Author Topic: ВМРО и фирма ПРИНЦЕС- и защо др. Мамарчев си трае по въпроса?  (Read 1447 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
  • Politics: Traditionalist Traditionalist
Фирма ПРИНЦЕС е собственост на двама братя араби от смесен арабски произход, занимават се с търговия на злато, те и фирмата им държат магазин собственост на ВМРО на улиците Пиротска и Вашингтон.
Наема , който плащат е повече от нисък. какво и е лошото на тази фирма ? Ами те са гадни ислямисти и ако влезете в магазина им и поискате да си купите кръст, нама да намерите и персонала ще ви гледа на кръв.
Двамата братя са доказвали омразата си към българите и християнството не един път.
Та въпроса е прост : защо уж националистическата ВМРО им е дала магазина на нисък наем, при положение че може да го даде и на българи.
Нима ВМРО подкрепя фундаменталния ислям ? Нали уж бяха срещу него ? Как да им се вярва на тия гадни мекерете ислямски а ? Мамарчев къде си бе да кажеш какви са тези рамена за исляма от твоето кирливо ВМРО.
Този магазин на мене между другото ми е в черния списък и имама намерение да му сложа една бомба, па да става, каквото ще.
« Last Edit: 17 Aug 2011, 11:57:56 by Hatshepsut »

Offline Amenhotep

• Pharaoh
  • Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Доброму, добро да прави, злому с ножа по главата!
  • Зодия: Gemini Gemini
  • Politics: None None
Защо питаш Мамарчев? Той да не е Каракачанов?

Ето, пиши на ВМРО, пък белким ти отговорили...

http://www.vmro.org/index.php?option=com_content&view=article&id=21&Itemid=7

Offline Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
  • Politics: Traditionalist Traditionalist
Защо питаш Мамарчев? Той да не е Каракачанов?

Ето, пиши на ВМРО, пък белким ти отговорили...

http://www.vmro.org/index.php?option=com_content&view=article&id=21&Itemid=7

Ами този келеш Мамарчев да си ги пита , аз нещата ги знам отдавна. Тоя като ги хвали ВМРО да вземе да погледне какви ги вършат.
И да не лицемерничи.