Автор Тема: Интересни неща стават напоследък в България:  (Прочетена 1951 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен talkingheadTopic starter

 • Newbie
 • Публикации: 3
 • Пол: Мъж
 • Зодия: Gemini Gemini
В новата многотомна История на Българите (всеки том тежи по няколко килограма):
- Вече категорично се отхвърля тезата на панславистите за "тюркския" произход на древните българи.
- Вече категорично се отхвърля тезата на панславистите за "малобройността" на българите и се заявява, че българите по сегашните наши земи са били най-малко 50% от населението.

Следователно, в най-скоро време процентите ще станат много повече.
- Вече категорично се заявява, че за "славянско присъствие" може да се говори едва през 9-ти век при кан Пресиян и т.н., в т.ч. и в Македония.
- Вече категорично се заявява, че за никакви самостоятелни акции на "славяни" по нашите земи не може и дума да става, освен за "славяни" съпътстващи българите при многобройните им военни кампании.
- Вече категорично се заявява, че българите са на Балканите няколко стотин години преди панславистите да им издадат входни визи.
- В момента се преработват учебниците на българските деца, където всичко гореизброено ще бъде надлежно отразено.

По "червената" телевизия СКАТ едни от основателите на "Българските национални легиони", в които са членували над 300 000 български младежи (срещу няколко стотин в РМС, след това избили хиляди от предните):
- Категорично заявиха, че никога не са били националисти, т.к. един от техните девизи е бил "Национализмът е последното убежище на мерзавците" (фон Молтке).
- Категорично заявиха, че не са споделяли фашистки и национал-социалистически идеи, дори когато Хитлер и Сталин са били съюзници, а и в България не е имало фашистки партии, тъй като не е имало никакви партии след военния преврат на Кимон Георгиев, бъдещ премиер на ОФ-комунистите.
- Категорично заявиха, че са били патриоти с единствената задача да противодействат на разрушителните за държавата комунистически идеи, в резултат на което, влиянието на последните е било сведено през 30-те години до незначително.

Бившите комунисти-"интернационалисти" ускорено мимикрират в "националисти".
Национализмът им е особого рода и е характерен с:
- Праволинеен антиамериканизъм дори с цената на обединението с капиталистическа Европа.
- "Искрена набожност" по "византийско"-православния обряд.
- "Национализъм" в рамките на "неподкупната" любов към Русия.
- "Патриотизъм" в рамките на "православната" любов към Русия и Сърбия.
- Славянска солидарност, но предимно с ченгесарско-партийната олигархия на горните 2, а с останалите народи - само на приказки.
- Пълна непричемност към съдбата на многомилионните българи-мусулмяни в Татарстан и др. руски губернии. За тях не върви да се каже, че са “претопени от славянското море”, но пък идеално вършат работа като “доказателство” за “тюркския” произход на българите.
- “Законна гордост”, че “безследно изчезналите” траки (подобно на инките и маите), някога са се подвизавали по нашите земи и чиито съкровища бяха оставени да узреят добре в могилите. Напр.:

В контекста на гореизложеното, “спонтанната любов” към траките на настоящий болгарский “националист” не е случайна:
- Те са по-безопасни, т.к. са “изчезнали” и не застрашават “славянския” произход на българите.
- Макар и да не са станали православни християни при “покръстването на българите в 9-ти век”, тъй като били вече “изчезнали” (а били станали такива само преди да “изчезнат”, за което не обичаме да говорим), те не застрашават Православната дъга, както биха го застрашили българите-мюсулмани в Русия, ако (“не дай си Боже”) успеят да си извоюват правото да се наричат българи (докато все още са “татари”, не са толкова опасни).

Вообщем, самая большая опасность в настоящем моменте является опасността болгарите да излязат много повече отколкото е допустимо, както е било в далечното минало. Не дай си Боже пък да им хрумне да се обединяват. Затова умните дрисльовци от всички краища на света трябва да им помогнат да осъзнаят, че “българите не са това, което са”, а само незначителна част от цялото, при това обречени след 20-30 години на циганизация и т.н. ...ация.

Някои икономисти твърдят, че тази година само в Дунавското българско Царство щели да влязат повече чуждестранни инвестиции отколкото в Матушката (на част от “българите”). Е, не защото икономиката му станала по-конкурентноспособна от полската, а “само защото хиените все ви дават "заплати"..., равняващи се на 1/5 от заплатите в Полша, Чехия (а пък за Словения въобще не трябва да говорим)”. Ама кой разбрал, кой не разбрал за тая работа – важното е болгарите да продължат да се джафкат, в т.ч. и по темата “траки или българи” по технологията “риба ама цаца, цаца ама риба”.
« Последна редакция: Февруари 03, 2011, 17:57:25 от Hatshepsut »
Не си падам по русофилството.
 

Tags:
   

  Първанов: Сидеров прави политиката на Ку-Клукс-Клан в България

  Започната от Nordwave

  Отговора: 6
  Прегледи: 3134
  Последна публикация Октомври 13, 2007, 04:22:53
  от FELDMARSCHALL