Автор Тема: Относно Aлтермедия  (Прочетена 34671 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Щурмовак

• Forum Member
  • **
  • Публикации: 312
  • България над всичко и всичко за България!
  • Зодия: Aquarius Aquarius
  • Religion: None None
Re: Относно Aлтермедия
« Отговор #45 -: Септември 15, 2011, 19:57:58 »
А към коя организация пренадлежат новите автори в Алтермедия. Предните бяха от БНС, сега?

До колкото разбрах, вече не са БНС-ари.
Национална Съпротива България

Неактивен Veskou

• Registered user
  • Senior Member
  • Публикации: 762
  • Всичко за България!
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
« Отговор #46 -: Септември 19, 2011, 00:22:28 »
А после Радко и другите БНС-ари ще ми викат, че БНС нямало нищо общо с Алтермедия!

БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

ЦИГАНИТЕ СА НАШЕТО НЕЩАСТИЕ!

Неактивен Veskou

• Registered user
  • Senior Member
  • Публикации: 762
  • Всичко за България!
« Отговор #47 -: Ноември 18, 2011, 00:04:14 »
Наглостта на новата редакция на Алтермедия!!!

Ето какво се случи: От скоро Алтермедия-България има нова редакция. На скоро бяха качили на сайта клип в памет на Андерс Брейвик! За тези които не знаят - това е виновника за терористичния акт в Осло. Та, след като около 8 човека ги овикаха за клипа, редакцията само каза, че ПОДКРЕПЯ действията на изрода (ционист)-Брейвик и в най-скоро време щели да се аргументират защо. Аргументация така и не се появи на сайта... И няколко поста по-късно пуснаха тема за наглостта на (псевдо)тамплиерите, които идваха в България. Въпросните "тамплиери" казаха колко расистки бил българския народ спрямо циганите и изля още куп помия за България, без обаче въобще да споменава проблема с циганската престъпност. Забравих да кажа, че Андерс Брейвик също е тамплиер! От същия псевдо-орден! И когато попитах въпросната редакция, защо подкрепят Брейвик, пък след това пишат статии против съмишлениците му, те просто предпочетоха да изтрият коментарът ми, а сега дори си позволяват да променят следващите ми коментари в статия! Моят юзър е "Патриот!", вижте за какво говоря:

Ясно става, че последният ТЕ коментар са го променили...

« Последна редакция: Ноември 18, 2011, 06:30:04 от Hatshepsut »
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

ЦИГАНИТЕ СА НАШЕТО НЕЩАСТИЕ!

Неактивен Горянин

• Forum Member
  • **
  • Публикации: 260
« Отговор #48 -: Ноември 18, 2011, 01:23:51 »
Алтермедия, за съжаление, никога не е била особено интелектуално място. Интересно, кои са новите й стопани?

Неактивен Щурмовак

• Forum Member
  • **
  • Публикации: 312
  • България над всичко и всичко за България!
  • Religion: None None
« Отговор #49 -: Ноември 18, 2011, 14:28:16 »
Като не ви харесва - не влизайте! Аз не претендирам, че имам високо интелектуално ниво и все още намирам някои статии за интересни. Пък вие четете Дойче-Веле ако щете... ;)
Национална Съпротива България

Неактивен Горянин

• Forum Member
  • **
« Отговор #50 -: Ноември 18, 2011, 18:30:35 »
Аз не претендирам, че имам високо интелектуално ниво и все още намирам някои статии за интересни.

Това прозвуча брутално... Иначе и в DW има свестни неща, доста често при това. :)

Неактивен Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 4,511
  • Politics: Traditionalist Traditionalist
« Отговор #51 -: Ноември 18, 2011, 18:47:40 »
То и в Алтермедиата имаше добри неща. Сега нямат банер тука и не влизам.
Калояне сложи им един банер бе човече.

Неактивен Франкист

• банкетен революционер
  • Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 2,405
« Отговор #52 -: Февруари 09, 2012, 09:39:45 »
Едно от последните места в България, където се събираха голяма част от българските националисти и патриоти и разкриваше истината за всички антибългари  - Алтермедия  - България , беше закрит след поредица от атаки и жалби на антибългарски и комунистически елементи. Сайтът се подържаше в чужбина, но това не попречи на българоубийците да го спрат!

На всички такива елементи гаврещи се с България и нейния народ обаче трябва да им е ясно,че борбата няма да спре!

Неактивен Siegfried

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 1,928
  • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
« Отговор #53 -: Февруари 09, 2012, 11:55:09 »
Едно от последните места в България, където се събираха голяма част от българските националисти и патриоти и разкриваше истината за всички антибългари  - Алтермедия  - България , беше закрит след поредица от атаки и жалби на антибългарски и комунистически елементи. Сайтът се подържаше в чужбина, но това не попречи на българоубийците да го спрат!

На всички такива елементи гаврещи се с България и нейния народ обаче трябва да им е ясно,че борбата няма да спре!

Да, това навярно е само началото на чифутската АКТА, за съжаление ще става все по - зле и по - зле .

Както е тръгнало в бъдеще сигурно, който има "наглостта" да се определи,  като националист направо ще бъде осъждан на СМЪРТ без право на обжалване !

Всичко това с прости думи се нарича - ПЪЛНО медийно затъмнение на Българския национализъм и Българщината,  я помислете има ли някой комунистически, еврейски,  или педерастки сайт,  който да е забранен или закрит ,  НЕ нали......
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Неактивен СоколъСкитникъ

• Forum Member
  • **
  • Публикации: 80
    • Соколъ българското скинхедс движение
  • Religion: Christianity-Other Christianity-Other
« Отговор #54 -: Февруари 09, 2012, 12:30:44 »

Аз лично очаквах да се случи нещо подобно доста отдавна, а който не го е очаквал трябва да е малко много тъп.

Всъщност новата "редакция" на Алтермедия, очевадно беше създадена от някакви пълни идиоти и беше съвсем естествено да се самозакопат по тоя начин! Тя и старата редакция на беше стока, ама, ако я сравним с новата, те предишните момчета си бяха направо на светлинни години разтояние като класа.

Да оставим настрана това, че в един техен материал ясно демонстрираха подкрепа за масовия убиец Андерш Брайвик и това което той извърши в Норвегия миналата година. Което означава, че тези момченца или са откровени сатанисти или са просто най-долни морални и духовни изверги, които и идея си нямат на кой свет се намират.

Въпроса е друг и той е, че както споменах в началото, тези озлобени кретенчета се самозакопаха, поради което могат да се сърдят само и единствено на себе си. Понеже държанието им, разбирай материалите и това какво те представляваха като съдържание, си бяха в стил ЕЛА ВЪЛЧО - ИЗЯЖ МЕ!

Трябва да имаш поне малко акъл в главата, за да се заемеш със задачата и отговорността да си редактор на интернет страница която до мемента е била харесвана и посещавана от голяма част от българските националисти. Трябва поне от малко да си имаш идея какво е законодателството в държавата и спрямо това да умееш да си нагаждаш текстовете и материалите които пишеш или публикуваш. Аудиторията на на бившата вече Алтермедия, закопана от въпросните глупаци, беше достатъчно интелигентна, за да може да чете "между редовете", но глупаците или не можеха да пишат по този начин, или още по-зле говорещо за интелекта им, във възможностите им е било, но просто не са искали.

В материалите им редовно имаше толкова крещящи форми на откровен расизъм, гарниран с някаква безгранична и истерична злоба, че нямаше как просто да не се случи това което се случи. Това е все едно, да отидеш пред сградата на германския парламент или пред офиса на някоя голяма местна, частна или държавна медия... да се окичиш с някакъв транспарант на който да пише например: "ХОЛОКОСТА Е ИЗМАМА", "ШИБАНИТЕ ЕВРЕИ СА БОКЛУЦИ И ТРЯБВА ДА ГИ ИЗБИЕМ". :mad: Естествено е, че направиш ли нещо подобно, ще полежиш някоя и друга година в германски затвор. Естествено е също така, че за да направиш подобно нещо, трябва или да си абсолютно малоумен или просто това да ти е целта - да влезнеш в затвора!

Така че, ако тръгнем да гледаме на нещата от малко по-конспиративна гледна точка, съвсем логично би било да заключим следното - последната "редакция" на бившата вече Алтермедия е целяла именно закриването на страницата или нещо подобно.

Истината обаче е друга и е съвсем проста, просто тия момченца си беха зверски прости и просто се самозакопаха!

И аз съм расов реалист, ама расизма на тия момченца излизаше извън всякакви граници, та дори и такива като мен се възмущаваха от неговата форма и проявление. Как няма да провокира подобно нещо жалби от либералчета и комунистчета до съответните инстанции? И как съответно тези инстанции няма да предприемат нищо?

И в мен има злоба, агресия и гняв срещу враговете на България, ама злобата, агресията и гнева на тия момченца излизаше извън всякакви граници и беше гарнирана с обилна доза истеричност, което определено говори за твърде лабилна психика, да не кажем нещо повече.

На фона на всичко това, зачестилите при същата нова "редакция" сълзливи статии за християнството, изглеждаха доста неадекватно, не на място и направо шизофренично.
Тезъ що въ менъ духъ свободенъ, духъ за борба завещаха.

Неактивен Франкист

• банкетен революционер
  • Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 2,405
« Отговор #55 -: Февруари 09, 2012, 12:41:12 »
има нещо вярно в думите ти. Не знам дали причината е нарочно затваряне на сайта с писане на крайни статии срещу които няма как да не се реве!

Проблема в момента е, че Алтермедията беше много посещаван сайт, в който се обединяваха доста националисти. В момента вече такъв сайт  няма! И се пита в задачката - ко праим?

Неактивен СоколъСкитникъ

• Forum Member
  • **
« Отговор #56 -: Февруари 09, 2012, 13:03:25 »

Точно така, Алтермедия със всичките си кусури, дори и при старите редактори, беше един доста добър проект и наистина се посещаваше от маса националисти. Това е естествено, защото нямаше друга медия в интернет, която да е за всички по-крайни националисти. За това и още като се появи в България през 2007 година, много хора си казахме - НАЙ-НАКРАЯ. Тоест, преди да се появи Алтермедия имаше вакуум за подобна трибуна и информационен портал за крайните националисти в интернет, сега този вакуум отново е налице след като последната "редакция" закопа Алтермедия. Това е по-простата причина, че Алтермедия до момента не е имала някаква по-сериозна конкуренция, да кажем друга подобна на нея страница от този тип и с тази насока.

А иначе отговора на задачата е следния.

На който страница от типа на Алтермедия му липсва, да се заеме със създаването на подобна, но да подбере този път редакторите, ха ха ха :mad:

На мен лично няма да ми липсва, въпреки че тези мои думи могат да бъдат тълкувани погрешно, темата е друга и не ми се навлиза в нея.
« Последна редакция: Февруари 09, 2012, 13:10:32 от СоколъСкитникъ »

Неактивен Горянин

• Forum Member
  • **
« Отговор #57 -: Февруари 09, 2012, 13:12:13 »
Дайте да направим нещо по въпроса с липсата на сайта, че наистина си е тежък удар!

Неактивен СоколъСкитникъ

• Forum Member
  • **
« Отговор #58 -: Февруари 16, 2012, 09:21:22 »
 Лошото е и друго. Освен проблема, че подобна трибуна вече няма, със закриването на Алтермедия се затриха доста добри, хубави и смислени материали, главно публикувани по времето на "старата редакция".
 Та, ако някой тук има някакви контакти със "старата редакция" на Алтермедия, би било хубаво да се свърже с тях и да ги пита пазят ли си архив и, ако да, то биха ли го споделили. Може материалите да се пуснат в някаква тема тук, като например Материали от Алтермедия
« Последна редакция: Февруари 16, 2012, 09:27:28 от СоколъСкитникъ »

Неактивен shokersun

• Registered user
  • Junior Member
  • *
  • Публикации: 46
  • "Мой верен Хайнрих"
  • Зодия: Sagittarius Sagittarius
« Отговор #59 -: Март 21, 2012, 22:25:55 »
Здравейте,

bg.altermedia.info не работи от доста време, някой знае ли защо ?! За последно хората които поддържаха сайта бяха написали, че е спрян заради ACTA, нещо което ми вуни на изключително глупава лъжа. Дочух, че хората които седяха зад сайта са си го спрели сами, някой да има повече информация ??

И не мислите ли, че е време да се създаде нов информационен портал който да не обслужва нечии интереси ??

Поздрави.
"Ръцете ми са чисти, но съзнанието ми тъне в кръв"

http://www.vbox7.com/user:shoker_ns

Tags: