Наблюдавам странично всички по-големи националистически организации,техните изявления,лидерите им и т.н.Смея да твърдя,че имам добър поглед върху такъв ип партии и движения.Великата демокрация трябва да бъде съборена,разбира се.Много пъти съм казвал,че това е политическа система,успяваща да работи правилно САМО в гръцките полиси,но не и в държави с население от милиони души.Просто днешния тип политика е интерпретирал този тип политика грешно,но нека не се отклоняваме от темата

HighVoltage:

--- Цитат на: ГордАриец в Юли 05, 2018, 10:41:58 ---Здравейте , патриоти. Да ви попитам дали знаете някакви читави организации или партии в България , в които има смисъл да се членува към днешна дата ?

--- Край на цитат ---
Сигурно, смисъла от какво ще дойде, какво имаш предвид да се издигнеш в такава организация или да  работиш активно? За работа навсякъде ще те вземат, ако отидеш и нямаш минало, което да ги смути.  А ако имаш харизма и умееш да говориш може и да се издигнеш.
Сега тази тема много ме умисли. Изникват ми в съзнанието много организации, но пък ако съм на мястото на ГордАриец не бих отишла току-тъй където и да е, сякаш малко затворени изглеждат такива сдружения, едва ли не някой трябва да те хване, да те представи.
---------------
Ген. Жеков, защо СКАТ/НФСБ да не заслужават дори да го коментираш? :laugh-1: Направи един коментар.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия