Автор Тема: Бандитска Варна управлявана от ТИМ, ГЕРБ, ДПС, а доскоро и от БСП  (Прочетена 25242 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • Публикации: 8,657
  • България преди всичко!
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Навсякъде по Черноморието е така.
Мафиотизирана местна администрация и приближени до властта кметове.
В Созопол е същата картинка. Имах добри впечатления от природните дадености на този град, но след това разбрах, че това градче е пълно с простаци, начело с кмета Рейзи.
В малките градове още по-добре се виждат поразиите на властта и нейните приближени, а манталитета на местното население е под всякаква критика.
Разглеждат всеки човек като портмоне с пари и само смятат, колко да те оскубят.
Заради такива като варненските и созополските идиоти отдавна съм се отказал да ходя по техните курорти, които са пълни с алчност, простотия и чалга.
Ad honores

Неактивен HighVoltageTopic starter

• Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Публикации: 751
........
Разглеждат всеки човек като портмоне с пари и само смятат, колко да те оскубят.......

Гледат на нас като на ходещи портфейли, но с това ще се занимавам следващия път. Те така ми 'запалиха кънките' - искат да ядат хляба на детето ми, ама ще ядат един голям ***
---------------------------------
Иван Портних: Ще има глоба за всички заведения, които нерегламентирано заемат пешеходна зона
http://www.chernomore.bg/novina-na-denia/2016-06-24/ivan-portnih-shte-ima-globa-za-vsichki-zavedeniya-koito-nereglamentirano-zaemat-peshehodna-zona

“…………..Той обяви, че случаят на ъгъла на улиците „Сан Стефано“ и „Преслав“ не е изолиран и започват масирани проверки из целия град. „Не може масите да се поставят по целия тротоар и да няма процеп хората да преминават, това няма да го бъде!“ – заяви Портних. „Това от една страна е част от усилията ни да върнем стария облик на града, но от друга – трябва да се спазват наредбите!“ – допълни той. “
---------------------------------------------
Сууууууупер, прави ми впечатление, че откакто се затегна контрола и не се разрешава поставяне на нови преместваеми обекти тук и там, то в „Владиславово” са станали повече от акъла ни. Да!
Т. нат. Понеделничен пазар не беше ли разчистен от бараки за да ИМА КЪДЕ да се разхождат гражданите и майките с деца? Ако е така, нещо много се е объркало. Има там едно барче до шадраваните, което е на ‘наше момче’, което първата година си изкара масите до шадравана, на втората го заобиколи с маси половината, а тази година гледам е заобиколил целите шадравани. Догодина КАКВО, ще влезе в детската площадка, ли?

• Moderator
  • Senior Member
  • *
Пореден произвол на полицаи. София.
Първо в БЛИЦ! Буря от възмущение! Един буден гражданин показа пред цяла България, че органите на реда не знаят закона! (ВИДЕО)

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/prvo-v-blits-burya-ot-vzmushchenie-edin-buden-grazhdanin-pokaza-pred-tsyala-blgariya-che-organite-na-reda-ne-znayat-zakona-video_news512129.html

Едно видео, което се появи в социалните мрежи, вече е споделено множество пъти. Причината е, че на клипът гражданин снима как контрольори в градския транспорт са свалили жена и са я глобили. В същото време полицаи присъстват на този акт. Човекът е започнал да снима и да пита и контрольорите, и полицаите защо нарушават закона, като свалят пътници. По думите на човека и столичният кмет Йорданка Фандъкова се е изказала, че това е незаконно. "В закона не е предвидено вашето право да сваляте и глобявате пътниците", се обръща човекът към контрольорите и след това пита и униформените: "Г-н полицай, вие защо съдействате? Аз не мога да съдя за вашите лични отношения, но вие сте униформен и трябва да носите някаква отговорност. Познавате ли закона за транспорта?"
След като полицаят отговаря отрицателно, мъжът му се представя - Ясен Ангелов, и изважда кодекса. Като резултат полицаите му правят проверка и го препращат към пресцентъра.
----------------------------------------------------------
 :laugh-1: Как ще знаят закона, не им трябва. Носят си по едно кирливо тефтерче, където са си извадили най - често писаните от тях актове по чл. и ал. друго не им трябва за да пълнят хазната.

Не казвам, че хората не трябва да си купуват билети, но софиянци десетилетия са ползвали безплатно транспорта, така че по-трудно ще им се наложи дисциплина. Това не ми е важно. Важното е, че ако нарушителката беше циганка нито щяха да и пишат глоба, нито да и правят граждански арест, че да викат ченгетата. Това е бездушна, оскотяла и тъ-па-нар-ска работа.
Тръгнали от бедните, скъсани бабички да въдворяват ред в държавата. Откраднатите от Христо Бисеров милиони и от всички като него, къде са? Да почнем тях.

"Тука отзад някъде са документите за произхода на парите ми и касовия ми апарат е тука някъде, сега ще го намеря!”

• Moderator
  • Senior Member
  • *
https://www.varna24.bg/novini/varna/Obshtinska-policiya-se-vklyuchva-v-maratona-na-cheteneto-vuv-Varna-718218
Общинска полиция се включва в маратона на четенето във Варна

“Общинска полиция се включва в юбилейния 15-ти маратон на четенето във Варна. Когато не дават наряд, служителите на реда ще четат откъси от свои любими книги в Детския и средношколски комплекс на Регионална библиотека "Пенчо Славейков", съобщава Труд.”
То в РБ „П. Славейков” ще има само по едно издание на „Винету” и „Изкуството на войната”  - настолните книги на новите бащици и докато сричат първите двама какво ще правят останалите?
Аз предлагам както миналата година в първия хубав и топъл ден, който тогава съвпадна май със Цветница да съберем всичкия наличен състав ударно да пишат актове в уличката, която води до зоопарка. Тъй като всички родители с деца, баби и дядовци с внуци ще са там. А кого ще ‘кундите’, ако не тях, въпреки че традиционно винаги се е паркирало там. Традициите не са това което бяха, сега рекета е забранен и се налагат юридически промени.
Понеже аз съм хитър Петър като видях лицата с кочаните се изтарикатих и спрях на платен паркинг, за да спазя всички правила.
Спирам си на Plaza Park, правим каквото правим, плащам си и ..............едвам запалвам колата – гледам бензина на 0.
--------
Тези дебили да вземат да ми източат бензина и точно там където е моята кола камерата няма обхват. Просто уникални...........
-------------
Истински случай с ОП. Обаждаме се за паркиран автомобил в/у пешеходна пътека:
-   Каква марка е автомобила?
-   BMV
-   Какъв е РН?
-   Хххх
-   Ще изпратим екип

След 30 мин. нямаме екип, пак се обаждаме, след още 30 –отново. Идват по едно време и почват да се насочват към други коли не към тая дето е паркирала на пешеходната пътека. Една майка с дете отива към колата, която са нарочили и естествено аз тотално откачам и заформям луд скандал, през което време жената успя да се изниже.
-   Вие ли се обадихте........
-   Аз се обадих......
Не мога да ви опиша каква борба беше да пишат акт на БМВ-то, че ми иска имената, егн-то, че л.к. Значи на този автомобил едната джанта струва 300лв., той му пише акт за 50лв. и му е нужно да се презастрахова, ако някой му иска обяснение защо е писал той акт на безсмъртен да се оправдава с мен. Разбира се никой с БМВ не ме е търсил да ме бие, защото на него му е през ***, но мисленето на ОП, то е.................

• Moderator
  • Senior Member
  • *
Кражби и побой в детска градина. Властови слугинаж в действие.
https://m.vbox7.com/play:4c19dada71

• Moderator
  • Senior Member
  • *
3 595 190 лв ще струва изграждането на "социален" блок, в който ще бъдат настанени ромските семейства, чиито незаконно построени къщи бяха буквално отнесени през 2014г. от приливната вълна във варненския квартал "Аспарухово".
Първоначално от Общината обещали на жителите на "Аспарухово", че този блок няма да бъде предназначен само за ромското население, коментира пред OFFNews Живко Костадинов, който е координатор на ВМРО за Варна. Но "днес официално е излязла програмата с основни приоритети 2015-2020 г., която е специално направена за ромските общности", което според Костадинов означава, че блокът ще е направен "единствено, само и основно за ромски семейства".

Въпросната програма е разделена на 6 главни приоритета: "Образование", "Здравеопазване", "Жилищни условия", "Заетост и социално включване", "Върховенство на закона и недискриминацията" и „Култура и медии”.

Една от точките в "Култура и медии" е: "Обучение на журналисти в антидискриминация, чувствителност към проблемите на ромите и елиминиране на езика на омразата в медийните публикации", което според Костадинов "един вид на местните варненски медии ще се опитат да им наложат цензура, за да не дискриминират толкова ромското население."

По думите му има създаден инициативен комитет, които е събрал близо 5000 подписа на хора от квартал "Аспарухово", които са "срещу" построяването на този "социален" блок. "Общината обаче не се съобрази с тази подписка. Направи си свое алтернативно изследване, където излязоха с позицията, че няма проблем този блок да бъде построен".

В блока ще бъдат осигурени жилища за най-малко 100 ромски семейства, а парите за построяването му са от общинския и държавния бюджет, както и програмни средства, коментира Костадинов.

Освен това общината предвижда и асфалтиране на улиците в ромските махали, както и изграждане на електропреносна мрежа, като всичко това ще се плати от бюджета на Варна и на варненци, допълва координаторът на ВМРО за Варна.
--------------------------
А общината не ще ли да им връчи по 50 дървета, които да посадят на мястото на отсечените от тях части от гората, заради което тяхно дебилско безумие стана въпросното наводнение????????
Те и сега варненските журналисти са достатъчно опитомени, няма нужда повече да се дресират. Проблема ви малки човечета е, че не можете да затворите устите на хората, не можете дори да ги съдите, когато критикуват вас и електората ви, защото срещу истината сте безсилни. 

• Moderator
  • Senior Member
  • *
Поредни морски изцепки: много сме екзактни в този красив град Варна на 01.01.2018г., този разкошен слънчев и почивен ден беше работен за цирковите артисти от „Общинска полиция”, които с кочанчета в гейските си ръчичка сновяха още от 10.00ч. сутринта да глобяват автомобилите около „Морската градина”.
Днес принципността на Голяма община я нямаше, само 2 коли на „Хидрострой” сновяха около сградата на Общината и луксозните квартали на комунисти и тимаджии и чак в час пик 18.00 се забелязаха почистващи машини из други райони на града, който и без сняг си е парализиран. Какво е това нещо?
Чудя се как „Хидростой” си купи Пфое Мол, отделно терен за поне 70мил., където строи в най – голямата криза /щото пак сме в криза/ затворен комплекс от 6 /шест/ блока, чиято стойност не съм в състояние да изчисля защото е мащабна, та откъде пари след като те не си вършат работата и не чистят града, ремонтите по улиците на Варна са чисто и просто ‘кръпки’, за какво им се плаща на тези хора???

Неактивен SlavoniSlav

• Registered user
  • Junior Member
  • *
  • Публикации: 23
  • Свобода или смърть.
  • Интереси: България
  • Зодия: Capricorn Capricorn
  • Religion: None None
За едно мога да ви дам кредит -- смели сте. Мен отдавна ме е страх да говоря за ТИМ Груп. Въобще по Черноморието който каза нещо "против" тях, или свърши без работа, или набит, или в ареста. Това е всичко, което имах да кажа.

П.С. Г-класите им щъкат редовно из Слънчака, Бургас и Влас. Номерата са обикновено 4401, за тея които им е любопитно!
« Последна редакция: Март 06, 2018, 16:43:54 от SlavoniSlav »

• Moderator
  • Senior Member
  • *
SlavoniSlav,
Няма нищо страшно, защото аз няма как да знам нещо изключително важно. Убедих се обаче че винаги проявяват интерес КОЙ си позволява да ги споменава, всичко трябва да знаят, много са нахални.  :Azn: :police: 

• Moderator
  • Senior Member
  • *
Малоумниците от ДарикНюз с най - тъпото възможно заглавие:
Синята зона стартира от утре, край на неправилното паркиране  :ass:

Синята зона в центъра на Варна стартира официално от утре, 11 юли. През първия един месец паркирането в очертните места ще е безплатно.  Водачите, които оставят автомобилите си по тротоарите и на забранени места, ще бъдат обаче санкционирани. На тях ще им бъдат писани актове, а колите им ще се вдигат от „паяк”, обясни шефът на общинското предприятие "Общински паркинги и синя зона" Младен Иванов.

Синята зона в района между булевардите “Христо Ботев“, “Мария Луиза“, “Осми приморски полк“,  “Цар Освободител“,  “Приморски“ и улица“Девня“ще стане изцяло платена от 12 август, като работното й време ще бъде от 9 до 19 ч. в работни дни. Цената за един час ще е 1 лев, а максималният престой ще е  до три часа. Заплащането ще става чрез мобилно приложение, чрез смс или в 100 търговски обекта.

В синята зона ще има 2600 места, от които повече от 100 ще са за хора с уреждания.  Младен Иванов призова хората с увреждания да не предоставят своите талони за паркиране на други лица, тъй като внимателно ще се следи за „лъскави автомобили” с такива стикери.
--------------------------------
Повече от 800 заявления на живущи в района са подадени + 100 места за инвалиди, с които нямам проблем + 200 цървула общинари, тимаджии и местни ла*нари с предимство дето ще се сдобият с постоянно място за паркиране, то какво остана -1500 места за паркиране в целия център на Варна
В една от улицата зад Годзила - център имаше един голям платен паркинг, гледам много красива кооперация изникнала там, облицована с мрамор, ще да е на някой съвсем случаен чиляк. Явно вече е демоде да имаш кенеф във Морската градина и говедата се завръщат  :lol:

Неактивен генерал Жеков

• Adviser
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 1,458
  • Интереси: История, Философия, Политика
  • Зодия: Aries Aries
  • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Аз съм чул,че мангалите си слагат мрамор навсякъде-в гробници,къщи и т.н.Относно ТИМ-във много градове по Черноморието,нямаш "право" да продаваш домати,ако не си поискаш защита от тези хора.Хората си плащат и така кервана си върви-дали от страх,или друго-няма значение,но никой не се е оплакал от тях.Имат си бизнеси,дискотеки и т.н-вече са си изпрали парите,няма как да ги осъдят-просто ще търпи народа,към момента са близки на ГЕРБ и просто са недосегаеми,за съжаление.
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

• Moderator
  • Senior Member
  • *
Да, прав си, интереса на хората към тях е нулев, а бизнеса им отдаван най - легален  :smile-1:
пп Кой ти е сложил този минус?  :eusa_naughty: Да му изсъхнат пръстите.

Днес предпочетох да пътувам с градския транспорт на Варна и какво беше учудването ми, че той още не се е интегрирал  :lol:
Имам чувството, че циганите може да се интегрират преди него.

---------------------------------------------------------------
http://varnahot.com/%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0-%D0%BF%D0%BE/

September 8th, 2016 | by gino

ОБЕЩАНИЯТА на ИВАН ПОРТНИХ:

09.11.2015 Иван Портних (сайта БургасДрийм, Морето)  “Варна изпревари Бургас. До края на 2015 г целият градски транспорт ще стане на европейско ниво. Освен въвеждането на електронните билети на всички спирки ще има електронни табла за движението и графика.”

13.03.2016г. Иван Портних  (сайтовете Петел,Нюзлайн) “Старото автобусно билетче отива в историята! Започваме пускането на новата билетна система!”

06.04.2016г.  Иван Портних  (сайтовете Морето, Варна 24,НоваВарна) “До 10 май трябва да заработи новата информационна система по спирките и в автобусите на градския транспорт във Варна.”

10.05.2016г. Иван Портних  (сайтовете Морето, Варна24, БуднаВарна) “До края на месец май ще бъде пусната в действие новата билетна система във Варна.”

11.05.2016 Иван Портних (сайтовете Барометър, Дарикнюз) “Новата билетна система в „Градски транспорт“ ще заработи съвсем скоро.”

31.05.2016г.  Иван Портних  (сайтовете Морето, БуднаВарна,НоваВарна) “След 10 юни новата билетна система ще започне да функционира”
Последното удължаване на срока беше до 9 юли. На читателите ни напомняме, че днес датата вече е 8 септември, а системата все още не работи въпреки многото обещания на Портних пред варненските медии. Фактите показват, че думите на кмета не струват и пукната стотинка! Всичко казано от него за проекта е един голям балон! За съжаление заради десетките лъжливи обещания кмета Иван Портних все по-често е сравняван с лъжливото овчарче и е станал нарицателно за несериозност и празнодумие. 

Прави ни неприятно впечатление обаче и разсеяността на нашите колеги от варненските медии, които при интервютата на кмета Иван Портних получават странна амнезия за миналите му обещания и не смеят да защо Портних не държи на думата си. Нито една медия не смее да попита Иван Портних кога ще спре да лъже. Може би именно заради тази амнезия и кмета с охота им дава интервюта, а нас ни избягва упорито? Може би защото над 200 000 лв от общинския бюджет отива именно в местните медии за “правилно” отразяване на дейността на общинската власт.

Ние от varnahot.com обещаваме на общинската администрация и лично на кмета Иван Портних, че няма да спрем да разследваме далаверите по програмата Интегриран градски транспорт. Няма да позволим въпросът да се замете с времето и виновниците за провала му да се измъкнат безнаказано. Ще продължим да настояваме за пълна прозрачност за изхарчените европейски пари и няма да спрем да търсим защо се изпортниха нещата с проекта във Варна.
----------------------------------

Джино, Джино, Джино днес е 14.07.2018 и по таблата още няма информация кога ще дойде тролея или автобуса, НО научих друга велика идиотщина -  от Общината са гласували всички деца до 0 до 7г. възраст да пътуват с карти, които да доказват възрастта им и правото им да пътуват безплатно. Разбира се, че ние майките няма да си изкараме такива карти за деца, които очевидно са под 8г. възраст.
-------------------------------------------------------------------------
Ако трябва все пак да сме обективни и да кажем нещо добро за тази общинска администрация, то отбелязвам, че станалия вече традиционен фестивал "Варна мези" е чудесен въпреки тъпото си име.

Неактивен генерал Жеков

• Adviser
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 1,458
  • Интереси: История, Философия, Политика
  • Зодия: Aries Aries
  • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Все още се чудя на кой и по каква причина не се хареса нещо,написано от мен,но най-вероятно няма да разбера.Кмета на Варна е като повечето кметове в страната-нищо не върши,като кара мандат/и само на обещания,създава фестивали и мероприятия за замазване на очите,а в същото време яде и пие с местните мутри,без значение ТИМ,МИМ или БИМ са избрали за свое име,те пак са същите престъпници.За никого не е тайна,че всички тези хора малко или много са подкрепяни "от заде"(както казваше един бивш съфорумник   :laugh-1: )
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Неактивен Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • Публикации: 8,657
  • България преди всичко!
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Цитат

Прокуратура, МВР и следствие трябва да бъдат заличени и изградени наново – с ясни правила и нови хора
http://www.transmedia.bg/2018/07/11/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0-%D0%BC%D0%B2%D1%80-%D0%B8-%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D0%B5-%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%B1%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B0/
Ad honores

• Moderator
  • Senior Member
  • *

Във връзка с това, което писахме преди 10 дена, че приоритетно цигани се набират за работници в общинските предприятие имаме вече трагични обстоятелства около този факт.

Вече и за шофьори не назначават българи, а цигани. Преди шест дена един такъв циганин екзекутира две жени и вероятно 14г. момче жертва на същата катастрофа също ще умре.

https://btvnovinite.bg/bulgaria/deteto-postradalo-pri-katastrofata-kraj-varna-ostava-v-tezhko-sastojanie.html

Имаше интервю със шофьора излъчено по телевизията, както написах вече безспорно е подчовек, безспорно не беше притеснен от случилото се и безспорно лъжеше за обстоятелствата около катастрофата.

Дори интервюирания полицай уточни, че има неясноти в обясненията на шофьора на ДАФ-а, но тъй като той работи за ОБЩИНСКА фирма, ще видим дали ще се изяснят неизяснените обстоятелства.
Катастрофата е много далеч от Т-образното кръстовище и няма физическа възможност да се е случила както твърди циганина. Къде е кръстовището, къде е неговата лента............. къде ги е наврял? 
НО тъй като е служител на общинско предприятие, както уточнихме и тъй като няма свидетели ( което е сигурен белег, че мангала се е възползвал да убие) ще видим как ще приключи това ПТП, с какви резултати.
Факт е, че въпреки спорните обстоятелства твърде рано спря да се шуми около този пътен неинцидент.

Винаги трябва да сте нащрек, ако срещу вас идва кола управлявана от циганин. За съжаление когато циганин управлява камион даден му от държавата, не съм убедена че осторожността ще помогне!!!

В общинското предприятие по озеленяване работят само цигани - добре;
В общинските предприятие, който се занимават с почистването на града и фирмите, който те наемат работят само цигани - добре;
В Хидростой, Пътстрой, Инжстрой работят само цигани - добре;
Но защо по дяволите ще има дадеш да карат камиони, това не го разбирам.

Онзи ден гледам едно момче от ВиК -Варна псува, псува по телефона и се оплаква на шефа си, че от момчетата на Методи ли, на кой там от Инжстрой пак им асфалтирали крана за водата и трябва да къртят новия път във Владиславово до обръщача.
Ми така е моето момче, то само 'хидроинженери' като татарчето Доган работеха там, все пак минаха две месеца откакто е готово, време е за къртене вече!

Tags:

Тодор Йосифов - Маниака, депутат от Герб

Започната от Deadly Conviction

Отговора: 26
    Прегледи: 4375
    Последна публикация Юли 16, 2009, 15:03:46
    от Исперих
    Има 30 страници напътствия от Решетников как БСП да служи на интересите на Русия

Започната от Siegfried

Отговора: 3
    Прегледи: 893
    Последна публикация Октомври 09, 2017, 20:18:36
    от Петкан
    САЩ доволни от Петков, ДАНС и ДПС

Започната от Аз съм БЪЛГАРЧЕ

Отговора: 2
    Прегледи: 957
    Последна публикация Март 05, 2008, 17:28:16
    от MAGADAN
    ГЕРБ се опитва да прави президентска република