България и българите > ВМРО-БНД

Адиос мучачос или как агент Каракачанов избра грешния кон

(1/3) > >>

Димитър Списаревски IYI:
Ковачки следствен - МВРО в паника, че няма да успее да се намърда в следващия парламент

Софийската градска прокуратура е привлякла като обвиняем Христо Атанасов Ковачки за извършени данъчни престъпления в особено големи размери и сговаряне с друго лице да върши престъпления, чрез които се цели набавяне на имотна облага. Това съобщиха от пресцентъра на прокуратурата. По отношение на Христо Ковачки е взета мярка за неотклонение „парична гаранция” в размер на 300 000 лева. Процесуално-следствените действия се извършват под ръководството на прокуратурата, съвместно с дирекция „Противодействие на организираната и тежката престъпност” към Главна дирекция „Криминална полиция”. До момента с разрешение на Софийския градски съд са били извършени претърсвания и изземвания в 17 обекта. Десислава Филипова - личен PR на Ковачки съобщи , че бизнесменът е бил в сградата на бишвата ГДБОП (сега дирекция “Противодействие на организираната и тежката престъпност), където е разпитван около 15 минути. Самият Ковачки е казал, че ще съдейства с каквото може на разследващите органи. „Всичко е било възпитано, културно”, каза Филипова. По думите й всичко необходимо ще бъде предоставено на разследващите органи. „Имаме интерес да има бързо, ясно разследване с ясни резултати”, каза в заключение Филипова. Припомняме, преди 10 дни партията на Христо Ковачки „Лидер”, заедно с ВМРО-БНД (по-известни като МВРО) и земеделците от ЗНС основаха поредната безпринципна коалиция с гръмкото име „Напред”, чиито амбиции са трайно настаняване в българската политика и влизане в следващия парламент като трета политическа сила, където отново да грабят с пълна сила народа ни. От сигурен източник ”Altermedia” научи, че ръководството на ВМРО-БНД, начело с агента на ДС - Красимир Каракачанов е изпаднало в паника при новината. Евентуално негативно развитие на разследването относно измамите на Ковачки би означавало сигурен провал за движение “Напред”, а от там и невлизане в парламента за псевдо-патриотичната партия на “воеводата” доносник Красимир Каракачанов.

http://bg.altermedia.info/?p=2012

Честито на всички заблудени душици вярващи на Прасимир Каракачанов отличника на 6-то!!!

Исперих:
    

--- Цитат ---Адиос мучачос или как агент Каракачанов избра грешния кон
--- Край на цитат ---

 :eusa_naughty: Как "Иван" избра от трите по-дългото, или от торбата с... :lol: :lol: :lol:

Огражден:
Ами да - Щом Бат Бойко плати нужната сума ще привикат и Господ в прокуратурата ;) А цапнатите "разбирачи" ще се хванат за поредната манипулация.
А и ми е чудно - как така тази коалиция "НАПРЕД" е създадена от и обслужва интересите на БСП и ДПС пък ударите по нея започнаха повече от половин година преди изборите. Как така "разбирате" всеки път само това, което ви изнася? Май основната цел на някои хора тук е да сипят помия по ВМРО, а не да се съобразяват с фактите :) Но нека - на умрело куче нож не се вади. Въпреки, че критикарите тук не заслужават подобно сравнение де - то тези жалки опити за манипулация ако трябва да ги сравняваме с нож - по-скоро са швейцарски ножчета.

Бай Иван:
Огражден, както си забелязал, аз почти не се меся! Ако скоро се почувстваш разочарован, тогава какво?

Исперих:

--- Цитат на: Иван |Y| в Ноември 14, 2008, 21:05:39 --- Ако скоро се почувстваш разочарован, тогава какво?

--- Край на цитат ---

Тогава ще се присъедини към мнозинството  :(

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия