Номерът е да ни отклоняват вниманието със занимаване с лошата Русия и какво тя уж ни била правила и причинявала.
Отклоняват ни : докато в същото време американците се готвят да ни дадат курбан на исляма и ислямистите.
Запада не може още да преглътне : че не е трябвало според тях да се освобождаваме, но въпреки това са ни освободили и съществуваме.
Докато разни хора ни занимават със злата и лоша Русия в страната ни направиха повече джамии отколкото за 500 турско иго и паметници дори на поробителите ни. За тези неща борците срещу Путин и руското нещо не обичат да говорят.
Момчил юнак - бранителят на Родопите - няма свой паметник в Средните Родопи, а поробителят - има.
Родопските войводи се обръщат в гробовете си.
На творческа среща по повод книгите ми един родопчанин приближи, подаде ми някаква снимка и с шепот, за да не чуят останалите, изрече:
- Вие знаете кой е Енихан баба и какво трябва да напишете.
Дарявам ви тая снимка - нека България види какво става в Родопите!
Погледнах снимката: малка сграда-тюрбе (мавзолей на мохамедански големец).
Прочетох изписаните на тюрбeто букви: “Тук почива Енихан баба”.
За непосветения българин това не означава нищо.
Но сърцето ми усети как родопските войводи се преобръщат в гробовете си.
Доживяхме пред очите ни, в сърцето на Родопа, да има тюрбе-мавзолей в чест на нашия поробител.
Момчил юнак - бранителят на Родопите - няма свой паметник в Средните Родопи, а поробителят - има.
“Аз съм син на свободата!” - това са заветните думи на Момчил юнак.
https://www.lentata.com/page_11545.html___________________________________________________________
И така вместо да се организираме и дадем отпор на старият нов поробител и исляма, ние ще се занимаваме от сутрин до вечер вс Путин и Русия и колко са лоши. Все едно те строят храмове у нас, а не ислямистите и все едно Енихан -баба е руснак.