Автор Тема: За Русия с любов!  (Прочетена 81219 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Черноризец ХрабърTopic starter

• Junior Member
  • *
  • Публикации: 15
За Русия с любов!
« -: Септември 30, 2007, 00:08:32 »
От днес автоматите за кафе и вода в руски университет предлагат ...светена вода

От днес в автоматите за кафе и вода в Уралския хуманитарен институт на руския град Екатеринбург се предлага и ....светена вода. Днес Руската Православна Църква отбелязва празника Богоявление.  По информация на Информационно-издателския отдел на Екатеринбургска епархия в РПЦ, ръководството на ВУЗ-а "се грижи за духовно-нравственото израстване на своите студенти". "Богоявленската вода обезателно ще помогне на студентите да положат успешно изпитите от зимната сесия, още повече, че тя започна с молебен", се казва още в съобщението на епархията. Зам.-ректорът по науката и развитието, професор доктор на медицинските науки протойерей Сергий Вогулкин е настоятел на вузовския храм "Света Татяна". /Интерфакс/Cедмица/ http://www.religiabg.com/index.php?p=news&id=10878

Неактивен CONST

• Junior Member
  • *
  • Публикации: 16
Re: За Русия с любов!
« Отговор #1 -: Януари 29, 2008, 12:48:27 »
ваше отношение к России?

Неактивен Центурион

• Junior Member
  • *
  • Публикации: 46
« Отговор #2 -: Януари 29, 2008, 13:29:19 »
ваше отношение к России?

А твоето отношение към България?

Неактивен Центурион

• Junior Member
  • *
« Отговор #3 -: Януари 29, 2008, 13:35:56 »
Руснаците със световен рекорд по консумация на алкохол!!!

Русия премина на ново ниво на пиянството: според фирмите участници на руския алкохолен пазар годишният обем на консумираната в Русия водка е между 1.85 и 2 милиарда литра. :icon_redface:

Това означава, че всеки руснак средно изпива по 17 литра чист спирт годишно,което е световен рекорд, пише германският вестник "Ди велт"

http://news.ibox.bg/news/id_52370210

Деградета... :-[

Неактивен Индивидуалист

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 2,814
  • Не бойте се!
  • Зодия: Virgo Virgo
  • Religion: Christianity-Other Christianity-Other
« Отговор #4 -: Януари 29, 2008, 13:44:14 »
Моето отношение към руския народ и обикновени хора е положително,но отношението ми към руската политика на властите им е както и към българската социалистическа система,която нямаше край и е насочена срещу нормалния живот в двете държави.
Нуждаем се от много правосъдие и т.н.
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

Неактивен stanigost

• Banned
  • Junior Member
  • *
  • Публикации: 37
« Отговор #5 -: Януари 29, 2008, 13:59:20 »

Русия премина на ново ниво на пиянството: според фирмите участници на руския алкохолен пазар годишният обем на консумираната в Русия водка е между 1.85 и 2 милиарда литра. :icon_redface:

Това означава, че всеки руснак средно изпива по 17 литра чист спирт годишно,което е световен рекорд, пише германският вестник "Ди велт"

:-P Я вот вообще не пью. Кому верить?  ;D

Неактивен CONST

• Junior Member
  • *
« Отговор #6 -: Януари 29, 2008, 14:00:52 »
к сожалению плохо понимаю по болгарски. Отношусь к болгарам , также как к сербам и другим славянам. Они наши братья. По поводу водки - это неправда. Не могу найти болгарско-русский переводчик. чтобы понимать вас лучше.

Неактивен CONST

• Junior Member
  • *
« Отговор #7 -: Януари 29, 2008, 14:04:07 »

А ещё пишут, что у нас медведи по улицам гуляют и тоже водку пьют  ;D

Неактивен stanigost

• Banned
  • Junior Member
  • *
« Отговор #8 -: Януари 29, 2008, 14:14:28 »
к сожалению плохо понимаю по болгарски. Отношусь к болгарам , также как к сербам и другим славянам. Они наши братья. По поводу водки - это неправда. Не могу найти болгарско-русский переводчик. чтобы понимать вас лучше.
Забудь. Болгары не славяне! Т.е они так многие считают. Пропаганда за последние 20 лет сделала свое дело. Да и друзья теперь у них венгры, албанцы, хорваты и прочие ублюдки недружелюбные к Сербскому государству. Короче я вот не знаю, как они теперь турецким султанам памятники не начали ставить. А болгарская молодежь вообще ничего не знает о России. Они складывают свое мнение на базе таких дешевых статеек, что была тут нам представлена.

Неактивен АТАКА В МРАКА

• Banned
  • Forum Member
  • *
  • Публикации: 387
  • НЕ МОЖ' СПРЯ ТОЯ ВЛАК!!!
  • Religion: None None
  • Politics: Communist Communist
« Отговор #9 -: Януари 29, 2008, 16:42:00 »

:-P Я вот вообще не пью. Кому верить?  ;D

а я пю как настоящий болгар!!! мы лучшие в мире по консумации алкоголя, по потентности... а другое неважно!!! :-P :-P :-P /а аз пия като истински българин - ние сме най-добрите в света по консумация на алкохол, по потентност... а другото не е важно!/
ЛОКОМОТИВ СОФИЯ

Неактивен АТАКА В МРАКА

• Banned
  • Forum Member
  • *
  • Публикации: 387
  • НЕ МОЖ' СПРЯ ТОЯ ВЛАК!!!
  • Religion: None None
  • Politics: Communist Communist
« Отговор #10 -: Януари 29, 2008, 17:08:38 »
А болгарская молодежь вообще ничего не знает о России. Они складывают свое мнение на базе таких дешевых статеек, что была тут нам представлена.

а ты научи кто вам дал писменость, православие и так далее... кто первый из славянских народов имел государство! эсли не знаеш, я тебе скажу - это БОЛГАРЬІ!!! мы вам признательны для освобождения, но мы тоже немало сделали для вас...

/а ти научи кой ви даде писмеността и православието и така нататък... кой пръв от славянските народи е имал държава! ако не знаеш, ще ти кажа - това са БЪЛГАРИТЕ! ние сме ви признателни за освобождението, но ние също  сме направили немалко за вас.../
ЛОКОМОТИВ СОФИЯ

Неактивен stanigost

• Banned
  • Junior Member
  • *
« Отговор #11 -: Януари 29, 2008, 18:10:57 »
А болгарская молодежь вообще ничего не знает о России. Они складывают свое мнение на базе таких дешевых статеек, что была тут нам представлена.

а ты научи кто вам дал писменость, православие и так далее... кто первый из славянских народов имел государство! эсли не знаеш, я тебе скажу - это БОЛГАРЬІ!!! мы вам признательны для освобождения, но мы тоже немало сделали для вас...

/а ти научи кой ви даде писмеността и православието и така нататък... кой пръв от славянските народи е имал държава! ако не знаеш, ще ти кажа - това са БЪЛГАРИТЕ! ние сме ви признателни за освобождението, но ние също  сме направили немалко за вас.../
А я то знаю. Не даром на Славянской площаде в Москве( и не только) стоит памятник Св. Кириллу и Мефодию.

Коломна

Дмитров

Киев

Памятник св. княгине Ольге, св. Апостолу Андрею, свв. Кириллу и Мефодию.

Владивосток

Редактирано от модератор: Премахване на невалиден линк.
« Последна редакция: Август 14, 2014, 07:26:18 от Hatshepsut »

Неактивен CONST

• Junior Member
  • *
« Отговор #12 -: Януари 30, 2008, 09:22:50 »

И правда, что знает болгарская молодёжь о России? Только плохое?

Неактивен Центурион

• Junior Member
  • *
« Отговор #13 -: Януари 30, 2008, 11:14:42 »

Пич,тези тъпизми и глупости за "славяни" и "братя" си ги заври...там!Да,точно там!
А по повод пиянството ви-всички знаем как само за няколко дни след окупацията на България от съветския съюз през септември 1944 изчезва одеколона от магазините....Само да не си помислиш,че са го купували ...просто са "освобождавали" магазините от него,"освободителите" му с "освободители"....

Неактивен CONST

• Junior Member
  • *
« Отговор #14 -: Януари 30, 2008, 11:21:39 »
Мы тоже пострадали от большевиков. Не все русские - есть советские или красные. Я против. Против всех тех кто пришёл после 1917 года. Не путай Русских с советскими  >:( И не будем мы вас путать с турками... :eusa_naughty:

Tags:

Моята борба на Хитлер вече екстремистка в Русия

Започната от Генерал Колев

Отговора: 6
    Прегледи: 2182
    Последна публикация Март 29, 2010, 21:56:05
    от Хитлер
    Срещата ЕС и Русия

Започната от Петкан

Отговора: 0
    Прегледи: 763
    Последна публикация Юни 03, 2012, 20:55:04
    от Петкан
    Конкурс "Мис Хитлер 2014" за жени от Русия и Източна Европа

Започната от Петкан

Отговора: 7
    Прегледи: 1546
    Последна публикация Октомври 21, 2014, 04:17:38
    от omerzen
    САЩ: Санкциите срещу Русия ще останат, докато тя се изтегли от Крим !!!

Започната от Siegfried

Прегледи: 692
    Последна публикация Декември 07, 2017, 17:02:32
    от Siegfried
    Русия ще монтира квантови станции на ПРО в посолствата си

Започната от Nordwave

Прегледи: 994
    Последна публикация Март 20, 2007, 06:17:30
    от Nordwave