Author Topic: Защо признателните БГ евреи,след09.09.44г.за благодарност избиха спасителите си  (Read 864 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Siegfried

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Защо признателните български евреи (и комунисти), след 09.09.44г. за благодарност, избиха като кучета - спасителите си !?

Дълги години, като истински Демократ, фанатичен последовател на ДЕМОКРАТИЧЕСКИЯТ сговор, се чудех. защо тези благодарни и признателни хора, българските евреи, след 09.09.44г. за БЛАГОДАРНОСТ избиват зверски до един всичките си спасители ?
А основният им спасител Димитър Пешев, евреите които са повече от 65% в антинародният съд, ОСЪЖДАТ и вкарват в затвора по обвинения - за ПРОФАШИСТКА дейност и най - важното, за антисемитизъм !?  :lol:    Ей на това , аз му викам благодарност и дълбоко признателни "хора" !  :lol:

След изказването на пиклата с малките цици от Кремъл(цитат: Божидар Димитров), че червената армия била спасила българските евреи, от думите на пиклата излиза, че единственото заради което червената армия се е сражавала през ВСВ не е било за интересите на СССР, КОМУНИЗИРАНЕТО на цяла Европа, а за спасението на европейските(българските) евреи !?
Сигурно пък, окупацията на България е била с цел червената армия да избие всички РЕАЛНИ и ИСТИНСКИ спасители на евреите в България, за да запише и тази(нямаща нищо общо с червената армия) заслуга на свое име (нещо като руското ЗВЕРСТОВО на червената армия от Катин, което руснЯците години наред манипупативно и мръсно приписваха на Германския Райх )!

Дълги години СССР/рАсия твърдеше, че Германският Райх е отговорен за военното престъпление - Катинско клане, а се оказа, че за това е виновна безгрешната червената армия "освободителка" и НКВД !
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE_%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B5

Интересно ми е защо след като това невероятно и мръсно руско престъпление на червената армия - Катин, години наред вече е ФАКТ, никой в света не нарича червената армия ПРЕСТЪПНА, а тази престъпна руска, военизирана шайка, продължава да бъде обявявана за спасителката на Европа и света !?   : :surprised: :surprised: :surprised:
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Offline Siegfried

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Нали уж славяните бяхте грамотни, пускам линк в темата ми към оригиналните документи, за ЕКЗЕКУЦИЯТА ИЗВЪРШЕНА от НКВД и червената армия на СССР,  но славянския ***, очевидно не може да чете на български език  ?  :laugh-1:

***, докладните записки са на майчиният ти цигански/руски язЪЙк, и майчиният си руски език ли не можеш да четеш!   :laugh-1: :laugh-1: :laugh-1:

Оригинална докладна записка от 5 март 1940 г. от Лаврентий Берия до Йосиф Сталин, съдържаща предложение за екзекуция на полските офицери

стр.2 на докладната записка

стр.3 на докладната записка

стр.4 на докладната записка

Редактирано от администратор: Премахнати обидни думи спрямо регистриран потребител.
« Last Edit: 09 Nov 2017, 22:34:03 by FELDMARSCHALL »
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !