Автор Тема: Движение за Съпротива "23 Септември"  (Прочетена 4423 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен VeskouTopic starter

• Registered user
  • Senior Member
  • Публикации: 762
  • Всичко за България!
  • Зодия: Aquarius Aquarius
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Движение за Съпротива "23 Септември"
« -: Октомври 30, 2010, 01:51:22 »
Въпросните "антифашисти". Случайно попаднах на клипа. Моля, да ме извините ако видеото е поствано във форума преди мен.

« Последна редакция: Август 02, 2018, 06:16:30 от Hatshepsut »
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

ЦИГАНИТЕ СА НАШЕТО НЕЩАСТИЕ!

Неактивен Oda

• Forum Member
  • **
  • Публикации: 187

Неактивен killed_by_death

• Senior Member
  • Публикации: 721
  • Дълг и Чест
Re: Движение за Съпротива "23 Септември"
« Отговор #2 -: Ноември 08, 2010, 15:15:44 »
Лигльовци с богати или добре устроени родители и много свободно време, през което да си играят на революции и "working class heroes". Като цяло нямам предвид само тая убита пасмина, а всички леви млади активисти от подобен род в България. Още от даскало се сещам за няколко такива заблудени, които правеха завои към такива глупави идеи, поради очеизвадната си асоциалност. Добре че са изключения сред младежта и си знаят, че е по-добре да си траят и мишкуват. В такъв случай няма какво да им се обръща голямо внимание, тук, по нашите ширини.

Неактивен Amenhotep

• Pharaoh
  • Hero Member
  • Публикации: 3,527
  • Доброму, добро да прави, злому с ножа по главата!
    • Профилът ми във VBOX7
  • Зодия: Gemini Gemini
« Отговор #3 -: Ноември 08, 2010, 16:32:06 »
Раздайте им по една тубичка лепило КАЛЕ и по едно найлоново пликче и им гледайте сеира на тия пънкари.

Ако не се лъжа, сред лидерите на точно тия лепилари се мъдри и Ани Райчева - дъщерята на Виза Недялкова (еврейката) и Еврей Райчев (комунистическия изедник, шабес гой и отявлен българофоб).

Неактивен Oda

• Forum Member
  • **
« Отговор #4 -: Ноември 08, 2010, 17:06:45 »
Веднъж бях попаднал на някъкви такива момчета,макарче аз съм доста консервативен и до едно време даже незнаех че в БГ има антифа.Момчетата бяха жалки нърдове които обясняваха за световното братство,носеха червени вързки и се бяха събрали на паметника на Съветската Армия...сиг още се събират там...Имаше некъв дългокосо хипи което пропгандираше нещо...

Неактивен генерал Вазов

• Banned
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 1,424
  • Religion: Atheism Atheism
  • Politics: None None
« Отговор #5 -: Ноември 09, 2010, 11:01:44 »
Раздайте им по една тубичка лепило КАЛЕ и по едно найлоново пликче и им гледайте сеира на тия пънкари.

Ако не се лъжа, сред лидерите на точно тия лепилари се мъдри и Ани Райчева - дъщерята на Виза Недялкова (еврейката) и Еврей Райчев (комунистическия изедник, шабес гой и отявлен българофоб).

Тя им е основния спонсор. Даже по едно време по радио нет( то е фамилно радио) водеше предаването диверсия в ефира.

• Registered user
  • Senior Member
  • Всичко за България!
« Отговор #6 -: Ноември 10, 2010, 01:07:39 »
Те не са много и не са сериозна заплаха (според мен лично) - най-много да наритат някой националист или тях да ги наритат (2-то става по-често). Лошото е че пробутват пропагандата си в сайтове като VBOX7 и там промиват мозъците на млади момчета на възраст между 13 и 15. Аз лично им следя пропагандата, каналите и профилите във VBOX7 до колкото мога и имат тук-таме някой нов член/симпатизант.

Горките, иска им се да са като тия ама не им се получава:

« Последна редакция: Септември 23, 2018, 06:48:12 от Hatshepsut »
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

Неактивен Франкист

• банкетен революционер
  • Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 2,405
« Отговор #7 -: Декември 06, 2010, 20:43:08 »
Те хубаво ми ги пеят тия неща ама не знам дали се сещат че ако това дето пеят стане реалност - те ще се първите дето ще копат на новия АЕЦ!!!!

Неактивен генерал Вазов

• Banned
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 1,424
  • Religion: Atheism Atheism
  • Politics: None None
« Отговор #8 -: Януари 13, 2011, 14:11:23 »
Тия никой не ги брои за живи, кво се шашкаш. Днес са 12 човека, утре щели да станат 17...голема работа и 100 ако искат да станат не са обществен фактор. Комунизма умре отдавна. А тия ако беха живи по времето на комунизма отдавна Мирчо Спасов да ги е пратил в Белене....

• Registered user
  • Senior Member
  • Всичко за България!
« Отговор #9 -: Януари 13, 2011, 14:31:19 »
Тия никой не ги брои за живи, кво се шашкаш. Днес са 12 човека, утре щели да станат 17...голема работа и 100 ако искат да станат не са обществен фактор.

Поживём — увидим.
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

Неактивен Бръснарят

• Junior Member
  • *
  • Публикации: 11
« Отговор #10 -: Януари 13, 2011, 14:42:56 »
"докато е мъничка змията елате да се съберем с сабя да и отсечем главата свободни да се назовем",оставете червени бели зелени шекери путка по хуй се кикери,гении като Левски и Хитлер са ни оставили програми и идеологии ,само трябват смели хора да подхванат работата по мъжки,1945 царя ни пречеше,,срещахме болшевиките евреи с хляб и сол,после комунизма им ни пречеше,разлаяхме се ,банкети правехме като ни приеха в европейския съюз,сега и него плюем,като гърмяни зайци сме,истината е че в миналото са ни управлявали мъже с големи бради,а сега педераси с меки дупета.Еврейския световен икономически елит лъже всички народи че световния порядък и справедливост се поддържа с парламенти и партии,избираме само от тия дето са ни написали в бюлетините.Комитети са ни нужни,там хората пряко избират водачите си,с открития референдум народа сам може да определя съдбата си.Сега държавата е само предприятие ,което събира данъци от родината.Другото важно нещо е,че трябва да си обработваме земята,да правим деца докато сме млади и можем, че сега България е само пенсионери,цигани и гърмяни зайци.Аз като по космат да ви подшушна.Трябва тихо и без шум да се организира една лека партизанска бригада и докато там в София си броят алтъните и чакат кредити от европа и америка,да очистим всички олигархи ,докато са живи ще ги натиснем и ще върнат парите и ценностите в България,трябва да си помагаме с Белорусите,те имат най-силната армия в европа,трябва да заградим държавата с бодлива тел и мини,евреите вън

Неактивен Oda

• Forum Member
  • **
« Отговор #11 -: Януари 30, 2011, 00:25:14 »
Ахаха от 1вото клипче разпознах единия,виждал съм го на няколко протеста хаха  :-D

Неактивен Франкист

• банкетен революционер
  • Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 2,405
« Отговор #12 -: Април 16, 2011, 16:26:30 »
из страниците на форума "23 септември" ,тук там съм слагал и мои коментари.Напрао се напИках от смех,а съм стигнал едва до четвъртата тема:

Като цяло мога да отбележа че форумите им са доста под нашето ниво – нашия е един от най-големите като информация,а и дори като дизайн е много хубав ,за посещения дори няма смисъл да говоря.Все пак идеологията на национализма си е наша,родна и за това винаги ще бъде по-предпочитана от някоя външна идеология.

Това е темата за антифашизъм – прави ми впечатление че като цяло тия момчета не са много наясно с това каква е идеологията на национализма и проблемите които са поставени пред него днес.Значи или наистина не са наясно и си говорят някви заучени фрази или просто се правят на слепи защото в противен случай националистическата идеология няма да влезе в тяхната таргет –група.:

Stargate on Съб Авг 09, 2008 11:44 pm
В днешно време е пълно с етнически провокаций. В следствие броя на фашистите и нео-нацистите в България нараства . Как според вас трябва да се борим с тази напаст?
Чрез директна конфронтация по улицит или само чрез наблюдение и индиректна пропаганда?

sandeto_59 on Нед Авг 10, 2008 9:36 am
Според мен е трябва и звете да бъде приложена пропагандата като главен приоритет, но наравно с нея трябва да има и директни конфронтации с тях, не може те да ни нападат, а ние само да се защитаваме.

Oda Nobunaga on Нед Авг 10, 2008 10:03 pm
За да се преборим с фашистките настроения трябавт решения от национално равнище.
Единствения ни лост засега остава само анти - фашистката пропаганда, а физическата саморазправа от техен тип само ще ни снижи на тяхното ниво.Не че е лошо от врерме на време да им се напомня че и има и други  

Stargate on Пон Авг 11, 2008 12:31 am
Според мен ,постоянно трябва да им се напомня ,че има и други !  

mountaineer on Пон Авг 11, 2008 11:25 a
Тука както Пролетар каза,всички тези настроения са породени от етническата ситуация;и съответно промени ли се тази ситуация(а аз съм на мнение,че трябва да работиме и за това)то тогава няма да има почва за нео-нацисти,расисти,шовинисти и прочие ... Никога не ми е харесвало насилието и никога не съм признавал,че то е добродетел,но с тъпите се спори по тъпия начин ! Няма никога да оставя шепа деградета да мачкат приятелите,културата и музиката ми ! Тука особено в моя град(аз съм ви казвал де) е много стршно това и наистина тук много често са наложителни силови действия.Пропагандата както се каза нагоре,трябва да върви успоредно с това ... защото тия тука и това правят.

asd on Нед Авг 17, 2008 6:01 pm
Тъй като фашунгирите и псевдо патриотчетата се навъдиха като бълхи и много млади и умни хора залитнаха към тази помия, трябва да се води силна анти-фашиска пропаганда. То същност не пропагнада, а ПРОСВЕТЛЕНИЕ! Трябва да им се отворят очите на тези, които тръгват или ще тръгнат по този път. И ако се действа сега трябва да е, защото водите на морето се пребират и се задава цунами.

До боя е според мен още малко рано, защото ние самите още не сме много, а и не сме добре коардинирани. Иначе никога няма да е зле да сриташ някой наци задник

sproletarski on Сря Ное 26, 2008 12:22 pm
За да направим нещо трябва да се срещнем и да се срещаме лично. Вярно е, че интернет е добра платформа, но все пак тя е дистанцирана от масите чрез своята необятност! За да превземем интернет трябва да се срещнем, да разпределим задачите си и да създадем своя програма с текущи цели и задачи. В случая е от голямо значение изграждането на единомислие по основните идеологически и философски възгледи. Това ще мотивира доверието на хората

Georgi91 on Чет Ное 27, 2008 12:23 am
Не бих казал, че сме малко, просто сме неорганизирани все още и нямаме добра връзка с работниците.

remsist on Чет Ное 27, 2008 1:00 am
Едрият капитал стои зад фашистите, за да отклоняват трудещите се от действителните социални проблеми. Не е слчайно, че горят безнаказано знамената на съседните балкански страни (а защо не горяха знамената на действителните виновници за Ньой - Англия, Франция и Германия?!?). Срещу опитите да се разпалва шовинистка истерия от страна на едрия капитал (а тя утре може да прерасне в една нова кръвопролитна война - сега капитализмът е в тежка криза, а, както е известно, от кризите капитализмът "излиза" чрез разпалване на кръвопролитни военни конфликти) ние трябва да издегнем тези велики думи на Любен Каравелов:
"ПОБРАТИМЯВАНЕТО НА НАРОДИТЕ Е СМЪРТ ЗА ТИРАНИТЕ"

asd on Пон Яну 12, 2009 11:59 am
имено... Действащите комунисти сме малко, защото не сме организирани.

osviencim on Нед Яну 18, 2009 5:47 am
abe nikva propaganda ne moje da ima..tva sa xora koito sa 4eli tolkova 4e da im pasne na tqxnoto vijdane...te 100% sa pro4eli 4e tva im mislene e ultra gre6no i glupavo..no puka li im..Ne....taqt si nqkva agresiq i zaemat poziciq koqto nai dobre da pasne na su6nosta im..bez gram da se zamislqt,tiq govnq zaemat strana i dori nz 6to q zaemat..vodeni ot pravilnoto mislene,4e za ideqta trq da umre...te prosto gre6ut v samata ideq...i tva e lo6oto,staraqt se da sujivqt edin otdavna umrql svqt..s 4estite si agresii i tupotii...nikoi ot tiq tupokuxoprostoglavci nqq se zamisli,,abe az verno 6to mrazq evrei be,,ili,,6to vse povtarqm bulgariq na tri moreta,,,,emi golqma e bila,zna4i e bilo super,,..te sa si takiva kuxi kat kotkata mi u nas....spored men nikva propaganda..trq da im davame ot tqxnoto lekarstvo...kat izkre6tqt ne6to nii da viknem dva puti po silno i da gi zatapim s texnite ideologii...6toto te pona4alo sa si gre6ni samo det te si vqrvat ...

Stargate on Нед Яну 18, 2009 8:25 pm
Донякъде съм съгласен ,проблема е ,че те развиват страшна пропаганда с простите си идеи и много хора се връзват . Трябва да контрираме скапаната им "идеология" и да покажем ,че те "отдавна са мъртви" !  

osviencim on Съб Яну 24, 2009 2:39 pm
pogrebani dori..qsno e da ama tqxnata ideologiq e elementarna..v dne6no vreme na nikoi ne mu se 4ete..kat vidi,,bulgariq nad vsi4ko,,i se kefi..prosto kratko qsno.....da ama to4no prosto kratko i qsno e grozno bezideino i bezstoinostno ama koi 6ti misli tupo nali..kofti e 4e na6te ideologiq apoliti4nite...uj trq da sa dule4e ot politiki i gluposti..smao det sa propiti ot politika i slojni teorii..a xorata iskat ne6to prosto...

remsist on Вто Яну 27, 2009 1:55 am
Точно така. Хората искат нещо просто и това "просто" нещо се нарича социална справедливост. Нея фашистите по никакъв начин не могат да осигурят на хората.

redarmy on Съб Юли 04, 2009 11:27 pm
Ima dosta propaganda po internet, i na6a i tqxna.v sledstvie na neq organizaciqta se yveli4ava i narastva.primer za tova e 1vi may kadeto ne bqxme nikak malko.No trqbva da se pomisli pove4e za anti-fa6istki akcii,taka 6te se pokaze 4e ima antifa organizacii i mnogo xora koito spodelqt na6eto mnenie i idei 6te mogat da se prisaedinqt!

remsist on Нед Юли 05, 2009 12:34 am
Виж, ние не сме "anti-fa организация", а марксистко-ленинска група, съставена предимно от млади хора, учащи и работници. Да, ние сме анти-фашисти, но не повече от 5% от дейността ни се развива по тази линия. Има къде-къде по-важни въпроси и къде-къде по-опасни противници. Ако само се занимаваме с тия маргинални елементи, никога няма да станем сериозна обществена сила, напротив, има голяма вероятност да заприличаме на тях. Помислете и над това. Мисля, че повече хора ще се присъединят към нас заради нашите комунистически идеали, заради нашата борба срещу капитализма и заради желанието ни да постигнем социално освобождение, социална справедливост и щастие за трудещите се, а не толкова, защото сме някакви си "anti-fa".

Reiko on Пет Юли 10, 2009 7:00 pm
Добре де. Като искаме да се преборим с капитализма в България вместо да седим и да пишем тука, нека ние от 23 септември да се обединим с БКП за да може най-накрая тази партия да е има на изборите.

Stargate on Пет Юли 10, 2009 7:07 pm
Да се обединиме с кой?

remsist on Пет Юли 10, 2009 9:22 pm
ДА, наистина - с кой да се обединим? БКП не съществува. Ние трябва да я създадем отново

Reiko on Нед Юли 12, 2009 12:35 am
Добре така да се изразя. С истинските комунисти в България

remsist on Чет Юли 16, 2009 1:50 am
Съгласен. Ние точно това правим
БССР on Вто Окт 13, 2009 4:55 pm
Въобще ме е гнус да го гледам тоя. Отврат. А още по-гадно е като почнат да очернят Йосиф Висарионович Сталин със сравнения с тоя нещастник( става въпрос за клипче с А.Хитлер)

Следва снимки на Ахмединаджад
 Христо Радевски on Пет Окт 16, 2009 2:30 pm
Фашистите го обоготворяват, заради политиката му, а и е религиозен фундаменталист. Крайно неприятен урод и вреден за иранските работници.

remsist on Пет Окт 16, 2009 2:41 pm
Виж сега. Трябва винаги да подхождаме към въпросите диалектически. Че Ахмадинеджад не е комунист и не провежда политика в интерес на работниците, това е ясно. Но не може да му се отрече, че се противопоставя на САЩ и пази суверенитета на страната си - нещо много поучително, което малко държавници в днешно време правят  А що се отнася до фашистите - те не могат да са ни критерий - те също са против НАТО и против САЩ и против ционистите(разбира се, по съвсем различни мотиви от нашите  ) - това значи ли, че ние трябва да подкрепяме САЩ, НАТО и ционизма?  
(може би единственото умно мнение в целия им форум)

never_surrender on Пон Ное 02, 2009 9:59 am
Самите идеи на фашизма(или те както го наричат национализъм,националсоциализъм,нацизъм)се пласират доста лесно!Най-лесното е да кажеш че мангалите и евреите ти били виновни и айде да ги заколим.Трябва да се прави анти-фашистка пропаганда,но според мен най-добрия начин за контра действие е говоренете с човека

Ето и други интерерсни коментари пред които започнах да се заливам от смях...тези хора май не осъзнават в кой свят живеят::

vronfundel on Нед Мар 21, 2010 1:10 pm
Направете четенето ваше ежедневно занимание.Гледането на телевизия изключва мисленето а постоянато гледане води до атрофия(на мисленето).Четенето на сериозна литература само по себе си ще ви застави да мислите.

Какво да се чете на първо време?

1.Световна история,история на СССР(НРБ)
2.Кратък курс по история на ВКП(б) и (БКП)
3.Руска, българска и съветска класика.

следва списък – Маркс,Ленин и прочие

Какво четем и защо?

Ако вие прочете внимателно книгите от 2-та списъка то после ще можете сами да си подбирате литературата – ( ако не ги прочетете няма да можете да избирате други книги – капиш! – готин начин на мислене – бел.ред).Научните публикации и художествента литература ще ви научи да подхождате към въпросите от различни страни.Точно разностраното мислене и само то ражда нови и дълбоки идеии.

Как да използваме получените знания?
Размишлявайте над прочетеното. Мислете когато почивате, когато работите, когато общувате с приятели или просто се разхождате

sproletarski on Съб Дек 11, 2010 1:31 pm
Искаме ли да утвърдим в себеси комуниста революционер - четенето му е майката!
Марксизмът, пък и цялата прогресивна литература, са като боен арсенал. Няма демагогски трик, да речем от тия с които всеки ден ни пълнят главите медиите, срещу който да няма сигурно оръжие в този арсенал! Няма прогресивна идея която в своят път да не намира опорна точка в целият този натрупан човешки опит!
И още нещо. Не само прочитайте, но и преговаряйте!

SovietScience on Пет Сеп 25, 2009 9:58 pm
Дайте да си го кажем направо - ето тая диктатура ни изяде главите. Точно заради нея хората намразиха комунизма и продължават да го мразят. Ако искаме народа да ни подкрепя, трябва на всякаква цена да им обещаем бъдеще без авторитарен режим - това е единственият възможен начин. Вие какво мислите по въпроса?

Reiko on Пет Сеп 25, 2009 11:03 pm
Аз лично мисля, че трябва да спечелим симпатиите на младите хора, защото те са двигателя на всичко и кошмара на управляващите.

SovietScience on Съб Сеп 26, 2009 9:17 pm
Да ти се забранява слушането на западна музика и ходене с дълга коса - хората смятат това за диктатура и са твърдо против. А ние неможем да си затваряме очите за грешките на социализма и даже аз съм сигурен, че това е главната и (може би) единствена грешка на другарите, управлявали през 20ти век. Хората мразят да им казват какво да се прави. Крайно време е всички да го разберат. Не случайно, когато нормалният средностатистически човек чуе за комунизъм веднага го отхвърля - защото първото, което му идва в главата е диктатурата. Никой не би искал да живее като в Северна Корея.

remsist on Съб Сеп 26, 2009 9:31 pm
ВИж сега. За мен това със западната музика и с дългите коси не е сериозен аргумент. Хайде сега кажи за бананите, дето ги е имало само по нова година и вече ми е ясно, че ти числиш към "хората" само привържениците на СДС (защото това са "аргументи" против социализма от техния арсенал). –бел.ред. А не беше ли истина че нямаше банани??!!

И не подценявай "средностатистическите хора". Аз съвсем не мисля, че те са толкова против комунизма, колкото на теб ти се струва. 2/3 от хората не гласуват на избори. ЗАщо? НЕ е ли защото не приемат сегашната капиталистическа система?

По-скоро проблемът е, една част от хората днес все още свързва комунизма със социал-предателите от БСП, а друга част, която отвхърля БСП, но не и стремежът си към един човешки свят, не вижда политически изразител на своите идеи. ДА, това е проблем и то основен проблем - в България липсва лява политическа сила, която да реализира стремленията на хората към един по-справедлив социалистически строй.

И освен това, животът в КНДР е много по-демократичен, много по-достоен, с много повече грижа за човека от която и да е капиталистическа страна. Има другари във форума, които следят от години развитието на КНДР и дори са били там, и от тях можеш да получиш предостатъчно информация за положението в тази социалистическа страна

SovietScience on Нед Сеп 27, 2009 12:26 pm
Това, което за теб не е сериозен аргумент, за хората е! Те намират подобни закони за комплексарски. Ако се съмняваш в това, което казвам направи една анкета в някой известен български форум като data.bg и там питай хората дали това за тях е сериозен аргумент, биха ли искали да живеят така и биха ли се борили за такава власт

remsist on Нед Сеп 27, 2009 10:14 pm
Ха-ха. Намерил си кои хора да ми даваш за пример   Ами дай ако искаш да отидем в някой клуб на СДС или на ГЕРБ и там да ги питаме какво мислят - същото е, като да питаш потребителите на дата.бг, които са едни от най-десните –(бел.ред. сега разбрахте ли къде са най-десните – добре че тия момчета ми отвориха очите). Нашата пропаганда трябва да е насочена към съвсем друг тип хора. Сред тези от Датата само по изключение можеш да попаднеш на някой объркан ляв русофил, нищо повече. Има къде-къде по-добри начини и къде-къде по-добри места да се води пропагадна сред къде-къде по-надеждни хора. И в тази връзка идеята ти за пропагандни клипчета е чудесна и напълно я подкрепям

SovietScience on Пон Окт 05, 2009 4:39 pm
Форуми като тези са полезни единствено за комуникиране между нас - крайно-левите. Форуми като data.bg са едни от най-посещаваните и там пропагандата ни ще бъде видяна от най-много хора - кой знае?! Може и някой нов симпатизант да се навъди!

remsist on Пон Окт 05, 2009 7:02 pm
Виж. Аз нямам нищо против да се участва във форума на дата.бг. Някои другари участват там отвреме-нарвеме. ВЪпросът е кое е приоритетно в момента - форуми като дата.бг или като този на 23-ти. ЗА мен приоритетни са форуми като този на 23-ти. ЗАщото все още има твърде много неща да изясняваме между самите комунисти  

Митингите на Движение за съпротива „23 септември“ в провинцията

sproletarski on Съб Май 22, 2010 11:02 am
Митингите на Движение за съпротива „23 септември“, във връзка с различни празници и протести, ще дадат значими резултати ако се провеждат в провинцията. Докато първомайският митинг-шествие в град като София със своите 100 човека е въпреки горещата инициатива доста слаб, то подобно действие в град като Ловеч ще впечатли за дълго всички  
Не ме разбирайте погрешно - не съм против проведеното в София, просто предлагам чрез една показност в провинцията и то засега в не много големите градове, да привлечем повече хора!  

never_surrender on Съб Май 22, 2010 11:35 am
според мен трудно би станало това,но няма да е зле да пробваме,но трябва да мине доста време и да се увеличим.иначе за първомайския митинг нямаше особено голяма рекламна кампания.

asd on Съб Май 22, 2010 11:39 am
Първомайския митниг беше успешен, а и пък нямаше според мен толкова за цел- пропаганда колкото за цел взаимодействие между комунистическите организации в страната. Иначе идеят е добра, макар че не съм много сигурен дали разполагаме с човешкия ресурс. Или идеята е примерно вместо в софия да се събираме да се събираме в градове като Ловече, Велико Търново, Русе и тн?

Надя on Нед Май 23, 2010 9:14 am
Абе другари, за какво взаимодействие говорите, ако ще си взаимодействаме само по Първи май(веднъж годишно), по -добре хич да го няма такова взаимодействие. Не виждате ли, че всичко е въздух, пълен въздух.

Romanov on Нед Май 23, 2010 2:38 pm
Надя е права, а пък и не всеки има възможност да обикаля из цялата страна.. Примерно съгражданите от движението могат да се събират някаде, но примерно аз- където живея на другия край на България и съм сам самичък няма какво да направя.

Надя on Нед Май 23, 2010 4:08 pm
Надя не е права, Спролетарски е по-прав. Навсякъде извън столицата можем да се събираме и наистина резултатът би бил по-голям, но всичко опира до пари, тъй като аз не говоря за организиране мероприятие веднъж годишно, а поне 5-6 пъти в годината по различни поводи, с предварителна разгласа

asd on Нед Май 23, 2010 4:25 pm
Ми хайде организирайте, нали сте БКП....

Модераторска намеса:
Вземете мерки за своята безопасност: спрете да разпространявате свои и на ваши приятели лични данни (имена, адреси, снимки, информация за дейността ни и др.), научете се да пазите тайна и да не говорите пред всеки за всичко.

Надя on Нед Май 23, 2010 4:51 pm
Нямам предвид големите градове Пловдив и Варна, където хората живеят сравнително добре, а по-малките градове като например Стара Загора, Нова Загора, Ямбол, на първо време. Тогава към тези 100-на млади хора има вероятност да се присъединят и още толкова от региона, тъй като положението в по-малките населени места никак не е розово. Разбира се не можем да очакваме кой знае какъв успех още на първия митинг, но постепенно и такъв ще има, ако има постоянство. Това зависи от нас и само от нас. Нима на Благоев и Кирков някога им е било лесно – (бел.ред- а сега де  - лесно ли им е било на Благоев и Кирков...с чужда пита ,помен да правят???!!!)

never_surrender on Нед Май 23, 2010 5:19 pm
Стара загора не е малък град,населението е над 100 хиляди.

remsist on Пон Май 24, 2010 10:50 pm
Който е чел внимателно материалите на сайта ни, щеше да забележи, че за нас митинги, шествия и демонстрации не са приоритет към този момент (макар че и без да са ни приоритет, сме направили доста повече от ред дърдорковци). Или поне не такива, които са организирани от нас. Още по-малко пък имаме намерение да се превръщаме в пътуващ цирк. Ако толкова много на някой му се участва в протести - нека подкрепи еко-протестите, против ГМО, против дупките по пътищата, против банките, нека подкрепи стачкуващите работници в своя град, нека организира почистване на квартала си или някоя градинка и т.н.. Вече има такива примери в някои от градовете. Според мен от това ще има по-голяма полза, отколкото от сектантски прояви на "правоверни". За провеждане на комунистическа пропаганда по места си има и други начини, който се е интересувал, знае за какво става въпрос

Надя on Вто Май 25, 2010 2:22 pm
С вашата пасивност, др. ремсист, Вие знаете на кого служите. Слушайте БРП(К) и те ще ви кажат да си кротувате, защото всичките до един са бивши БСП-ари, а сега "лявото" има нужда от консолидация

Надя on Вто Май 25, 2010 6:00 pm
Така ви е удобно, защото сте поредните предатели, ако БРП(К) и ПБК ви изпратят да протестирате в Атина и ви платят разноските, сигурно ще идете, но тук в България не щете, защото международната солидарност е по-важна. Не случайно провеждате мероприятията си с тези две партии, защото и вие сте БСП-ари като тях, както и тия от "Нова зора"

Надя on Вто Май 25, 2010 6:10 pm
Пълен въздух сте вие, момчета, пълен въздух. Ами я по-добре си се обединявайте с БСП, включете се в някое младежко обединение и стига сте заблуждавали народа, че сте комунисти.
Много сте далеч от идеалите на революционния социализъм, другари опортютисти.

remsist on Вто Май 25, 2010 6:18 pm
А Вие коя сте? От чие име говорите, госпожо?
  :-D
Надя on Сря Май 26, 2010 7:51 am
Разбира се, че говоря от свое име. Да не мислите, че съм упълномощена от партията, в която членувам. Мислех си, че сме съидейници, оказа се, че съм се лъгала. От мен дотук. Поддържайте си сателитите на БСП- там е бъдещето!

Stargate on Сря Май 26, 2010 1:27 pm
Надя , поне си призна ,че за теб БСП е бъдещето ! Не разбираш нищо от нашата идеология , само пишеш по някое откачено мнение във форума.... По делата ще ги познаете  Ние правим доста повече от колкото ти някога си мечтаела да вършиш ! Чакай си ти КНДР да ни освободят , разчитай само на чужда помощ и ще стигнеш до положението в което си в момента  
А относно сполетарски : Не мисля ,че човек който не е присъствал на нито един наш митинг може да дава съвети в тази област

never_surrender on Сря Май 26, 2010 3:02 pm
Всеки според възможностите си-това е хубаво,но тогава да не критикува другите.Били сме слуги на БСП.Че тва си е доста голяма обида.Тва за "пълен въздух".........
.При това положение в България,където не сме много хора,в обществото цари ОГРОМНА апатия,по-голямата част от комунистите и левите са излъгани и подкрепят БСП,да критикуваш единствената младежка комунистическа организация в България,и да се наричаш комунист си е чисто предателство спрямо идеята.и още нещо Наде,ако някой от нас е искал да се продаде и отиде в БСП,досега е можел да го направил много пъти.Там е щял да получава кебапчета и кюфтета,сигурно е щял да получава пари и други привилегии.Но не го е направил.
Но другарке Наде сигурно от възраста и склерозата сте почнали да говорите празни приказки и да обвинявате само защото мнението на другите не съвпада с вашето.
Моля модератора на сайта,да не изтрива мнението ми.Благодаря

never_surrender on Сря Май 26, 2010 7:56 pm
Голямата работа че си ходила за нато протестите и повярвай ми,там са били и хора от 23ти.Много по-трудно е да организираш един протест.И ми отговори на предишния отговор  .Като не ти харесва 23ти,си знаеш кво да си правиш.Стига си лаяла по нета,намери си и друга работа,че не е хубаво човек да стои само на компютъра,започва да губи представа за РЕАЛНОСТТА.А като гледам някои вече са я загубили.(милия...колко е прав)

Надя on Вто Юни 08, 2010 8:16 am
Другари, съжалявам искрено за случилото се на 06.06.. Съжалявам, че толкова много ви критикувах за вашата "пасивност", но не си мислете, че съм Ви враг. Напротив.   ( аз не знам какво е станало тогава – ако някой знае  - да каже)

sproletarski on Вто Сеп 21, 2010 7:29 am
Може би причината за инцидента е точно заради малкото критика! В получената като резултат безотговорност и незачитане на обикновените правила за конспиративност и охрана!
Ако на някого досега вземането на такива мерки се е виждало излишно или дори смешно, то сега навярно битието на случката ще формира у него ново съзнание! Както казва народът: " Един бит за двама небити дават!"  
Част от мерките които трябва да се вземат това е създаването на охрана и дезинформираност на противника.
Най-лошото в случаят е страхът! Да се страхуваме е била и главната цел на побоя! Нашият страх е тяхната победа!
И сега, за тези "многомъдри" бърборковци, които ще използват като довод срещу мен това, че лично не съм присъствал!
Да, аз лично не съм бит, но това не значи, че не мога да съм съпричастен!(хахаха,ама лае от страни глупака че и акъл дава!!))) Когато разбрах, че гадовете са посегнали на моите другари искрено съжалявах, че не съм имал възможност да бъда с тях. В гърдите ми гори желание за мъст, но същевременно разбирам, че пътят на възмездието е друг! На комунистите днес липсва най-главното - връзката с работниците! А оттам и масовото им присъединяване към нас! (Божееееее,ела си прибери вересиите)))
Такава връзка води неизбежно до победа и представлява голям шамар за буржоазията! Нека в това се състои и нашето отмъщение – no comment!!!

Следва мнение на една позната личност::

MISHOK on Съб Фев 26, 2011 3:14 pm
Ама че смешна тема.(темата е за морала на истинския комунист) Та комунистите нямат морал, поне не са показали да имат. Имат същият морал, като на дявола. Демек са : извратени, алчни , горделиви и жадни за власт и кръв. Те това ви е морала. Но спокойно крайно десният православен национализъм иде и няма да ви прости просотиите.

Още еЕдно мнение на провокатор  :-D  :

Желяз Кобалтов on Чет Ное 05, 2009 12:56 am
Напротив .. нас ни трябват и такива хора ...( тук става въпрос за хора  - пенсионери и това дали могат да бъдат привлечени на страната на младежите от 23-ти)
Защото за разлика от младите , тяхната идеология е на правилното място ... и не е промита с западни диверсии .... и музика .
освен това те заедно с нас могат да бъдат полезни като жив щит .... срещу фашиски картечен огън...(хахахаха)

never_surrender on Чет Ное 05, 2009 10:40 am
абе провукатор нещастен ти малоумен ли си?Комунистите,никога няма да използваме хора за "щит".Ние да не сме фанатизирани мюсюлмани?????Сериозно вече спри с тъпите коментари

пак провокатора

Желяз Кобалтов on Чет Ное 05, 2009 2:21 pm
Революцията иска жертви . И ние ще и ги дадем ...
Димитров Бди над нас ...
след победата ще започне строителство ...
+Напротив , комунистите са много по самоотвержени от няакви религиозни заблудени
и без колебание ще отдадем и живота си за това , защото за разлика от тях знаем че се борим за правото дело ..

Stargate on Пон Мар 22, 2010 7:29 pm
А когато няма партия какво правим ?

remsist on Пон Мар 22, 2010 7:34 pm
Правим партия.

asd on Пон Мар 22, 2010 7:39 pm
aми хайде де

remsist on Пон Мар 22, 2010 8:30 pm
От дълги години работим по въпроса. Като под "работа" далеч не трябва да се разбира само развяване знамето на митинговата демокрация. За жалост, започнахме не от нула, а от минус.  Нека представителите на БКП-тата, ако четат този форум, сами да преценят дали те действат по същия начин

следва продължение
« Последна редакция: Април 16, 2011, 16:29:14 от lonely_rider »

Неактивен Младиястарец

• Forum Member
  • **
  • Публикации: 185
« Отговор #13 -: Април 16, 2011, 16:49:42 »
Е, сега идва първи май, ще има нещо от тия, няма начин.

Ама спокойно, тия всички ги гледат с насмешка.

Националистическите организации обаче също към сегашния момент не са по-добре организирани, всъщност западат с всеки ден.

Неактивен Tiesto

• Hero Member
  • Публикации: 1,306
« Отговор #14 -: Февруари 03, 2012, 07:48:41 »
Това горе на видеото не е вярно, децата са избири от комунистите, а фашисти никога не е имало !

Tags:

Болшевиките от Движение "Че Гевара"

Започната от Nordwave

Отговора: 33
    Прегледи: 22394
    Последна публикация Юли 13, 2018, 22:09:31
    от генерал Жеков