Автор Тема: КОНСПИРАЦИЯТА: русофили, славяни, путинофили, рубладжии и т.н.  (Прочетена 12621 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 4,511
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
  • Politics: Traditionalist Traditionalist
Говоря за политиците.
Иначе в чужбина и със сърбите се радваме, а веднъж дори се зарадвах на българска циганка - честна дума, просто в този момент много исках да си кажа с някого две думи на български. Но...
Ми политиците са мекерета на запада или на друг, така че тяхното мнение няма значение. Имал съм срещи със сърби и мога да кажа че са бая свестни хора за мое голямо съжаление, даже ме е хващало яд.

Неактивен Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
Предполага се пилотите са славянстващи путинисти.
7 германски бойни пилота: "Сбогом, Луфтвафе! Не срещу Русия!"

- факти: официално е потвърдено, че само за последните няколко седмици 7 германски бойни пилота са подали рапорти за напускане, които са били подписани (дали от командващия ВВС, началника на генералния щаб или лично от седемдетната майка Урсула дер Лайен, да са й живи и здрави дечицата, не е ясно). Естествено причините за подаването на рапортите, като и съдържанието им, са засекретени.

- спекулации: австрийското списание Contra Magazin изказва предположението, че германските пилоти напускат Луфтвафе, защото не искат да участват в подготовката на настоящата военна кампания на НАТО срещу Русия, при която трябва да воюват на Източния фронт.

-----
Keine Lust mehr auf Krieg? Kündigungswelle bei der Luftwaffe

in Gesellschaft, Panorama 29. April 2018 9,507 Views

Offenbar scheint den Piloten der deutschen Luftwaffe die Lust auf Krieg ausgegangen zu sein. Eine Kündigungswelle geht um.

Von Redaktion
https://www.contra-magazin.com/2018/04/ ... luftwaffe/
https://russian.rt.com/inotv/2018-04-30 ... -lyotchiki

Неактивен генерал Жеков

• Adviser
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 1,458
  • Интереси: История, Философия, Политика
  • Зодия: Aries Aries
  • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Никога,и при никакви обстоятелства-руския народ е бил братски настроен към Българите,те никога не са искали да съществуваме като силен и независим народ. Има същите настроения и в американците,но там е доста по-обяснимо.И докато през комунизма ни беше натрапено значение на "братушка"като брат и приятел,но днес можем да забележим,че значението е било съвсем друго-идентично на обращението "братята"към паразитния цигански етнос.Смятате ли,че ако те имаха добрите чуства към нас,те биха вложили в този израз толкова гадно,и подигравателно значение.За бръщолевениците за славянство и православие-няма какво да коментираме,на всеки е ясно,че бай Тошо и другарите го измислиха,за да се създаде братско чуство между народите.Но в крайна сметка-такова бе създадено само в главите на изкуфялите старци и бабички,които още,при споменаването на комунизма и бай Тошо-им течат лигите от ръсене на възхвали по червените престъпници,избили не един и двама български националисти от 1919та до 1989та година.Най-малкото е обида към тях(убитите от тях националисти) да имаме и 1% "братски"чуства към руския народ.
« Последна редакция: Май 01, 2018, 19:10:48 от генерал Жеков »
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Неактивен Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
Никога,и при никакви обстоятелства-руския народ е бил братски настроен към Българите
Грешиш драги и то много. Руснаците винаги са били добре настроени към нас.  Това може и да се види в чужбина, където те веднага приемат българина за свой брат и даже и не помислят че може да им е враг. Това че някой техен политик е правил нещо, не значи че народа им е такъв. Пак влизам в неудобното положение да защитавам руснаците, които по начало не харесвам особено много.

Неактивен Panzerfaust

• Administrator
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 1,350
  • Интереси: история, политика, психология, военно дело, икономика
  • Зодия: Virgo Virgo
  • Politics: Conservator Conservator
Море, не ги харесваш...  :grin-1:
Ами те и обикновените турци са приятелски настроени към нас, и в Турция ни се радват, и в чужбина като се срещнем "комшу, комшу" - дай понеже е така, да вземем да се върнем при Ердоганя, там няма еврогейове, няма паради, даже евро няма. :mad:

Неактивен Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
Море, не ги харесваш...  :grin-1:
Ами те и обикновените турци са приятелски настроени към нас, и в Турция ни се радват, и в чужбина като се срещнем "комшу, комшу" - дай понеже е така, да вземем да се върнем при Ердоганя, там няма еврогейове, няма паради, даже евро няма. :mad:
Между турците и руснаците и отношението им към нас, има голяма разлика. Турците никога, няма да кажат че сме от техните, докато руснаците го правят.

Неактивен генерал Жеков

• Adviser
  • Hero Member
  • *
Кога са го казали или показали???Никога е отговора
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Неактивен Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
Кога са го казали или показали???Никога е отговора
Постоянно го правят. На мене ми се е случвало много пъти. Винаги ме е учудвало защо ни харесват, толкова много ?

Неактивен генерал Жеков

• Adviser
  • Hero Member
  • *
E,и на теб някой да ти даде 150т. злато "за очи" ще се правиш,че го обичаш винаги хахахах
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Неактивен Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
E,и на теб някой да ти даде 150т. злато "за очи" ще се правиш,че го обичаш винаги хахахах
Кой на кого е дал 150 тона злато ? От къде България по онова време е имала толкова злато а ? Кога го е събрала а ? По времето на турското робство ли ?
И на края какво им пука на обикновените днешни руснаци за някакви тонове злато от миналото , каквито не е имало ?
Интересно защо канадците дето изнасят от години, златото ни и то  не 150 тона , а над 1150 тона, не ни обичат и не вземат поне да махнат визите ?

Неактивен генерал Жеков

• Adviser
  • Hero Member
  • *
От където се взима и сега-те тези залежи не са от вчера,най-малко,че първите златни залежи са разкопани в 6000г. пр.н.е,а злато по сегашните български ширини се е копаело и от 681 до 1396 и от 1396 до ден днешен,и да-изплащали сме репарации на Русия-три пъти.Ако незнаеш за тези случаи-съжалявам,в крайна сметка-дядя Вова не ги казва тези неща.Даже каза,че тази сегашната ни азбука,пристига от Македония-държава създадена изкуствено преди 73 години.Смятай този твой кумир колко е запознат с нещата.А жена му казва,че това даже не е той,а негов клонинг хахахаха.И тя е изпляскала басейна-като повечето русняци.
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Неактивен генерал Жеков

• Adviser
  • Hero Member
  • *
Само това,че имаме 3фалита за това време,показва "добро икономическо ниво",това че Тато пируваше с водка и черен хайвер,а народа нямаше стотинки за хляб-също явно не го знаеш,военната помощ,беше задължителна-държавата с най-големи природни блага в СССР-бяхме ние,а това трябваше да се пази от НАТО-вска Турция,затова имаше ядрени язовири,и още ги има,но това е друг въпрос.Та,нашата войска,беше само подкрепа към червената армия,за да може да дойде,и евентуално да защити съветската си република.Сега,никога не съм казвал,че подкрепям и американците,защото и те са държава с предначертан край.Аз подкрепям българското,българофил съм и не се влияя от руски или американски глупости.
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Неактивен HighVoltage

• Moderator
  • Senior Member
  • *
  • Публикации: 751
Интересно,как са ни мразили руснаците,които 45 г. ни създадоха добро икономическо развитие.Всичко ,постигнато в България беше благодарение на връзките ни с Русия ,а също и истинската военна закрила. престъпници.

Ами представи си, че е било взаимно. Отричаш труда, които хората са полагали за себе си ли? Ние сме си строили заводи, ние сме си работили, че може да се каже, че благодарение на България и другите държави във СИВ все пак режима в Русия е могъл да съществува. Не че е за хвалене, но е факт.
 Купували ни били продукцията, ми ако не са искали да не са я купували, моето момче.  Абсолютно всичко постигнато от България в периода 1944-1989г. е плод на нашия собствен труд, плод на достиженията на нашите учени и т.н.
.

Неактивен Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
Ако незнаеш за тези случаи-съжалявам,в крайна сметка-дядя Вова не ги казва тези неща.Даже каза,че тази сегашната ни азбука,пристига от Македония-държава създадена изкуствено преди 73 години.Смятай този твой кумир колко е запознат с нещата.А жена му казва,че това даже не е той,а негов клонинг хахахаха.И тя е изпляскала басейна-като повечето русняци.
Не че не знам, а не вярвам на западната либерална пропаганда и ФАКТОР ! Някога не са добивали злато по сегашните методи, та на лъжата краката са къси.
Да Дядо Вазов не ги казва, ама ФАКТОР и либералите сега ни ги казват. Мисля да вярвам на Вазов и здравият разум. Аз-буката наистина тръгва от Македония, като област, не като държава ако не знаеш. Там и е развивана, учениците са обучавани там и после тръгват по цялата българска земя. Путин на мене не ми е идол, аз нямам идоли и не вярвам на идоли, бъркащ се с някого. Аха било клонинг на Путин и жена му го е казала: предполагам на вестник ФАКТОР . Тука трябва тия от Карлуково да се намесят ! Да руснаците са луди, а тия на запад ненормални ! За руснаците не знам, не ми изглеждат така, ама не съм живял с тях и в страната им. Живея обаче на запад, срещам се с много хора и мога да кажа: тия са напълно ненормални.  Много бих искал тия дето ги хвалите да поживеете с тях, да се опарите от добрината им и да ви вида , тогава, каква песен ще пеете.
Само това,че имаме 3фалита за това време,показва "добро икономическо ниво"
Стига бе, та това е невъзможно. Помисли малко. Повече няма и да споря с тебе, понеже виждам че нещата не са , както трябва.
Бе май бяха 10 фалита ! И да не забравя: българофила, обичащ България никога не ругае и обижда освободителите си, понеже това не е българско поведение.
« Последна редакция: Май 02, 2018, 22:25:07 от Sirows »

Неактивен генерал Жеков

• Adviser
  • Hero Member
  • *
И аз много бих искал,вместо в Милано,да поработиш и поживееш,във Владикавказ,например...ама да не си луд от 2000евро,да отидеш на има-няма 50евро месечно...
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Tags:

Конспирацията "Cold War"

Започната от Сит

Отговора: 4
    Прегледи: 2152
    Последна публикация Януари 02, 2008, 10:13:49
    от Skarlet
    Конспирацията с т.н. дясно пространство.

Започната от Мишок

Отговора: 1
    Прегледи: 2341
    Последна публикация Април 13, 2018, 19:07:47
    от Мишок
    The Orion Conspiracy / Конспирацията Орион

Започната от Сит

Отговора: 2
    Прегледи: 2679
    Последна публикация Декември 07, 2008, 19:44:46
    от Nordwave
    Болшевизмът е най-добрият начин да се експлоатират славяните... казват сърбите

Започната от Инжинер Донев

Отговора: 10
    Прегледи: 2819
    Последна публикация Януари 06, 2008, 13:56:37
    от Инжинер Донев
    Конспирацията "либерална диктатура"

Започната от генерал Жеков

Отговора: 46
    Прегледи: 12543
    Последна публикация Май 31, 2018, 18:46:58
    от генерал Жеков