Author Topic: Честит рожден ден, г-н премиер!  (Read 4131 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Франкист

 • банкетен революционер
 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 2,405
 • Gender: Male
Г-н премиер, честит рожден ден! Конгречулейшънс! Съжаляваме, че въпреки че цялата държава се изсипа да ви честити и дари навръх рождения ви ден, връщайки по този начин онова мило Вълко-Червенковско време, ние с такова закъснение се отчитаме пред вашата светла особа, но последните дни имахме малко работа! Протести, знаете как е! (По между другото разбрахме, че специално за вас, баба Койка ви е харизала един стийм-моп да си чистите завесите, че нали живеете сам - като куче)

Всъщност това беше подаръка на народа за вас – малко набързо скалъпени протести, да ви свалим малко на земята, че започнахте отново да се мислите за вездесъщ! За жалост – има още много неща които трябва да бъдат отбелязни с протести, но се радваме и на малкото такива! За жалост и броя на хората не е достатъчен, за да си оберете крушите докато е време, но все пак! Всъщност специално за рожденния ви ден Цецо – физкултурника/шестте апатамента, ви подари и няколко десетки арестувани и бити природозащитници!

Спомняме си ясно онези дни през 1997, когато сваляхме комунистите на Виденов и как еничарите, наричащи себе си полицаи, пак биеха студентите! Май нищо не се е променило, а? Същата антибългарска сган ни управлява, еничарите са си същите – извикани от околните градчета, за да няма след това саморазправа! Нищо ново не успяхте да научите, господин лобист Борисов! А минаха има няма 23 години откакто патрона ви, гледайки тъпо, беше смъкнат от власт!

Господин Борисов, придавате си вид на някакъв бащица – строг, но справедлив!  Цитат: "Ако някой полицай удари протестиращ, ще бъде уволнен мигновено!" Популизъм докрай! Всички много добре знаят , че това никога няма да стане! А колко народ, предимно жени и момичета по тези протести отнесоха палките на страхливите дебелаци, наричани полицаи! Какъв бащица - та вие сте един обикновен и жалък латиноамерикански диктатор! И като един истински латино диктатор – вие сте поставен начело на държавата от чужди частни интереси и служите само и единствено на тях – то полезни изкопаеми ли не бяха, то шистов газ ли, то природа ли! Дупе давате за всичко и на всеки! Да не би да сте турчин? Използвате полицията, за своя преторианска гвардия, която да ви пази от народната любов!

Погледнете снимката отдолу, господин Борисов. От тях ли ви е страх? Те ли са врага на държавата и респективно на вашия трон? Колко сте жалък! Като един истински латино диктотор! Оле!Вчера разбрахме, че охраната на Цветан Цветанов ( вашият лакей) била от осем души! Страх ли го е от нещо? Или може би съвеста му не е съвсем чиста? А вашата охрана от колко души е? Защо нашите данъци трябва да отидват за охрана на бездарни посерковци, които са дошли да си напълнят гушките за пореден път!? В крайна сметка както се оказва, престъпниците не ги лови българската полиция, а интерпол, италианската и американската! Нашата полиция служи само да бие етнически българи, да пази циганите, да гледа тъпо, да яде кебапчета, да грухти и да пърди! Това е работата на нашата полиция – да изпълнява поръчки срещу народа си! Нещо като борците в зората на 90-тте, само че с униформи и за по-малко пари!

Г-н Борисов, започвате да го удряте на молба – молите се протестиращите да не задръстват орлов мост! А когато протестиращите ви се молеха да не приемате един куп антибългарски закони – вие какво направихте? Крайните ситуации, изискват крайни мерки! Нали така! Дори и Цветан Цветанов, като вожд на преторианската ви гвардия ще го потвърди! Молбите – в църквата! Всъщност нещата с приеманите на кило, антибългарски закони са ясни – хората ,които ви качиха на власт, сега си искат паричките и обещанията! За това и се запъвате като магаре на мост!

Г-н Борисов! Конгречулейшънс! За умствения ви капацитет този път няма да говорим – какво разбираме ние – лошия материал, кучетата! Такива като вас историята е виждала и друг път – не сте интересен! Държавата и народа умират, а вие тръбите по слугинажните си медии, колко добре си „живучкаме” ( по Софи Маринова). След някоя и друга годинка или ще избягате подпръцквайки в САЩ или ще бъдете обесен на някой стълб от разбунтувалия се народ!

Това е съдбата на такива като вас! Латиноамериканските диктатори! Щом сте приели да играете тази роля, трябва да знаете и предизвестения финал на пиесата!

 
П.п. Който желае – може да се включи в протестите за защита на българските гори! Защото те не са само на зелените екоактивисти, те са и наши –на православните, на националистите! На целия народ! А без гори – нашата държава е загинала ( по данни на WWF от 12.06.2012).

www.nsaprotiva.com
« Last Edit: 16 Jun 2012, 11:28:47 by Hatshepsut »
 

Tags:
   

  189 г. от рождението на Георги Раковски

  Started by Nordwave

  Replies: 0
  Views: 2579
  Last post 15 Apr 2010, 23:07:32
  by Nordwave