Автор Тема: Защо след краха на комунизма не екзекутираха бай Тошо?!  (Прочетена 929 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен СитTopic starter

• Hero Member
  • Публикации: 1,027
Николае Чаушеску е бил разстрелян на 25 декември 1989 г, въпреки че е свел до 0 външният дълг на Румъния, а ние сме оставили оня селяк с основно образование да си доизживее живота, като с нищо не го е заслужил! Даже сме имали огромен външен дълг за разлика от Румъния!
Всичко това доказва, че съветското(руско) влияние е било в пъти по-силно от това в нашата северна съседка.
И до ден днешен тази мръсна комунистическа аристокрация държи народа и го продава на руснаци, западняци, турци и др!

Неактивен Индивидуалист

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 2,814
  • Не бойте се!
  • Зодия: Virgo Virgo
  • Religion: Christianity-Other Christianity-Other
аз съм на мнение,че ние бяхме най-верния слуга на ссср и кгб,а бай тошо не го разстреляха,защото ние в България оставихме комунистите да са по върховете и до днес , аз 1989 г бях на 24 години и доста бях видял от "зрелия социализъм".
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

Tags:

Защо комунистите са най-добрите "духовни пастири" у нас?

Започната от perfuratorabg

Отговора: 6
    Прегледи: 1303
    Последна публикация Май 13, 2011, 00:43:14
    от perfuratorabg
    Всички фирми за топлинно счетоводство да бъдат задължени да следят с термокамери

Започната от Петкан

Отговора: 2
    Прегледи: 806
    Последна публикация Февруари 23, 2012, 18:23:36
    от Петкан
    Баща наръга сина си след скандал, но интересно е друго

Започната от Франкист

Отговора: 11
    Прегледи: 1515
    Последна публикация Януари 26, 2012, 12:58:09
    от Исперих
    Кой 24 години след 10.11.89 г., УДОБНО забравя - АРХАНГЕЛОВА (МЪЖКА) ЗАДУШНИЦА?

Започната от Siegfried

Отговора: 0
    Прегледи: 611
    Последна публикация Юни 03, 2013, 11:29:12
    от Siegfried
    Пребиха писателя Владо Даверов, след като говорил за книгата си Чудовището ДС

Започната от Siegfried

Отговора: 2
    Прегледи: 823
    Последна публикация Ноември 14, 2014, 12:52:31
    от Петкан