Author Topic: Валери Симеонов: Ислямът ще изтрие България като държава  (Read 5655 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nordwave

 • Webmaster
 • Founder
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 4,365
 • Thanked: 1 times
 • Gender: Male
 • R.I.P. 2017
  • Български националисти
 • Интереси: История
 • Зодия: Capricorn Capricorn
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
 • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Стартираме подписка за референдум против приемането на южната ни съседка в ЕС и се надяваме истинскитке патриоти да ни подкрепят, казва собственикът на националната телевизия СКАТ и водач на общинскитке съветници от група НЕЗАВИСИМИ в Бургаския ОбС - Г-н Симеонов, телевизия СКАТ и партия ВМРО стартират кампания за свикване на референдум, свързан с приемането на Турция в ЕС. Каква е опасността за България, ако Турция влезе в Съюза?
- Опасността е много голяма и тя има няколко аспекта. На първо място е разликата в демографската обстановка в България и Турция. Турция е страна с нарастващо население, а България е загиваща, с най-голям отрицателен прираст в ЕС. На всички е ясно, че това е едно временно явление, резултат от 20-годишния геноцид, извършван от политическата прослойка, която паразитира върху гърба на народа. Освен това Турция има нужда не само от пазари, но и от нови земи. Няма да има пречка в смяната на собствеността - български земи ще отидат в турски ръце. Този процес се наблюдава и в момента. Огромни земеделски масиви основно в Тракия и Лудогорието се изкупуват от турски фирми. Това ще удари върху нашите земеделци, върху тяхното изхранване и дори съществуване. Не ми се мисли какво ще стане по отношение на религията и опазването на българската култура. Оцеляването на българската нация ще бъде поставено под въпрос. Оттам нататък експанзията, която се наблюдава в посока на ислямизирането, просто ще изтрие България от лицето на Европа. България ще остане едно географско понятие. А след няколко десетилетия ще се превърнем сигурно в Румелия, както е било. България ще изчезне по чисто асимилационен път.

- Според Вас има опасност тук да се преселят турци?
- Естествено. Първо, у нас животът е по-евтин. И недвижимите имоти са със сравнително ниски цени. Имаме много водоизточници, много добра инфраструктура. Защото колкото и да я оплакваме нашата инфраструктура, тя е в пъти по-добра, по-развита и по-богата от това, което Турция    е осигурила на своите поданици. Защото Турция не е само Истанбул и европейската й част. Турция в по-голямата си част е  Анадола.

- Не се ли избързва с идеята за референдум? Перспективата за приемане на Турция в ЕС е още далечна. Солидни държави като Франция и Германия са против. Няма ли вероятност да озлобим излишно южната ни съседка, при положение, че въпросът сега не е на дневен ред?
- Точно преди да стане на дневен ред трябва да се вземат конкретните мерки, защото има един друг аспект – дълговете на Турция към българската държава, на изселените тракийски българи. Турция ни дължи  големи суми. А дали Турция ще се озлоби или няма да се озлоби, мисля, че е крайно време българите и българската държава да поставяме на първо място интересите на собствените си граждани, а не да слагаме наколенки и да се чудим пред кого да се наведем и на кого да се харесаме. България си има национални интереси, които трябва да следва. Първото задължение на политиците е точно такова. Те са избрани да служат точно на своя народ, не на турския, не на американския, не на руския.

- Влошени отношения между България и Турция няма ли да навредят на нашите интереси?
- Много важно дали ще се влошат нашите отношения или няма да се влошат. Да не би ние да  да рисуваме нашата карта южно от Босфора и по земите, където са живеели малоазийските българи?! Турция е държава с изключително агресивна и абсолютно нагла политика. Бургазлии ги разсърдихме, когато приехме декларация осъждаща геноцида над арменския народ и какво стана? Един кьорфишек. Помните ли валията на Одрин, който беше написал едно писмо, в което се възмущаваше и се заканваше, че щели да прекъснат връзките и трансграничните си проекти съвместно с Община Бургас. Голям праз! Какво стана после?  Възстановиха пак и контактите, и проектите, защото знаят, че в ролята им на обидено дете никой няма да ги погледне за приемането им в ЕС.

- Споменахте тракийските българи. Може ли въпросът за изплащане на обезщетение за тях да се използва като разменна монета за влизането на Турция в ЕС?
- За никаква разменна монета не може да се използва. Това си е задължение на нашето външно министерство – да притиска непрекъснато Турция за изплащане на тези компенсации. Няма разменна монета, няма дебнене на подходящия момент и т. н. С такова сервилно поведение на нашите управленци, с това подлагане – последният случай беше при идването на външния министър Ахмед Давутоглу, с това се поставя под въпрос нашата национална идентичност и самоопределение даже. Това е позорно поведение на българските политици. Ще се съобразявам аз дали сме щели да ги ядосаме! Какви са те, че ще се съобразяваме с тях? Отделно, че ние нямаме претенции към никакви техни територии. Откъде накъде ще се притесняваме дали ще им се харесаме.

- А търговските отношения? Ние продължаваме да ходим до Турция за евтини домати, перилни препарати, дрехи..., та дори и тоалетна хартия внасяме от тях.
- Да зависим от техните нискокачествени стоки, каквото е там масовото производство? Или от  селскостопанска продукция, базирана на генномодифицирани организми? От какво да се притесняваме? Какви ползи имаме от Турция – от земеделие ли, от икономика ли или от култура? Няма какво да губим. Даже е желателно ограничаването на евтиния и нискокачествен турски внос. Защото точно в ситуацията на криза много често той е предпочитан от бедния български купувач. И това спомага за доунищожаването на собственото производство и на собствената продукция. Какво да кажем за канцерогенния цимент и десетките други случаи на опасни стоки - детски играчки, детски площадки и т. н.

- А в какво ще се състои съвместната кампания на СКАТ и ВМРО?
- В организирането на подписка за свикване на референдума, в нейното управление и материално обезпечаване. Вярвам, че истински патриоти има и че ще ни подкрепят.

- През последните месеци, след раздялата ви с Атака, телевизия СКАТ дава по-широка трибуна на партии като РЗС, като ВМРО. Вашите политически планове включват ли взаимодействие с тези партии или да очакваме нов политически проект?
- Даваме трибуна на тези, които имат полезни за страната инициативи, без оглед дали са РЗС, ВМРО или други. На „Атака“ какво да им покажем? Новия апартамент на Волен и Капка Сидерови? Или може би колко пари са изхарчили за разходки до чужбина и за купуване на скъпи тоалети?

- А вашите лични политически планове?
- Засега няма такива.

- Вие критикувате новата власт още от началото на нейния мандат. Какви са последните ви наблюдения върху политиката на партия ГЕРБ?
- ГЕРБ има една заслуга – че превърна политиката в шоубизнес. Това от една страна е добре, защото дава възможност за популяризиране на действията им, но от друга страна е лошо, защото в крайна сметка, освен тези „шоу-програми“, друго май няма. Аз в никакъв случай не мога да оправдая арестуването на председателя на един Общински съвет по обвинение за сделка от преди седем години, и той да не бъде освобождаван толкова дни вече, без каквато и да било мотивировка. Да не би той да избяга? Да зареже децата си и да хукне да се укрива? Аз по никакъв начин не мога да оправдая показните и смешни, бих казал, ако нямаше човешки драми, пожарникарски акции на МВР. Що за глупост е това, човек с белезници и ръце на гърба да го караш да ляга и да му насочваш пистолет в главата? Това може да го направят само самозабравили се кретени. А нивото на ГЕРБ в провинцията просто не ми се критикува. Това е партия на слагачите и на кариеристите. Ако не беше ГЕРБ, те щяха да влязат във всяка друга партия, която е във възход. Реално никъде нищо не се прави. Всички чакат отгоре да им спуснат заповеди. Отгоре обаче също не знаят какво да правят. Приемат някакви популистки мерки, като данък „лукс“ и какви ли не други глупости. Къде е държавата, която трябва да осигури повече работни места, която трябва да облекчи съсипания среден и дребен бизнес? Фактите показват, че техните мерки имат обратни резултати. Рязко увеличеният акциз на цигарите повиши контрабандата и намали още повече приходите от това. Дупката в бюджета за първото тримесечие е над 1 млрд. лв. За какви антикризисни мерки си говорим?

- Телевизия СКАТ предлага антикризисни мерки, една от които е спиране на субсидиите за партиите. Извинявайте, но това не е ли популизъм? Така няма ли да се повиши политическата корупция?
- Аз не знам дали има по-голяма корупция от това, на една случайно влязла в парламента партия да й осигуриш вечно присъствие в парламента. На партиите се дават толкова много пари, че те могат да си купят на следващите избори минимум същия брой избиратели.

- Но ако се спрат тотално субсидиите, не е ли пак лошо? Партиите ще почнат да се издържат от мафиотски кръгове?
- А как са се издържали преди да влязат в парламента, питам аз тогава. Значи ли това, че всички партии, които не са в Народното събрание са корумпирани? Логичен въпрос, нали. http://www.desant.ne
 

Offline Nordwave

 • Webmaster
 • Founder
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 4,365
 • Thanked: 1 times
 • Gender: Male
 • R.I.P. 2017
  • Български националисти
 • Интереси: История
 • Зодия: Capricorn Capricorn
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
 • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
ВМРО и телевизия „СКАТ” търсят доброволци за подписката срещу членството на Турция в ЕС Нуждаем се от подкрепата на българските родолюбци в събирането на подписи против членство на Турция в Европейския съюз.

Всеки един може да помогне, ако има желание и ако намира себе си за български патриот. Достатъчно е да се обърнете към нас на vmro@vmro.bg Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.  или на телефон 0888214410. Можете да дойдете в централата на ВМРО на улица улица „Пиротска” 5 в София или в касите на телевизия „СКАТ”.

Ще Ви дадем бланка за подписи, ще Ви обясним формалните изисквания и ще оказваме всякаква подкрепа в дейността Ви.

Нужно е само да сте съпричастни с идеята и да сте готови да жертвате малко свободно време, а може би и малко нерви.

Участието в тази подписка е участие в демократичния процес в цяла Европа. Това е гражданско действие в съзвучие с една основна тема в дневния ред на европейските общества.

Разчитаме на вас, за да докажем, че патриотизмът може да съчетае със съзнанието на европейски граждани! http://vmro.bg
 

Offline Петкан

 • Banned
 • Veteran
 • *
 • Posts: 8,646
 • Gender: Male
 • България преди всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Какво е отношението на кумеца на г-н В.Симеонов към провеждането на този референдум?
Ad honores
 

Offline Франкист

 • банкетен революционер
 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 2,405
 • Gender: Male
е хубаво де - аз сега в коя подписка да се включа  :$
 

Offline omerzen

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 4,216
 • Gender: Male
 • R.I.P. 2015
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Какво е отношението на кумеца на г-н В.Симеонов към провеждането на този референдум?
Мълчание Петкане. Пълно мълчание! Даже и темата за тази подписка във форума на АТАКА беше изтрита.
Сигурно чакат директиви от Бойко Борисов. Ако вече не са ги получили.
Абе вече кой го е еня за националните интереси!!!
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.
 

Offline Петкан

 • Banned
 • Veteran
 • *
 • Posts: 8,646
 • Gender: Male
 • България преди всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Какво е отношението на кумеца на г-н В.Симеонов към провеждането на този референдум?
Мълчание Петкане. Пълно мълчание! Даже и темата за тази подписка във форума на АТАКА беше изтрита.
Сигурно чакат директиви от Бойко Борисов. Ако вече не са ги получили.
Абе вече кой го е еня за националните интереси!!!
http://www.bg-pro.com/?goto=saying&letter=13
Мълчи като блъснат.
Мълчи като гроб.
Мълчи като ибрик.
Мълчи като кос на яйца.
Мълчи като пукал.
Мълчи като пън.
Мълчи като риба.
Мълчи като фит.
Ad honores
 

Offline omerzen

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 4,216
 • Gender: Male
 • R.I.P. 2015
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Какво е отношението на кумеца на г-н В.Симеонов към провеждането на този референдум?
Мълчание Петкане. Пълно мълчание! Даже и темата за тази подписка във форума на АТАКА беше изтрита.
Сигурно чакат директиви от Бойко Борисов. Ако вече не са ги получили.
Абе вече кой го е еня за националните интереси!!!
http://www.bg-pro.com/?goto=saying&letter=13
Мълчи като блъснат.
Мълчи като гроб.
Мълчи като ибрик.
Мълчи като кос на яйца.
Мълчи като пукал.
Мълчи като пън.
Мълчи като риба.
Мълчи като фит.

Като комунист на разпит.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.
 

 

България за българите

Started by Nordwave

Replies: 0
Views: 3640
Last post 02 Sep 2010, 06:48:03
by Nordwave