Автор Тема: Слави Бинев  (Прочетена 22464 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Миш-маш - I вид

 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 118
 • Пол: Мъж
 • Не всички бързи манджи са добри!
Re: Слави Бинев
« Отговор #75 -: Февруари 13, 2012, 09:59:38 »
Сидеров отдавна кореспондира  с депесарите по важни въпроси,дори и за екшъна пред софийската джамия.
"Цялата истина минава през три етапа. Първо, смятана е за абсурд. Второ, тя е насила спирана. Трето, тя е приемана за очевидност."(Артур Шопенхауер)
 

Неактивен Hitlerist

 • Senior Member
 • ***
 • Публикации: 504
Re: Слави Бинев
« Отговор #76 -: Февруари 13, 2012, 10:00:59 »
Да, това е факт.
 

Неактивен Ратникъ

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,220
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Слави Бинев
« Отговор #77 -: Февруари 13, 2012, 12:14:22 »
Факт !!! А аз съм чувал, че с ето този са големи дружки от 20 години и той е "топлата връзка" на атака с дпс:

 

Неактивен Hitlerist

 • Senior Member
 • ***
 • Публикации: 504
Re: Слави Бинев
« Отговор #78 -: Февруари 13, 2012, 12:23:07 »
Този е приятел с Павел Шопов от седесарските им години. Тоя и Шопов се натискаха да влязат в ДПС, ама само тоя успя.
 

Неактивен Ратникъ

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,220
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Слави Бинев
« Отговор #79 -: Февруари 13, 2012, 12:39:54 »
И със Сидеров, и със Сидеров . . .
 

Неактивен miro20

 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 265
 • Пол: Мъж
Re: Слави Бинев
« Отговор #80 -: Февруари 13, 2012, 22:23:22 »
Попитай някой депутат без значение от партията и ще получиш ясен отговор. А иначе  как мислиш, кой зам.председсател на ПГ на ДПС  е карал Волен Сидеров да оказва натиск върху шефа на комисията по корупция за да не се разследва Ахмед Доган за Цанков камък?
това е интересно . бих се радвал на повече подробности

Сидеров отдавна кореспондира  с депесарите по важни въпроси,дори и за екшъна пред софийската джамия.
за това съм съгласен, въпреки че няма преки , а само косвени доказателства...
но затова индианците си имят поговорка.. няма дим без огън
/дори де не виждаш пряко огъня/

Този е приятел с Павел Шопов от седесарските им години. Тоя и Шопов се натискаха да влязат в ДПС, ама само тоя успя.
това вече наистина си е факт.

пп
ама вземете изтрийте тези глупости свъразни с ттова кой къде писал и му било преместено мнението .. тва са неща извън темите .
мерси.
« Последна редакция: Февруари 13, 2012, 22:26:35 от miro20 »
 

Неактивен Ратникъ

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,220
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Слави Бинев
« Отговор #81 -: Април 16, 2012, 19:07:55 »
Слави Бинев с отворено писмо до Бойко БорисовЦитат
НАЧАЛО / Анализи
Слави Бинев с отворено писмо до Бойко Борисов

10 Април 2012 | 17:44
Прочетено

22075
Слави Бинев с отворено писмо до Бойко Борисов


"Уважаеми г-н генерал-лейтенант Борисов,
Повод на това писмо са многото наболели въпроси към Вас като управник на държавата.
През април 2011 год. малко преди местните и президентски избори, Вие предлагате г-жа Красимира Медарова за председател на ЦИК. Тя е и съдия в Софийски Градски Съд.
Според мен съществуват множество доказателства, които говорят против обективността и безпартийността на г-жа Медарова като професионалист и я дискредитират като съдия и председател на ЦИК, комисията която следи за редовността, демократичността на изборите в страната ни. В каква степен е нормално и морално служител в съдебната система и семейството му да притежават десетки огромни имоти из цялата страна, включително в центъра на столицата и по Черноморието? Как успява тя със заплатата си като съдия да финансира подобни огромни покупки на имоти? Става въпрос в много случаи за десетки декари земя. Дори юридически погледнато, покупко-продажбите да не противоречат на закона, чисто морално и социално те будят подозрение. Съдиите все пак са на държавна позиция и техните официални приходи не им позволяват да правят подобни покупки.
Последните състояли се местни и президентски избори могат да бъдат окачествени по много начини, но не и като открити, свободни, демократични. Г-жа Медарова носеше отговорността да следи изборите да не се превърнат във фарса, в който се всъщност се превърнаха. Предложена от ПП ГЕРБ и Вас тя явно не е можела да се освободи от Вашето влияние и да потвърди мнението на всички наблюдатели от различни страни и институции, а именно че изборите не бяха нормално проведени и че трябваше да бъдат касирани.
Случаен или не, е следващият факт в цялата история, че съпругът на г-жа Медарова има участие във дружество, спечелило проект за реконструкцията на ръкава на р. Дунав? Това е огромен проект на стойност милиони левове. Неговите десетки имоти из цялата страна няма как да не бъдат споменати.
Съдебната система в България бива многократно критикувана, че е пропита с корупция. Български и чуждестранни наблюдатели отправят много сериозни критики по този въпрос. Европейската комисия също отправя унищожителни обвинения към съдебната сфера . Аз лично смятам, че дължите на българските граждани истината, а тя може да бъде открита след едно обективно разследване по случая. Така ще успеете да убедите отчаяният български народ, че все още има надежда и че корупцията по висшите етажи се преследва и наказва. Ще се покаже, че българските институции все още следят за демократичност и законност и че тези хора, разполагащи с необясними средства, разполагащи с огромно влияние трябва да подлежат на (народен) демократичен контрол. Настоявам за провеждането на една задълбочена проверка по случая.
Използвам възможността да Ви задам още няколко въпроса. Тъй като мнозинството от българските медии счете, че моето искане към европейските институции и по-специално към новата комисия в ЕП „Антимафия" за Ваш и този на Вашите съучастници арест, е несъществена новина, бих искал да отговорите на част от въпросите подтикнали ме да изискам тази крайна мярка.
1. Какво става с проверката по случая с фирма "Балкан Холидейс Сървисиз", управлявана от съпругата на приближения до Вас Цеко Минев? Тази фирма е получавала години наред огромни държавни средства, без преди това да е провеждан какъвто и да било конкурс за раздаването на обществената поръчка.
2. Как ще оправдаете финансовата подкрепа към и от банкера Цветан Василев, който чрез медийната си империя обслужва правителството?
3. Защо когато една национална телевизия изрази желание да даде трибуна на един евродепутат да изложи мотивите си за исканият от него арест на министър-председателя на държавата и съучастниците му, бива оказан натиск върху телевизията това да не се случи? Дори след като участието на евродепутата е обявено в програмната схема, г-н Борисов. Цензурата в България, наложена от Вас, премина абсолютно всички граници, надхвърли тези дори в комунистическите държави като Венецуела и Северна Корея.
4. Бихте ли споделили как тогавашната Ваша приятелка Цветелина Бориславова се сдоби с огромни дялове в банка, докато Вие бяхте главен секретар на МВР. Това е ноу-хау, което много българи биха искали да споделите.
5. Чужди концесионери ограбват националните ни природни богатства и същевременно съсипват природата и живота около мините си. Многократно сигнализирах за безобразията около концесиите на мините в с. Челопеч и за бъдещите такива в гр. Крумовград. Какво е Вашето оправдание за това пред Вашите избиратели?
6. Монополистите се чувстват крайно комфортно в България. Вместо да бъдем атрактивна бизнес дестинация, ние се превърнахме в атрактивна дестинация за дружества целящи ограбването на и без това крайно бедният българския народ чрез схеми за монопол, немислими дори в държави от третия свят!
7. Нито българските граждани, нито аз разбрахме какво стана в крайна сметка със записаните Ваши разговори за политически чадър над съмнителни бизнесмени. Тези флашки и разговорите върху тях бяха забравени от Вас. Но Вие дължите обяснение и преди всичко дължите истината на избирателите си за тази търговия с власт.
8. Докажете, че не ви е страх от истината и махнете медийната завеса от мен. Не унижавайте интервюиращите журналисти и не ги принуждавайте да се превръщат във Ваши адвокати и мои прокурори, защото дори и в очите на най-големите ви поддръжници това ви превръща в най-долен и мизерен страхливец.
9. Приберете Вашите политкомисари, които се опитват по всякакъв начин да притесняват и плашат всеки готов да подкрепи ГОРД и промяната, защото унижението на което подлагате тези хора няма как да не се обърне жестоко срещу вас.
Надявам се, че този път няма да избягате както обикновено от отговорност, прехвърляйки неудобната задача да се отговори на поставените неудобни въпроси, върху някой друг.
Очаквайте още въпроси, но вече не само от мен.
За Ваше улеснение, Ви давам линка към текста на моето изказване от сряда в Европарламента: http://www.europarl.europa.eu/sides/RetDoc.do7pubRef--//EP//TEXT+CRE+20120328+ITEM-
024+DOC+XML+V0//BG&languaRe=BG&querv=INTERV&detail=3-300-000. Линка към видеото от изказването:
http://www.europarl.europa.eu/sides/RetVod.do?mode=chapter&languaRe=BG&vodDateld= 20120328-21:50:30-526 .
Прикачено Ви изпращам и прессъобщението от моя кабинет пуснато към медиите незабавно след моето изказване в ЕП.
В скептично очакване,
Слави Бинев
Член на Европейски парламент
П.П Тъй като смятам, че всичко трябва да се случва пред лицето на хората аз ще информирам всички медии и европейски институции за това отворено писмо, както и за Вашия отговор.
Бинев пред ЕП: Европа трябва да съди съучастниците на Борисов
Вчера късно вечерта Слави Бинев информира Европейския парламент за изборните манипулации в България. Фактите, които той посочи на пръв поглед изглеждаха шокиращи за страна членка на ЕС. По-фрапиращите от тях бяха купените гласове, медийния комфорт, уреден от медийните олигарси, 80-тото място за свободата на словото от Репортери без граница, първото място по корупция, генерал шеф на полицията и комунист - знаме на демокрацията по български и вътрешен министър - шеф на предизборния щаб на уравняващата партия. Всичко това повече подхожда на страна от третия свят, но като добавим към това и престъпните концесии като тази на Дънди Прешъс, новите олигарси от футболния му отбор и отбора му по карти, нещата придобиват твърде циничен вид, дори и за страна от третия свят. Но най-фрапиращо бе това, което той изнесе за председателката на ЦИК Медарова, която притежава заедно със съпруга си повече имоти от Бил Гейтс. Слави Бинев алармира, че ако искаме да покажем на европейските граждани, че гласуваната комисия "Антимафия" не е декоративна структура, всички съучастници, както и самия премиер трябва да бъдат арестувани. След неговото изявление той добави, че при споменаването на която и да е буква в него изникват асоциации за хора, свързани с премиера. Ето например за случайната буква "Ц" той може да цитира няколко примера, на които обществото иска отговор - например Цветелина Бориславова, банкер, приятелка на премиера; Цветан Василев, банкер и финансов гръб на медийна империя, която действа като наказателна бригада в името на премиера; Цеко Минев, който спокойно анексира 700 дка чрез фирмата "Юлен", докато в същото време в България вкарват хора за една кокошка; Цветан Цветанов - шеф на предизборния щаб, и разбира се шефката на ЦИК. Българският евродепутат бе попитан и затова какво мисли, за това, че премиерът, грижейки се хората, е готов да пренебрегне закона, за да оправи заплатите в Мадан. Бинев отговори, че ще повярва на добрите намерения на премиера тогава, когато той без съдебна заповед отвори трезорите на банките на своята приятелка Цветелина Бориславова, на Цветан Василев и на Цеко Минев, за да ни увери, че за него няма близки и далечни, и всеки да си вземе колкото му трябва. А на нуждаещите се от подслон бедни българи, да раздаде имотите на шефката на ЦИК - Медарова, която вече го подсеща за буквата "М"."

http://www.cross.bg
« Последна редакция: Март 23, 2013, 20:29:45 от Hatshepsut »
 

Неактивен Ратникъ

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,220
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Слави Бинев
« Отговор #82 -: Август 10, 2012, 12:25:02 »
Слави Бинев, евродепутат и лидер на партия ГОРД, каза в интервю по радио К2, че отлагането на следващия мониторингов доклад означава, че той ще бъде последен и е много вероятно след него нашето еврочленство да бъде замразено. Според него евродокладът и атентатът в Бургас са свързани, защото винаги когато излезе нещо критично срещу правителството се случва инцидент, който да отклони общественото внимание в друга посока.

На въпрос на Илиана Беновска какво ще се случи на следващите избори Слави Бинев отговори, че според него най-големият проблем в България е, че управляващите винаги са си назначавали опозиция и това ясно е написано във водещи световни медии. Според него тази практика на бившите комунисти трябва вече да престане, защото твърде много ги компрометира пред света. Евродепутатът сподели мнението си, че в България битува погрешното мнение, че Бойко Борисов е добрия, а Цветан Цветанов -лошия. Според него вътрешният министър е поставен за да обира негативите и ще бъде държан до последно като предпазен бушон. Слави Бинев предположи, че ще има още посегателства върху сигурнотта на България, защото специалните служби се занимават единствено с притискането на противниците на премиера.

На въпрос на Илиана Беновска как ще убедят избирателите, че ще са по – работещи от предишните политици и не влизат в политиката само за личен интерес, Слави Бинев изрази личното си убеждение, че за него заниманията с политика трябва да бъдат един естествен завършек на личните успехи на един човек, защото един наистина успял човек не би си позволил да се компрометира. Според него за да се подобри стандарта на живот в България на първо място държавата трябва да вземе спешни целеви кредити с които да се оправи социалното ниво на хората, а след това трябва да бъдат въведени ясни правила за да могат да бъдат върнати чуждите фирми. За да има доверие обаче трябва да бъде установена реална опозиция.

Слави Бинев сподели, че очаква през есента на тази година да има сериозно напрежение в България и хората да излязат на улицата за да защитят своите права. Той продължи, че у нас трябва да има разплата и неговата партия ще потърси наказателна отговорност от управлението на ГЕРБ за злоупотребите им. В края на разговора евродепутатът заяви, че единствения начин да има реална опозиция в българия е хората да излязат на улицата и през септември Горд ще оглави национален протест за зачитане на свободите.

http://www.radiok2.bg/index.php?k2=1.997Редактирано от модератор: Добавен линк към източника на информация.
« Последна редакция: Март 18, 2013, 07:08:14 от Hatshepsut »
 

Неактивен Индивидуалист

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 2,814
 • Пол: Мъж
 • Не бойте се!
 • Зодия: Virgo Virgo
 • Religion: Christianity-Other Christianity-Other
Re: Слави Бинев
« Отговор #83 -: Август 10, 2012, 12:46:34 »
С масоните напред срещу другите масони.
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.
 

Неактивен Петкан

 • Banned
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8,658
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Слави Бинев
« Отговор #84 -: Август 10, 2012, 21:42:41 »
С масоните напред срещу другите масони.
+1 :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
На политическия хоризонт отново надежди за узряване на мушмулите. :wink:
Ad honores
 

Неактивен Индивидуалист

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 2,814
 • Пол: Мъж
 • Не бойте се!
 • Зодия: Virgo Virgo
 • Religion: Christianity-Other Christianity-Other
Re: Слави Бинев
« Отговор #85 -: Септември 02, 2012, 17:10:29 »
Бинев,септември дойде. Или да чакаме май?
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.
 

Неактивен Петкан

 • Banned
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8,658
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Слави Бинев
« Отговор #86 -: Септември 02, 2012, 19:42:11 »
Бинев,септември дойде. Или да чакаме май?
9-ти септември ли 9-ти май? :wink:
Ad honores
 

Неактивен Hatshepsut

 • Perfectionist
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 7,072
 • Пол: Мъж
  • Български Националисти
 • Интереси: История, Археология, Етнография, Религия, Компютри
 • Зодия: Sagittarius Sagittarius
 • Religion: Paganism-Egyptian Paganism-Egyptian
 • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Re: Слави Бинев
« Отговор #87 -: Февруари 19, 2017, 06:55:52 »
Слави Бинев стана депесар, повежда листата на ДПС в 23 МИР


Бившият евродепутат и народен представител от Патриотичния фронт ще бъде водач на депутатската листа на ДПС в столичния 23 МИР. Кандидатурата му е била одобрена от почетният председател Ахмед Доган, научи МИГNews.info.

Поредният политически лупинг на Слави Бинев стана факт, след като той бе изхвърлен от Патриотичния фронт. Структурите на ДПС в столицата вероятно ще бойкотират предизборната му кампания, тъй като само допреди няколко месеца той наричаше партията им „ненаситният търбух на Тройната коалиция“.

Председателят на столичната организация на движението Нихат Кабил се е отказал от надпреварата за 44-ия парламент.

В движението са шокирани от подредбата на депутатските листи за парламентарните избори на 26 март, защото от първите места изпадат утвърдени имена като зам.-председателя на ДПС Алиосман Имамов и бившия съпредседател Рушен Риза.

КОЙ къде?

Според неофициалната информация към момента Мустафа Карадайъ ще води две от партийните листи в Кърджали и в Търговище. Досега лидерът на движението винаги е бил начело в Кърджали. Според партийци сега имало леко недоволство в структурата, че водачът няма да е местен, но заради уважението към Ахмед Доган нямало брожения срещу Карадайъ. Досега действащият председател бе депутат от Смолян. Там този път водач ще е местният партиен лидер Хайри Садъков.

Две листи отново се очаква да води и Делян Пеевски. Досега той бе предпочитан в Пазарджик и Стара Загора. Този път вероятно ще е начело в Благоевград – срещу Цветан Цветанов от ГЕРБ, и отново в Пазарджик. Корпулентният по собственото му описание политик не се е появявал публично от февруари месец миналата година. Затова ще е интересно дали ще се яви по време на предизборната кампания.

В Разград листата се очаква да води зам.-председателят Ахмед Ахмедов. Един от най-популярните политици и уважавани депутати на ДПС д-р Хасан Адемов, който досега все е депутат от Разград, засега повежда движението в Добрич. В Силистра начело се очаква да е Рамадан Аталай, а в Ямбол – друг зам.-председател на партията – Янко Янков, който по всяка вероятност ще запази и първото място в Сливен. Бившият финансов министър в кабинета „Орешарски“ Петър Чобанов се очакваше да води отново Монтана. Но не е изключено са бъде „преместен“ във Враца. По всяка вероятност Камен Костадинов ще води в Бургас и във Велико Търново. Четин Казак засега запазва мястото си в Габрово.

В Пловдив-област се говори отново за Джевдет Чакъров, а в града – за бившата депутатка Петя Раева, която е първа и в Перник.

От първото място в Плевен изпада досегашният депутат Митхат Метин. Мястото му ще бъде заето от експертка от пресцентъра на ДПС.

Йордан Цонев – Данчо Ментата пък е нежалан и във Варна, и в Търговище. По тази причина за момента името му се спряга като водач на листата в Хасково. Изслушването на структурите от област Хасково от Ахмед Доган е насрочено за утре, но манипулативната информация за водаческото место за Ментата бе тиражирано от „услужливи медии“.

http://www.mignews.info/slavi-binev-stana-depesar-povezhda-listata-na-dps-v-23-mir/
 

Tags:
   

  Роми гонят Бинев и Сидеров от Красна поляна

  Започната от Искандер

  Отговора: 1
  Прегледи: 1385
  Последна публикация Октомври 14, 2007, 17:10:46
  от Искандер
  Волен Сидеров осъди Слави Трифонов и Андрей Райчев на 45 000 лв. за клевета

  Започната от Tiesto

  Отговора: 3
  Прегледи: 1250
  Последна публикация Септември 18, 2012, 19:20:15
  от miro20