Анкета

Могат ли циганите да бъдат интегрирани в обществото

Да!
14 (10.4%)
Не!
121 (89.6%)

Общ брой гласове: 117

Автор Тема: Интеграцията на неинтегрируемите  (Прочетена 400892 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Петкан

 • Banned
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8,658
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Интеграцията на неинтегрируемите
« Отговор #2415 -: Юли 09, 2018, 16:40:06 »


Търся си работа като циганин. Искам да не плащам данъци, да не плащам ток …
10.09.2017



Търся си работа като циганин!

Искам да не плащам данъци, да не плащам ток, да си избера място в някой парк и да си построя къща, а когато държавата ми я бутне, защото е незаконна, да ми даде общинско жилище.

Искам да не дупча билет в градския транспорт, а когато ме свали контролата, да дойдат представителите на един комитет и да ме защитят, защото контрольорът ми е нарушил човешките права. Искам да не работя цял живот, да си направя десетина деца и да живея на социални помощи.

Искам да се оплаквам, че ме дискриминират всеки път, когато някой ми каже циганин и ми откаже нещо даром.

Искам да обирам и пребивам пенсионери, без да търпя каквито и да е последствия от това. Ако пък случайно ме хване полицията, да ме пусне след 24 часа.

Искам да празнувам по три дни в градинката пред блока, а когато някой ми направи забележка, да го пребия.

Искам никога да не се притеснявам за кредити, за вноски, за такси и за сметки. Искам цял живот да живея на гърба на другите. А когато някой ми каже, че правя това, да му обясня отново, че ме дискриминира.

Искам Европа да ми дава пари, за да се интегрирам в обществото. Искам държавата да праща автобус до вкъщи, за да могат децата ми да ходят на училище и да се научат да четат и пишат.

Искам същата тази държава да осигурява ежедневен порцион за наследниците ми.

Когато всичко това ми писне и реша да вляза в голямата игра пък, искам да звъня на пенсионери и да им обяснявам, че дъщеря им е болна и трябва да ми дадат всичките си спестявания, за да я излекувам. Ако пък някой журналист дойде и иска да ме снима, ми се ще да мога да го набия, защото си е позволил да ми наруши гражданските права. Как така ще ме снима? Кой е той? Какво ми идва с тоя „телевизор”? Все пак не правя нищо нередно. Не съм взел парите насила. Напротив, хората доброволно ми ги дават, защото са глупави. Те също не са по-малко грешни от мен. Веднага са готови да влязат в корупционна схема. Ако им кажа, че съм полицай и съм заловил сина им след катастрофа, те са готови да ми дадат парите си, да ме подкупят и да пусна детето им. Ако им кажа, че съм лекар, са готови веднага да ми бутнат пачките, за да оперирам по-бързо дъщеря им. Ако им кажа, че ще им оправя запорираните пари в банката, пак, без да мислят, си плащат. Те не са по-малки престъпници от мен. А след това, като разберат, че дъщеря им не е болна, а синът им не е катастрофирал, вместо да се радват, тичат в полицията да се оплакват. От там започват едни разследвания, ангажира се полицейски ресурс и кой ще плаща за това?

Данъкоплатците!

Аз вземам от един човек, а те товарят цялата държава. Източват я. Кой е по-лош? Ето такава работа си търся. Ако някой иска да ме назначи, да ми се обади. Ако не съм у нас, значи съм отишъл да бера тухли за новата къща или да ям кебапчета на някой предизборен концерт. Ако ли не, изчакайте аз да ви се обадя. Ще се представя за инспектор Георгиев или за д-р Иванов.

Автор: Йордан Дяков, гражданин

Източник: glas.bg

http://bultimes.bg/tursya-si-rabota-kato-tsiganin-iskam-da-ne-plashtam-danutsi-da-ne-plashtam-tok/
...
...
Господин Дяков добре го е написал, но е забравил да каже, кой направи циганите "роми" и защо българските прокуратура и съд са подчинени не на законодателството, а на НПО и изпълнителната власт?
Отсъствието на ефективни съдебна система и обвинение, дават възможност както на циганите, така и на всички други престъпни типове да се чувстват недосегаеми.
Законодателната и изпълнителната власт, прокуратурата и съда са главните виновници в частност за съществуващата циганска престъпност, а принципно вината им е за много повече неразбории- от националното предателство на български политици до криминални истории с бандити, които се случиха и продължават да се случват.
Що се отнася до борбата със съществуващата циганска престъпност в България, това може да се реши със създаването на "Закон за борба и противодействие на противообществените прояви на гражаните", в който Чл.1 трябва да има следния текст:

Чл 1. Този закон урежда дейността по предотвратяването и борбата срещу противообществените прояви на гражданите, и по осигуряването на нормалното развитие на обществото, гражданския мир, и целостта на българската нация.

...

Ако това не бъде направено от българските законодатели, жална ни майка, защото циганите ще ни затрият.
Останахме малко над 5 000 000 българи в България!
« Последна редакция: Юли 09, 2018, 16:50:54 от Петкан »
Ad honores
 

Неактивен HighVoltage

 • Moderator
 • Senior Member
 • *
 • Публикации: 749
 • Пол: Жена
Re: Интеграцията на неинтегрируемите
« Отговор #2416 -: Юли 11, 2018, 17:13:57 »
Как се пътува в автобус, пълен с невъздържани роми
Елена Николова, Фейсбук:

500 ГОДИНИ ШЛЯКАНЕ И ПЛЯКАНЕ – това е БЪЛГАРИЯ според един от черните ни братя, с който имах „удоволствието“ да общувам днес… Всъщност, не беше само един. Бяха няколко десетки.

Не мога да намеря думи да опиша как се разбунтува всичко в мен при думите му. И за да бъде по-ясна историята ми, ще започна от самото начало.

Рядко ползвам услугите на БДЖ и на градския транспорт в София, но пък понякога се налага. На мен ми се налага рядко, но горко им на тези, които нямат друг избор и ги ползват всекидневно.

Приключението започна, когато се наложи да пътувам залепена за прозореца на 14-местна маршрутка на път към Централна гара в София, в която някак, според водача, имаше място за 24, 25 човека, а и разбира се за всичкия техен багаж.

Ясно е за всички, че повечето от пътуващите с този вид транспорт имат много багаж и сами можете да си представите колко от пространството в това огромно превозно средство беше заето от него.

Няма да обърна излишно внимание и на факта, че след като вече са се качили 14, 15 човека, останалите си плащат, но не получават билет. Къде отиват техните пари, това не знам.
Не е важно и че не всяка молба на пътуващите да слязат на определено място, бива удовлетворена, тъй като водача, шофирайки има да проведе твърде важни разговори относно предстоящите му залози в Еврофутбол, вероятно с някой друг шофьор, който също като него носи отговорност за животите на 25-те торби с картофи, които вози. Да, точно така се чувствахме всички вътре, като торби с картофи.

Няма да се отклонявам повече и се връщам към срещата с черните сънародници.

Качваме се във влака-пътнически (благодарение на маршрутката, пътуваща над 1 час изпускаме бързия) и веднага се усеща една ужасна миризма на гнило, на мръсно, на пот, на …. На какво ли не.

Оглеждам се и купето е пълно, съседното, също е пълно… с роми, с мръсни и шумни цигани.

В природата ми е да съм толерантна към всички, но от днес те не са в списъка ми за интегриране.

Намираме си аз и моята приятелка две места и сядаме, но се наложи да се преместим, защото под седалките беше пълно с хлебарки.

На новите ни места пък, духаше студено, но решихме, че със студа е по-лесно да се примирим, а и по-късно осъзнахме, че студа и хлебарките са най-малкото неудобство. Пък и до нас стояха останалите трима българи във влака.

Дойде време за проверка на билети, а с нея и първото нещо, което ме раздразни и ядоса.

Нашите билети, моят и на останалите четирима българи бяха добре огледани, а след това дойде ред и на циганите, да бъдат проверени.

Оказа се, че нито един от тях няма закупен билет. Нито един!

Започнаха преговори с контрольора (с който очевидно се знаеха и познаваха, защото беше отбелязано, че е отслабнал) да си закупят билети и отнякъде се чу съвет към него да не се прави на много силен.

Явно той се беше осмелил да им поиска да си платят от неудобство към нас, редовните пътници – петима на брой.

Някои си платиха, други не, учудих се, ядосах се, разочаровах се, но явно това си беше редовна практика, защото две от жените, които пътуваха до нас, съвсем не бяха изненадани от случващото се.

Минути след проверката, във влака започнаха да обикалят циганки с огромни торби, от които вадеха най-различни неща, от дъвки и бонбони, до дрехи и обувки.

Оказа се, че и това е редовна практика и нещата, които разнасят, са за продан.

Кой позволява тази дейност в БДЖ, не мога да разбера.


Изведнъж, като единствените българи във влака, се превърнахме в атракция (като няколко бели бобени зрънца в пълна купичка с черни) и всички започнаха да ни сочат и да се опитват да говорят с нас.

Отнякъде се чуваше да ни наричат българи, но не по този, добрия начин, а както ние често казваме за тях, че са цигани- с омраза и гняв.

Докъде стигнахме, да ни накарат да се чувстваме обидно поради факта, че сме българи… в България…


Един от циганите започна да ни задава някакви глупави въпроси, които дори не можехме да разберем поради факта, че не говореше чист български и когато аз му казах, че ще му отговоря, само ако той ми каже кой е първият цар на България, това което ми беше завряно в лицето като мокър парцал беше, че той е „МЮСОЛМАН“ (той дори не знае какъв е) и ако искам, ще ми каже нещо за Турция, но не и за тъпата България. България била 500 години шлякане и плякане.

Тази България, която го храни.

Тази България, която му плаща тока.

Тази България, която отглежда децата му и на децата му децата, та дори и техните деца.

Тази „тъпа“ България, която кара нас българите, да се чувстваме обидно и нещастно в собствената ни страна.

Която ни принуждава да живеем в бедност и мизерия.

Която ни налага да стискаме зъби и да търпим… или да емигрираме.

Е, трудно ми е и на мен да живея в тази България, точно в тази България…
https://www.lentata.com/page_12022.html

 

Неактивен генерал Жеков

 • Adviser
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,458
 • Пол: Мъж
 • Интереси: История, Философия, Политика
 • Зодия: Aries Aries
 • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Re: Интеграцията на неинтегрируемите
« Отговор #2417 -: Юли 11, 2018, 17:52:22 »
Това наистина не е нормално.НАПАЛМ и слонски шнур за тия унтерменши.Сега,ако бяхме 2008-2010г.,със сигурност ги чакаше сериозен отговор,но за съжаление,от тогава доста неща се промениха.Трябва да им ограничим попучацията-те се множат като зайци,а не трябва да правят и по едно дете.Ако на власт беше истински ПАТРИОТ,то всичките тези неща ще се свършат без много шум,и така за 100год.,в най-лошия вариант-всичките тия боклуци ще изчезнат и този проблем ще 0ъде решен,бавно,но сигурно
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!
 


Неактивен генерал Жеков

 • Adviser
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,458
 • Пол: Мъж
 • Интереси: История, Философия, Политика
 • Зодия: Aries Aries
 • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Re: Интеграцията на неинтегрируемите
« Отговор #2419 -: Август 03, 2018, 15:23:09 »
г-н Шишман,имам интересен въпрос към теб:Кое трябва да се интегрира първо,криминогенната и мързелива пасмина-мангалите,или хората,решили да им се опълчат?Моля да публикуваш отговора си,тъй като той е много важен за мен и оформянето на мнение за теб.
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!
 

Неактивен Мишок

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 4,512
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
 • Politics: Traditionalist Traditionalist
Re: Интеграцията на неинтегрируемите
« Отговор #2420 -: Август 03, 2018, 15:52:48 »
г-н Шишман,имам интересен въпрос към теб:Кое трябва да се интегрира първо,криминогенната и мързелива пасмина-мангалите,или хората,решили да им се опълчат?Моля да публикуваш отговора си,тъй като той е много важен за мен и оформянето на мнение за теб.
Каква интеграция - невъзможна е.
 

Неактивен генерал Жеков

 • Adviser
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,458
 • Пол: Мъж
 • Интереси: История, Философия, Политика
 • Зодия: Aries Aries
 • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Re: Интеграцията на неинтегрируемите
« Отговор #2421 -: Август 03, 2018, 15:57:53 »
Интеграцията може да бъде само силова,без да се жалят средства и усилия.Въпроса беше важен за мен,от гледна точка на твоето мнение и отношението ти към един бивш,доста интересен член на форума,затова и очаквах точен отговор от теб
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!
 

Неактивен Индивидуалист

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 2,814
 • Пол: Мъж
 • Не бойте се!
 • Зодия: Virgo Virgo
 • Religion: Christianity-Other Christianity-Other
Re: Интеграцията на неинтегрируемите
« Отговор #2422 -: Август 03, 2018, 16:05:09 »
Нова поговорка, преди малко я измислих:
Неинтегрирана власт не интегрира неинтегрируеми

Първо властта трябва да се интегрира
Краденето и слугуването на чужди сили не е интегриране

Меркел това казала
Юнкер това бил казал

абе нас ни управляват куриери бе
имаме избори за куриери
които само чакат заповеди
папагали
« Последна редакция: Август 03, 2018, 16:10:35 от Индивидуалист »
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.
 

Неактивен генерал Жеков

 • Adviser
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,458
 • Пол: Мъж
 • Интереси: История, Философия, Политика
 • Зодия: Aries Aries
 • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Re: Интеграцията на неинтегрируемите
« Отговор #2423 -: Август 03, 2018, 16:08:50 »
Властта трябва да се самоинтегрира според нуждите и възможностите на народа.Ако не е успешна в тази насока,то народа трябва със същия силов метод,да интегрира едновременно властта и любимците м от всякакви криминогенни малцинства
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!
 

Неактивен Индивидуалист

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 2,814
 • Пол: Мъж
 • Не бойте се!
 • Зодия: Virgo Virgo
 • Religion: Christianity-Other Christianity-Other
Re: Интеграцията на неинтегрируемите
« Отговор #2424 -: Август 03, 2018, 16:14:18 »
Като само си спомним някои факти

Неинтегрируемите не са били винаги такива
те се трудеха
плащаха данъци
не се звереха нито на полицай нито на българите
ходеха казарма
усвояваха професии
нямаха по 10 деца
не получаваха пари без труд

Това беше факт!

После дойде демокрацията и знаете продължението
а днес умуваме
действия няма

управлението е ден да мине друг да дойде
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.
 

Неактивен генерал Жеков

 • Adviser
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,458
 • Пол: Мъж
 • Интереси: История, Философия, Политика
 • Зодия: Aries Aries
 • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Re: Интеграцията на неинтегрируемите
« Отговор #2425 -: Август 03, 2018, 16:21:00 »
Проблема има корен дълбоко в комунизма.Дадохме им работа,училища и СВОБОДА.Свободата им даде време-да правят деца,да ходят насам-натам,да нямат стабилно препитание.Те основно работеха работа само и само да няма проблем с тях,без да мислят за утре.Те знаеха,че последствията са лоши и нямаше БХК-отиваха по лагерите,нищо че на места бяха по-равни от равните.
Това не е носталгия по комунизма,не ми е присъщо.Това е като цяло положението на мангалите във всички възможни политически системи,даващи им свобода.Ако тя бъде отнета-нещата ще се променят и няма повече да има новини от рода на:"Цигани пребиха полицай"  или "Цигани запалиха полицейски автомобили в Ботевград".Надявам се,че някой полицай чете това и дано си дава сметка,че дори и полицията в днешно време е под робството на всякакви либерални и мултикултурни боклуци
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!
 

Неактивен HighVoltage

 • Moderator
 • Senior Member
 • *
 • Публикации: 749
 • Пол: Жена
Re: Интеграцията на неинтегрируемите
« Отговор #2426 -: Август 03, 2018, 16:35:10 »
Тази седмица имахме една клиентка от махалата, монтажника и като ходел за размери и като ходел да монтира чешмата в двора тече на макс, нон – стоп! Това са хора без проблеми, има кой да им плаща дори водата.
Би било интересно да се знае дали служителите на ВиК ходят да им засичат водомерите ( ако изобщо имат такива) на конкретно число както е при нас. Аз много се съмнявам.
 

Неактивен генерал Жеков

 • Adviser
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,458
 • Пол: Мъж
 • Интереси: История, Философия, Политика
 • Зодия: Aries Aries
 • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Re: Интеграцията на неинтегрируемите
« Отговор #2427 -: Август 03, 2018, 16:40:14 »
Ще стане като с полицията,ще им запалят колата и ще ги пребият.Един екип на ВиК е от 2до4 човека,а в махалата,като чуят че идват такива хора-без проблем ще наскачат стотина чавета с всякакъв род "оръжия на пролетарията" и тогава...сещаш се.Затова,хората са яли няколко пъти такава манджа и сега не стъпват там,не само във Варна,а във всички махали
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!
 

Неактивен HighVoltage

 • Moderator
 • Senior Member
 • *
 • Публикации: 749
 • Пол: Жена
Re: Интеграцията на неинтегрируемите
« Отговор #2428 -: Август 05, 2018, 17:40:21 »
Страшни подробности за жестокото убийство в Сливница: Братята ръфали до кръв пожарникаря Георги!

Двама братя на 17 и 28 години убиха пожарникар с юмруци, хапане по тялото и изстрел в главата, пише „Телеграф“.
От месеци насал имал проблеми с тях, защото кучето им не спирало да лае, а те да крещят и да слушат силно музика. В нощта срещу неделя огнеборецът за пореден път направил забележка на братята за децибелите. Вместо да пазят тишина, двамата излезли на улицата пред къщата си и се нахвърлили на Георги. „Не е успял да се защити. Започнали са да го налагат с юмруци в главата и тялото. Нанесъл е само една драскотина на единия от нападателите в опит да се измъкне“, признаха от полицията в Сливница. Патолозите са преброили близо 30 удара по трупа на пожарникаря. Отделно имало следи по тялото му и от захапвания. „Ръфали са го като животни. Изгубили са всякакъв контрол“, категорични са разследващите. Накрая единият от братята извадил пистолет и гръмнал Георги в главата. Съседи подали сигнал за помощ на спешния телефон 112, след като чули изстрела. Линейката пристигнала бързо и потеглила с 43-годишния пострадал мъж към болницата. Към 1:30 часа обаче той не издържал и починал. Бил е извършен оглед на мястото на престъплението. След разпит на свидетели за броени минути станало ясно кои са нападателите и те били задържани.

„Все още не е ясно кой е стрелял и кой е извършил убийството. Нито един от двамата не признава да е виновен“, уточниха от полицията. Повдигнати са им обвинения за умишлено убийство и ги грози доживотен затвор.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/kriminalni/strashni-podrobnosti-za-zhestokoto-ubiystvo-v-slivnitsa-bratyata-rfali-do-krv-pozharnikarya-georgi_news618269.html
 

Неактивен генерал Жеков

 • Adviser
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,458
 • Пол: Мъж
 • Интереси: История, Философия, Политика
 • Зодия: Aries Aries
 • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Re: Интеграцията на неинтегрируемите
« Отговор #2429 -: Август 05, 2018, 17:49:56 »
Сега ще се реши,че двамата са психически нестабилни и няма как да носят отговорност за делата си.Така работи системата в България,че докато тези не се наръфат сами,няма да получат никакво възмездие за делата си.Всякакви боклуци се навъдиха в държавата и всички ненормалници могат да правят каквото си решат.Наскоро чух,че в някакво село се е появил луд,въоражен със ножове и всяка вечер се разхождал свободно в селото,където има пенсионери,деца и т.н.Полицията,обаче,няма правомощия да му направи нищо,понеже е болен и ако утре реши,може да обезглави 2-3 човека,последствия за него няма да има,понеже не носи наказателна отговорност...
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!
 

Tags: