България и българите > Българският медиен портал

Пропаднали антибългарски медии и малоумниците, пишещи в тях

(1/3) > >>

BulgarianBlood:
Всеки ден все повече се убеждавам, че "българските" медии(с малки изключения) са една продажническа паплач, която прави всичко възможно да ВРЕДИ на българщината и развитието на българите в България.

По принцип разглеждам новинарския сайт www.dnes.bg(това е един от най-разглежданите новинарски сайтове в България).
Същевременно, по коментарите на този сайт МНОГО ЧЕСТО се вижда следното бръщолевене:


--- Цитат ---Ако все още има млади учени в България или умни деца спечелили олимпиади и т.н., напуснете държавата незабавно. Тук в която и да е западна държава или в САЩ ще бъдете най-уважаваните хора. Това в което се инвестира най-много е науката и умните хора. Как е възможно в 21 век малди учени да живеят в Булгаристан и да си дават знанията и възможностите на тези гнусни комунистически изроди. Вие сте бъдещето на човечеството. Вие сте технологичния и духовен прогрес. Давайте тези знания и възможности на Западния свят. Нека това племе се затрие само от лицето на Земята. Ако имате възможност, веднага заминавйте за САЩ или Западна Европа. Тия глупости "България над всичко", България за българите" и прочее са абсолютно безсмислени. България е такава мизерна страна, която за нищо не става. Там, дори и да си умен, амбициозен, пак ще си останеш зидаро-мазач примерно, само щото някое комунистическо копеле е решило да набута синът на втория си братовчед на твое място. Всеки УМЕН в България направи така и сега там са останали само Комунисти, Цигани и заблудени "Патриоти", на които им харесва да живеят в такава мизерна Държава като България, в която Управлява МАФИЯТА, чрез поставени политически партии!
--- Край на цитат ---


Този коментар (в точно този си вид) се появява сравнително често под новините на този сайт...

Губернатора:
Тези са известни с цензурата си и про-циганската, педерастка и друга упадъчна политика.

Amenhotep:
Днес.БГ (bugun.tk), а?

Тия в тоя турско-комунарски сайт на к`во ги правя не е истина...

Поганците дразнят изключително много, а модерастите на сайта са им ибрикчии и трият всеки по-остър отговор към поганците (и налагат бан за 24 часа), банвали са ме за цитат от стих на Вазов, за цитат от Конституцията (Чл. 39, ал.1) и т.н...

Ама аз пък се сдобих с доста безкрайна листа от онлайн прокси сървър сайтове и ги правя диви и щастливи.  :-D

hackera96:
Какво да се очаква от евреиските медии.

makebulgar:

--- Цитат ---  Все пак да дойдем на конкретния пример, на който неволно се натъкнах тия дни. За празника на Съединението на България ми гостува приятел, с когото не се бяхме виждали от доста години. По някое време аз си проверих интернет пощата  и между другото влязох в Dnes.Bg за да видя последните новини. Приятелят ми, който стоеше зад гърба ми се присмя:

- Този сайт е по-лъжлив и от вестник Дума!

- Защо мислиш така? – бе естественият ми въпрос, а той вместо да ми обяснява,  взе мишката и слезе по-надолу в началната страница. Кликна върху постинга „Любов по време на пъпеши” и ми каза:

- Ти сам пишеш разкази. Защо не прочетеш написаното тук и да ми кажеш какво мислиш за него?

 Аз приех и след като прочетох „творението”, споделих мнението си за написаното.

- Ами вземи и напиши коментара си отдолу! – предложи приятелят ми.

- Добре! – съгласих се и най-откровено написах отрицателното си мнение за постинга. „Веселото разказче” бе пошло, зле написано и никак, ама никак не бе смешно, а аз като обикновен читател само споделих това което мисля. Коментарите на читателите изискват само ник и всеки по принцип остава анонимен, но всички могат да прочетат какво мисли той за творбата. Не за първи път четях нескопосани подобия на разказ, но обикновено ги отминавах без да губя време или нерви за коментар. След мен приятелят ми също добави свой коментар и ме дръпна встрани да играем табла. Когато след час и половина проверихме дали отрицателните ни коментари стоят още в сайта се убедихме, че са там, но имайте  предвид, че денят бе празничен и повечето редактори са били в почивка. След четири часа и десет минути обаче, нашите коментари бяха изчезнали, а стояха предишните 40 хвалебствени, които изтъкваха авторката като най-свежата хумористка в България. Сега вече идва момента да уточня, че авторката на злополучният постинг се казва Красимира Хаджииванова и е главен редактор на сайта Dnes.Bg. Приятелят ми последователно прочете всички мними положителни коментари за разказчето и трябва да ви кажа, че този път наистина се смяхме от сърце. Вярно е, че през последните години читателят, зрителят и слушателят в България бяха тотално зомбирани с всевъзможни сапунки  и глупости, но смея да твърдя, че останаха достатъчно трезвомислещи хора, които могат да отделят зърното от плявата. За да се уверя напълно в току що наложената цензура, двамата продължихме и написахме още няколко напълно честни отрицателни коментара, без обиди или злост към авторката. Както предполагам се досещате, не след дълго те бяха просто заличени. Останаха скудоумните хвалебствия, написани предполагам от самата авторка или нейните приятели, защото никой нормален читател с чувство за хумор не би написал. И тъй като цялата история провокира любопитството ми, реших да прочета и останалите „творби” на Красимира Хаджииванова. След загубеното време, се убедих естествено, че авторката е обикновена графоманка, без литературен талант, което обаче не мога да твърдя за останалите и таланти. Твърде възможно е момичето да е талантливо в определени области, след като е успяло да се вреди за главен редактор на такъв голям и авторитетен сайт. Но да оставим тази особа! Не бих я коментирал дори, ако не беше откритата и арогантно наложена цензура, върху скромните ни коментари за „творбата” и.
--- Край на цитат ---

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=72348.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия