Author Topic: Къде и как се поставиха основите на правоверния-православен-славянски шериат !!!  (Read 2125 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Siegfried

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 1,923
 • Gender: Male
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Къде и как се поставиха основите на правоверния-православен-славянски шериат !!!

, или как в съветска рАсия се поставиха основите на правоверния-православен-славянски шериат !!!


С тази тема най – малко искам да обидя православните си братя, тази тема е за да покаже на предубедените, до какви вредни и пагубни последствия, както за Православието, така и за цели народи може да доведе това, когато една Атеистична Азиатска империя, използва христянската православна религия и вяра с цел прокарване на нечистоплътните си руски имперски интереси, като нагло се крие зад православната религия и някакво си славянско ”братство” !!!


Както знаем основите на правоверния-православен (славянски) шериат се поставят през 1941г., когато по време на ВСВ, СССР и Сталин изпадат в безизходица и комунистическата пропаганда решава (по примера на Имерската) да заложи на православния фундамантализъм, както и на славянството, или ПАНСЛАВИЗМА( по същото време КПСС и Сталин отварят отново и славянските комитети,), или през 1941г. компартията на СССР начело с АТЕИСТА-Комунист Сталин (преди това запалил стотици православни църкви, избил хиляди ПРАВОСЛАВНИ свещеници и милиони православни Христяни и ЗАБРАНИЛ изцяло православната религия в съветска русия) - поставят началото на правоверния-православен(славянски) шериат, пропагандиран и проповядван и до ден днешен от халифът на Москва и неговата болшевишка пропагандна машина !


Както знаем и днешно време последователите на руския правоверен-православен шериат определят всички останали христяни по света, като ; ,Протестанти, Католици, даже и православните Копти.............. и тн. и тн Христяни, като – НЕВЕРНИЦИ и СЕКТАНТИ, защото според славяно-православния шериат, само и единствено православната вяра и религия, е най – праведната и права Христянска вяра в Света !?
Както между другото, ”праведно и съвсем по христянски” проповядва и Халифът на мАсква, Атеиста/комунист/КГБист - путКин (както и неговите рубладжийски подлоги тук в БългАРИЯ от; атАКА, МВРО, БКсП, АБВ...и тн.)!


Какво е Халиф, Халиф (арабски: خليفة) е титлата на държавния глава на халифата, който е и духовния водач на мюсюлманите, смятан за УПРАВИТЕЛЯТ на мюслюманите БЕЗ оглед от коя държава са !!!


Кой днес е Халифа на ПРАВОВЕРНИТЕ православни славяни по света, как КОЙ, той е......., неговото име е ..........., Путин Владимир Владимирович..........


”Интересно”, как всичко това, което правоверния-мюсюлмански шериат проповядва толкова много прилича на правоверния-православен(славянски) шериат!


Интересното обаче е, че и в правоверния-православен шериат има БРАТЯ - СЛАВЯНСКИ БРАТЯ, и при мюсюлманския шериат също има Братя - МЮСЮЛМАНСКИ БРАТЯ !


Какво е Мюсюлманско братство( което е = равносилно на славянското братство), буквално "Общество на мюсюлманските братя, Мюсюлманско братство“ или „Братя мюсюлмани, Лозунгът му е - Ислямът е решението...., при славянските братя лозунгът е, (само) - православието е решението !
Основното вярване и на ДВЕТЕ братства е едно и също,


1) При мюсюлманските братя вярването е, че Ислямът, не е просто религия, тя е най – праведната религия и исляма е начин на живот, Ислямските правителства трябва да са основа на тази система и накрая обединени в световен Халифат !


2) При СЛАВЯНСКИТЕ БРАТЯ вярването е, че Православието не е просто религия, православието е най - праведната христянска религия в света, всички други христянски религии са ЕРЕС и секти, и САМО СЛАВЯНСКИТЕ православни правителства трябва да са основа на тази система, накрая обединена в един световен Халифат с ценър мАсква !


Нека сега видим какво е Шариатът (на арабски: شريعة — пряк, правилен) е ислямския закон, който урежда всички аспекти на живота и обществото.
Това е съвкупност от правови, морални и религиозни норми на исляма, които обхващат всички страни на живота на ортодоксалните мюсюлмани, които са са заложени в Корана и Суната.


Шариатът възниква в Арабския халифат през 7 век и се доразвива до 12 век. Като основен закон.
Шариатът обхваща целия съзнателен живот на човека и е задължителен от момента на встъпване в зрялост (пълнолетие)..,
Постъпките и действията на правоверните, съгласно шариата, попадат в 3 общи групи:
• фарз — задължителни;
• Фарз се наричат онези неща, които ги повелил Аллахю теаля ясно и категорично да се изпълняват в свещените айети.
Изоставянето на фарза е харам (забранено). Този, който не вярва или пък ги подценява, се смята за кяфир.
• халял — позволени, или Халал (на арабски:حلال) е термин, обозначаващ всички позволени неща и дейности според Исляма, Антоним на халал е „харам“ (арабския термин за нещо забранено).
• харам — забранени, или ГРЯХ
• Харам се наричат онези неща, за които Аллах изрично е забранил: “


• Какво според корана е Харам, или грях : Убиване на човек, изневяра, хомосексуализъм, комар, пиене на алкохолни питиета, лъжа, кражби, ядене на свинско месо, пиене на кръв, ядене на мърша, излизане на жените и момичетата на улицата с открита глава, ръце и крака е харам, също така е и голям грях. Който при извършване на тези грехове казва“бесмеле”, или вярва, че всичко това е позволено, разрешено или пък не отдава значение, че Аллахю теаля е забранил това, става кяфир. Заслужава адски мъки. Ако ги вярва, че са харам, но с уплаха ги върши, кяфир не се става, но ще изпита азаб. Ако настоява редовно да ги върши и не прави трябва да умре без Иман......


Сега нека сравним мюсюлманския шериат с правоверния-православен(славянски) шериат;


Шериат, на руски - шариат, е руски Имперски закон, който урежда всички аспекти на живота и обществото в крепстният славянски селянин в русия.
Това е съвкупност от правови, морални и религиозни норми на , които обхващат всички страни на живота на ортодоксалните православни славяни в русия, които са заложени в Азовския завет и “Начертанието” на Петър І , и Екатерина ІІ .
Православния шериат възниква в Крепостния Руски халифат и се доразвива от Крепостният Съветски комисариат след 1917г.


Православния шериат обхваща целия съзнателен живот на човека и е задължителен от момента на встъпване в компартията, или избраното от семейството русофилско, или славянско дружество.


Постъпките и действията на правоверните, съгласно православния шариат, попадат в 3 общи групи:
• фарз, или обязательными ;
• обязательными се наричат онези неща, които е повелил Халифа на Москва и трябва да се изпълняват в свещенните славянски православни канони .
Изоставянето на обязательными.... е ГРЯХ (забранено). Този, който не вярва или пък ги подценява, се смята за грешник !!!
• халял — позволени, или разрешается (на руски ЯзЪйк) е термин, обозначаващ всички позволени неща и дейности според , Православния шериат
• харам — запрещено, или ГРЯХ
• Харам /запрещено се наричат онези неща, за които Халифа на Москва изрично е забранил:


Какво според Халифа на Москва е запрещено, или е ГРЯХ :


• 1). Ако ”български-транс-русоробски-джендър, с руско самосъзнание, определя себе си като патриот, но работи за българските , а НЕ за ПРАВЕДНИТЕ руски национални интереси !
• 2) Ако не обявяви за русофоб, всеки, който не е съгласен с политиката на Халифа на Москва и православния шериат !
• 3) Ако пене веднъж в годината не поднесе цветя(и не изрази почитта си) на паметника на руския/съветския ”освободител” в града който живее !
• 4). Ако на националистически митнинг в БългАРИЯ, вее друго знаме, освен правоверното РУСКО ЗНАМЕ !
• 5) Ако проповядва Национализъм, различен от праведения РУСКИ, (ПАНСЛАВЯНСКИ) национализъм !
• 6) Ако купува и се храни с продукти от български производители, или производители от ЕС(недай боже от САЩ), а не само и единствено от правоверни -православни славянски производители на храни и стоки от рАския халифат, - примерно магазин Берьозка !
• 7) Ако по време на протест/митинг, примерно против......, вдигането на цената на горивата, на тока, на парното, на водата, или на какъвто и да е друг протест, не превърне протеста на гражданите, в митинг в ПОДКРЕПА на РАССИЯ и РАССИЙСКАТА пАлитика, ЕДИНСТВЕНАТА ПРАВЕДНА православна СЛАВЯНСКАЯ политика на мАсковскавА ХалифатА !!!
•8) Ако по време на митинг извади постер, или трансперант написан на друг език освен праведния/православен СЛАВЯНСКИ рускЪЙ ЯзъЙк, ............................и тн и тн.....,
............................. всичко това е голям грях и който при извършване на тези грехове казв -абесмеле/ разрешается, или вярва, че всичко изредено отгоре е позволено и разрешено, или пък не отдава значение на заповедите на Халифа на Москва, а той е забранил всичко това, става грешник и заслужава адските мъки на Отровеният Литвиненко ага(обвинил Халифа на мАсква в педАфилия)...


Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !
 

Offline генерал Жеков

 • Adviser
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 1,458
 • Gender: Male
 • Интереси: История, Философия, Политика
 • Зодия: Aries Aries
 • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Ще си позволя да допълня списъка на 'греховете' със факта,че за всеки русороб съществува още един 'смъртен' грях.Тежък грях ще тежи на клегия русороб,ако не използва българската история и великите личности от нея,за да затвърждава ОБИДНИТЕ за България тези,създадени от "свръхчовеците" от КГБ-например,че без рАсия и без нейното православие няма как да съществуваме като народ,например абсурдната теза,че хайдутите са ставали такива,поради любовта си към русия и православието  :lol:
Второто трагикомично твърдение е относно произхода на нашите предци.КГБ твърди,че ние сме славяни,като това твърдение няма дори процент истина в себе си.Пренебрегва се истинската история,за да се докаже някаква дружба с рАсия,разбира се в удобната за тях връзка "голям брат-малък брат"",която по същество е ОБИДНА и заробваща за България и народа ни.Има още десетки примери за такива целенасочени лъжи и манипулации,но за да ги формулирам в едно мнение,трябва да пиша поне седмица.Тежко му на русороба,който не изпълнява тези "Путинови заповеди"...
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!
 

Tags: