Author Topic: Движение за Съпротива "23 Септември"  (Read 5020 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tiesto

 • Hero Member
 • ****
 • Posts: 1,306
 • Gender: Male
Тези изчадия от движение 23 септември са против натционализма и ни казват, че сме били фашисти. Това се отнася до всички националистически организации, сдружения, демократични партии и т.н

За тях има само Сърп и Чук и червени знамена, ето какво правят тези в центъра на София !

 

Offline Франкист

 • банкетен революционер
 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 2,405
 • Gender: Male
прясно от сайта на 23 септемвриhttp://www.septemvri23.com/


ЗАЯВЛЕНИЕ

Според информацията, с която разполагаме, лицата Милен Илиев и Боян Расате разработват проект за изграждане на „национално обединение” с нацистка ориентация. Във връзка с това заявяваме:
1. Смятаме подобни намерения за политически безпринципни, вредни, абсурдни.
2. Сваляме напълно доверието си от Милен Илиев, който никога не е бил член на „23 септември”, но в миналото е участвал в някои от инициативите, организирани от нас. 

Offline Ратникъ

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 1,219
 • Gender: Male
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Странна колаборация ! Странен МИКС на идеи и идеологии ?!??!?? Повече от странно бих казал аз - как ще седнат на една маса крайно ляв комунист, прекръстил се на Миленин в чест на Ленин и най-големия идеен противник - националиста, социал-националиста, национал-социалиста Расате ?!?!?!?!!?!? Надявам се обяснението да не е ЗА БЪЛГАРИЯ, щото ще стане малко смешно вече положението !!!! Винаги съм знаел, че между крайно ляво и  крайно дясно границата е една крачка, ама пък чак толкова малка не съм предполагал, че е . . . .

 
 

Offline Tiesto

 • Hero Member
 • ****
 • Posts: 1,306
 • Gender: Male
Както добре знаем, децата на комунистите главно членуват в организации като 23 Септември и много други знайни и незнайни болшевишки организации, много от тия деца които се правят на революционери и патриоти са си чисти комунисти, дори на много от тях бащите и майките им са или депутати или са бивши членове на БКП !

В тази тема със снимков материал ще изобличим комунистическите изчадия и малки и големи с червени знамена които вървят по центъра на София с високо вдигната глава и гордо бродят по костите на избитите от тяхните дядовци и роднини хора !
 

Offline Tiesto

 • Hero Member
 • ****
 • Posts: 1,306
 • Gender: Male
И ето колко лоши сме били ние фашагите както те ни наричат, за тях няма националисти, за тях има само фашисти !

 Фашист ненормалник уби 16 годишно българче
  asd on Сря Дек 09, 2009 5:30 pm

.17-годишен скинар от Математическата гимназия в Ямбол закла ученик, защото не искал да му даде ключ от апартамента си, където имало голяма сума пари.

Зверското убийство е станало на 21 май, но е разкрито едва сега. През цялото това време родителите на жертвата - Галин Илиев (16 г.) са мислели, че той е безследно изчезнал и няколко пъти са го обявявали за издирване,

очаквайки той да се върне жив и здрав

Според разследването убийството не е предварително планирано, в началото Иван Янакиев е искал просто да сплаши Галин. Действал е със съучастници - Ж. З. на 19 години и Б. К. на 21.

Тримата набелязват точно ученика от Стопанската гимназия в града, защото им прави впечатление, че бедното момче започва да харчи много пари по заведения, купува си и нови дрешки. Когато го питат откъде има пари, той признава, че родителите му са продали наследствен имот. Той се познава добре с Иван и няма причини да го подозира. Движи в една компания с него и дори разказва, че парите от сделката - около 100 хиляди лева, са още в апартамента.

На 21 май около 13 часа Иван и съучастниците му причакват Галин в центъра на Ямбол. Качват го насила в кола и го откарват към местността Бакаджика. Първоначално нямат намерение да го убиват, а само да го сплашат. Като го измъква от колата, Иван започва да измъчва приятеля си. Кара го да му даде ключовете от апартамента си, за да може да влезе там и да вземе парите от продажбата на къщата. Галин отказва, дори успява да се отскубне и опитва да избяга. Тогава Иван вади нож и напада. Първо промушва момчето в гърдите, след това в бъбреците и

накрая му прерязва гърлото

Всичко се разиграва пред очите на другите две момчета. Според показанията им пред полицията обаче те не са взели участие в убийството и само гледали, без да реагират.

След клането и тримата изравят плитък гроб и заравят там тялото на Галин. Междувременно родителите започват да търсят изчезналото момче. Звънят и на приятеля му Иван, но той твърди, че не го е виждал поне от седмица. Не е ясно защо, но бащата и майката на Галин отказват имената му да бъдат оповестени за национално издирване и само подават сигнал в полицията. Обясняват, че се надяват той да е жив и здрав. Предполагат, че може би е

заминал за морето с приятели

Една от версията на разследващите е, че след убийството Иван все пак е успял да открадне парите от апартамента на Галин и родителите на изчезналото момче си мислели, че той се крие от тях, защото е обрал собственото си жилище.

Дни след убийството Иван празнува абитуриентския си бал, а единият му съучастник заминава с класа за Турция. Когато се връща, се среща с убиеца и го моли да преместят трупа. Казва му, че се притеснява да не би животни да го изровят. Накрая тримата отново се връщат на местопрестъплението, изравят тялото на убития ученик, връзват с кабел краката му и го влачат до нов гроб, на около 150 метра от стария, разкриха разследващи. Вчера близките на убитото момче положиха тялото в градските гробища на Ямбол.
.
Георги мечтаел да ограби банка
Иван произхожда от богата фамилия. Има брат, който също е регистриран за хулигански прояви и сестра. Баща му Георги е сред известните бизнесмени в Ямбол. Държи заведение в безистена в центъра на града. Участва в управителния съвет на общинския футболен клуб. Членува и в Сдружение на хотелиерите и ресторантьорите в Ямбол. Според близки на убиеца родителите не го лишавали от нищо, въпреки това той искал още и още пари и мечтаел дори как ще ограби банка. Иван започва с побоищата, когато става скинар. Не крие агресията си и пребива на три пъти цигани, защото го дразнели. Третият случай става часове преди убийството на Галин.

 

Offline Tiesto

 • Hero Member
 • ****
 • Posts: 1,306
 • Gender: Male
Ето и един коментар на един миролюбив комуняга !

 Стефан:Сталин on Сря Дек 09, 2009 8:27 pm

.Така е,затова трябва фашистите да умрат!!!

Толкова сте жалки вие комунистическите изчадия, че просто нямате равни.

Когато вземем властта, ние от БАП ще раздадем възмездие срещу вас, особено по висшите етажи на позитано 20 !
 

Offline Tiesto

 • Hero Member
 • ****
 • Posts: 1,306
 • Gender: Male
Ето и какво пише там поредното отроче на комунистическите си родители, членове на БКП, БЗНС, ОФ-ейците, шумкарите !

Отрочето обеснява какво било аджеба организацията 23 септември и кои били слабите страни на "лявото движение"

Четете сега внимателно за да разберете, до колко е увреден комунистическия им мозък на тези:

Проблемът не е толкова в името, колкото в неправилното разбиране на значението което „Движение за съпротива 23 септември” има и трябва да има! Правилно е забелязано, че то привлича младите хора, пък и не само тях. Целта на поставените задачи обаче се свежда до определени действия, а не до определени резултати от тези действия. Или планирайки действия, ние очакваме някакви, направо неясни, свръхрезултати! Така постигайки действията, ние не можем да схванем защо няма резултати! А на практика такива не са предвидени! Ето в какво се състои и стихийността – в липсата на целенасоченост! На нас ни трябва не просто да планираме някакви действия, а да планираме определени цели, които да постигаме с нашите действия! Когато извършим действията, винаги да можем да съпоставяме крайните цели с постигнатите, което ще ни помага да извършваме подобряваща корекция!
На много места ние подчертаваме, че сме революционери, марксисти, че участваме в класовата борба на страната на пролетариата, а всъщност страним от политическият живот на единствената класово-пролетарска партия у нас – Българската комунистическа партия! Изпреварвайки вашите възражения искам да кажа, че самата тя и по дейност, и по програма, има трески за дялане, но питам ви, защо да не се заемем и ние с това нейно дооформяне като дейна авангардна организация на пролетариата! На движението му липсва изборна политическа активност – на БКП – освежаваща младежка вълна! И двете ще спечелят ако заработят заедно!
За мен значението което Движение за съпротива 23 септември трябва да има за в бъдеще е, освен всичко останало, то да бъде път за младите хора към авангарда на пролетариата! За да се постигне това в своята дейност, то ще запази известна автономност, например в името и младежкия си състав, но по отношение на общата цел ще работи в синхрон с БКП! А това означава, че по време на избори негови представители ще се явяват като кандидати на БКП. В организационен аспект това ще означава още много! От това се формира и една ясна задача – да се извършат активни действия за синхронизиране и единодействие на „Движението” с БКП!
Да се говори с БКП по въпросът не е толкова сложно! Но ако някой си мисли, че ще мине само с един разговор – значи се лъже! Проектът за такова единодействие трябва да се разгледа критично и да се допуснат определени отстъпки и от двете страни! Ето например това което не ни се харесва в програмата на БКП – нейният обем и наличната тавтология – ние не трябва предварително просто да отхвърляме, а да коригираме планирано след като се обединим! Да проявим търпимост и разбиране – това ще ни обедини! От това наше обединение работническото и революционното движение само биха спечелили! Ето през 2013г. ни предстоят избори и когато обществеността разбере фактът, че БКП е освежена от младежката вълна на „Движението за съпротива 23 септември”, ще гласува с достатъчно за участието им в парламента мнозинство!
Нека опитаме!
.
 

Tags: