Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Общи дискусии / Re: Цитатът на деня
« Последна публикация от Петкан - Днес в 21:11:12 »
Цитат
"КСНС не постигна съгласие относно антикорупционния орган. Целта на настоящия Съвет бе да търсим съгласие около принципни решения за ефективна борба с корупцията." (Румен Радев-президент на Република България )

http://epicenter.bg/article/Rumen-Radev/138701/2/48
2
Спортни новини / Re: ПФК Левски София
« Последна публикация от Петкан - Днес в 20:01:56 »
Рубладжийка е била на майка ти майка и, която за 10 сталински рубли се е тъпкала с взвод въшливи и пияни червеноармейци.
Не може да ме наричаш "червеноармеец", след като майка ти е зачената в оргия с червеноармейци
Това, че ти, Siegfried   си потомък на алкохолик-червеноармеец и син на циганин го знае всеки четящ, и не се опитвай да се правиш на българин, а за плагиатстването ти може да се каже, че и там не те бива.
Кой къде кисне си е негова работа, по-важното е да те научат да четеш и пишеш, заедно със събратята ти от пазарджишката махала.
Кой е кремълски трол е ясно не всеки.
А това, че не знаеш, кой е Сашо Костов и кой е Христо Илиев, и къде са на снимката, определено показва твоята неграмотност.

Болен Сидеров не ми е идол, защото е същия лъжец и простак като тебе.

Заетостта ти е наложителна. Учи се, доката имаш време преди окончателно да си изперкал!
http://www.pz.government.bg/documents/Strategia_oblast3100113.PDF

Докажи твърдението си, че интервюто с Цветан Веселинов -Меци е платено, мангал нещастен!
3
Спортни новини / Re: ПФК Левски София
« Последна публикация от Siegfried - Днес в 11:06:00 »
Рубладжиски клоун, това че аз за разлика от теб имам доста странична работа и задължения извън интернет и нямам време от сутрин до вечер да кисна, като теб по форумите, не означава, че не мога да ти отговоря на малоумните въпроси !

Палячо, на чорбари и "хора", които ежедневно изливат помия и лъжи против отбора на Левски, тост на чорбарски смешници, като теб пускащи, единствено и само лъжи и манипулации за историята на Левски по време на комунизма,  не желая да коментирам каквото и да е, четеш ли смешен червен атАКИСТКИ  трол, последния месец правещ се  на Левскар, но ако се погледне само тази тема, може да се види, че червения рубладжийски ТРОЛ Петкан е пускал  единствено и само помия и лъжи против Левски и публиката на Левски, но изведнъж последния месец червеноармееца Петкан стана от Левски   :laugh-1: :laugh-1: :laugh-1:!!!

Червено тролче, отдолу ти пускам снимка на идолът ти рубладжията Болен Сидерович, който също като теб, разбираемо и нормално е почитател на любимият отбор на всички комунисти и русороби в България - Ц(ентрален) С(лавянски) К(луб) на А(нтифашистите) !


4
Спортни новини / Re: ПФК Левски София
« Последна публикация от Петкан - Октомври 16, 2017, 22:17:16 »
Какви обидни думи изтриваш срещу "регистриран потребител"-циганин, който сам не знае какъв и не участва редовно във форума, а появите му се състоят в това да пише едно и също?
Мисля, че администраторът е длъжен да прегледа "творчеството" на недоразумението, което се е нарекло Siegfried .
Вече пет дни недоразумението не може да отговори на въпроса ми,  къде са Сашо Коств и Христо Илиев на снимката?
Това, че мангалът се прави на антикомунист, а в същност е по-прост и от овца  е излагация за този форум.
Този ограничен индивидне приема факти, изречени и написани от очевидци и свидетели на събития, а прехвърля вината за казаното на пишещия.
Цитат
Петкан, защо продължава да спамиш ФАЛШИВАТА си манипулативна новина, без да си дал и един смислен отговор на моите дълги и обстойни обяснения, защо публикуваната от теб статия, е поредната ти мръсна антилевскарска помия, която ти ежедневно изливаш тук във форума, този път чрез платеното интервю на бивш футболист на Левски !   :smiley-1:


Нека докаже твърдението си, че интервюто с Цветан Веселинов -Меци е платено и ще си взема думите назад, и ще му се извиня!
А ако не успее да го докаже, д върви по дяволите и стига сте се правили, че не разбирате това, че Siegfried е една доказана баналност.
Ако ви мързи да поверите тематиката на публикуваното от него, това ще е за сметка на качеството на форума, който и без това не може да се похвали с дискусионност от една страна, а от друга с посещаемост.
Едва ли ще се намери нормален човек, който би могъл да каже, че написаното от Siegfried представлява някакъв интерес.


За сетен път ще попитам уж левскарина Siegfried , къде са на снимката легендарните български футболисти Христо Илиев и Сашо Костов?
5
България / Re: Двете Българии
« Последна публикация от Петкан - Октомври 16, 2017, 21:57:30 »
Красивите и умните пишат стратегиите си за джендър неутралността, шофирането на ток и водород, забраната за движение на коли, и всякакви други глупости така, както някога Томазо Кампанела е написал "Градът на слънцето".
Разликата в двете концепции, т.е. на Капанела и на нашите красавци е тази, че Кампанела наивно е вярвал, че ще се премахнат парите като платежно средство, а красавците пишат своите "научни трудове" за да печелят пари.
Грешката на огрухания от работа Иван е тази, че спори с бездушни типове, и ако остане в България ще умре гол и бос,погребан с пари на близки и познати, въпреки, че е хетеросексуален, работяга и политически неориентиран.
Така ще си отидат хиляди шибаняци Ивановци, докато вследствие на този естествен отбор в България останат само умните и красивите.
Красиви ми сами в гробището, в което ще се превърне България.
Само, че не съвсем сами, а с асановци и айшетата...


6
Археология / Re: Археологически находки от Древен Египет
« Последна публикация от Hatshepsut - Октомври 16, 2017, 21:11:28 »
Археолози откриха пирамидона на една от последните пирамиди от Древен Египет


Швейцарски и френски археолози съобщават, че са открили в „долината на пирамидите“ в Саккара върха на пирамида, предназначена за пирамидата на майката на Пепи II – един от последните фараони от периода на Древното царство, съобщават от египетското министерство по античността.

"Открихме каменния блок на север от пирамидата на фараона Пепи I, близо до мястото, където, както очаквахме, би следвало да се намира пирамидата на съпругата му Анхесенпепи II – майка на фараона Пепи II, един от владетелите от VI-тата фараонска династия в Древното Египетско царство. До този момент нямаше никакви намеци, че ще имаме късмета, да открием пирамидон“, казва Филип Коломбер, ръководител на разкопките.

На практика, всички пирамиди, построени по време на разцвета на древната цивилизация в Египет, са били видими от десетки километри, защото върховете им са били украсени от особена структура – пирамидон, блестящ под лъчите на Слънцето.

Пирамидонът е камък с пирамидална форма, покрит със златно фолио или други скъпоценни метали и украсен с името на погребания в пирамидата; това е можело да бъде както самият „повелител на двата дома“, така и неговите съпруги или близки роднини. За съжаление, златното покритие на пирамидоните е привличало погледите не само на поданиците и гостите на фараоните, но и на грабителите, затова нито един от тези каменни върхове не е оцелял до наши дни в оригиналния си вид.

Коломбер и колегите му са открили този уникален по рода си паметник по време на разкопки в Саккара – една от първите „долини на пирамидите“ в историята на Древен Египет, в която са открити 11 царски гробници и множество пирамиди и мастаби на техните съпруги, деца и придворни служители.

Проучвайки останките в околностите на пирамидата на Пепи I, един от най-могъщите владетели от шестата династия на Древното царство, учените се натъкват на частично разрушен пирамидон с размери приблизително 1,3 метра във височина и с дължина на страната в основата около 1,1 метра. Върхът на каменния блок е разрушен – учените предполагат, че мародери са виновни за това, но основата и долната му част са относително добре запазени.

Според археолозите, този връх е бил предназначен за така и не построената пирамида на царица Анхесенпепи II, съпруга на Пепи I и предполагаемата майка на Пепи II, който на практика е последният пълноправен владетел на Древното царство; при Пепи II започва да се усеща нестабилността във властта на държавата, поради нарастващата мощ на номарсите – представители на аристократични родове, управляващи отделните провинции.

В подкрепа на предположението, че пирамидонът е предназначен за пирамидата на Анхесенпепи II, е и това, че наблизо археолозите са открили и фрагмент от нейна статуя. Само преди дни беше открит и фрагмент от обелиск, посветен на същата царица. Това е най-древният обелиск, откриван досега.

Археолозите се надяват, че бъдещите разкопки ще им помогнат да потвърдят първоначалните им предположения.

https://historynakratko.blogspot.bg/2017/10/Ankhnespepy-II-piramidon.html
7
България / Re: С какво ще се запомни управлението на ГЕРБ?
« Последна публикация от Раковски - Октомври 16, 2017, 20:08:41 »
Пълен шокинг и шизофрения в управлението на страната.Прославените и ударно построени магистрали почват да се рушат.Планиран е основен ремонт на десетки километри между Пловдив и Ст.Загора,а иначе ще се въвежда нов данък--ТОЛ. ТОЛ-МОЛ,да си обират крушите ,то бива крадене от обществени проекти на милиони и милиарди,но това се и за Гинес.Санирането се провали с гръм и трясък,опаковаха блоковете със стирупор,умопомрачително строително решение,на баснословна цена.За толкова пари можеха да построят нови блокове,както се прави в Русия,но нали е за пуста далавера,всякакви абсурди са на предна линия.
8
България / Двете Българии
« Последна публикация от vailen - Октомври 16, 2017, 20:01:47 »
Имам един приятел.
Той се казва Иван.
Иван не е от София.
Иван е от един малък град, където работа има само в два цеха за обувки и един за производство на пластики за кредитни карти.
Заплатите в този град са около 450 лева.
Но да оставим Иван и да се върнем в центъра на София.
Там има едни хора, които се занимават със стратегии и визии.
Те обмислят как да влезем в 22 век, защото той вече тропа на вратата.
Те смятат, че важните теми са джендър неутралността, шофирането на ток и водород, забраната за движение на коли, полиаморните бракове и забраната за изучаване на турското робство, защото не е политкоректно.
А сега да се върнем пак на Иван.
Иван се топли на печка с кюмур.
Едни хора в центъра на София ще му кажат, че визията ни за бъдещето е да не се топли на кюмур.
Иван ще отвърне, че няма пари да се топли на ток.
Едни хора в центъра на София ще му кажат, че токът се произвежда от електроцентрали, които ни правят зависими от Москва и той не трябва да се топли и на ток.
Иван ще попита с какво да се топли.
Едни хора в центъра на София ще му кажат да се оправя, след като е гласувАл я за Волен, я за Валери, я за някой подобен.
Тогава Иван ще попита дали визиите на хората в центъра на София включват и неговата заплата.
А тези от центъра на София ще му кажат да мълчи, щото сега са заети да се възмущават, че ги наричали "красиви и умни", макар, че било повече от ясно, че те са красиви и умни, а Иван - грозен и тъп.
Тогава Иван ще попита - а знаете ли как в града ми може да има отново работа.
Тогава тези хора ще му кажат да не се прави на интересен, а като не му изнася - да ходи да бачка в Испания или Англия (но в Англия по - добре не, щото те излязоха от ЕС, демек - са путинисти).
И ще му напомнят, че преди не можеше да се пътува свободно.
После ще поспорят още малко за джендър неутралната провинция и народната музика, която Иван харесва, а хората от центъра на София не харесват, те ще му кажат, че ако е умен, трябва да пише на латиница, защото кирилицата ни прави зависими от Путин.
Накрая стратезите от центъра на София ще блокират Иван, а той ще излезе от Фейсбук, защото не са му платили навреме заплатата и са му спряли интернета.
Живеем в две Българии.
Едната е на Иван.
Другата - на стратезите от централната градска част на столицата.
Коя България е вашата?
Къде се намирате вие по остта - Иван и елита?
Ако успеете да си отговорите на тези въпроси, сигурно ще разберете защо циклим в един кръг и си мислим, че сме умни, красиви, велики, но никой не ни знае кои сме и никой извън приятелите ни в социлните мрежи не ни припознава като алтернатива.
Дневния ред на хората и дневния ред на онези, които имат претенции да са им водачи се разминава драстично.
До степен на пропаст.
И в тая пропаст именно се крие отговора на въпроса "КОЙ" и "ЗАЩО" и "КАК" и "КОГА".
Не знам кой е красив, кой - умен, кой - тъп и кой - грозен, но знам, че Иван ни се смее.
През зъби.
Ако въобще знае кои сме и за какво се борим...

Спиндерман
9
България / Re: Кой клати правителството "Борисов 3" ?
« Последна публикация от Раковски - Октомври 16, 2017, 19:53:59 »
Така са изглеждали Робинзон Крузо и Петкан ,посетени от човекоядците.Единия говори на инглиш,а другия на шака-зулу.
10
Опасността за националната сигурност расте с всеки изминал ден,а президента не взема мерки,допуска дори да му саботират съвещанието,което е свикал.Американците създават черноморка ударна групировка от техни и съюзни войскови части,нещо като Вафен СС.Но иначе нямало страшно,всички тези действия били за сплашване на Русия,непосредствено около нейните граници.Как ще реагират американците,при положение,че например русите разположат войски и бойна техника в Куба,като Хрушчов или пък във Венецуела.Ей тъй,да има баланс.Защото тук не намирисва, направо вони на подготовка за агресивна война.И какви са тия гениални планове на НАТО,УМ ДА ТИ ЗАЙДЕ?пОВЕЧЕ ОТ ЯСНО Е, ЧЕ американците нямат намерение да се хвърлят в масирана атака,а да вкарат в затегнат военен конфликт своите съюзници ,включително  и България.
Страници: [1] 2 3 ... 10