Първо искам да се извиня на Sirows за "приватизацията"на конспирационната рубрика и второ,искам да припомня удобно сметения под килима случай,при който един човек,лекар,Българин уби мангал,без работа и образование,работещ ,според жена му "по контеинирити"-какво трябва да значи това,жИната не успя да уточни.В следващите дни след този случай,доктора беше в ареста,като престъпник,името му бе опетнено и т.н-общо взето,пълна програма либералност.Всички фондации,групи,сборове и сборища,защитаващи мангалите стигнаха до там да заклеймят Български лекар,като убиец.И сега идва въпросът:ако в къщите на всички тези хора,влезе по 1крадец,ще се защитят ли или ще го посрещнат с топла супа и питка.Държавната машина не иска хората да притежават оръжия за самозащита.Не иска,защото това е заплаха за диктатурата,но не "фашистка",комунистическа или каквато и да било от старите,а новата още по-опасна диктатура-либералната.Либералната диктатура има наистина добра машина на действие,но това е така,точно заради мангалите-и аз,ако взимах 5минимални работни заплати под формата на "помощи"(това е сумата,без кражби,проституция,просия и т.н).Всички нямаше да работят при такива условия.Това донякъде е добре,но само когато е национално,сиреч когато българина получава тези пари,а циганина,турчина и т.н бъхти здраво цял ден,докато аз имам време за себе си,семейството ми и т.н Тук щеше да спре и престъпността-те нямаше да имат време за нея,а българските престъпници-интерес от извършването на престъпление.Но въпреки това,днес либералната диктатура има интерес от "подпомагане на малцинствата".Тяхната цел е унищожение на можещи,знаещи и силни народи и раси,за сметка на неграмотни,мирищеши мургави паразити. Тоест,за да бъде променана към по-добро,държавата трябва да премине през период наречен "власт на хунтата" .Точно както в Гърция до 69та до 74та година.Това е анархо подобен момент в историята,довел до "прочистване" на много нива.След това следва сравнително добър период за Гърция,после ЕС,гръцки Бойко,фалити и т.н.След такъв период ще дойде "узряване" на народа за една про-национално,про-български ориентирана идеология.Трябва ни КОД ЧЕРНО,но не за децата(за сега),а за държавата ни.