Автор Тема: Прочетете това  (Прочетена 2438 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен white1488Topic starter

 • Просто М.В.
 • Registered user
 • Junior Member
 • *
 • Публикации: 27
 • Пол: Жена
 • БНРП ДО ГРОБ!
  • БНРП Варна
 • Зодия: Aries Aries
Прочетете това
« -: Септември 13, 2011, 05:09:27 »
http://bnrp-varna.blogspot.com/2011/09/blog-post.html

САМО ИСТИНАТА ЗА МИНАЛОТО МОЖЕ ДА ГАРАНТИРА БЪДЕЩЕТО

Непознаването на миналото води до опасността то да бъде повторено


През 1987 година инж. Илия Стоянов Минев основава Независимото дружество за защита правата на човека в България (НДЗПЧБ) в родния си град Саранево (Септември). С подходящи за онова време устав и програма, след многократни опити да го регистрира на 16-ти януари 1988г. това става факт. Подобно на дякона Левски успява да основе комитети почти във всички области на страната ни, в това число и много малки села и градове. През пролетта на 1989г. той и някои от хората му започват да четат политически декларации, да изнасят истината за мракобесната терористична организация БКП по радиата "Дойче Веле", "Свободна Европа", "ББС Лондон", "Гласът на Америка".
-Вие ли сте съвременният Левски? - питаха Илия Минев западните журналисти.
Усещайки опасността за себе си и за партията си от задаващата се опозиция, комунистите задействат създадените вече съветски почин клубове "За гласност и перестройка" и ускоряват създаването на изкуствената опозиция СДС - замислена години преди това. Още Ленин (Менехем) е казал, че ще се наложи един ден комунистите да си създадат изкуствена опозиция. От тогава, та до днес Илия Минев - бивш политзатворник, с 33-годишен затворнически стаж, е крит от очите и ушите на българския народ чрез налагане на дебела информационна завеса и дезинформация. Той е по-известен в чужбина, от колкото у нас. Левият чернокож политзатворник с леви идеи с 23 години затвор - Нелсън Мандела, е по-известен от великия българин Илия Минев не за друго, а защото масонските и надмасонските тайни общества на юдео-хазарите и евреите лансират интернационалистите и малцинствените групи. С левите си интернационални идеи се стремят да разрушат еднонационалните общества и държави.
Илия Минев е един от първите носители и разпространители на националистическата идея в България. (Национализмът е коренната противоположност на интернационализма!)
"Аз като антитерорист съм и антикомунист!" - казваше Илия Минев. Точно за това той взаимодействаше само с Българска национално-радикална партия - БНРП на д-р Иван Георгиев.
БНРП е основана на 1 септември 1955г. в София в параклиса на евангелистката църква на ул. "Солунска" от варненеца Иван Палазов. В абсолютна нелегалност тя е първата националистическа партийна организация у нас. През злокобната 1957г. Иван Палазов и хората му са разкрити и арестувани от комунистическата милиция. Виждат се с 15-годишния тогава Иван Георгиев само веднъж в софийския централен затвор, след което възрастните дейсци на партията заедно с Иван Палазов изчезват безследно. Вероятно костите им почиват в някой общ гроб. Малкият Иван Георгиев е пощаден и осъден на 5г. затвор за разпространение на патриотичната идея сред учениците в София. От тях излежава 3 години, хваща го амнистията, обявена в България по повод излитането на Юрий Гагарин в космоса - 1961г.
По всяка вероятност д-р Иван Георгиев е единственият останал жив националист, който преучредява партията и възстановява нейните функции на 14.04.1990г. под името БНРП.
Учредената на 01.09.1955г. от легионера Иван Палазов с име Българска националистическа партия - БНП, следва името Българска национално-революционна партия - БНРП и през 1990г. Българска национално-радикална партия. Така партията се обособява като първата националистическа партия в България. Първите партийни националисти с по-голяма известност у нас от по-новата ни история са - легионерът Иван Палазов, инж. Илия Минев (водач на младите по онова време) и д-р Иван Георгиев - доайени на българския национализъм.
Компроментираната, вече и изкуствено създадена СДС и нейните издънки не са в състояние да печелят избори. За да могат да замазват положението, и по този начин да спасяват терористичната подмасонска партийна структура - БСП, и създадения вече чрез ограбване на българския народ и държава червен капитал на БСП, а и както става все по-ясно, ДПС чрез структурите на ДС се обръщат към националистическата идея и създават още една нова опозиция, наречена "Атака". Преди малко повече от 3 години четохме статии на Волен Сидеров във в. "Демокрация" в подкрепа на космополитизма на Ахмед Доган. Да се чуди човек как така му се отвориха очите! За мнимия национализъм на бившето пресаташе на "Мултигруп" Волен говорят и факти като изгонването на Тихомир Томов от Атака - зам. кмет на Стара Загора под давлението на еврейския посланик. Волен Сидеров става член на масонска ложа в Малта, натиска се да става член заедно с партията си на Европейската народна партия - ЕНП, чийто член е и нямащия нищо общо с Европа Ердоган, а ЕНП няма нищо общо с национализма. Партия "Лидер" - партия на червения капитал и варненската партия "Нашият град" е другият спасителен пояс на комунистите. Натъпканата с политическа виагра, също нова партия ГЕРБ, от съвета на комунистическите и масонски старейшини, изтъкана от червени корумпирани ченгета, е особено симпатична на мутрите и престъпния свят в България. Нашият народ не избира хора със стойностни идеи и чисто антикомунистическо минало, милеещи за България и българския народ патриоти, а симпатяги като че ли изборите са за сексуални партньори, а не за управляващи в страната ни българи. Ако и на следващите избори нашият народ не си отвори ушите и очите ще бъдем отново тъпкани и мизерстващи, просещи, насилвани, обругавани, крадени и лъгани. Години наред БСП и СДС успяваха да убедят желаещите да гласуват, да пускат бюлетините си за едната или другата, защото гласът им щял да отиде напразно. Ако народът излезеше и гласуваше по съвест БСП, СДС и ДПС отдавна нямаше да ги има. Мафията и червеният капитал нямаше да убиват и процъфтяват сега.

Малката партия е малка до изборния ден. На следващия може да се окаже най-голямата! Гласувайте по съвест, не продавайте душите си, защото продавате и България!

ЗАПОМНЕТЕ: НЯМА МАЛКИ ПАРТИ!!!

Първото комунистическо движение в света е създадено на базата на 3 древноперсийски, мистични и сатанински учения от баварския евреин Адам Вайшоп. Усъвършенствано по-късно от Ласал, Бебел, Маркс и други евреи. Комунистическите партии в света са подмасонски организации, а лидерите им-едни от най-богатите хора в света. Социалната идеология е създадена за измама на масите, на чиито гръб те и юдео-масоните натрупаха безмерни богатства.
Един често задаван въпрос: "Защо БНРП не е направила нищо до сега?" Отговорът е прост - Защото БНРП не влиза в сметките на БКП и ДС като партия, която трябва да спасява кожите им и техния капитал. Зад БНРП не стоят икономически групировки от мафиотски тип, създадени от червените и тяхната марксова опозиция. Няма пари за огромни билбордове, атракционни митинги и др. Няма пари, а и не желаем да купуваме човешки души.
В продължение на повече от 50 години бяхме свидетели на изопачаването на българската история от комунистите и техните сателити и изкуствени опозиции. Борихме се за доказване, разпространяване на истината за нашето недавно историческо минало, а сега доживяхме да гледаме по националните телевизии как БСП се опитва да си създаде още по-нов облик с показването в своя предизборен клип на царете от Трето българско царство, в това число и с лика на цар Фердинанд, най-оплювания от тях през всичките тези години. Много точно господин Минев ги наричаше "китайски жонгльори", които в името на властта и парите ще се превъплъщават още много пъти, но няма да избягат от терористичното си минало и нрав. С този клип обаче, косвено признават колко фалшива и престъпна е била тяхната политика до сега и колко прави сме били ние.
С всеизвестния вече плакат, показван всяка вечер по ТВ Скат, партия Атака показва своето историческо и политическо невежество или чисто и просто олевяване - показва своя произход, лансирайки фалшивата история, натрапвана ни от БКП-БСП с хвърлянето на гнусна помия върху последните ни царе от Трето българско царство. Като че ли тази партия е създадена от борци против фашизма. Ще отбележа само, че през 1945 г. НВ цар Борис не е между живите, а цар Симеон е само едно невръстно дете. Държавата ни се управлява от регенти, които няма как да не се съобразяват точно с тяхната - на БКП и ОФ политиката. Като, разбира се, не оправдавам обвързването на цар Симеон с комунистите и техните тайни служби.
БСП и Атака нещо взеха да си разменят ролите.
ЗА НАЦИОНАЛНО-МОГЪЩА И СОЦИАЛНО-СПРАВЕДЛИВА БЪЛГАРИЯ!!!
10.10.2008 г.,Варна                                                                                  А. Атанасов,
                                                                                          Обл. председател на БНРП
 

Неактивен white1488Topic starter

 • Просто М.В.
 • Registered user
 • Junior Member
 • *
 • Публикации: 27
 • Пол: Жена
 • БНРП ДО ГРОБ!
  • БНРП Варна
 • Зодия: Aries Aries
Re: Прочетете това
« Отговор #1 -: Септември 15, 2011, 06:10:28 »
http://bnrp-varna.blogspot.com/2011/09/blog-post_15.html

!!! ЕВРЕЙСКИ ЦИТАТИ !!!


"Неотдавна нашият народ даде на света нов пророк. Той има две лица и носи две имена: едното е Родшилд - лидер на всички капиталисти, а другото е Карл Маркс - апостол на тези, които искат да унищожат всички останали."
Блументал
Judisk Tidskrift, 57
Sweden, 1929

"Марксизмът е модерната форма на еврейското пророчество."
Райнхолд Нибур
Из реч пред Еврейския институт по религия
New York, October 3, 1934

"Някои го наричат максизъм. Аз го наричам юдеизъм."
Равин Стефан С. Вайс
The American Bulletin New York, May 15, 1935

"Ние сме един народ независимо от привидните различия, които причиняват раздор и пукнатини между американската и съветската демокрация. Ние сме един народ и не е в наш интерес Западът да освобождава Изтока, защото освобождавайки тези поробени народи, Западът несъмнено ще лиши еврейството от източната половина на неговата световна сила."
Хаим Вайсман
World Conquerors, p. 227,
by Louis Marschalco
Joseph Sueli Publishers London, 1958

"Аз не съм американски гражданин с еврейска вяра. Аз съм американец от 63 години, а съм евреин от 4000 години."
Равин Стефан С. Вайс

"Ние, евреите, които сме били избрани за спасители на света, днес не сме нищо друго освен приластители на света, негови унищожители, негови подпалвачи, негови палачи." Проф. д-р Оскар Леви, London

"Ние, евреите, сме унищожители и ще останем такива завинаги. Всичко, което ще направите за нас, няма да задоволи нуждите и потребностите ни. Ние винаги ще разрушаваме, защото се нуждаем от един наш свят."
Морис Самуел
Jon Gentiles, p. 155
Harcourt, Brace, 1924

Това, което се случи със американската банка "Лемън Брадърс" е също тяхно дело, а пирамидите и фалита на някои банки у нас и в някои други страни беше само един предварителен експеримент.
"Ние трябва да разберем, че най-мощното оръжие на нашата партия е поддържането на расистко напрежение. Чрез поставяне на расовия проблем в съзнанието на чернокожите народи, че те от столетия са били подтискани и угнетявани от белите, ние ще можем да ги моделираме и да ги насочим към Програмите на комунистическите партии. В Америка ще се стремим към една прикрита победа. Ние не само ще противопоставим черното малцинство на белите, но и ще внушим на белите чувство за вина и отговорност пред черните. Ще помогнем на черните да се издигнат във всички нива в живота - в професията, в спорта, в развлеченията. Получили престиж, черните ще бъдат в състояние да встъпват в брак с бели и ще започне процес, който ще накара Америка да работи за нашата кауза."
Израел Коен
A Racial Program for the Twentieth Century, 1912
Congressional Record, p. 8557,
New York, 1957

Сега евреите са на път да реализират идеята за световна частна собственост и с финансовото си господство да осъществят Новия световен ред. Чрез който се превръщат в господари на света.

"Те ще материализират и роботизират човечеството, ще го обездушат, а духовно мъртвият никой не ще съживи."
Инж. Илия Минев

"Марксизмът, за който вие казвате, че е най-жестокият противникна капитализма, е свещен за нас по простата причина, че той е една от необходимите ни противоположности. Тези два полюса ни принадлежат и ние сме тяхната ос.
Болшевизма и интернационализма утвърдихме ние. Тези две доктрини принадлежат на две социални системи. Те са единни в намерението си да променят света - от горе чрез контрол на богатството и от долу чрез революция."

Еврейски банкер от The Comte de Saint
Aulaire la Paix
Geneve conte la Paix
Libraire Plan, Paris, 1936
 
След избиране на чернокожия Барак Обама за президент на САЩ, американският народ ще бъде разделен и раздвоен. Ако за година-две това не стане, ще стане след неговата смърт - той ще бъде убит.
У нас в България този процес на разделение, с цел покорство на нашия народ, се постига с лигитимирането на етнически партии като ДПС и цигански такива. Ето защо те се допускат на избори въпреки забраната им от Конституцията.
Равнобедреният триъгълник с върха нагоре е символ на Бог Отец. Той може да бъде видян в много наши православни храмове. В църквите ни има само една икона с триъгълник вместо ореол над главата - тя е Бог отец.
Обърнатият триъгълник с върха надолу е символа на сатаната и е малкия печат на държавата Израел.
Двата триъгълника един в друг (шестограм или хексаграм) означават противоборството на доброто и злото на земята - това е големият печат на Израел. В него ще откриете 6 малки триъгълника, 6 външни и 6 вътрешни ъгъла, т.е. числото 666-числото на дявола - еврейският Бог. Евреите са поклонници на сатаната. Този шестограм можете да видите встрани на американските полицейски коли. В християнската Библия се казва, че на земята се борят доброто и злото - Бога и Дявола. Нещата се връзват. Всичко случващо се на земята е закодирано в Библията. Ясно е, че според евреите трябва да победи техния "бог". Ако следваме библейската логика, то ако победи техният бог, би трябвало и да настъпи краят на света!

ЗА НАЦИОНАЛНО-МОГЪЩА И СОЦИАЛНО-СПРАВЕДЛИВА БЪЛГАРИЯ!!!

10.10.2008 г.
Варна
А. Атанасов
 

Tags:
   

  Не трябва да се мразят помаците - това ги отблъсква от българския корен

  Започната от pomak

  Отговора: 118
  Прегледи: 18224
  Последна публикация Февруари 07, 2012, 20:08:02
  от Hitlerist
  Фантастика ли е това?

  Започната от vailen

  Отговора: 36
  Прегледи: 5146
  Последна публикация Септември 09, 2011, 21:51:27
  от Мишок