Абе я не ми ги пробутвай тези ненормални окултно-еврейски глупости с гадаенето на планети, руни и астрология.
Замириса на чифутизъм - твоята вера.
Теориите за древноста на българите идат главно от масоните и техните медии, защо им вярваш а ?
Те казват истината и трябва да ги слушаме ли ? Ами слушай си ги - аз ще пропусна.
Сега за емигрантите. Знаеш ли келешино че : половината от хората от този форум пряко или не са свързани с роднини и приятели работещи в чужбина ? Ако не се лъжа дори някой от родителите на Калоян е в чужбина. Така обиждайки мене обиждаш и всички тези хора.
Какво работят българите в България бе ? Та то отдавна няма икономика и работни места. Има само : администрация, магазини , кафета и ресторанти и чат пат някоя дребна фабрика.
Икономиката на България наистина се крепи на емигрантите пращащи пари в родината си - жалко но е факт.
как така смесилите с монголи някогашни българи от Волга са по-българи от мене ? Я ми обясни.
Те не знаят български, нямат бг-култура, нямат нашта вера, немат нищо наше.
А сега ми кажи зашо не каза и дума за етнически чистите българи от бившия СССР ? А зашото комунисто-масонските медии не ги споменават ли ?
Голям националист си да знаеш.
От масоните идвала ах ти скапан болшевишки люх още ли четеш коминтерновската история за славянските фантоми дето едно копче от тях не намериха в България? Сега очаквам да чуя как един от най старите народи бил "славянски" (каквото и да означава тоя измислен през 16 век етнос в услуга на руските империалистически амбиции термин) и как хората използвали канализации и средновековен вариант на подовото отопление били шепа монголски диваци от сибир дето си ядат лайната и въшките.
И като си толкова навътре по теории на еврейските конспирации дай доказателства за тъпите си твърдения дето си ги вадиш от задника. И не само доказателства а и причини за тази грандиозна манипулация. Искам да се посмея малко :-D
Няма нищо лошо да отидеш в чужбина за да оправиш финансовото си състояние и да направиш нещо свое - собствен бизнес или нещо от сорта но тук в България. Даже подкрепям защото така се развива личната инициатива, вливат се свежи пари в икономиката и всички икономически изгоди остават за и в България. Но за съжаление повечето хюмчета изчезват за да си дават гъза за малко повече евро, цял живот духат на някой западен работодател и накрая се женят и остават там за винаги да пълнят джобовете на и без това богатия западняк
Това, че нямат нашата религия и че езика им е турцизиран вследствие на монголското иго нищо не означава. Важно е какво казва родовата им памет и какви се чувстват, как са се наричали техните бащи и дядовци. Езика им впрочем може да се води тюркски но са доказани 2 неща: 1 той е възможно най далечния от турко -тюркските езици и 2 езика на волжките българи преди монголското нашествие
не е бил тюркски а индо-европейски и доста вероятно сходен на нашия.
Не е вярно за традициите един волжки българин ми разправя за техните традиции и се оказа че например те също имат кукери, сурвакане и мартеници само че под други наименования.
Колкото до това дали са се смесвали с монголите можеш да видиш сам: