Author Topic: Лигата на Подмазвачите  (Read 3628 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Петкан

 • Banned
 • Veteran
 • *
 • Posts: 8,646
 • Gender: Male
 • България преди всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Лигата на Подмазвачите
« on: 25 Mar 2013, 06:37:25 »
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=baGCa7Qr7Kc[/youtube]
...
В този тв бардак много мирише,бе!
На дърти пачаври и ученичките им,и на педерастунгели от всички възрасти.
На някои от тези индивиди заплатите им са в пъти по-големи от тези на добри IT специалисти.
437 500 лв държавна пари на месец за тези боклуци са прекалено много,защото за една година това прави 5 250 000 лв,а тази сума надхвърля 2 пъти и половина сумата на общия бюджет от 2.2 млн.лв  и 8 пъти сумата от 629 156.20 лв-пари,утвърдени от Министерството на здравеопазването за български деца,на които им предстои лечение в чужбина през 2013г...
....
http://btvnews.bg/bulgaria/10-balgarcheta-zaminavat-za-lechenie-v-chuzhbina-za-parvi-pat.html
....
http://www.mh.government.bg/Articles.aspx?lang=bg-BG&pageid=462&categoryid=1828&home=true
« Last Edit: 25 Mar 2013, 06:45:37 by Петкан »
Ad honores
 

Offline Петкан

 • Banned
 • Veteran
 • *
 • Posts: 8,646
 • Gender: Male
 • България преди всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Лигата на Подмазвачите
« Reply #1 on: 07 Apr 2013, 10:50:22 »
"Продавайки собствените си ресурси, българите се превръщат в колониални роби на чужди инвеститори.  Утре същите ще  превърнат държавата ни в едно неизползваемо бунище и ще напуснат победоносно земята ни, когато заграбят всичко  от нея и я превърнат в непоносима за живот пустиня. В по-добрия сценарий те ще опазят природата и ще си построят райски имения с помоща на най-новите машини и технологии, а българите ще им станат ратаи и ще лапат мухите...
   Аз съм сигурен, че за повечето хора горните истини са отдавна известни и дори банални. Някой ще ми се подиграят с „Добро утро! Ти се събуди. И какво от това?”. Много от това, колеги икономисти и информатици! Много! И знаете ли защо? Трагедията е, че българинът е умен. Той знае и се досеща за всичко, но нищо не прави. Докато все още е умен, ще се налага политиците и масмедиите да му разиграват различни сценарии, за да му отклоняват внимание от истината. Но и върху този сериозен „проблем” се работи. Постоянно се  внушава от масмедиите и „представителни” личности, че ние българите сме много прости. В България има умишлена и активна пропаганда за затъпяване на населението и тя вече дава добри резултати. Унищожава се образованието от детските градини, които бяха подложени на формален геноцид, до университетите, където нивото непрекъснато пада и в залите се бръщолевят все по небивали глупости. За целта се назначават за ръководители на ВУЗ-овете престъпници. Когато тази унищожителна политика успее, нашите мозъци се промият и ние затъпеем напълно, тогава вече няма да има нужда дори и от политически сценарии. Тогава ще работим, гласуваме и мизерстваме като пълни овце без надежда за някакъв протест. Е, тогава и западна Европа ще се успокои и ще е доволна. Няма вече да се плаши от прословутия български интелект..."
(цит.ichbin " Национални проблеми и решения" Ноември 15, 2011, 07:21:37
http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=24546.0
...
...
Михаил Константинов: ГЕРБ сега води БСП с 15-25 депутати

Quote
""Ако говорим за депутати в бъдещото 42-ро Народно събрание, ГЕРБ в момента води БСП с 15 - 25 депутати. Колко са точно, никой не знае", казва в интервю за Агенция "Фокус" математикът проф. Михаил Константинов, бивш председател на Съвета на директорите на "Информационно обслужване"..."
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5655231
...
...
Ами,като "колко са точно,никой не знае",що се правите на сибирски шаман,г-н професоре?
Да не би да сучете отнякъде,а?
Съжалявам,че живеем в такава страна,в която властимащите могат да превърнат в маймуна дори и един български професор.Редактирано от администратор: Подмяна на невалиден линк с валиден.
« Last Edit: 31 Aug 2016, 22:44:38 by Hatshepsut »
Ad honores
 

Tags: