Автор Тема: Истината за Руския Милиционерски бардак БИТИВИ-Телевизията на Държавна сигурност  (Прочетена 3478 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ATILA BULG-ARYANTopic starter

 • Banned
 • Junior Member
 • *
 • Публикации: 30
Настъпи време да се разкрие истината за така наречената "телевизия" БИ ТИ ВИ, нейното създаване, собственик, шефове, псевдо журналисти,водещи и репортери.

Всичко започва през не толкова далечната 2000-на година когато драгалевския циганин Иван Костов-агент на ГРУ, завършил в Москва и най-верен ученик на Андрей Карлович Луканов даде национален лиценз за набедената за американска телевизия БИ ТИ ВИ.

За собственик се посочваше Рупър Мърдок(който едва ли знаеше това) а консултант се явяваше Красимир Гергов - милиционер от Симеоново, агент на Държавна сигурност и доказан престъпник

Още тогава за всеки разумен Българин беше ясно че Гергов е истинския собственик на комунистическия кенеф БИ ТИ ВИ създаден с парите на Държавна сигурност и Кремъл, на славянската рая обаче и бяха нужни 10 години да прозре истината за тази АНТИБЪЛГАРСКА "телевизия"

- За подбора на кадрите и шеф на БИ ТИ ВИ Гергов се довери на Светлана Василева съпруга на неговия приятел по милиционерска линия Красимир Станков-бивш дипломат в САЩ изгонен от Стоян Ганев .

Подробна информация за потомствената комунистическа пачавра Светлана Василева, бивша асистентка по руска филология в Пловдивския университет,изгонена поради некадърност и бездарие от Огнян Сапарев може да получите ТУК

Аз ще цитирам най-важното:

.....................................

След като съпруга на Василева, Красимир Станков, беше върнат от посолството в САЩ в България или по-точно след нареждането на Стоян Ганев всички агентури от посолствата се прибраха в България, Красимир уреди свръх интилигентната си женица а преподавателка в ПУ. Василева има диплома по английска филология от Софийския университет , на в Пловдивския беше назначена като асистентка по руски език, т.е. водеше упражненията на студентите по руска филология. Повечето от бяха завършили руски гимназии и горката Василева доста поизпотяваше , докато си
проведе упражнението.Не особенно лицеприятната гледка , когато преподавател знае по-малко от студентите си , или по-точно когато стдентите говорят добре руски, а преподавателката пелтечи на руско-български. Изключително грозна ситуациика , но това се повтаряше всяка седмица в продължение на 1 год., докато тогавашния ректор на ПУ Огнян Сапарев не получи неколкократни оплаквания от Василева заради неграмотността й , и се наложи да бъде отстранена.За да избегне 28-годишната преподавателка по руски език срама от неграмотността си забременя и след около година роди дъщеричка.

А сега познайте , коя беше любимата студентка на неграмотната СВЕТЛАНА ВАСИЛЕВА? ЛЕСНО МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ В АРХИВА НА ПЛОВДИВСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ.

..........................................


Светлана Василева в момента е командирована от Красимир Гергов да подбира и обучава "надеждни" кадри като шефка в НОВА телевизия водеща се за шведска, но всъщност зад телевизията стоят Руски дегенерати, за повече подробности питайте Гамизов.

- Да се върнем към телевизията на Държавна Сигурност

Първите цървули набедени за журналисти дойдоха в БИ ТИ ВИ от Канал 3 или както се наричаше тогава, изпратени лично от ортака на Красим Гергов троянския циганин Сашо Диков, по известен като сина на КУКАТА. Не случайно на Сашо Диков плондера е назначен за репортерка в медиите на Гергов, първо в ПРО БГ, а в момента плаши децата в БИ ТИ ВИ че ако не слушат Баба Петя(Яга) ще ги изяде.

- Шефката на новините в БИ ТИ ВИ Люба Ризова е другата доказана руска шантонерка, редовно изнасяща ревюта на Роберто КАВАЛИ в руското посолство пред бившия вече посланик Титов. Подробности -- Би Ти Ви се отчита в руското посолство

- Дойде време за черешката на торта и тя се казва Бранко Салич също шеф в БИ ТИ ВИ, макар и бивш.

Бранко е познат като мъжа на бездарната библиотекарка от Благоевград, но всъщност той се оказа "един от създателите и първи директор на сръбската телевизия "Пинк" известна на всичи славянски дегенерати слушащи чалга в Задунайска губерния. Повече информация ТУК

От казаното дотук следва логичния извод че кадрите в БИ ТИ ВИ се назначават с интервю на руски или сръбски и се набират главно от Северозападнала България, основно от руското село Плевен където Българи не виреят.

Някой ще каже ами турските сериали които ни облъчват как се вписват в картинката ?

Отговора е ясен те са за камуфлаж, така като по време на Хазарската османска империя по Българските земи обикаляха руски калугери и ни учеха да мируваме, да не вдигаме въстания и да чакаме от север ще дойде дядо ИВАН да ни освободи.

Така и днес се излъчват турски сериали за да се провокира необходимостта от ново "освобождение", отново да дойде дядо Иван и за 32 тона злато да ни "освободи" от турците.

ДА ама НЕ казваше дядо Петко Бочаров този филм вече сме го гледали и не хваща декиш.

Това е кристалната ИСТИНА за телевизията на Държавна сигурност БИ ТИ ВИ и целите които преследва но едва ли ще осъществи

ПОКОЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ В ЧИИТО ВЕНИ ТЕЧЕ БЪЛГАРСКА КРЪВ ВЕЧЕ Е ТУК И ЩЕ СЕ ПОГРИЖИ ЗА ВРАГОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ В ЛИЦЕТО НА ХАЗАРСКАТА ИЗМЕТ И ИЗСРАНИТЕ ОТ НЕЯ СЛАВЯНСКИ И ТУРСКИ ЛАЙНА ЦАПАЩИ БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ И ВМИРИСВАЩИ БЪЛГАРСКИЯ РОД

КАЗАХ !!!
Истината за България и Българите в Първия Български Сайт !!!
www.bulgarya.ga
 

Неактивен Петкан

 • Banned
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8,657
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Цитат
"Настъпи време да се разкрие истината за така наречената "телевизия" БИ ТИ ВИ, нейното създаване, собственик, шефове..."

Цитат
"За собственик се посочваше Рупър Мърдок(който едва ли знаеше това)..."

Цитат
"От казаното дотук следва логичния извод че кадрите в БИ ТИ ВИ се назначават с интервю на руски или сръбски и се набират главно от Северозападнала България, основно от руското село Плевен където Българи не виреят.

Някой ще каже ами турските сериали които ни облъчват как се вписват в картинката ?..."
Цитати на ATILA BULG-ARYAN
« -: Днес в 01:19:02 »http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?action=post;topic=26093.0;last_msg=184316

Цитат
Това е кристалната ИСТИНА за телевизията на Държавна сигурност БИ ТИ ВИ и целите които преследва но едва ли ще осъществи
....
....
Цитат
Bulgaria

Summary
Population 2011:   7.4 million
2011 GDP/capita:   $7,175
TV ad market size 2011:   $125 million
CME ownership:   94%
2011 Broadcast revenues:   $93.7 million
Broadcast OIBDA 2011:   $12.9 million
EU membership:   January 2007
General Director:   Vicky Politova
TV Stations:   bTV, bTV Action, Ring.BG, bTV Comedy, bTV Cinema, bTV Lady
http://www.cetv-net.com/en/operations/bulgaria.shtml
...

http://www.cetv-net.com/en/operations/vicky-politova.shtml
Вики Политова- След придобиването на бТВ от CME през 2010 г. е назначена за главен оперативен директор на бТВ Media Group, отговорен за резултатите от комбинираната група от 5 телевизионни канала (бТВ, бТВ Комеди, бТВ Cinema, PRO.BG и RING.BG), всички уеб домейни и 6 радио платформи (PRO FM,
N-Joy, Z-Rock, Melody, Jazz FM и Classic FM)Вики Политова е най-успешният мениджър на телевизията, тъй като появата на частните медии на българския пазар. Нейното участие с основните етапи от историята на бТВ е значителен и тя до голяма степен допринесе за безспорния успех на бТВ като номер едно в телевизионна станция в България в продължение на десет последователни години.
Нейната кариера започва в рекламна агенция Leo Burnett, където между 1996 и 2000 г. тя е член на Съвета на директорите, както и изпълнителният директор на агенцията.
През 1995 г. завършва Американския университет в България с две специалности - "Бизнес администрация" и политически науки и международни отношения. През 2000 г. получава магистърска степен по Бизнес администрация от Университета на Lincolnshire & Humberside.

.

Цитат
"Мърдок продаде бТВ на СМЕ"
Американската компания "Болкан Нюз Корпорейшън" продаде бТВ на "Сентрал Юропиън Мидия Ентърпрайзис" (СМЕ) за 400 млн. долара, съобщиха току-що от корпорацията на Мърдок. Милиардерът Роналд Лаудер (собственик на СМЕ) се сдобива с най-успешния проект на Рупърт Мърдок в Югоизточна Европа, като придобива 100% от ефирната бТВ, 100% от специализираните канали бТВ Синема и бТВ Комеди, 74% от радиогрупа "Си.Джей", под чиято шапка са Джаз ФМ, Класик ФМ, Енджой, Зи рок и Мелъди което означава, че "Болкан Нюз Корпорашън" се оттегля изцяло от медийния пазар в България. СМЕ пък стъпва трайно тук и се превръща в най-крупния собственик на медии у нас- бТВ, бТВ Синема, бТВ Комеди, ПРО.БГ и РИНГ.БГ на телевизионния пазар и ПРО.ФМ, Джаз ФМ, Класик ФМ, Енджой, Зи рок и Мелъди на радиопазара. СМЕ се пренасочи от Украйна, където наскоро разпродаде цялата си собственост, към България, където смята да инвестира сериозни пари.
http://novata-jurnalistika.blogspot.com/2010/02/blog-post_3600.html
...
...
Цитат
"Би Ти Ви е продадена на радио и телевизионна група в Централна и Източна Европа CME за 400 млн. долара. Това обявиха от CME в съобщение до финансовия регулатор в САЩ.

Според условията на договора, CME ще придобие 100% от канала за ефирно разпространение Би Ти Ви.  Компанията също така ще поеме контрола върху двата специализирани канала Би Ти Ви Комеди и Би Ти Ви Синема, заедно със 74-процентовия дял на News Corporation в "Радиокомпания Си.Джей", която управлява няколко радиостанции: Класик ФМ, Джаз ФМ, Енджой, Зи Рок и Мелъди.

Договорената цена е с 43% по-ниска от тиражираната преди месец от "Ройтерс", когато агенцията обяви, че водещият ТВ канал в България ще бъде продадена за 500 млн. евро.

Обект на сделката са и 23% от Balkan Media Group и 100% от TV Europe B.V., която държи 100% от Triada Communications.

Допълнително CME придобива още 20% от телевизиите Про.БГ и Ринг.ТВ, след като през 2008 г. купи 80% от тях от Top Tone Media Holdings и Красимир Гергов. В замяна на тези 20%, CME ще прехвърли 6% от новосъздаденото за придобиването на Би Ти Ви дружество на Top Tone Media Holdings. Гергов ще продължи да консултира Про.БГ след приключването на сделката.
http://www.dnevnik.bg/biznes/2010/02/18/860853_bi_ti_vi_e_prodadena_za_400_mln_dolara_na_sme/
...
...

Цитат
"Hamilton, Bermuda – February 18, 2010 – Central European Media Enterprises Ltd. (“CME”) (Nasdaq/Prague Stock Exchange: CETV) announced today that it has entered into an agreement with News Corporation (Nasdaq: NWS) to acquire bTV, the free-to-air commercial television channel in Bulgaria, as well as the bTV Cinema and bTV Comedy cable channels and 74% of Radio Company CJ OOD which operates several radio stations (the bTV Group)..."
http://www.cetv-net.com/en/press-center/news/136.shtml
....
Цитат
"Central European Media Enterprises е съгласен да придобие бТВ, водещият телевизионен канал в България, за $ 400 млн."
"Хамилтън, Бермуда - 18 февруари, 2010 - Central European Media Enterprises Ltd. ("CME") (Nasdaq / Prague Stock Exchange: CETV) обяви днес, че е сключила споразумение с News Corporation (Nasdaq: NWS) за придобиване на бТВ, свободно-въздух търговски телевизионен канал в България, както и бТВ Синема и бТВ канали Комедия кабелни и 74% на Радио "Си Джей" ООД, която управлява няколко радиостанции (групата на БТВ). Общо възнаграждение, която е платима в брой, е 400 милиона долара на парични потоци, безплатно и без дългове. Вноската е обект на коригиране в случай, че реалния работен капитал при изпълнението се различава от договореното ниво на целевия капитал.Сделката подлежи на одобрение от българската Комисия за защита на конкуренцията и други обичайни условия за завършек, и се очаква да завърши през второто тримесечие на 2010 година."
...
...

Цитат
За допълнителна информация, моля свържете се с:

Romana Wyllie
http://www.cetv-net.com/en/about-cme/romana-tomasova.shtml

Romana Wyllie
вице-президент на Корпоративни комуникации
Central European Media Enterprises
Krizeneckeho Нам. 1078/5
152 00 Praha 5
1078/5 152 00 Praha 5 Czech Republic +420 242 465 525 romana.wyllie@cme.net
http://www.cetv-net.com/en/press-center/news/136.shtml
...
Цитат
"Компанията е основана от Роналд Лаудер през 1994 г. със старта на Нова телевизия в Чешката република.
http://www.cetv-net.com/en/about-cme/company-overview.shtml
...
CME съвет на директоритеhttp://www.cetv-net.com/en/about-cme/board.shtml

Роналд С. Лаудер- председател на Еврейския Национален фонд


Чарлз Р. Франк-От 1997 г. до 2001 г., г-н Франк бе първи заместник-председател и два пъти изпълнява длъжността председател на Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР)...Г-н Франк е заемал висши академични и правителствени позиции, включително и заместник-помощник секретар на държавни и главен икономист в Държавния департамент на САЩ
http://www.cetv-net.com/en/about-cme/charles-s-frank.shtml
[/u]

http://www.cetv-net.com/en/about-cme/board.shtml
...
...
Рекламна агенция Leo Burnett,Еврейския Национален фонд,Държавният департамент на САЩ и ЕБВР... :facepalm:

В задачата поставена от циганчето(подписало се със странния никATILA  BULG-ARYAN) се търси,кои са ефесбейците на "товарищ" Путин в eврейската телевизия bTV и има ли българи в "руското село Плевен"?
....
ATILA BULG-ARYAN, опушения ти арийски гъзоотвод има нужда от спешно почистване за да се улесни мисловната му дейност.
« Последна редакция: Април 09, 2012, 03:45:17 от Петкан »
Ad honores
 

Неактивен Петкан

 • Banned
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8,657
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Leo Burnett Company
""Headquartered more than a thousand miles from Manhattan, the Chicago-based Leo Burnett Company creates unique advertising campaigns grounded in traditional American values and traditions..."
http://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Burnett
Цитат
"Базирана на повече от хиляда мили от Манхатън,със седалище в Чикаго,компанията  Leo Burnett  създава уникални рекламни кампании, основани на традиционните американски ценности и традиции..."
...

Вики Политова(Нейната кариера започва в рекламна агенция Leo Burnett, където между 1996 и 2000 г. тя е член на Съвета на директорите, а и като изпълнителнен директор на агенцията.)(http://www.cetv-net.com/en/operations/vicky-politova.shtm), генерален директор на bTV: "Докато го гледат, Слави ще го има"...Със сигурност зрителите могат да очакват продължението на сериала “Стъклен дом”, който скоро излиза в лятна ваканция. Интересът към турските хитове не е намалял, което означава, че не можем да лишим зрителите и от тях..."
http://prnew.info/viki-politova-generalen-direktor-na-btv-dokato-go-gledat-slavi-shte-go-ima/
 :mad:
« Последна редакция: Април 09, 2012, 04:22:18 от Петкан »
Ad honores
 

Неактивен ATILA BULG-ARYANTopic starter

 • Banned
 • Junior Member
 • *
 • Публикации: 30
Петкан ли си ***************ли си, но не е необходимо да цапаш темата с хора и компании нямащи нищо общо с Би Ти Ви, използвани само за ПАРАВАН на истинския собственик Красимир Гергов и Държавна Сигурност
« Последна редакция: Април 09, 2012, 13:01:51 от Франкист »
Истината за България и Българите в Първия Български Сайт !!!
www.bulgarya.ga
 

Неактивен Ратникъ

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,220
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Петкан ли си Руски гъз Недоебан ли си, но не е необходимо да цапаш темата с хора и компании нямащи нищо общо с Би Ти Ви, използвани само за ПАРАВАН на истинския собственик Красимир Гергов и Държавна Сигурност
Атила, ти не стана ли ислямист ?
 

Неактивен Индивидуалист

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 2,814
 • Пол: Мъж
 • Не бойте се!
 • Зодия: Virgo Virgo
 • Religion: Christianity-Other Christianity-Other
Колкото и фекалии да се излеят в бтв все ще са малко
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.
 

Неактивен Петкан

 • Banned
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8,657
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Атила, ти не стана ли ислямист ?
Може и ислямист да е,но,че е простак е пределно ясно.
Цитат
"CME's broadcast operations are located in Bulgaria (bTV, bTV Cinema, bTV Comedy, bTV Action, bTV Lady and Ring.bg..."
http://www.cetv-net.com/en/press-center/news/351.shtml
....
Какъв абсурден ник си е измислил този ********** " ATILA BULG-ARYAN",който не може да разбере,че Красимир Гергов е слуга на юдеите!
« Последна редакция: Април 09, 2012, 13:02:13 от Франкист »
Ad honores
 

Неактивен Ратникъ

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,220
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Може и ислямист да е,но,че е простак е пределно ясно.,който не може да разбере,че Красимир Гергов е слуга на юдеите!
Е тоя не си ли беше сменил религията бе - дето отвлече автобуса :police:
 

Неактивен Петкан

 • Banned
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8,657
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Е тоя не си ли беше сменил религията бе - дето отвлече автобуса :police:
Луд за връзване е,но простотията му е уникална. :rofl:
Ad honores
 

Неактивен Ратникъ

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,220
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Ама не разбрах само защо се засегна за БиТиВиту така остро  ???
 

Неактивен Петкан

 • Banned
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8,657
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Ама не разбрах само защо се засегна за БиТиВиту така остро  ???
bTV е медия на юдеи масони,които заемат възлови постове в ЕС и САЩ,а тук се обслужват от някакви набедени журналисти под опеката на бивши ченгета,слугуващи на чифутите.
Целите на програмите на тази телевизия са в контекста на духа и традициите на агенцията "Leo Burnett Company",чийто възпитаник е сегашния шеф на bTV Вики(Виктория)Политова.
Основното занимание на Политова и нейния екип е да предлагат на зрителите идеи и програми,които проповядват и насаждат чужди традиции с точно определена цел,която е с  антибългарска насоченост.
Адресът на поръчителите на тези програми е пределно ясен,но ненормалния автор на темата не може да го проумее.
България е изцяло под контрола на подобни "доброжелатели",обслужвани от туземци-комунисти.
Ad honores
 

Неактивен Нестор

 • Senior Member
 • ***
 • Публикации: 865
 • Пол: Мъж
Атила ли,дето отвлече автобус с газов пистолет,а в рейса се оказа Миролюба Бенатова и тя веднага му взе интервю?Заради тази отивчивост сигурно затова сега защитава бтв.
 

Неактивен ATILA BULG-ARYANTopic starter

 • Banned
 • Junior Member
 • *
 • Публикации: 30
Каква е тази цензура ?

Защо изтрихте истината за хазарите Владимир Шаломович (Путин) и Менахем Мендел (Дмитрий Медведев) истинските собственици на Би Ти Ви и Задунайския кенефАко пак изтриете снимката, ще е повече от ясно на кой "бог" се молите и от кое посолство ви плащат хостинага

PS

Какво е това руснак ?

Да не е порода Български рогат добитък развъждан предимно около българския обор МОСХА(МОСКВА) основан 1068 година
от христа от Българския цар Ахад Мосха(1061-1076)

Руската нация е продукт на Любовта между Българско Арийско Говедо и Хазарска Педерастка Свиня кланяща се на Фалоса

Заплождането е станало в старата Българска столица Бащу (Киев) а виновник е Угор Лачин (Игор Рюриков) издънка на рода ДУЛО.

Всички руски обекти върху окупирана Българска територия  на Дунав, Волга, Киев и Кавказ трябва да бъдат и ще бъдат предмет на ДИВЕРСИЯ

Вън Руските Терористи и Окупатори от Българските земи на Дунав, Волга и Кавказ за да не стане Камчия Българския Беслан.

КАЗАХ !!!
Истината за България и Българите в Първия Български Сайт !!!
www.bulgarya.ga
 

Неактивен ATILA BULG-ARYANTopic starter

 • Banned
 • Junior Member
 • *
 • Публикации: 30
Удариха бТВ! Пуснаха последната серия на „Стъклен дом” в сайт

Шок и ужас! Удариха бТВ чрез свидната й рожба „Стъклен дом” Неизвестни врагове на телевизията качили в сайт за видеообмен финалния епизод на сериала, с цялата развръзка на сюжета около Касабови. Така те провалиха мечтите на bTV счупи рекорда по рейтинг в понеделник вечер, като се противопостави дори на Европейското първенство по футбол. За най-нетърпеливите фенове на историята ето в резюме най-същественото от последната серия на последния сезон: Драма, драма, драма..............Сериала е качен zamunda.net, не че ще тръгна да тегля тази Дрисня, просто ще се гавря със създателите и продуцентите и...

.....Асене къде си да те нахраня с Българска млечка  :finger:

Закривай Кенефа на Държавна Сигурност-Би Ти Ви заедно със сите Руски и Сръбски славянски проститутки набедени за журналисти и кой от къде е  :judge:

КАЗАХ !!!!!!!!!!!!!!!

Склавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски

Цялата земя от Москва до Казахстан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска.

***

ЕДИН КАН--ЕДИН БОГ--ЕДИН НАРОД---БЪЛГАРИ

 :devil: :devil: :devil:Редактирано от модератор: Премахнат текст с българофобско съдържание.
« Последна редакция: Февруари 12, 2013, 09:16:04 от Hatshepsut »
Истината за България и Българите в Първия Български Сайт !!!
www.bulgarya.ga
 

Неактивен BMPO

 • Senior Member
 • ***
 • Публикации: 618
Истината за БехарТВ, по-известна просто като БАРУХ... И тя е, че е еврейска :taina:
ВМРО - Вътрешна Македонска Революционна Организация
ВМРО-БНД - Влашка Милиционерско-Разбойническа Организация - Бивши и Настоящи Доносници
Спрете кражбата на името!
 

Tags:
   

  Внимание blitz.bg - Руски милиционерски сайт налагащ цензура!!!

  Започната от ATILA BULG-ARYAN

  Отговора: 4
  Прегледи: 2569
  Последна публикация Октомври 05, 2012, 00:43:55
  от ATILA BULG-ARYAN