Сърбизацията на България със СРЪБСКАТА ЧАЛГА е много брутална и гнусна също както ТУРЦИЗАЦИЯТА но в тази тема ще говорим за Сърбизацията на България и за Балкана защото не само в България. Както знаете имаше сърбизация на Балкана и в момента тече такава.
Във историята
ЮГОСЛАВИЯ също беше един проект за сърбизация на не малка част от балканите също както СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ
ПОСЛЕДИЦИ - Последиците са натрапване на чужда култура и език също че тя ако е правила на тези държави лошо в историята че са ги избивали и т.н. да бъде цензурирана такава информация и забранена и да бъде натрапване тезата че дадената държава лидер е хубава страна че нищо лошо не е направила на никой и така всичко най-най.
БЪЛГАРИЯ - Сръбската чалга тука е навсякъде ! Аз знам че започва през 90 години но тия където са по възрастни нека кажат ако преди 90 та са я натрапвали. Значи по телевизията няколко канала със сръбска чалга отделно и ,,български" УЖ БЪЛГАРСКИ също пускат сръбска чалга наскоро засякох по един канал който се казва ,, БГ ТВ" и по него от сутрин до вечер сръбска чалга. По радиата е същата история и там сръбска чалга.
В ПРЕСАТА - Там нещата са че почти няма никаква информация за сръбските боклуци нищожества или ако има тя ще е винаги във добра форма представена. А в същото време има ПЪЛНА ЦЕНЗУРА за историята как ни клаха как окупираха българските земи как сърбизираха как ни НАПАДНАХА ВЪВ ГРЪБ КОГАТО БЕШЕ СЪЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ И БЕЗБРОЙ ДРУГИ БИТКИ. КАК ВЪВ БОСИЛЕГРАД ( ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ ) СА ИЗДИГНАЛИ ПАМЕТНИК НА КОЙТО ПИШЕ ЧЕ СЪРБИЯ Е БИЛА ОСВОБОДИЛА ГРАДА ОТ ,,БЪЛГАРСКИТЕ ОКУПАТОРИ" Да това е смешно знам но върши работа за тия работи българските слугинажки продажни и чуждопоклоннически медий правят ПЪЛНА ЦЕНЗУРА. И тука разни ИЗМЕКЯРИ канят сръбските боклуци нищожества тука да си праят концерчета сега помните наскоро ТИКВАТА покани една стара парантия както нашите сънародните от ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ Я ВИКАТ МУТРЕСА няколко пъти това не е случайно запомнете! И сега си спомних когато бяха наводненията при Сръбските Нищожества има една статия във РУБЛАДЖИЙСКИЯ ВЕСТНИК БЛИЦ (между друг 2013 евро изборите Бареков си беше платил и го отразяваха със всяка 2 ра тяхна статия) там имаше една статия ,,ДА ПОМОГНЕМ НА НАШИТЕ БРАТЯ СЪРБИ" И отдолу беше и даже направена такава група във фейсбук аз тогава реагирах и написах разни факти от миналото. Спомняте си тогава че даже изпратиха пожарникари да им помагат. И сега тука веднага правя сравнение със нашите наводнения НИКОЙ НЕ ДОЙДЕ СРЪБСКИТЕ БОКЛУЦИ ГИ НЯМАШЕ и тогава написах един коментар: Какво стана вашите братя ги няма не помогнаха - Не разбрахте ли че на никоя стара не и пука за БЪЛГАРИЯ ако ние не си помогнеме и не се освободим няма кой да ни помогне,, - Това ми бяха думите тогава.[/color][/size]
БЮРМ ,,Македония" Вардарския край - Там нещата са много брутални там сърбизацията е толкова брутална че я мислят като сестра и забравят как бяха окупирвани няколко пъти колко Българи бяха избити заради българското си самосъзнание и т.н. Иначе там повечето канали са си изцяло на сръбски и сръбската чалга е от сутрин до вечер. В новините постоянно се говори за СЪРБИА и винаги със добро. А когато има празник във БЮРМ ,,Македония" Вардарския край като ИЛИНДЕН или освобождението на някой град или на ,,държавата" се правят веднага сръбски чалга концерти и един вид се надвикват. В пресата постоянно и там има новини за Сърбиа даже има медий изцяло за нея и както казах винаги новините са със добро никога със лошо. ЕДИН ВИД ТОЗИ КРАЙ ( НЕ МОГА ДА ГО НАРЕКА ДЪРЖАВА ЗАЩОТО ТАКАВА ДЪРЖАВА МАКЕДОНИЯ И МАКЕДОНСКИ НАРОД НЕ СЪЩЕСТВУВА И НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛ ) та този край е един ВИД ПРОВИНЦИЯ на СРЪБСКИТЕ НИЩОЖЕСТВА
Монтенегро- Черна Гора и там нещата са по същия начин СЪРБИЗАЦИЯ.
БОСНА - И там СЪРБИЗАЦИЯТА върви със пълна сила.
Само в Хърватия незнам как са нещата АКО НЯКОЙ ИМА ИНФОРМАЦИЯ НЕКА ДОПЪЛНИ.