България и българите > Българският медиен портал

Повече за ФЛЕКТАРН

(1/1)

FLEKTARN:
Завоевателите използват различни пътища на контрол - както агресивна пропаганда, ислямизация, верски натиск и ограничения към свободата ни, особено свободата на речта. Сподпомагани от много по-голяма сила, подтисниците упражняват натиск, като малко са хората, които се осмеляват да кажат нещо. Ако искате да знаете истината, не я търсете в масовата медия. www.flektarn.com е новооснован новинарски уебсайт, създаден от истински патриоти, които не членуват в нито една политическа партия, и не са спонсорирани от никого. Сайтът на Флектарн е само началото. Нашата цел е да се превърнем в нещо много по-голямо, интернационално, но само с вашата помощ ще имаме шанс, и ще успеем, да изкараме всичко на открито!

Петкан:
Дано да е така и да не се продадете на някой!

FLEKTARN:
Натиска е силен. Имам предвид, натиска просто да спрем. И натиска не е от хората, от обикновените хора. Натиска да спрем - е от "другата страна". Всичко, което написах е истина. За жалост, човек не е защитен, когато пише такива неща, защото светът е контролиран от хора с власт и пари, и хора работещи за тях, и всеки един от нас си има някакъв друг бизнес или работи в сфера, където може да срещне хора, които не само, че няма да са съгласни с дадена идеология, но и ще направят всичко възможно да те "shame-нат" пред останалите, да те изкарат "нацист", "изрод", "бигот", и прочее.

Истината е, че никога не сме се опитвали да провалим живота на някого чрез писане на статия, или постване на видео. Истината не е целяла за унищожи, а за да осмее, подбуди съмнения, и подобри. Надявам се повече хора да го осъзнаят, и вярвам, че ще има хора, които ще го осъзнаят.

Като цяло ще опитаме да сме активни тук, като помогнем на повече хора, и отговорим на въпросите им. Всички правят нещо за пари, но за нас моралът винаги е бил по-ценен от хартия, напечатана от печатница на БНБ или друга корпорация.

Поздрави,
Флектарн


HighVoltage:
Много трудно се помни това flektarn, дори като разбрах какво значи пак ще го забравя.  :Azn: Сайта е хубав, късмет

FLEKTARN:

--- Цитат на: HighVoltage в 27 Юни 2017, 15:00:13 ---Много трудно се помни това flektarn, дори като разбрах какво значи пак ще го забравя.  :Azn: Сайта е хубав, късмет

--- Край на цитат ---

Масово домейните в интернет с .com са заети. За мен беше от изключително значение домейнът да е лесен, кратък. Всичко беше заето и падна търсене да е име на тема "оръжия" и "самозащита". bg-nacionalisti.org е прекалено дълго например, а и хората автоматично пишат .com накрая, по навик, защото .com беше първият създаден домейн, а и все още остава най-разпространеният.

Флектарн, от камуфлажа, само че с една изпусната буква "c". 

Мерси за коментара! Респект.

:kon:

Навигация

[0] Списък на темите

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия