Автор Тема: На вниманието на ДАНС  (Прочетена 3180 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен SiegfriedTopic starter

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 1,928
  • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
На вниманието на ДАНС
« -: Март 18, 2015, 09:52:59 »
Чрез РУСКАТА православна църква РУСИЯ създава ПАРАВОЕННИ ОРГАНИЗАЦИИ в ЦЕНТЪРА на СОФИЯ !!!

Отдолу в клипчето много ясно ще видите, как руснЯците и руската православна църква тълкуват христянската религия и православието !

Преди повече от година, в центърът на София РУСИЯ е създала Казашка паравоенна организация, но великите разузнавачи от ДАНС( ВСИЧКИ ДО ЕДИН ЗАВЪРШИЛИ В СССР и БИБЛИОТЕКАРСКИЯ КДСарски институт) все още не са разбрали, че подобна руска ПОДРИВНА, ШПИОНСКА организация съществува и действа на територията на БългАРИЯ !!!

Интересно, но създаването на паравоенни РУСКИ(и въобще ЧУЖДИ) организации на територията на България е в разрез с конституцията на РБ, но КОМУНИСТИЧЕСКАТА ни държава и ПСЕВДО-"тайни" служби НЕ смятат това за проблем ?!

В РУСКАТА православна църква в София, руснЯка поп дели хората на ЕТНИЧЕСКИ признак, и има наглостта в ДЪРЖАВАТА ни в България да заявява на енориашите и христяните влезли в църквата, който не е руснЯк ВЪН от църквата ! Това се нарича истинска руска КАГебистка-православана вяра, която няма абсолютно нищо общо с ХРИСТЯНСКАТА вяра !!!

Същият агент на Кремъл с РАСО на събора на русофилите, (едно събитие което също трябва да е от ОГРОМЕН оперативен интерес за службите ни, но как да стане това като в службите ни рабтят единствено и само бивши служители на РУМНО и КДС, които до един са АГЕНТИ на русия) НАЙ - НАГЛО заявява, че България и русия били ЕДНО ЦЯЛО, една славяно-правослвна ДЪРЖАВА, което освен че е обида за всеки ИСТИНСКИ Българин, но това е ДИРЕКТНА НАМЕСА във вътрешните работи на СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА, за което в нормалните Европейски страни следва ЕКСТРАДИРАНЕ от България до живот !!!

Етнофилитизмът(или любов, привързаност към определен етнос -СЛАВЯНСКИЯ) е ЗАПАЗЕНА марка на руската православна църква, освен това още ПО -ОПАСНОТО е че чрез руската православна църква в София се ПРОКАРВА имперската политика на русия, ................

ВЪПРОСА е КЪДЕ е ДАНС, и КЪДА са т.нар. ни СЛУЖБИ, и защо до този момент НЯМА ЗАДЪРЖАНИ и ИЗХВЪРЛЕНИ от страната РУСКИ ШПИОНИ ?!?!?!
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

• Premium user
  • Hero Member
  • *
Re: На вниманието на ДАНС
« Отговор #1 -: Март 23, 2015, 11:39:44 »
Дами и господа НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, ДОКОГА ДАНС и ПРОКУРАТУРАТА ЩЕ СПЯТ ?

цитат: Искам да съобщя една новина на ДАНС, ако там наистина има служители, които се занимават с контраразузнаване :laugh-1: по руско направление.
Нека да проверят как се разпределят в България 20 милиона евро, постъпили наскоро от Русия за целите на руската хибридна информационна война.......,

http://ivo.bg/
« Последна редакция: Ноември 29, 2016, 17:58:53 от Hatshepsut »

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Неактивен Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • Публикации: 8,657
  • България преди всичко!
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
« Отговор #2 -: Март 23, 2015, 12:13:37 »
Не се знае, дали тези дами и господа не са наредени на коритото и очакват с нетърпение да си напълнят гушите.
България е страна населена с нещастници,мафиоти, слуги и подлоги.
Ad honores

Неактивен Цар Борис три

• Forum Member
  • **
  • Публикации: 242
« Отговор #3 -: Март 23, 2015, 16:16:31 »
ариецСИЕГ в България руската пропаганда е много голяма сайтове телвизий партий дори бих кала че е по гол от турската циганската или може би на равно мене ми е чудно приоблизително колко рубли се наливат виж този сайт БЛИЗ е слугински руски сайт тойк е всякакъв слугински но предимно руски защото азпомня по време на евроизборите 2014 мисля че бяха ако не се лъжа Бареков си беше платил да го отразяват и всеки ден го имаше по 2/3 статий и все положителни
« Последна редакция: Октомври 10, 2016, 19:50:51 от Hatshepsut »
СЛАВЯНСТВО И СЛАВЯНИ НЕ СА СЪЩЕСТВУВАЛИ И НЕ СЪЩЕСТВУВАТ ТО Е БИЛО ИЗМИСЛЕНО ОТ ЕКАТЕРИНА ВЕЛИКА ( РУСИЯ ) ПО ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ ПРИЧИНИ
БЪЛГАРИТЕ СА ТРАКИ
БОГ ТАНГРА - НЯМА ТАКЪВ НЕ СЪЩЕСТВУВА ТАКЪВ БОГ
БЪЛГАРИЯ НЕ Е СЪЗДАДЕНА 681 == БЪЛГАРИЯ Е СЪЗДАДЕНА 165 ГОДИНА ОТ АВИТОХОЛ ===
“РУСИЯ, ТАЗИ РАЗВРАТНИЦА И МНИМА ЗАЩИТНИЦА НА СЛАВЯНСТВОТО, ТЯ УПОТРЕБЛЯВА ОЩЕ ПО-РАДИКАЛНИ СРЕДСТВА, ЗА ДА ЗАТРИЕ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА БЪЛГАРСКИТЕ КОЛОНИИ!” ХРИСТО БОТЕВ (в.“Знаме“ 04.04.1875г.)

• Premium user
  • Hero Member
  • *
« Отговор #4 -: Април 22, 2015, 12:00:11 »
Генералът от КГБ Леонид Решетников командва българската Пета колона на рАсия:

http://no-comment.bg/bg-face/ivo-indjev-general-ot-kgb-komandva-bylgarskata-peta-kolona-na-putin.5955

Начело на този инструмент на руското разузнаване през 2009 г. е назначен от Путин бившият генерал от КГБ Леонид Решетников, ръководил и преди руския шпионаж срещу България, който авторът нарича  “Министър по българските въпроси” в правителството на Русия“ . И разказва за имперските блянове и "белогвардейски" мании на доскорошния железен комунист и атеист......

Решетников, висш правоверен комунист и кагебист, легендиран днес като православен фундаменталист :lol:, е пряк началник на българските русофилски организации, които редовно инспектира тук, или привиква на отчет в Москва.......
« Последна редакция: Април 22, 2015, 12:35:01 от Siegfried »

Неактивен Spartak

• Forum Member
  • **
  • Публикации: 100
« Отговор #5 -: Април 22, 2015, 13:34:08 »
Дрън-дрън.А кой е командващия на американските военни бази в България,заради които руснаците може да ни обсипят с ракети?Или да разчитаме на главнокомандващия да ги възпре,тоя заблуден човек.Я вижте какво прави Ципрас,ходи в Москва и се усмихва даже.Няма да е чудно,когато Гърция ритне канчето на нато и ес.

• Premium user
  • Hero Member
  • *
« Отговор #6 -: Април 22, 2015, 13:43:40 »
"Мило" ми платено рубладжийско тролче, когато атАКА непонятно изчезно от политическото пространство, а лидерът й пукне, изяден от бенгалски тигър докато бере гъби в гората, а Николайчо Малинов получи удър, докато спинка в приемната на руското посолство, тогава и само тогава ще се съглася с рубладжийските ти глупости, че България била под американска зависимост  !!! Дотогава, както и в други постове ти написах вземи и се скрий някъде, тук повече няма нужда да лееш манипулативната си болшевишката и руснЯшка пропаганда !

Дрън-дрън.А кой е командващия на американските военни бази в България,заради които руснаците може да ни обсипят с ракети?Или да разчитаме на главнокомандващия да ги възпре,тоя заблуден човек.Я вижте какво прави Ципрас,ходи в Москва и се усмихва даже.Няма да е чудно,когато Гърция ритне канчето на нато и ес.

Неактивен Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • Публикации: 8,657
  • България преди всичко!
« Отговор #7 -: Февруари 22, 2016, 22:11:20 »
                                   Председателят на ДОСТ

...
...
Цитат
Местан учредява и оглавява ДОСТ на 27 февруари
Логично самият той ще бъде избран за председател

Новата партия "Демократи за отговорност, свобода и толерантност (ДОСТ) ще бъде учредена на 27 февруари – събота, в София. Това съобщиха за 24rodopi.com поканени на събранието.
Лютви Местан ще бъде избран за председател на ДОСТ. В превод от турски "дост" означава "приятел".
http://www.blitz.bg/news/article/394701
...
...
Възможно ли е турски шпионин да учредява своя партия в България, която ще работи в полза на чужда държава?
Лютви Местан е под прякото ръкововодство на радикалния ислямист Реджеп Таип Ердоган, който е враг на България и на християнския свят.
« Последна редакция: Февруари 22, 2016, 22:20:20 от Петкан »
Ad honores

• Premium user
  • Hero Member
  • *
« Отговор #8 -: Ноември 29, 2016, 14:13:48 »
Има ли контраразузнаване България, и защо все още няма арестувани за шпионска дейност в полза на Русия ???????

Последните 27 години, аз така и не успях да разбера, ДАНС българска служба за сигурност ли е, или е руска служба за сигурност ?
Повече от месец слушам, как различни комунисти, като се започне от председателят на компартията кУрнелия Нинова, Първанов и Сие били на рутинните си указания и инструктажи в мАсква, където в различни сгради на руското разузнаване провели рутинните си разговори/инструктаж по вътрешнополитически въпроси с различни генерали от руското разузнаване, отговарящи за шпионската дейност на рАсия в България, с които нашите червени юнаци разисквали кандидатурата на компартията за Президент на България ?! Не че ДАНС са потърсили Нинова, Първанов и другите червени юначаги за разпит....., а и Нинова се застрахова, като най - нагло излъга , че не се е срещала с никой от руското разузнаване за подобни разговори, само че господарите й от Москва издъниха Нинова, като генералът от КГБ Решетников отговарящ за България, в няколко свои интервюта потвърди, че ПРЯКО е повлиял на решението на Нинова и БСП, за това кой да е кандидатът на зависимата от Кремъл БСП за президент, като Решетников ясно обяви, че от Москва са настояли кандидатурата на БСП за президент да бъде, не друг, а точно зависимият от Кремъл ген. Румен Радев, което според моите елементарни познания, е не само ОПАСНО за НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ на България, но е и ПРЯКА НАМЕСА на рАсия във вътрешните работи на България......

Въпросът ми е.., с какво последните 20 години по - точно се занимава ДАНС, и най - важното, има ли смисъл изобщо да съществува подобна синекурна и напълно безсмислена организация, като ДАНС, след като реално тази болшевишко-милиционерска организация НЕ върши нищо в полза за националната сигурност на България, независимо че и за децата е очеизвадно, че в България от над 20 години, тече невъобразима, направо гигатнска шпионска и подривна дейност на руското разузнаване, а тук от години НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ работят хиляди руски шпиони, които в огромната си част са и народни представители, явно само ДАНС не вижда тази шпионска дейност в полза на рАсия и само ДАНС не вижда опасност за националната сигурност на България от тази огромна руска шпионска дейност, която се развива от години тук . Вече започвам да си мисля, че ДАНС е на пряко подчинение на РУСКИТЕ служби и работи в полза на рАсия и руските служби, а не в полза на България и навярно поради тази причина не смята руските шпиони в България за вражески и за опасни ?!
Ако е така, не е лошо държавата най - накрая да уведоми българските граждани, че България не е независима държава, а обикновенна РУСКА ПРОВИНЦИЯ, и че грозната и УНИЗИТЕЛНА за всеки българин СЕНТЕНЦИЯ - Курица - не птица, Болгария не заграница, все още(и 27 години след дворцовият преврат на БКП) е актуална за руските ШПИОНИ в задунайската губерния на рАсия - Славяния !!!

Руският генерал Решетников: Обсъждахме кандидатурата на Радев с Нинова

https://news.bg/politics/ruskiyat-general-reshetnikov-obsazhdahme-kandidaturata-na-radev-s-ninova.html

В черна гора веднага разкриха кои са руснЯците, подготвяли убийството на черногорския премиер Мило Джуканович ?!

Прокуратурата в Черна гора обяви имената на руснаците, които са заподозрени за подготовката на преврат по време на парламентарните избори.
http://www.faktor.bg/novini/svjat/87047-razkriha-koi-sa-rusnatzite-podgotvyali-prevrat-v-cherna-gora.html

А тук всички знаем, кои са имената на шпионите на Кремъл, знаем как руските шпиони заедно и с помоща на ГЕРБ фалшифицираха изборите за президент, за да бъде избран проруският Радев, но  ЕДИНСТВЕНО и САМО контраразузнаването и службите за сигурност не знаят, кои аджеба са тези шпиони на Кремъл тук ?  ПОЗОР !!!

• Premium user
  • Hero Member
  • *
« Отговор #9 -: Декември 07, 2017, 17:32:00 »
Защо контраразузнаването и ДАНС не се борят, или НЕ искат да се борят с РАДИКАЛНИЯТ РУСЛЯМ в България !?

Защо законите за ШПИОНАЖ във вреда на България не се изпълняват и не се спазват, по отношение на радикалният руски шпионаж и слугинаж в полза на русия, на територията на България !?

• Premium user
  • Hero Member
  • *
« Отговор #10 -: Март 27, 2018, 17:57:19 »
Имат ли представа русофилите и най - вече ДАНС, какво е - Държавна измяна !?

Точно така, Русофилията е вид Държавна измяна !

Държавната измяна в правото е престъпление, което представлява някои от по-крайните форми на действие срещу собствения суверен, или държава, каквато в България е русофилията.

В България може, или да си българофил, или да си българофоб, трета възможност НЯМА, затова и русофилията е ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА (и национално предателство) ! ....,  защото

РУСОФИЛСТВОТО, или любовта към Русия е равнозначна на патриотизъм само в една единствена държава - в Русия, във всяка друга държава е равнозначна на държавна измяна и национално предателство !!!

Неактивен Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 4,511
  • Politics: Traditionalist Traditionalist
« Отговор #11 -: Март 27, 2018, 20:53:06 »
Американизма, евро-атлантизма, соросоизма, нацизма и останалите , или любовта към запада и Америка  са равнозначни на патриотизъм само в една единствена държава - в САЩ, във всяка друга нормална и особено православна държава това са неща  равнозначни  на държавна измяна и национално предателство !!!

• Premium user
  • Hero Member
  • *
« Отговор #12 -: Март 28, 2018, 09:58:07 »
 :lol: "Гений",  казвали ли са ти , че си най - "умният" хигиенист в света ? :lol:

Милият ми лакей на индивидуалист, ти доказа, че си уникално елементарно и просто създание !

1-во би ли ми обяснил , какво е американизъм :lol: , че нещо не се сещам, да не искаш да кажеш американофилия !?  Рубладжийско манипулаторче, да не искаш да кажеш,че аз съм американофил :lol:,  Ше ме умориш от смЕх.  Искам да постнеш мой пост, или тема в която ВЕЛИЧАЯ, ЗАЩИТАВАМ , или се ВЪЗХИЩАВАМ на Америка/САЩ, понеже няма такава тема, нито пост,  ще смятам това за КОМУНИСТИЧЕСКА ПРОПАГАНДА и МАНИПУЛАЦИЯ и ще информирам за това Администраторите, и това няма да е защитникът ти Hatshepsut !!!

2-ро Комунистче ти участваш ли във форума и следиш ли публикациите, в случая моите публикации и коментарите ми, май не ? Тогава по какъв начин достигна до невероятното умозаключение, че аз съм соросоид :lol: , и  наистина ли познаваш значението на понятието Соросоид , или си толкова ПРОСТ и НЕГРАМОТЕН, че без да имаш представа за какво иде реч и какво означава,  свободно лепиш обидни етикети(на членове от форума), на които обидни етикети ти НЕ знаеш ЗНАЧЕНИЕТО !!!

3-то Какво е това Нацизъм........., аз ще ти кажа какво е, Нацизъм е ЕВРЕЙСКОТО/КОМУНИСТИЧЕСКО ОБИДНО определение за Националсоциализма !  Имаш ли представа колко трябва да си ПРОСТ и НЕГРАМОТЕН, за да обвиняваш един и същи човек в; Националсоциализъм и Соросоидство, имаш ли представа, че едното е Антипод на другото  !!! Знаеш ли какво е  - Антипод  :laugh-1:, виж в речника ! 

4-ро Ясно е че изключително просто момченце, но да ти обясня какво е  ЕВРОАТЛАНТИЗЪМ https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj0zezer47aAhUQDOwKHaacAm4QFggmMAA&url=https%3A%2F%2Fbg.wikipedia.org%2Fwiki%2F%25D0%2595%25D0%25B2%25D1%2580%25D0%25BE%25D0%25B0%25D1%2582%25D0%25BB%25D0%25B0%25D0%25BD%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25B7%25D1%258A%25D0%25BC&usg=AOvVaw1AS1Bpndsny81zKA0A91XU : Евроатлантизмът е геополитическа философия за политическо, икономическо и военно сближаване на Северна Америка (в частност САЩ и в по-малка степен Канада) и Западна Европа в рамките на общите ценности на "демокрацията, индивидуалната свобода и върховенство на закона". Аз знам че за вас КОМУНЯГИТЕ върховенството на закона и демокрацията са мръсни думи !!!

Би ли ми разяснил България член на НАТО и ЕС ли е, или във  Варшавския договор и е 16- република на путКинска СССР  !? :lol:

5 -то Ако още веднъж по КОМУНИСТИЧЕСКИ и АНТИхристянски си позволиш да делиш БЪЛГАРИТЕ на добри христяни - проавославни и лоши христяни Католици и Протестанти, ще те докладвам всяка секунда на АДМИНИСТРАТОРИТЕ(разбира се НЕ НА защитникът ти Hatshepsut) докато мръсният ти АНТИБЪЛГАРСКИ РУБЛАДЖИЙСКО-БОЛШЕВИШКИ  ДИРНИК не бъде изметен, веднъж и завинаги от БЪЛГАРСКИЯ националистически форум !!! 

Американизма, евро-атлантизма, соросоизма, нацизма и останалите , или любовта към запада и Америка  са равнозначни на патриотизъм само в една единствена държава - в САЩ, във всяка друга нормална и особено православна държава това са неща  равнозначни  на държавна измяна и национално предателство !!!

Неактивен Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 4,511
  • Politics: Traditionalist Traditionalist
« Отговор #13 -: Март 28, 2018, 10:01:27 »

1-во би ли ми обяснил , какво е американизъм :lol: ,
Да , американист и предател на родината си ти. За руснаците знаеш повече от колкото за нашите, даже обърка снимката на профила ми с тази на Левски. Ама какви наши неща, ти си далеко от всичко българско, решаваш световни проблеми.

Неактивен Индивидуалист

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 2,814
  • Не бойте се!
  • Зодия: Virgo Virgo
  • Religion: Christianity-Other Christianity-Other
« Отговор #14 -: Март 28, 2018, 10:02:12 »

Би ли ми разяснил България член на НАТО и ЕС ли е, или във  Варшавския договор и е 16- република на путКинска СССР  !? :lol:

България 16-та република не стана на ссср.
Но успя с прозападна до фанатизъм предана власт да стане 27 дупка на кавала на ес.
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

Tags:

Относно ДАНС

Започната от Savchev

Отговора: 32
    Прегледи: 6001
    Последна публикация Октомври 20, 2016, 17:42:44
    от Петкан
    Защо единствените шпиони,които ДАНС не преследва, са единствено и само - РУСКИТЕ

Започната от Siegfried

Отговора: 1
    Прегледи: 2408
    Последна публикация Май 16, 2019, 16:06:51
    от Siegfried
    5 години затвор грози Станишев заради изнесените доклади от ДАНС

Започната от Nordwave

Отговора: 7
    Прегледи: 1152
    Последна публикация Ноември 08, 2009, 23:46:20
    от Zlatko
    САЩ доволни от Петков, ДАНС и ДПС