Author Topic: Жените били яко дискриминирани в България  (Read 9886 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Иван Иванов

• Senior Member
''. Сега както казваш, реалностите са други, и половите са равнопоставени, а не единият да е по равнопоставен от другият.

А, ей това му е майката, ама не се постига лесно. Балансът е труден.

За комунизмът като идеология си прав, но като реални действия- не. Защото бългаския комунизъм по нищо не се ръководеше от теорията, ами си измисляше и експериментираше в движение. Така решиха да се увеличава раждаемостта и забраниха абортите в 90% от случаите, разводът се затегна и едва 86-та разрешиха такъв по взаино съгласие. Подпомагаха се жените майки, резултатът- бяхме 9 милиона. Сега и 7 нямаме като хората.

Offline Атила

• Banned
  • Senior Member
  • *
  • Атила вожда на Велико-Българите
  • Зодия: Scorpio Scorpio
  • Religion: None None
  • Politics: None None
Историята познава жени-владетелки и жени-воини, които не винаги са били под закрилата на мъж. Но такива способни жени се раждат рядко.

Точно, за такъв амазонски тип жена говоря. Която да не е лигла, и да се нагажда според случая, а да брани и защитава, правото си на чест. За такива жени, мило и драго давам, но да ги има. И да съм човека, който ще и бъде сигурният гръб, в случаи, на непридвидена АТАКА в гръб. Но това както изглежда, не е по силите на сегашните изнежени жени, който искат всичко на тепсия. И въпреки всичко, непростимо е нетолерантното държание на жените, като начин на мислене, защото не искам да те обиждам! колкото и да се стремиш към индивидуалност, но си си жена. Естрогена си те влече към жените, колкото и да е незабелижимо това влечение, към стандартният начин на мислене. Защото инак, нямаш друг начин, да се утвърдиш в женското общество. Това значи и за мъжа, тестостерона, влече към стандартите на мъжете, създадени от БОГ. Но проблемат е, как човек да надрасне, но не по арогантен начин, това положение в природата, а духовно да надрасне над комунистическите, анти-човешки принципи, на отродяване вложени в последните 65 г. А това за външният ми вид, изобщо не ми дреме, че ги било страх от мен, и че съм бил опасен, аз съм си този който съм, а който го е страх, не мога да му помогна.
Що jе сръбин се е лаjно, що бугар се jунак.

Offline Исперих

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Всички комунисти под земята! (надпис в мина)
Както казах - и аз не понасям факта, че някои жени използват красотата си за користни цели, или пък си вирят прекалено много носа.....И такъв тип дами никак не са рядкост. Няма по - лошо нещо от надутата и самовлюбена жена - тя наистина е способна да убие взаимоотношенията между двата пола. Интересното е, че тия дами най ме дразнят, но в известен смисъл и най ме привличат. Лошите момичета са ми слабост! ;D
Но не всички жени са такива - срещал съм много свестни, с невероятен характер, мили добри, разбиращи. Истинско съкровище!! Жалко, че съм бил такъв глупак да ги изпусна..... :-\ :kill:

Умна и красива, нежна и добра! :lol:
”Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата” Г. Кондолов

Offline Атила

• Banned
  • Senior Member
  • *
Подпомагаха се жените майки, резултатът- бяхме 9 милиона. Сега и 7 нямаме като хората.

Иванов, сега кои мислиш! че ни управлява? нали на същите тези партийни величия и комунисти, децата и внуците им са във власта. И те прогониха мислещото население зад граница, с бездарната си! умишленна, анти-Българска политика. Преди създаваха условия, за да им хареса на хората до някаде. И сега, те ги унищожават, същите тези условия. Това имах предвид, под ''ТЕЗА, АНТИТЕЗА, СИНТЕЗ. Правиш нещо, за да го отречеш. Това е като, поговорката за евреина, на самотният остров. Евреина построил! две синагоги, и го попитали? случайно попаднали корабокрушенци, на същитя този остров, на който е попаднал и евреина. И тои им отговорил! построил съм двете синагоги, в едната да се моля, а в другата да не стъпвам. Така и комунистите. Създаваха някои благоприятни условия в България, пак за ограничен кръг хора, и сега го отричат и унищожават, за да не стъпят хората, повече в тази синагога и да се молят, която те са отрекли преди това. Така е и в взаимотношенията между мъжа и жената. Създават, макар и минимална възможност, пред двата пола, за съвместно съжителство, и после го забраняват, за да се убие възможноста, повече хората да се обичат едни между други. Просто, комунизма, е една адам вайшопова, доктрина. За изкривяване на природните закони, и да се наложи, една насилственна закономерност. Това е положението братче. Колкото и да те боли, но е истина, и проблемат е, че всички сме жертви, на същият този комунизъм, в най-гадната му сатанинска светлина.

Offline Sol Invictus

• Senior Member
  • Степен вълк
То по тази логика никой няма индивидуалност заради хормоните си. Не е баш така, защото познавам големи индивидуалисти и от двата пола. Вярно е, за жена е 100 пъти по-трудно, защото покажеш ли индивидуалност веднага си изтритвана от обществото, което на повечето не се нрави, защото наистина се стремят към себеподобните си.
Изгори след прочитане!

Offline Иван Иванов

• Senior Member
Ми не знам, аз жертва не се чуствам. Всеки трябва да мисли с главата си, когато си има работа с другия пол и да пуска в употреба другите органи, едва когато е в леглото. Иначе рискува да попадне под огъня на някой по-хитър от него, а за това няма как да му се сърдим, нали Атила ? както в поговорката за баницата...
Тъй че умната ! Светът не е място за идеалисти  ;)

Offline Атила

• Banned
  • Senior Member
  • *
То по тази логика никой няма индивидуалност заради хормоните си.

Но, за съжаление е така. Човека се ръководи, според хормоните и емоцийте си. Всяко едно начало е трудно, но не и непостижимо, за да се отказва човек, макар и изолацията на другите, да постигне строгата си индивидуалност. Мога да се похваля и аз, че съм от този строг тип хора, индивидуалисти. Е, не толкова краен, като при масата жени, но съм си индивидуалист. Който не поняся, да бъде манипулиран, в угода на други му, както искат жените да бъда. За това го имам този проблем с външноста ми, и с жените. Не защото нямам нюх! как да комуникирам с жена, а защото прекалено ме харесват, и искат да ме претижават, но да ме претижават по техен си начин, и да ме манипулират, както си искат. А мен това ме отблъсква, и като нямат достъп до мен, и се държат враждебно и грубо с мен. И изобщо, с хора такива като мен. Мъже държащи, на честа и достойнството си, а не са посредственни боклуци, като мнозинството. Този проблем, е силно застъпен, при жените, да няма индивидуалност, за да има посредственност и контрол, над индивида. И от тази посредственност, те да живеят за сметка, на чувствата на човека, попаднал им, в плен на техните алчни амбиций.

Offline Атила

• Banned
  • Senior Member
  • *
Ми не знам, аз жертва не се чуствам. Всеки трябва да мисли с главата си, когато си има работа с другия пол и да пуска в употреба другите органи, едва когато е в леглото. Иначе рискува да попадне под огъня на някой по-хитър от него, а за това няма как да му се сърдим, нали Атила ? както в поговорката за баницата...
Тъй че умната ! Светът не е място за идеалисти.

За първото изречение, няма да вземам отношение, нека да оставя правото на собственно мнение. Но това, за половите органи и леглото, това също е проблем. Сегашните съврмененни жени, и това не умеят да го правят, както трябва. Всички са им задължени за всичко, а те не са задължени за нищо, и това убива в крайна сметка и половият живот, убива и изобщо всяко едно по положително желание в човек. А света е създаден, за да живее човек с идеалистичната нагласа, че е по добър за него, и семейството му.