България и българите > Българският медиен портал

Биг брадър - най-гнусното промиване на мозъци!

<< < (2/25) > >>

Mасон:

--- Цитат на: drangnachosten в Юни 24, 2008, 13:25:49 ---Вижте за какво става на въпрос: Идиотите на опашка за брадъра!  :devil:
http://www.posredniknews.com/ В дясната страна на страницата- третото заглавие отгоре надолу.

--- Край на цитат ---
Ти си мазохист някакъв... Като не ти харесва, не се интересувай.  :)

Бай Иван:
Да, ама се набиват на очи тея неща Масон.

Mасон:
Знам, но това е неизменна част от свободата да избираш. :)

Бай Иван:
Ром, ходжа и гей в "Биг брадър 4"
9.09.2008 17:20
Шоуто започва в понеделник, все още не е ясно дали в къщата ще влязат 10 или 11 съквартиранти. Водещите ще са трима - Милен Цветков, бременната Венета Райкова и Румен Луканов.

Нещо голямо и ужасно, което до момента не се е случвало в нито един "Биг брадър" по света, ще сложи началото на четвъртия сезон на риалити формата у нас.

В понеделник (22 септември) в къщата в Нови хан ще влязат 10 или 11 (точният брой все още не е уточнен) съквартиранти, за да се борят за голямата награда от 300 хил. лв.

Кои са те:

Съквартирант №1 живее в Ориндж Каунти, но твърди, че няма по-лошо място на света

Съквартирант №2 разбрал, че е по-различен, след като се влюбил в мъж - актьор от хитовия сериал "Туин Пийкс"

Родителите на Съквартирант №3 казват, че детето им е истински християнин

След катастрофа Съквартирант №4 лежи седем дни в кома, от която се събужда нов човек

Съквартирант №5 е успешно излекуван от рак и казва, че се опитва да научи хората да бъдат по-добри

Съквартирант №6 бил републикански шампион по стрелба 13 пъти. Днес се занимава с радиестезия и вика духове

Съквартирант №7 е от ромски произход, учи теология и мечтае да пробие в Боливуд

Съквартирант №8 лети с делтапланер над Бразилия

Съквартирант №9 е от турски произход и твърди, че разликата между християните и мюсюлманите е колкото люспа на лук. Съквартирантът е ходжа

Съквартирант №10 е на 25 години и има връзка с 63-годишен партньор, който е куц и се движи с помощта на патерица.


Те идват от София, Пловдив, Варна, Созопол, Бургас, Русе, Хасково, Чикаго, Париж и Плевен.

Разликата между най-младия и най-възрастния съквартирант е 40 години. Най-възрастният е роден през 1950 г. и е зодия Телец, най-младият е роден през 1990 г. и е зодия Водолей.

За Съквартирант №11 все още не се знае нищо, не е ясно и дали ще влезе в понеделник. Това ще реши продуцентът Димитър Митовски в оставащите дни до старта.

В шоуто със сигурност ще се включи съквартирант, който е роден в затвора. Това обаче няма да стане в понеделник и той не е Съквартирант №11.

Точният брой на участниците в новия сезон на предаването е тайна. Със сигурност те ще са повече от участниците в предишните сезони.


"Биг брадър 4" ще има трима водещи. Милен Цветков ще води живите предавания, Венета Райкова ще води "Малката сестра" от 23,45 ч., а третият водещ ще ръководи зрителското гласуване и ще обявява номинираните. Това е Румен Луканов.

Първото издание на "Малката сестра" ще бъде излъчено на 22 септември. Водещата казва, че е подготвена за късните снимки, въпреки че е бременна в петия месец. Единственото, което поискала от продуцентите, бил удобен стол.

Този сезон системата за номиниране ще бъде обърната. Това означава, че номинациите ще излъчват зрителите, а кой да напусне къщата ще решават самите съквартиранти.

Почитателите на предаването ще могат да решават и да задават мисии на съквартирантите, да оценяват изпълнението им, да избират с каква песен да се будят участниците сутрин.

От началото на тази седмица десетте сигурни съквартиранти живеят в пълна изолация от света, затворени в самостоятелни стаи. Продуцентите събраха задграничните им паспорти, но не издават причината.

Димитър Митовски казва, че това дава на екипа по-голяма възможност за действие. Какво точно означават думите му ще се разбере през следващите седмици.

Достъп до съквартирантите имат двама души от продуцентския екип, които се грижат за осигуряването на храна и аксесоари от първа необходимост. До този момент участниците са поръчали 10 кг фъстъци и 200 л бира. Четирима от тях са изпили и 14 л уиски.

"С тези темпове не знам как ще се справят със седмичния бюджет", коментира човек от екипа, с който участниците комуникират единствено с бележки.

Новият сезон ще бъде с изцяло нова концепция, но водещият Милен Цветков не знае нищо за нея. Той твърди, че му е ясна само схемата, по която ще протичат предаванията - влиза човек, той го интервюира и след това го изпраща.

Кои и какви са съквартирантите, какво може да очаква от тях и от предаването изобщо, Цветков ще разбере в хода на предаването. Той не е запознат и с голямата изненада, която предстои в понеделник. Категоричен е, че не се притеснява от евентуални сравнения с досегашния водещ на предаването Ники Кънчев.

http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1234794

Аз няма да гледам това! >:( А вие?

Мамарчев:
Ай, стига бе! Е такова безродие няма! Това вече е в повече за всеки нормален българин. НОВА на гърци ли беше?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия