• Welcome to Българският националистически форум.

Има ли философия в един спонтанен протест пред Народното събрание?

Започната от Петкан, 11 Авг 2011, 18:44:40

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Петкан

http://www.dnes.bg/sofia/2011/08/11/kola-s-domati-blokira-paradniia-vhod-na-parlamenta.126198
"Автомобил с домати върху предния капак спря напречно на движението точно срещу парадния ход на Народното събрание. В района са се събрали над десет полицаи и три патрулки, съобщи ,,Фокус".

Колата е с марка Сеат и върху капака й близо половин час престояха няколко килограма домати, поставени в прозрачен найлонов плик. Автомобилът не е бил заключен и е бил с отворени прозорци.

Шофьорът дори е успял да хвърли два домата срещу парадния вход на парламента. Мъжът вече е задържан в една от патрулките на полицията. Доматите бяха своевременно почистени от сградата на Народното събрание.

По непотвърдена информация мъжът е идвал от Министерския съвет и е бил пиян. Направен му е тест с дрегер.

Остава засилено полицейското присъствие в района на Народното събрание.

Според служители в парламента може да се касае за опит за някакъв вид провокация.
Самите полицаи отказват информация.

Районът не е отцепен, но се образува задръстване в посока от бул. ,,Васил Левски" до бул. ,,Раковски"."

...
...
Мисля,че този своебразен "протест" е израз на самота и обреченост,стимулирани от няколко питиета,т.е. целият този гняв е мимолетен в своето изражение.
Чувството на обреченост е определящо в поведението на милиони съвременни българи,а това води до самоизолация и самота,които пораждат страх...
Страхът е това,на което залагат всички тези,които ограбват България и унищожават българската нация постепенно и неумолимо.
Ad honores

perfuratorabg

Не го знам дали наистина е бил пиян или го изкараха чее,но определено заслужава похвала.Подкрепям напълно действията му :eusa_clap: и призовавам всеки изстински българин да последва примера му :bgflag: :viking: :ricar:.Аз лично бих го направил ако в момента бях в България.  (wait)

Индивидуалист

вагони с лайна трябва да затрупат изродите които съсипаха хората
500 вагона с лайна върху народното събрание
слонски

всеки сам се спасява
затова теглим много

отчаяни действия
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

Хитлер

Само адмирации заслужава човекът. Интересно ми е каква глоба ще му ударят сега.
Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. - Член 39 от Конституцията на Република България

Индивидуалист

поздравявам го и аз
предните ми думи не омаловажават смелостта му
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

Amenhotep

Хитлер

Цитат на: Amenhotep - 12 Авг 2011, 17:02:58
Приятели, тоя с доматите е член на БСП .
Лично аз нямам проблем член на коя партия е,постъпката му ми харесва.
Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. - Член 39 от Конституцията на Република България

Amenhotep

Цитат на: Хитлер - 12 Авг 2011, 18:08:04
Лично аз нямам проблем член на коя партия е,постъпката му ми харесва.

Не отричам че начина му на протест е интересен ... а е и нашашкал ушавита, та вчера цяла вечер са били в повишена бойна готовност ...  :-D

Хитлер

omerzen

Цитат на: Петкан - 11 Авг 2011, 18:44:40
http://www.dnes.bg/sofia/2011/08/11/kola-s-domati-blokira-paradniia-vhod-na-parlamenta.126198
"Автомобил с домати върху предния капак спря напречно на движението
...
...

Мамка им да е_а на депутатите. Те от два домата ли се страхуват бе!
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Петкан

Цитат на: omerzen - 13 Авг 2011, 14:16:16
Мамка им да е_а на депутатите. Те от два домата ли се страхуват бе!
ЦитатМамка им да е_а на депутатите.
:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
Бре,Омерзен!Какво направи?
Щом твоята пословична деликатност те е напуснала и ги попържаш,значи сериозно си ядосан!
+1 :-)
Ad honores

ethnictolerancy

Ал-Кайда: Готови сме сър! Палим газта и мятаме домата-бомба.
Осама бен Ладен: Алах Акбар!
*Пууууууф!*

На следващия ден:

"Криминалния контингент в България беше разбит. Алах Акбар, ашколсун Ал-Кайда!"

Та... освен полов член за депутатите (крадците на народа, не представителите) друго... в това число и набедените нацита водещи партии от типа на Атака и ВМРО.
Be a human, say 'NO' to racism

Бъди човек, кажи "НЕ" на расизма.

Никога повече национал-социалистически режими!!

perfuratorabg

Цитат на: Индивидуалист - 12 Авг 2011, 14:42:19
вагони с лайна трябва да затрупат изродите които съсипаха хората
500 вагона с лайна върху народното събрание
слонски

всеки сам се спасява
затова теглим много

отчаяни действия

И как ще уплашиш тия лайна дето са в момента в народното ни събрание с други лайна?Лайно от лайна не се страхува.  (wait) Освен това комунистите 65г. вече такива лайна серът в народното ни събрание,че са го превърнали в кенеф и самите те са затънали в лайната 5 педи над темето та и да искат не могат да изплуват от тях а да не говорим че не искат щото в лайната им е най добре защото са в най естествената за тях среда.Лошото е че и нас ни натикаха в техните лайна че и ние затъваме и се давим в тях и не можем да изплуваме.Така че вместо да хвърляме още лайна,да вземем да изринем тия дето в момента са там,да почистим и дезимфекцираме народното ни събрание от комунистическата зараза и да вкараме там истински българи които истински да работят за България и за българите.  (wait)

Индивидуалист

преди 2 дни казах на двама колеги:
когато преди година бяхме стигнали до стачка за 2 часа намериха пари и изплатиха заплати

сега когато отново чакаме заплати с няколко месеца назад,сами не си правим изводи че заедно сме силни

единия направо като че ли му стана досадно и отмина настрани,другия ме изгледа с широко отворени очи и не каза дума....
колеги сме от 5-6 години

това е

заспала работа
а хора с деца и семейства

даже които биха били най-заинтересувани от това нещо добро да се случи,ако въобще е някакво чудо че като ходиш на някаква работа,трябва да получиш и заплата

защото най-големите удари срещу нас българите
са срещу семейството първо

ethnictolerancy

Цитат на: Индивидуалист - 14 Авг 2011, 16:48:15
преди 2 дни казах на двама колеги:
когато преди година бяхме стигнали до стачка за 2 часа намериха пари и изплатиха заплати

сега когато отново чакаме заплати с няколко месеца назад,сами не си правим изводи че заедно сме силни

единия направо като че ли му стана досадно и отмина настрани,другия ме изгледа с широко отворени очи и не каза дума....
колеги сме от 5-6 години

това е

заспала работа
а хора с деца и семейства

даже които биха били най-заинтересувани от това нещо добро да се случи,ако въобще е някакво чудо че като ходиш на някаква работа,трябва да получиш и заплата

защото най-големите удари срещу нас българите
са срещу семейството първо

То беше един протест, едни огради, едни ритници..
Be a human, say 'NO' to racism

Бъди човек, кажи "НЕ" на расизма.

Никога повече национал-социалистически режими!!

Similar topics (5)