България и българите > ВМРО-БНД

Адиос мучачос или как агент Каракачанов избра грешния кон

<< < (3/3)

Петкан:

--- Цитат ---Каракачанов се обяви и за значително увеличение на войнишките заплати. Военнослужещите трябва да получават достойно заплащане, от порядъка поне на 1000 лева, а не както в момента един редник да взема по 608 лева.
 
“Българското общество трябва да разбере, че армията не е институция само за паради. Армията е призвана да защитава териториалната цялост и суверенитет на България и живота на българските граждани”, заяви Каракачанов.
--- Край на цитат ---
...
..."Кадровият офицер е човек, когото храним в мирно време, за да ни изпрати на фронта във военно време" (Габриел Лауб)

...
Пази ме, Боже от услугите на Каракачановата армия! :facepalm:
НАТО, а не българскто общество трябва да разбере, че армията не е институция само за паради!
На българското общество му е пределно ясно, че какъвто е министъра, такава ще бъде и армията му, т.е. армия от лапачи. :mad:

Петкан:
Трус във ВМРО! Стотици напускат партията заради несъгласие с политиката на Каракачанов

Трус в редиците на воеводите в цялата страна след влизането на ВМРО във властта и участието на лидера Красимир Каракачанов в правителството. Само в Сливенско са подали заявления за напускане на партията 325 воеводи, твърди се, че тенденцията бушува в структурите в цялата страна.
 
Скандално хвърлиха оставките си днес пред медиите водачите на ВМРО в Сливен - тръгва си областният лидер на партията Георги Георгиев, който се ползва с голям авторитет сред воеводите. Оставка са подали бившият вече зам.-председател на общинското ръководство в Бургас Тодор Илиев, членът на общинския комитет Николай Панев и ексшефът на организацията в Равнец Димитър Тончев, предаде Дарик-Сливен.

В разминаване на думи и дела обвиняват своя лидер Каракачанов отиващите си, които твърдят, че е налице неглижиране на мнението на членовете и симпатизантите на ВМРО по места по важните теми като пенсии, сигурност, охрана на границата. Отцепниците се сърдят и за подредбата на депутатските листи на отминалия парламентарен вот.
 
Недоволството на сливенските воеводи пък избухна и заради несъобразяването на тяхното желание лидерът им Георгиев да стане водач на листата в региона, а вместо него мястото бе дадено на НФСБ на принципа на разделението на регионите между трите партии в Обединени патриоти.
 
Според представителите на бургаската организация на ВМРО и там била подобна ситуацията. В Бургаско кметове на села, спечелили от името на ВМРО, също напускали партията.
 
Обединените патриоти губят позиции по места заради незаинтересованост на лидерите и това, че не работят в интерес на българските граждани, всичко свърши с влизането им в управлението, коментира пред медиите в Сливен Тодор Илиев. Той заяви, че ВМРО води политика, която не е насочена към гражданите.
 
Ние се опитвахме да изразим мненията и позициите на живеещите в областта многократно, но на централно ниво не искаха да бъдем чути. Затова взехме трудното решение да напуснем ВМРО – защото не можем да обясним на една възрастна жена в някое балканско село как обещаната пенсия от 300 лева стана на 16, коментира още Георгиев решението си.
 
За година и половина лидерът Каракачанов не дойде тук нито веднъж, упрекна още Георгиев партийния водач, който стана вицепремиер и военен министър. Според недоволните воеводи Каракачанов се отдръпнал от тях, след като влязъл в изпълнителната власт.
http://epicenter.bg/article/Trus-vav-VMRO--Stotitsi-napuskat-partiyata-zaradi-nesaglasie-v-politikata-na-Karakachanov/129373/2/0
...
...
Такава е съдбата на всички измамници и предатели, да бъдат отритнати.
Каракачанов е един от тях.

Rakovski:
Изтъка си платното,ритна им кросното.Той едва ли мисли ,че е заложил на куца кранта,това за него е звездния миг,в който ще си натовари каруцата и ще има пари за поколения напред.Аналогични процеси очаквам да последват и в другите  две партии на ОП (ОБЕДИНЕНИ ПАРАЗИТИ) ,процеси на разпад и самозакриване.Но да не губим кураж за следващия тираж.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия