Author Topic: Истината за отношението и плановете на САЩ и Запада за България и българите  (Read 18111 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Мишок

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 4,488
 • Gender: Male
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
 • Politics: Traditionalist Traditionalist
В тази тема мисля да показвам , колко много ни "обича" любимият на някои запад.
Макар че за 30г. запада ни смаза и унищожи, те още не са го видяли.
Дано четейки в тази тема прогледнат.
Една от жестоките истини за сатанинският запад е че : те са били решили да не освобождаваме. Ако не бяхме се освободили сега, нямаше и да има спомен от нас. Любимите на запада турци, щяха да ни спретнат геноцид, като аременсият и гръцкият и да ни свършат.
________________________________________
Забранената Истина: Срещу нас в Руско-Турската война се бият хиляди западняци, вкл. генерали... Искали са да останем поробени...
Както всяка година, така и тази, на националният ни празник 3 март станахме свидетели на поредната антибългарска истерия, довела до оплюване и обругаване на свещеният символ на българската свобода. По националните телевизии шестваха най-различни добре познати и втръснали до погнуса лица, които обясняваха как турско робство не е имало, следователно не е имало и освобождение, как руснаците са искали да ни поробят, как 3 март е руски, а не български празник и т. н. по информационите страници в интернет вакханалията беше още по-пълна. Един от флагманите на антибългаризма у нас, Ивайло Дичев, се появи на няколко места в мрежата с фундаментална бългорамразка статия, в която попадаме на следните опорни точки:

Разбрахте ли сега? На 3 март не се е случило нищо, което да ни касае… Само за тази фраза лицето (ако въобще може да се нарече лице) Ивайло Дичев трябва да лежи в затвора. А какво да кажем за поредното тиражиране на фалшивата фраза, уж казана от Левски? Що се отнася до великата дата 16 април, тя е велика за своите съвременници, но за нашата история е просто една от многото подобни. Какво канцеларско мислене, боже господи – приемането на конституцията било истинското начало на българската държава?!? Коя държава по света мисли по подобен начин за своето създаване, знаете ли? Никоя. Е, става дума за държави, разбира се, не за територии с платени еничари и грантаджии. Последното обаче разбива всичко – да мечтаеш за националния идеал означава да мразиш България?!? Не, определено затворът е най-малкото, което трябва да му се случи на Дичев, както и на плеядата други дичевоподобни създания.

 
Та така, вчера за пореден път се изляха потоци от помия срещу България и българската свобода. Никъде и никой обаче не каза и не спомена речта на главнокомандващия на имперската руска армия княз Николай Николаевич, който започва своето обръщение към войската така: “Офицери, унтер-офицери и солдати на армията на която аз съм водач.
Ние ратуваме не за победа, а да защитаваме нашите християнски братя! Да защитаваме християнската вяра! Търпението ни се изчерпа! Ние имаме царската дума и тя е последна, войната е обявена! Напред, нашата кауза е свята! С нами богъ!“
Е как да се каже такова нещо по нашите медии? Та то въобще не е евроатлантическо? И много други неща обаче не се казват по нашите медии. Срещу кого се бият например руснаците? Срещу турците? Да, но не само.
Както в състава на руската армия има българско опълчение, така и в турската има хиляди западноевропейски доброволци и наемници. За тях обстойно разказва военнията кореспондент Василий Немирович-Данченко, който в книгата си „Година на война“ описва случаите, при които в руски ръце попадат английски доброволци, биещи се на страната на турците. Но западноевропейците далеч не са само редови войници.
Главнокомандващият на цялата турска армия Мехмед Али паша всъщност е германец и се казва Карл Дитрих. Вейсел паша, който командва турската армия в битката при Шипка-Шейново, всъщност е австриец, като името му е фон Вексел. Армията на Сюлейман паша, която извършва кланетата в Стара Загора, е превозена с английски кораби от Албания в Тракия. Самата английска флота впоследствие влиза в пристанището на Цариград, за да предотврати падането на турската столица в руски ръце в края на войната. След сключването на Санстефанския мирен договор в Родопите започва мюсюлмански метеж и нови кланета срещу българите, пряко организирани от Хидает паша, който всъщност е англичанина Станислас Сенклер.
Хайде сега да ви запитам – ако всички тези изверги не бяха англичани, немци и австрийци, а руснаци, дали нямаше всекидневно да лягаме и ставаме с техните престъпления, извършени над нашия народ? Сега виждате ли каква огромна война се води срещу нас българите и нашата история? На практика нашата свобода е извоювана във война, която водим не само срещу турците, но и срещу англичани и германци. Същите тези само броени месеци след подписването на Санстефанския договор разпокъсват България на пет части, като днес техните съвременни слуги дори и това опитват да припишат на Русия. Както се казва, крадеца вика дръжте крадеца.
Днес България не е независима държава и е поробена от същите тези, които ни държаха в робство до 1878 г. Само и единствено от нас зависи дали ще успеем да се освободим повторно.

Костадин Костадинов
https://kostadin.eu/
_____________________________________________________
Костадин Костадинов не го харесвам, но в случаят казва доста истини.
« Last Edit: 04 Apr 2018, 06:52:18 by Hatshepsut »
 

Offline Мишок

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 4,488
 • Gender: Male
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
 • Politics: Traditionalist Traditionalist
ИВО ХРИСТОВ: ЗА 26 ГОДИНИ САЩ ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ В МЪРТВЕШКА ЗОНА!
     
i
img За 26 години САЩ превърна България в Мъртвешка Зона! Интервю с доц. Иво Христов
http://www.budnaera.com/201602f/1602000842.html

Доцент Иво Христов социолог, юрист и преподавател във ВУЗ. Завършил е няколко световни университета, със специализации във Вашингтон, Москва, Страсбург, в университета „Карло Бо“ в Урбино, Италия (2005) и Нойвалдег институт във Виена. Топ социологът, юрист и социален изследовател разкри жестоката истина за днешна България и извади позабравени, но прелюбопитни факти от близкото й минало.

– Доц. Христов, какво се случва с политическата ни класа. Тези дни стана нещо немислимо – Доган изхвърли Местан от ДПС. Бихте ли ни разяснили?

– Това, което се случи след речта на Доган, е само последен акорд от процеси, за които публиката няма никаква представа. А истинската работа бе свършена зад кулисите. Ако някой си мисли, че това, което се представя на публиката е истинският икономически и социален живот на държавата, той дълбоко се лъже. Доминираната и командвана от САЩ родна Олигархия и нейните слуги – политиците отвреме – навреме пускат по някой фойерверк, чиято цел е даде храна за размисъл на обикновените хора. Която обаче храна си е чисто ГМО – заблуди и лъжи, биещи далече от центъра на истината. Целта им е ясна – да ни дезинформират и объркат. И успяват! Така за 25 години си изпуснахме страната, България се превърна в мъртвешка зона с мъртвешко статукво, нея просто вече я няма като държава. Тя не съществува! Но нека не говорим за Доган и Местан. Това е дребнотемие на фона на това, което става с държавата.

– Кажете ни тогава като социолог, какво се случва с България?

2. 5 милиона българи се евакуираха за последните 2 десетилетия. Това не е миграция, а евакуация. От София до Бургас, страната е само един трагичен микс от старчески домове и цигански катуни. Преди 25 години, България бе сред 35-е най-развити страни в света, в момента е след 80-о място по индекса на ООН за човешко развитие. Някога бяхме космическа държава, а сега ни обясняват, че трябва да развиваме „кънтри туризъм“ и да садим боб. Преди 25 години страната имаше гръбнак и с нас се съобразяваха, включително и във военно отношение. Имахме толкова танкове, колкото Гърция и Турция взети заедно. И от нас се страхуваха и ни уважаваха.

– Да, имахме работеща икономика, работеща власт…

– Бяхме една от водещите страни в електрониката, въпреки ехидните подмятания за качеството на нашата електроника. Но България имаше един от трите завода в света за дискови запаметяващи устройства – този в Стара Загора. Другият беше в Силиконовата долина, а третият в Япония. Тогава бяхме нещо, а сега сме нищо.

– Къде да търсим вината, има ли виновни според Вас?

– Ние българите сме виновни за всичко това. Въпреки геополитическата ситуация, въпреки „доброто отношение“ на големите играчи и нашите съседи. Но вината е изцяло наша, защото именно ние не сме възпитани в най-важното нещо, което всъщност прави от народите нации с гръбнак: култура на личната отговорност, на личната вина и оттам на личното спасение. Народ се спасява не през бягане поединично, а да спасим себе си, като спасим обществото.

– Как се възпитава такова отношение и мислене?

В България остана демографската шлака. За тези си думи, които казах по-рано бях критикуван, но… За тези 25 години, у нас израснаха няколко генерации деца, които считат омерзителното ни настояще за нещо нормално. И ако някой някога реши, че тази страна трябва да се спасява, най-страшното е, че и сега вече няма с кого да го прави. Има четири-пет генерации, които просто трябва да бъдат прескочени. Разбира се, в тях има някои изключения.

– Това, което казвате е изключително песимистично и тъжно?

– За сметка на това пък е вярно!http://www.pan.bg/view_article-5-339863-IVO-HRISTOV-ZA-26-GODINI-SASht-PREVYRNAHA-BYLGARIYA-V-MYRTVEShKA-ZONA.html
 

Offline Мишок

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 4,488
 • Gender: Male
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
 • Politics: Traditionalist Traditionalist

Не, не е фалшива новина.
Тези пари приятелите ни от Америка вероятно ги вземат от нас , за да ни пазят руската заплаха. Заради това ни нарязаха и оръжията, за да ни дадат нови. Новите обаче нещо все не идват.
_____________________________________________________________________
ПОЛИТИКА Американските централи точат близо половин милиард лв. от българските домакинства.
 
Всяка година т. нар. американски централи – „Ей И Ес Гълъбово“ и „КонтурГлобал Марица-изток 3“ непазарно изземват от българските домакинства 486 400 000 лева за едногодишен регулаторен период.

Това каза председателят на Управителния съвет на Асоциация на индустриалния капитал в България (АИКБ) Васил Велев след среща с омбудсмана Мая Манолова.

Миналата седмица ръководителите на четирите национално представителни работодателски организации, членове на АОБР – Божидар Данев, Васил Велев, Кирил Домусчиев и Цветан Симеонов, в качеството си на физически лица, подадоха жалба до националния омбудсман Мая Манолова срещу двете американски централи.
https://edinnabulgaria.site/index.php/amerikanskite-tsentrali-totchat-blizo-polovin-miliard-lv-ot-balgarskite-domakinstva/
 

Offline Мишок

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 4,488
 • Gender: Male
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
 • Politics: Traditionalist Traditionalist Е, какво скандално има? То се знае от време оно. Въпросът е защо се допуска.Явно не сме суверенна държава. Такава е американската демокрация. Така че да не смеете да гъкнете. Който гъкне само, веднага за -Гуентанамо.
_______________________________________________________________________________________________


Скандал: Посолството на САЩ в София се използва за подслушване на българските граждани? (СНИМКИ)
Повече от 80 американски посолства по света са включени в системата на Агенцията за национална сигурност (АНС) и Централното разузнавателно управление (ЦРУ) за радио и електронно наблюдение (Special Collection Service – SCS). Това става ясно от сензационна информация, изнесена от известния британски разследващ журналист и специалист Дънкан Кембъл.

Още преди няколко десетилетия, през 1988 г., Кембъл разкри на световната общественост и информация за проекта за глобално проследяване и подслушване “Ешелон”, създаден в онези години от САЩ. Сегашните му разкрития се базират на изнесената от Едуард Сноудън информация за глобалното подслушване от страна на АНС.

Снимките, които ще видите в тази публикация, показват, че системите на АНС-ЦРУ най-вероятно са поставени дори и в посолството на САЩ в София. Освен това те се откриват на други доста видни места в Европа, Южна Америка и Близкия Изток. Всички включват последен етаж без прозорци или конструкция, изградена върху покрива на посолството, за които се твърди, че прикриват системи за подслушване и наблюдение на мобилни телефони, wi-fi и радио мрежи. Системите са предназначени да “събират” комуникации от центъра съответните градове, както и от правителствени сгради.

https://bultimes.com/skandal-posolstvoto-na-sasht-v-sofiya-se-izpolzva-za-podslushvane-na-balgarskite-grazhdani-snimki/
 

Offline Мишок

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 4,488
 • Gender: Male
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
 • Politics: Traditionalist Traditionalist
Кеворк Кеворкян
2 часа ·
НАЙ-СЕТНЕ ПРИЗНАХА, ЧЕ СМЕ ВТОРА РЪКА
КАК ОТМРЯХА ПАРИТЕ
Европейската комисия възнамерявала да забрани продажбата на хранителни продукти от големи търговски марки на по-ниско качество в Източна Европа. Възнамерявала.
Каква милост само, мерси.
Телевизиите вяло съобщиха новината – а тя си струва да бъде обговорена: защо продължават да ни смятат за втора ръка, защо десет години ни пробутват боклуците си?
Къде е господин Ю - Лигавият Целувач?
Какво толкова подкрепяте ударите в Сирия - подкрепете най-сетне собствения си народ?
Какво „помирявате“ Западните Балкани - помирете хитреците от ЕС поне с някакъв приблизителен морал.
Защо обаче Брюкселските Вампири смятат, че българите са втора ръка?
Ето ти тема за анкета.
Първият възможен отговор може да е: Защото българските управници се държат налудно сервилно с тях.
Нашите политици не виждат по-далеч от носа си, обаче бързо се изхитриха и започнаха да говорят главно за Бъдещето – макар че за тях то е някаква неясна пихтия.
Тихомълком свиха този номер от „онова“ време – когато ни караха да пребиваваме повече в Бъдещето, за да не забелязваме Настоящето.
Добри ученици се оказаха в дивотиите.
Един скорошен пример: по Великденските празници ни показаха кадри от влакове, в които пътниците, натъпкани като сардели, изглеждаха така, сякаш ги отвеждат към лагерите на ГУЛАГ.
Ден по-късно обаче вестниците на Властта използваха голямата баданарка и оповестиха, че съвсем скоро, в близкото Бъдеще, сарделите ще пътуват от София до Бургас само за три часа.
Ако обичате, престанете да мрънкате.
Комунистическата доктрина твърдеше, че парите, например, ще отмрат окончателно в началото на 80-те години на миналия век.
Много ги подиграваха тогавашните управници за тази фантазия – но се оказа, че в известен смисъл те познаха, макар и със закъснение: трийсетина години по-късно парите наистина отмряха за немалка част от народа.
Ако не вярвате, питайте един пенсионер - пари ли са 200 лева на месец.
Те са съвсем друго: покана да се омиташ вече от този свят, да не се моташ наоколо и нахално да тикаш в очите на Властта клетия си живот.
Веднъж показаха една женица – телевизиите мрат да използват такива като нея като илюстрация към поредната си банална тема: питаха я как пазарува, прави ли си предварително сметки, преди да отиде в магазина.
А тя викна: „Не, каквото ми хареса, си го вземам!“ и се захили идиотски.
В този момент момичето с микрофона се сети да попита, колко, всъщност, е пенсията на възторжената дама, която си вземала каквото й хареса.
А тя рече: „310 лева!“ - и се оцъкли, понеже схвана каква глупост е изръсила.
Обаче казаното си остава в нелепата социология, която телевизиите ни натрапват непрекъснато, ето как: в страната, която председателства ЕС, част от хората си вземат, каквото им хареса.
Няколко дни по-късно забиха нов пирон в ковчега на дърварската пропаганда: 33 хиляди души у нас имали заплата над 5 хиляди лева, за последните 4 години броят им се увеличил с 50 процента.
Тези 50% трябва да шашнат публиката, когато Настоящето се боядисва с розова боя.
Както и ония 33 хиляди души - въпреки че те са прашинка в сравнение с милионите бедняци, които се тътрят някак към Бъдещето.
Обаче, в желанието си да се харесат на Властта, някои медии вече са напълно обуначени и дори не схващат какво правят.
***
 

Offline Мишок

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 4,488
 • Gender: Male
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
 • Politics: Traditionalist Traditionalist
Истината е че искат да ни избият. Ето ви пример с т.н. здравна реформа и последствията от нея.
__________________________________________
Александър Симов
4 часа ·
Това беше неизбежно като кошмар след махмурлук. Това беше неизбежно като мирис на газ край камера в концлагер. Жена почина в българска болница, защото не е имала пари да доплати лечението си. Тъжно и тъпо е постфактум да се слушат бюрократичните обяснения. Има един основен факт - отлагат животоспасяващото й лечение, защото не е имала пари да си доплати за него. И само не си мислете, че обвинявам лекарите. Обратното е - напълно ги разбирам. Абсолютно съм наясно как щяха да ги разкъсат чиновнически, ако търговските сметки на болниците не излязат. Проблемът обаче е, че вече сме създали една бездушна пазарна здравна система, която не дава пет пари за основното заради което съществува - човешкият живот. Тя почти никога не вижда пред себе си пациенти, а само ходещи касички. Ако събера в една книга всички трагични истории за постоянния гърч на пациенти за пари, сигурно ще стане том по-дебел от "Война и мир". Сега стигнахме до най-болезненият, разтърсващ, но повече от логичен край - здравната система започна да избива бедните. И не го казвам като политическо обвинение. Всички са виновни. Но вече никой не може да ме убеди, че това не е бил планът от самото начало на реформите. Мирисът на газ е твърде силен, за да се скрие...
 

Offline Мишок

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 4,488
 • Gender: Male
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
 • Politics: Traditionalist Traditionalist
Ето една от американските истини за нашата страна. Само не ми казвайте че тая измет я подкрепят руснаците, а не запада.
_____________________________
Убийте българите, да се знае кой командва тук, крещял Сурай Пашата докато биел момчетата от Раднево

Свидетел на конфликта разказва, че Стефан Малката Паша се спречкал с тримата българи Георги, Цецо и Живко, които отивали на фитнес. Цецо, който е най-здравият от тримата, бил напсуван на майка от рома, не се стърпял и му отвъртял един шамар. След това тримата отишли да тренират. През това време Стефан се оплакал на баща си. Сурай Паша, чието българско име е Калчо, спешно събрал орда от 15 души, които атакували трите момчета. „Цецо, Живко и Георги бяха нападнати от цигани, въоръжени с бухалки и сатъри. Мелето беше кърваво и продължи 3-4 минути. След това циганите се оттеглиха, а българите лежаха в локви кръв”, разказват очевидци. „Сурай Пашата крещеше: Убийте българите, да се знае кой командва тук!”. Добре, че се намеси едно момче от фитнеса, който по някаква линия работи съвместно със Сурай, та го спря, иначе наказателната му бригада щеше да убие момчетата”, заяви свидетел на мелето, разиграло се пред фитнес клуба. Побоят стана причина за масови протести на местните жители, които прераснаха в опит за саморазправа с ромите и сблъсък с полицията. „Такова нещо можеше да се очаква в Раднево. Тук българите сме като местните по време на апартейд в ЮАР”, заяви млада майка, излязла на протест с невръстния си син. Жителите на града и тази вечер протестират.

http://www.novini.bg/news/351670-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%B9%D1%82%D0%B5-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B2%D0%B0-%D1%82%D1%83%D0%BA-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%8F%D0%BB-%D1%81%D1%83%D1%80%D0%B0%D0%B9-%D0%BF%D0%B0%D1%88%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D0%B1%D0%B8%D0%B5%D0%BB-%D0%BC%D0%BE%D0%BC%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BE.html
 

Offline генерал Жеков

 • Adviser
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 1,458
 • Gender: Male
 • Интереси: История, Философия, Политика
 • Зодия: Aries Aries
 • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Ето,пак величаеш руските боклуци,които са ни освободили,но само според вашата история,там,в сектата :mad:
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!
 

Offline Мишок

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 4,488
 • Gender: Male
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
 • Politics: Traditionalist Traditionalist
Ето,пак величаеш руските боклуци,които са ни освободили,но само според вашата история,там,в сектата :mad:
Какво освобождение видя тук , не е ясно.Става дума кой седи зад тези нагли цигани.
 

Offline генерал Жеков

 • Adviser
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 1,458
 • Gender: Male
 • Интереси: История, Философия, Политика
 • Зодия: Aries Aries
 • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!
 

Offline Мишок

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 4,488
 • Gender: Male
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
 • Politics: Traditionalist Traditionalist
Това е ясно,като бял ден
И кой седи зад циганите и ги защитава - руснаците ли ?
 

Offline генерал Жеков

 • Adviser
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 1,458
 • Gender: Male
 • Интереси: История, Философия, Политика
 • Зодия: Aries Aries
 • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Американски фондации.Не ги харесвам
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!
 

Offline Мишок

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 4,488
 • Gender: Male
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
 • Politics: Traditionalist Traditionalist
Американски фондации.Не ги харесвам
А президентите и правителствата им ?
 

Offline генерал Жеков

 • Adviser
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 1,458
 • Gender: Male
 • Интереси: История, Философия, Политика
 • Зодия: Aries Aries
 • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Доналд Тръмп,го боли банана за мангалите в село Долно Нанагорнище
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!
 

Offline Мишок

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 4,488
 • Gender: Male
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
 • Politics: Traditionalist Traditionalist
Доналд Тръмп,го боли банана за мангалите в село Долно Нанагорнище
Явно ги боли банана за да се занимават да ги защитават. Не е така, защото нямат друга работа.
 

Tags:
   

  Масоните в България

  Started by Бай Иван

  Replies: 45
  Views: 13343
  Last post 27 Oct 2014, 19:37:42
  by Hatshepsut
  Планът за ликвидирането на България - Проектът "Ран-Ът"

  Started by ivan4o17

  Replies: 97
  Views: 16561
  Last post 08 May 2011, 15:23:16
  by Индивидуалист
  Кой създаде СССР? - САЩ и Банките!

  Started by april_z

  Replies: 5
  Views: 2733
  Last post 05 Feb 2018, 21:06:35
  by Мишок
  Истината за еврото - Европревратът от Маастрихт

  Started by Division

  Replies: 0
  Views: 1305
  Last post 06 Aug 2007, 08:48:49
  by Division
  Извънземен череп, открит в България!

  Started by Сит

  Replies: 0
  Views: 3908
  Last post 16 Jan 2009, 00:45:40
  by Сит