Аз лично очаквах да се случи нещо подобно доста отдавна, а който не го е очаквал трябва да е малко много тъп.
Всъщност новата "редакция" на Алтермедия, очевадно беше създадена от някакви пълни идиоти и беше съвсем естествено да се самозакопат по тоя начин! Тя и старата редакция на беше стока, ама, ако я сравним с новата, те предишните момчета си бяха направо на светлинни години разтояние като класа.
Да оставим настрана това, че в един техен материал ясно демонстрираха подкрепа за масовия убиец Андерш Брайвик и това което той извърши в Норвегия миналата година. Което означава, че тези момченца или са откровени сатанисти или са просто най-долни морални и духовни изверги, които и идея си нямат на кой свет се намират.
Въпроса е друг и той е, че както споменах в началото, тези озлобени кретенчета се самозакопаха, поради което могат да се сърдят само и единствено на себе си. Понеже държанието им, разбирай материалите и това какво те представляваха като съдържание, си бяха в стил
ЕЛА ВЪЛЧО - ИЗЯЖ МЕ! Трябва да имаш поне малко акъл в главата, за да се заемеш със задачата и отговорността да си редактор на интернет страница която до мемента е била харесвана и посещавана от голяма част от българските националисти. Трябва поне от малко да си имаш идея какво е законодателството в държавата и спрямо това да умееш да си нагаждаш текстовете и материалите които пишеш или публикуваш. Аудиторията на на бившата вече Алтермедия, закопана от въпросните глупаци, беше достатъчно интелигентна, за да може да чете "между редовете", но глупаците или не можеха да пишат по този начин, или още по-зле говорещо за интелекта им, във възможностите им е било, но просто не са искали.
В материалите им редовно имаше толкова крещящи форми на откровен расизъм, гарниран с някаква безгранична и истерична злоба, че нямаше как просто да не се случи това което се случи. Това е все едно, да отидеш пред сградата на германския парламент или пред офиса на някоя голяма местна, частна или държавна медия... да се окичиш с някакъв транспарант на който да пише например: "ХОЛОКОСТА Е ИЗМАМА", "ШИБАНИТЕ ЕВРЕИ СА БОКЛУЦИ И ТРЯБВА ДА ГИ ИЗБИЕМ".

Естествено е, че направиш ли нещо подобно, ще полежиш някоя и друга година в германски затвор. Естествено е също така, че за да направиш подобно нещо, трябва или да си абсолютно малоумен или просто това да ти е целта - да влезнеш в затвора!
Така че, ако тръгнем да гледаме на нещата от малко по-конспиративна гледна точка, съвсем логично би било да заключим следното - последната "редакция" на бившата вече Алтермедия е целяла именно закриването на страницата или нещо подобно.
Истината обаче е друга и е съвсем проста, просто тия момченца си беха зверски прости и просто се самозакопаха!
И аз съм расов реалист, ама расизма на тия момченца излизаше извън всякакви граници, та дори и такива като мен се възмущаваха от неговата форма и проявление. Как няма да провокира подобно нещо жалби от либералчета и комунистчета до съответните инстанции? И как съответно тези инстанции няма да предприемат нищо?
И в мен има злоба, агресия и гняв срещу враговете на България, ама злобата, агресията и гнева на тия момченца излизаше извън всякакви граници и беше гарнирана с обилна доза истеричност, което определено говори за твърде лабилна психика, да не кажем нещо повече.
На фона на всичко това, зачестилите при същата нова "редакция" сълзливи статии за християнството, изглеждаха доста неадекватно, не на място и направо шизофренично.